aynen öyle cnm yok böyle bişey yaaa
ben izmirdenim cnmmm.ne mutlu sizeee valla .
cnm bir tanıdık var bornovada o da almış süt sağlık ocağından.hangisi bilmiyorum.ben de ortalığı karıştırmıyayım. :)
keçi sütü çok sağlıkloıymış ya anne sütüne ewn yakın süt keçi sütüymüş
inek sütü bebeklere yasak 1 yaşına kadar kansızlık gibi bir takım rahatsızlıklara sebep oluyormuş bebişlerde bilginiz ola hanımlara.s.
bu ifadeler ve tavırla silivri yolcusu görünüyorum oraya da gelcen mi :jeyyar: turkbayragi
selam arkadaşlar geçmiş bayramınızı kutlarım öncelikle..bişey sorcam bebek odası almayı düşünyorumda marka tavsiynz varmı fiat olarak da uygun olsn istyorm tabi sizler başladnzmı hazırlığa acaba.
cnm bir tanıdık var bornovada o da almış süt sağlık ocağından.hangisi bilmiyorum.ben de ortalığı karıştırmıyayım. :)
keçi sütü çok sağlıkloıymış ya anne sütüne ewn yakın süt keçi sütüymüş
inek sütü bebeklere yasak 1 yaşına kadar kansızlık gibi bir takım rahatsızlıklara sebep oluyormuş bebişlerde bilginiz ola hanımlara.s.
:roflol: fatmacım izmirlisin ve hizmet bekliyosun ha :roflol: :roflol: ben de çankayalıyım biz ancak bekleriz güzelim şakkıdı
onun için keçi istedim zaten şakkıdı de keçinin fokunu anca verirler bana :roflol:
silivri de oturuyorum şekerim hiç şüphen olmasın turkbayragi
doğru valla cnm hele biizm hiç şansımız yok niye gavur İzmir çünküüü
ay alemsın kız sen öldürürsün adamı gülmekten
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
cuk oturdu bu sırnaşık şey
valla istesen olmaz :roflol:
gavur izmir gavur çankaya kaydirigubbakcemile5 turkbayragi turkbayragi turkbayragi
hadi öldürmeden evime kaçayım ben lülülülülülü yarın görüşürüz kızlarrrrrrr
canım bunları nerden buldun yapılışı hakkında bir bilgi var mı?
giden arkadaşalr ii akşamlar ii bakın kendinizeeeeeea.s.
cnm banada öle oluyor hatta sıkıştırıyor tuvaletim geliyor doktorda poposu orda onla vuruyordur olur dedi kaydirigubbakcemile3kızlar bir şey sorucam benim fingirdek oynuyor ama felaket aşağıya vuruyor daha önce böyle yapmamıştı CADIARZU
kızlar bir şey sorucam benim fingirdek oynuyor ama felaket aşağıya vuruyor daha önce böyle yapmamıştı CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?