aa yarın doktora mı gidiyosun bilgeee, kaçırdım galiba daha yeni haberim oldu.. iyi haberlerle dönersin inşallah.. yarın doktora gidenlerin iyi haberlerini bekliyoruz..:Saruboceq:ben de oğlumuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile5 üstelik ilk kez annem de gelcek bizle
meraklıııııııııııııııııııı :jeyyar: ( ne alacak acaba )
bende alışveriş yapmak istiyorum.. hemde nasıl bi bilseniz..geçtiğimiz kış boyu eşimin işleri hiç yoktu o yüzden maddi olarak çok sıkışıktık.. sürekli canımın içine moral veriyordum.. alışveriş filan yapamıyordum kendime, sonra da hamile kaldım işler açıldı her şey yoluna girdi derken diğer üzücü şeyler yaşandı.. ahanda şimdide fil gibiyim.. sürekli alışveriş yaptığım mağazaların outletlerini keşfettim.. süper indirimler yakaladım.. ama almak insanın içinden gelmiyo.. eşim diyo aşkım al beğendiğin bişey varsa diyo sanki böylemi kalcaksın diyo, aynı şekilde annem de diyo.. yok moralim öyle bozuluyorki o güzel kıyafetleri görünce.. tabiki halimden çok çok mutluyum ama neticede bir bayanım ve içimden geçirmiyor değilim yani.. güzel güzel giyinip salınmayı özledim ayol..
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,rabbim sabrını nasip eylesin Pelin'e
sizin işinizde hem kolay hem zor.. ayın 2. eşinin doğum günü, 3 ü evlilik yıldönümü 4,ü senin doğum günün.. aslında araları çok çok yakın olduğu için tek hediye ikisinide kurtarıyo.. Allah eşine sağlıklı uzun ömürler versin umutla senden ayırmasın hiç, bir yastıkda da kocarsınız inşallah..eşime evlilik yıldönümü hediyesiyle doğum günü hediyesi alcam arzu... şakkıdı ne olduğunu yazamıyorum okuyor falansa bilmesin öğrenmesin kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin de gitme bakınma bizle ilgilen yaaaaaaaaa :1no2:
eşime evlilik yıldönümü hediyesiyle doğum günü hediyesi alcam arzu... şakkıdı ne olduğunu yazamıyorum okuyor falansa bilmesin öğrenmesin kaydirigubbakcemile3
Selaaam ben geldim döktürmüşsünüz yine rakı sohbeti geçmiş kaçırmışım çokk severim bende burcucuğum canım hemşerimde belli etmiş kendini hemen zaten.:)))
pelinin ananesi ölmüş başı sağolsun allah sabırlar versin inşallah.
tetanoz aşımın 2.sini de yaptırdım bende sağlık ocağında tansiyon ve nabız ölçtüler nabzım yüksekmiş biraz dinlendikten sonra tekrar ölçtü ve doktora görünmem gerektiğini söyledi((
aa yarın doktora mı gidiyosun bilgeee, kaçırdım galiba daha yeni haberim oldu.. iyi haberlerle dönersin inşallah.. yarın doktora gidenlerin iyi haberlerini bekliyoruz..:Saruboceq:
meraklıııııııııııııııııııı :jeyyar: ( ne alacak acaba )
Amin. Nur içinde yatsın.
sonra söylerim şimdi patlamasın hediye yerimseniben
benimki de aynı... ama geleceğe dönük değil... işe gidiyorsun el içine çıkıyorsun bana alma kendine ve bebeğe al modunda sürekli :asigim: allah nazarlardan saklasın
ama bizim nabzımız hep yüksek oluyo ki öznur??? benim özellikle yemek sonrası 102-103 seviyesinde ki zaten normalde de üst sınır 100dür... hamilelikte bütün sınırlar yukarı çıkar... seninki kaçtı acaba CADIARZU
evet canım yarın akşam gidicem ama işten sonra delikafadulden inşallah iyi haberlerle gelirim cuma sabahı opuyorumnanaktan
kızlar ben daha beşik bile alamadım sanki erken gibi geliyor sadece iki üç tane tulum hastane çıkışı aldım
ama bizim nabzımız hep yüksek oluyo ki öznur??? benim özellikle yemek sonrası 102-103 seviyesinde ki zaten normalde de üst sınır 100dür... hamilelikte bütün sınırlar yukarı çıkar... seninki kaçtı acaba CADIARZU
evet canım yarın akşam gidicem ama işten sonra delikafadulden inşallah iyi haberlerle gelirim cuma sabahı opuyorumnanaktan
sizin işinizde hem kolay hem zor.. ayın 2. eşinin doğum günü, 3 ü evlilik yıldönümü 4,ü senin doğum günün.. aslında araları çok çok yakın olduğu için tek hediye ikisinide kurtarıyo.. Allah eşine sağlıklı uzun ömürler versin umutla senden ayırmasın hiç, bir yastıkda da kocarsınız inşallah..
Selamm arkadaşlarr ben ablamdan girdim kaçak olarakkaydirigubbakcemile3 az size bakayım dedim.Yeğenimi uyutup kaçtım buraya.Umarım herkes iyidirr.Biz iyiyiz oğlum vurup durukaydirigubbakcemile3
Yaa benim eşimin de doğum günü yaklaşıyor Bilge.Ne alsam diye düşünüyorum adamcağıza kazak almaktan ben bıktım sanırım o da hediyelerimden bıukmıştırakannehir:kedi:
eşime evlilik yıldönümü hediyesiyle doğum günü hediyesi alcam arzu... şakkıdı ne olduğunu yazamıyorum okuyor falansa bilmesin öğrenmesin kaydirigubbakcemile3
Benim tansiyon hep düşük 8'e 4 çıkıyor kaç seferdir.Dr. normal dedi ama
aman tahtalara vur dilini ısır maşallah nazar değmesin eee tabii bulmuş senin gibi kızı dimi ama ( okuyorsa reklam olur )
benimki 104 çıktı normalde 80-90 olur dedi benide korkuttulmaz:
Benim tansiyon hep düşük 8'e 4 çıkıyor kaç seferdir.Dr. normal dedi ama
söylediklerinin hepsiyle alakalı kilo alımı onu kabul ediyorum çalışıyorum işe gelmek için bir sürü yol yürüyorum yatmıyorum sürekli hareket halindeyim zaten minyon yapılıyım ( ailemde herkes kilolu ama )bunların hepsi etkiler kilo alımını genetik metabolizma hızı var olan hastalıklar etkilidir ama ben o msj da sadece kilo yazdığı için o tepkiyi verdim yoksa yeter ki bebekler sağlıklı olsun bizler iyi olalım 100 kilo olmaya razıyım hiçte sıkılmam sonuçta nasıl göründüğümüz değil sağlığımızın nasıl olduğu önemli keşke sende riskli olup yatmasaydın da tek sorun kilo olsaydı haksız mıyım eğer üzdüysem özür dilerim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?