2009 Aralık Anneleri

geçmiş olsun

geçmiş olsun canım dinlen

bende bıraktım sigarayı, onunda etkisi varmıdır acaba biye düşünüyodum aldığım kiloda. oluyomuki gerçekten? CADIARZU

bence oluyordur sonuçta hamile değilken sigara bırakanlar aldığına göre yerimseniben

evet kesinlikle.. yanlız ben akşamları yarım bir sigara içiyorum, daha doğrusu 3-4 fırt çekiyorum eşime yalvara yalvara..:mymeka::tomato:

ben de günde 1 tane içiyorum ama onu doktorlar bile sigara içmek saymıyor dolayısıyla ağız tadımızın gelmiş olması ve kilo almamız sigarayı bırakmaya bağlı diyebiliriz... kendime baktığımda nerede günde 2 paket nerede günde 1 tane

geçmiş olsun sıvı almayı ihmal etme

ama bende 1.65 boy ve sadece 55 kiloyum yani 5 kilo aldım 6 cm 10 kilo fark eder mi valla perşembe dr vuracak beni sadece 5 kilo fark görünce bunları yazdıktan sonra bilge de vuracak :tomato:

benim durumu anlattığım halde moral verdiğin yaa sağol...riskli değilsin, yatmıyorsun,eminimki hareket kısıtlaman hiç olmadı, yürüyüş yapabiliyorsun. aile de iri yapılı değildir. biz 3 kardeş 5 er kilo doğmuşuz düşün.. evet boyun fark ederliğini şimdi düşünebilirsin. kemik yapısıyla alakalı yani.

gecmis olsun dikkat et canim

neyse kizlar bende cikiyorum camasir falan sericem ev temizlicem sonra girerimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol arkadAşım

canlarım akşam 17:30 a kadar hazırlanmam lazım o yüsden bir yandan bavul hazırlayıp bir yandan yazılanları okumaya çalışıyorum. 2si izin 2si tatil olmak üzere 4gün yokum aranızda. ösliycem sizi. dağdan şehre incesde :roflol: :roflol: :roflol:
hayatım 2 ev arasında gidip gelerek geçiyo :sinifsinif:
her hafta sonu bavul hazırlıyorum mafoldumben
bu arada doktoruma görüncem cuma günü.
29.haftama giriyorum o gün,
inşallah şeker taraması için geç değildir.

söylediklerinin hepsiyle alakalı kilo alımı onu kabul ediyorum çalışıyorum işe gelmek için bir sürü yol yürüyorum yatmıyorum sürekli hareket halindeyim zaten minyon yapılıyım ( ailemde herkes kilolu ama )bunların hepsi etkiler kilo alımını genetik metabolizma hızı var olan hastalıklar etkilidir ama ben o msj da sadece kilo yazdığı için o tepkiyi verdim yoksa yeter ki bebekler sağlıklı olsun bizler iyi olalım 100 kilo olmaya razıyım hiçte sıkılmam sonuçta nasıl göründüğümüz değil sağlığımızın nasıl olduğu önemli keşke sende riskli olup yatmasaydın da tek sorun kilo olsaydı haksız mıyım eğer üzdüysem özür dilerim a.s.

ben yarın kızımı görücem yuppi yuppi yuppi kaydirigubbakcemile2zemuszemusopuyorumnanaktan

ne alcaksın bilgeeekaydirigubbakcemile2delikafadulden

eşime evlilik yıldönümü hediyesiyle doğum günü hediyesi alcam arzu... şakkıdı ne olduğunu yazamıyorum okuyor falansa bilmesin öğrenmesin kaydirigubbakcemile3

ben geldim yine...

ya foto ekleyen var mı? biraz bakınayım ben...

hoşgeldin de gitme bakınma bizle ilgilen yaaaaaaaaa :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…