kizlar alakasiz bir giris yaptim ama suan leblebi yiyodum faydasi zarari neymis diye baktimda anne sutunu cogaltiyomus haberiniz olsun
hurmada çoğaltıyormuş
Tek sorunum bu şükür ama çok önemli, kafama taktım normal doğumu etkileyecek diye. Apandisimi aldılar geçen yıl bu zaman, gene kesik olacak , psikolojisi...Çok sıkılıyorum normal bir dönem geçmiyor çünkü.
Canım bir mesajında kistlerinden bahsetmişsin az önce gördüm.Şuanda da var mı kistin?Ben de geçen sene mayısta nişanlıyken çikolata kistinden ameliyat olmuştum apartopar.Ağustosta evlendim hapa rağmen tekrarladı kistim 2cm oldu dr.hemen bebek yap dedi öyle oldu oğlum öok şükür bekletmedi de bizi:Saruboceq: Şuan yok kistimzemuszemus
sari hurmami yoksa kucuk mekke hurmasimi?
sari hurmami yoksa kucuk mekke hurmasimi?
orasını bilmiyorum cnm ben mekke hurması mı bilmiyorum ama etli kahverengi olanları yiyiyorum. hatta annem almış buzluğa koymuş doğumdan sonra yemek için.
kilo alımından dolayı mı normal olmayacak doğum başka bir sorun mu vardı hatırlayamadım CADIARZU
evet kistlerle kaldım. 5.5 cm ye ulaştı doktor artık çocuk zamanı, deneyin derken...:)şükür bunada. endometriozis geçmeyen bir hastalık.küçülür ama geçmez. 6 yıl kontollü geldim ben.ömür boyu kontrol. menopozla etkisi gidebilen bir hastalık imiş. ameliyat yapışıklık riskli.
kızlar ben ufaktan kaçıyorum yarın görüşürüzzzzzzzz
güle güle cnm ii bakın kendinizekızlar ben ufaktan kaçıyorum yarın görüşürüzzzzzzzz
kızlar ben gidiyorum pzrtesiye görüşürüz. kendinizede bebişlerinizede iyi bakın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar ben gidiyorum pzrtesiye görüşürüz. kendinizede bebişlerinizede iyi bakın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hoşçakalın arkadaşlarım.
Ben de çıkıyorum görüşürüz arkadaşlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?