2009 Aralık Anneleri

onun için keçi istedim zaten şakkıdı de keçinin fokunu anca verirler bana :roflol:

sana da iyi bayramlar
benim yeğenimden kalma çilek marka karyolam vardı onun serisinden dolap-şifonyer alıcam
arkadaşlardan takımını alıp tamamlayanlar var albümlerinde görebilirsin sanırım

cnm bir tanıdık var bornovada o da almış süt sağlık ocağından.hangisi bilmiyorum.ben de ortalığı karıştırmıyayım. :)

valla cnm bnm hemşirem şaşırdı demek hiç duymamış keşke olsa cnm dedi ama malesef dedi.

evet cnm ben bunu biliyordum.ablamda keçi sütü içiriyor kızına .

:roflol: fatmacım izmirlisin ve hizmet bekliyosun ha :roflol: :roflol: ben de çankayalıyım biz ancak bekleriz güzelim şakkıdı

doğru valla cnm hele biizm hiç şansımız yok niye gavur İzmir çünküüü

onun için keçi istedim zaten şakkıdı de keçinin fokunu anca verirler bana :roflol:

ay alemsın kız sen öldürürsün adamı gülmekten

merhaba güzel annecikler
nasılsınız ?keyifler nasıl?
bebeğimle biz iyiyiz ama gece uykumuz çok kötü sağa yatıyorum sağa vuruyor sola yatıyorum sola vuruyor sırt üstü yatınca da reflü oluyor saat başı wc ye taşınıyoruz zaten öyle işte bundan başka bir şikayetimiz yok allaha şükür bu hafta son benim 15 gün yıllık izin kullanacağım sonrada doğum iznine ayrılıyorum
sizlerden ne haberler var pek giremiyorum önemli bir şeyleri kaçırdıysam biri bana özet geçsin noolur ?

silivri de oturuyorum şekerim hiç şüphen olmasın turkbayragi

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
cuk oturdu bu sırnaşık şey

doğru valla cnm hele biizm hiç şansımız yok niye gavur İzmir çünküüü

ay alemsın kız sen öldürürsün adamı gülmekten

gavur izmir gavur çankaya kaydirigubbakcemile5 turkbayragi turkbayragi turkbayragi

hadi öldürmeden evime kaçayım ben lülülülülülü yarın görüşürüz kızlarrrrrrr

kızlar bir şey sorucam benim fingirdek oynuyor ama felaket aşağıya vuruyor daha önce böyle yapmamıştı CADIARZU

bebişine ve kendine iyi bak :gitme:

kızlar bende gidiyorum bebişimin babası geldi uyku seti nevresim takımı falan bakacağızzz öpüyorum hepinizi ii akşamlar.

alemsin kısss :)) valla ne bileyim cnm ya.ben her ilde biliyordum belki her ilçede değildir. hayırlısı ne yapalım.ben size yollarım artık :)

canım bunları nerden buldun yapılışı hakkında bir bilgi var mı?

internette buldm cnm tam adres hatırlamıom ama daha bi sürü var bnde gözüm doymuoki topluyom habire:roflol:

ama yapılışları ile bilgi görmedim görsem kopyalardım çnkü mugtlaka kendim denerdim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…