2009 Aralık Anneleri

kizlar alakasiz bir giris yaptim ama suan leblebi yiyodum faydasi zarari neymis diye baktimda anne sutunu cogaltiyomus haberiniz olsun

kilo alımından dolayı mı normal olmayacak doğum başka bir sorun mu vardı hatırlayamadım CADIARZU

evet kistlerle kaldım. 5.5 cm ye ulaştı doktor artık çocuk zamanı, deneyin derken...:)şükür bunada. endometriozis geçmeyen bir hastalık.küçülür ama geçmez. 6 yıl kontollü geldim ben.ömür boyu kontrol. menopozla etkisi gidebilen bir hastalık imiş. ameliyat yapışıklık riskli.

İşte benimkisi 11cm.e ulaştığı için ve biz son anda öğrendiğimizden patlama tehlikesine karşın ameliyat olmak daha doğruydu o an benim için.O zaman çektiğim ağrıları ben bilirim.Çok kötüydü ve patlasaydı yumurtalıklarımı kaybedecektim büyük ihtimalle.Yine de Allah korudu ve istediğimiz an hemen geldi oğlum.Çok şükür.Çocuktan sonra belki biraz yvaşlar hastalık.Ben de 2.bebeği de çok beklemeden yaparım belki sırf bu yüzden.Bebeğime mutlaka kardeş istiyorum:Saruboceq:

kızlar ben gidiyorum pzrtesiye görüşürüz. kendinizede bebişlerinizede iyi bakın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…