2009 Aralık Anneleri

Selam arkadaşlarrr nasılsınız bakaılm az geçmişe baktım herkes iyi gibia.s.Biz de iyiyiz oğlumla..
Sizlere bazı sorularım olacak yaa kararsız kaldım;
* Bebeğinizin eşyalarını bebek deterjanıyla mı yıkıyorsunuz,hangisiyle ve de yumuşatıcı kullanıyor musunuz?
*Hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum ama küçük bir valize mi koysam bebişin eşyalarını,çünkü hastane mikroplu malum,yerlere falan koyarlar bebek çantasını koymasınlar,koyirmasalar da o kirlenmesin dimi hastanede?
*Bebek bezinin illa 1numara yenidoğan olması mı gerekir 2-5 kilo arası yanii,2numaralar da 3-6 kilo arası kullanılsa ne olur?Burada bulamadık 1numarayı da?
Evett sınav başladı istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz:dance:
Şimdiden teşekkürlerra.s.

Biraz takip etmek gerekiyo dunur. Su an normal olculerde olmadigimiz icin bi de tabi :O)

kendime bakmıyorum bile zaten dünür oğluşa baktım da 62/68 bi şey göremedim akannehir

pelin'i arıycam mesajları alıyım sengözlerimebaksanab

Umarim gecmisimdir .

ben dalinin sıvı deterjanı ile yumuşatıcısı ile yıkadım cnm
bebeğin çantası çok büyük değilde benim ki biraz büyük oldu malum biz hanımlar böyleyiz :))
ben yenidoğan aldım cnm diğeri olurmu bilmiyorum. nie bulamadınız

* Bebeğinizin eşyalarını bebek deterjanıyla mı yıkıyorsunuz,hangisiyle ve de yumuşatıcı kullanıyor musunuz?

hacı şakirin makineye uyumlu sabununu kullanıcam, yumuşatıcı olarak da benim evime viking'in sensitive'i (bebeklere uygun yani) dışında yumuşatıcı hiç girmedi yine girmeyecek onu kullanmaya devam

*Hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum ama küçük bir valize mi koysam bebişin eşyalarını,çünkü hastane mikroplu malum,yerlere falan koyarlar bebek çantasını koymasınlar,koyirmasalar da o kirlenmesin dimi hastanede?

valize koy valizin içinde de çorap hurcunda dursun kıyafetler yerimseniben

*Bebek bezinin illa 1numara yenidoğan olması mı gerekir 2-5 kilo arası yanii,2numaralar da 3-6 kilo arası kullanılsa ne olur?Burada bulamadık 1numarayı da?

fark etmemesi lazım... 2 numara büyük falan gelecek olursa hastaneden bir ayarlama yaparlar zaten bence

Umarim gecmisimdir .

Sağolun canlarımm
Sanırım ben de bebek çantasını hastaneye götürmeyeceğim yaa benim takıntım var öyle yere koyarlar falan sonra benim içime sinmez ...
Marketlerde bulamadık bir market kaldı oraya da bakacaz yoksa netten sipariş verecez bizde.Prima istiyorum da onun da hep büyük numaraları var nedense marketlerde.

Çok sağol canıma.s. Bulamazsak artık bir kaç paket netten sipariş veririz sonrada 2no. kullanırız biz de artık.Yenidoğanda göbek bağını rahatsız etmeyen birşey varmış,ozaman göbek bağı düşünce 2no.ya geçebiliriz demekkiyerimseniben

Pelin'le görüştüm kızlar
cenazeyi henüz kaldıramamışlar... iyi olmaya çalışıyoruz dedi
hepiniz adına selam söyledim dua ettiğinizi ve sabır dilediğinizi söyledim
mesajlarınızı görmüş ama cevap verememiş merak etmesinler dedi
herhangi bir ihtiyacı olursa herhangi birimize haber vermesini ve yapabileceğimiz her şeyi yapacağımızı söyledim
kendine ve mina'ya dikkat edecek çok selamı var hepinize

eveeeeeet olabilir
neyse olmadı kaşam üstü ararsın canımyerimseniben

afiyet bal olsun herkeze

bende çıkıyorum şekerler

hadi canım öyküye de ilik kemik olsun sana sadece lezzet olsun yaramasın kaydirigubbakcemile3

daha iki ay var elbet bulursun güzelim... en fazla alışverişi yaptığın yere söylersen getirtirler bence yerimseniben

Evet doğru hiç aklıma gelmemişti.Tansaş süper market güya burda yenidoğan bezi yok.Birtek Huggies var.Onu da ben istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…