2009 Aralık Anneleri

bende alışveriş yapmak istiyorum.. hemde nasıl bi bilseniz..geçtiğimiz kış boyu eşimin işleri hiç yoktu o yüzden maddi olarak çok sıkışıktık.. sürekli canımın içine moral veriyordum.. alışveriş filan yapamıyordum kendime, sonra da hamile kaldım işler açıldı her şey yoluna girdi derken diğer üzücü şeyler yaşandı.. ahanda şimdide fil gibiyim.. sürekli alışveriş yaptığım mağazaların outletlerini keşfettim.. süper indirimler yakaladım.. ama almak insanın içinden gelmiyo.. eşim diyo aşkım al beğendiğin bişey varsa diyo sanki böylemi kalcaksın diyo, aynı şekilde annem de diyo.. yok moralim öyle bozuluyorki o güzel kıyafetleri görünce.. tabiki halimden çok çok mutluyum ama neticede bir bayanım ve içimden geçirmiyor değilim yani.. güzel güzel giyinip salınmayı özledim ayol..

Selaaam ben geldim döktürmüşsünüz yine rakı sohbeti geçmiş kaçırmışım çokk severim bende burcucuğum canım hemşerimde belli etmiş kendini hemen zaten.:)))
pelinin ananesi ölmüş başı sağolsun allah sabırlar versin inşallah.
tetanoz aşımın 2.sini de yaptırdım bende sağlık ocağında tansiyon ve nabız ölçtüler nabzım yüksekmiş biraz dinlendikten sonra tekrar ölçtü ve doktora görünmem gerektiğini söyledi((

ben de oğlumuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile5 üstelik ilk kez annem de gelcek bizle
aa yarın doktora mı gidiyosun bilgeee, kaçırdım galiba daha yeni haberim oldu.. iyi haberlerle dönersin inşallah.. yarın doktora gidenlerin iyi haberlerini bekliyoruz..:Saruboceq:

meraklıııııııııııııııııııı :jeyyar: ( ne alacak acaba )

sonra söylerim şimdi patlamasın hediye yerimseniben

benimki de aynı... ama geleceğe dönük değil... işe gidiyorsun el içine çıkıyorsun bana alma kendine ve bebeğe al modunda sürekli :asigim: allah nazarlardan saklasın

kızlar ben daha beşik bile alamadım sanki erken gibi geliyor sadece iki üç tane tulum hastane çıkışı aldım

sizin işinizde hem kolay hem zor.. ayın 2. eşinin doğum günü, 3 ü evlilik yıldönümü 4,ü senin doğum günün.. aslında araları çok çok yakın olduğu için tek hediye ikisinide kurtarıyo.. Allah eşine sağlıklı uzun ömürler versin umutla senden ayırmasın hiç, bir yastıkda da kocarsınız inşallah..

Selamm arkadaşlarr ben ablamdan girdim kaçak olarakkaydirigubbakcemile3 az size bakayım dedim.Yeğenimi uyutup kaçtım buraya.Umarım herkes iyidirr.Biz iyiyiz oğlum vurup durukaydirigubbakcemile3
Yaa benim eşimin de doğum günü yaklaşıyor Bilge.Ne alsam diye düşünüyorum adamcağıza kazak almaktan ben bıktım sanırım o da hediyelerimden bıukmıştırakannehir:kedi:

ama bizim nabzımız hep yüksek oluyo ki öznur??? benim özellikle yemek sonrası 102-103 seviyesinde ki zaten normalde de üst sınır 100dür... hamilelikte bütün sınırlar yukarı çıkar... seninki kaçtı acaba CADIARZU

aa yarın doktora mı gidiyosun bilgeee, kaçırdım galiba daha yeni haberim oldu.. iyi haberlerle dönersin inşallah.. yarın doktora gidenlerin iyi haberlerini bekliyoruz..:Saruboceq:

evet canım yarın akşam gidicem ama işten sonra delikafadulden inşallah iyi haberlerle gelirim cuma sabahı opuyorumnanaktan

Amin. Nur içinde yatsın.

Canım bir mesajında kistlerinden bahsetmişsin az önce gördüm.Şuanda da var mı kistin?Ben de geçen sene mayısta nişanlıyken çikolata kistinden ameliyat olmuştum apartopar.Ağustosta evlendim hapa rağmen tekrarladı kistim 2cm oldu dr.hemen bebek yap dedi öyle oldu oğlum öok şükür bekletmedi de bizi:Saruboceq: Şuan yok kistimzemuszemus

aman tahtalara vur dilini ısır maşallah nazar değmesin eee tabii bulmuş senin gibi kızı dimi ama ( okuyorsa reklam olur )

benimki 104 çıktı normalde 80-90 olur dedi benide korkuttu lmaz:

Benim tansiyon hep düşük 8'e 4 çıkıyor kaç seferdir.Dr. normal dedi ama

aminnnnnnnnn canım hepimiz tüm sevdiklerimizle sağlıklı uzun ömürler yaşayalım inşallah :Saruboceq:
valla benim niyetim 1 veya 5 ekim'e de çocuk doğurmaktı ama yetiştiremedim kaydirigubbakcemile3

düşünelim güzelim bir hediye fisfisfis ben ihtiyacı olan bi şeyler alıcam o yüzden özel olduğunu söylesem yalan

ah yavruuuuuuuuuum ilgi mi istiyon sen!!!!!!!! kuzuuuuuuuuuummmmmmmmmm

benim de 9/6 sürekli dr yüksek olacağına düşük olsun daha iyi dedi benim nabızda sürekli yüksek ama kimse uyarmadı bile tansiyon düşük nabız yüksek androidim ben

aman tahtalara vur dilini ısır maşallah nazar değmesin eee tabii bulmuş senin gibi kızı dimi ama ( okuyorsa reklam olur )

ehm şakkıdı allah razı olsun a.s.

benimki 104 çıktı normalde 80-90 olur dedi benide korkuttu lmaz:

yok benim de öyle genelde merak etme... ilk yardım kursundan hatırladığım normal nabız sınırının 80-100 arası olduğu yerimseniben

şu dönemde artık her türlü saçmalamak serbest vücudumuza kaydirigubbakcemile3

Tek sorunum bu şükür ama çok önemli, kafama taktım normal doğumu etkileyecek diye. Apandisimi aldılar geçen yıl bu zaman, gene kesik olacak , psikolojisi...Çok sıkılıyorum normal bir dönem geçmiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…