2009 Aralık Anneleri

selam herkese nasılsınız bakalım
ben çok hastaydım 4 gündür üşütmüşiüm yatıyorum sürekli bugün biraz daha iyi sayılırım..
geçmişi okuyamadım varmı bilmem gereken bişeyler

selam herkese nasılsınız bakalım
ben çok hastaydım 4 gündür üşütmüşiüm yatıyorum sürekli bugün biraz daha iyi sayılırım..
geçmişi okuyamadım varmı bilmem gereken bişeyler
geçmiş olsun öznurcum aman dikkat et kendine, hoş dikkat etsekte olacaksa oluyor orasıda ayrı..
ayesbirim de doğum yaptı haberin varmı bilmiyorum da.. bebeği şuan küvezdeymiş.. normal doğum yapmış. minik kelebek ve ayesbirim için bol bol dua ediyoruz..
senin miniğin nasıl annesi?

Ev süpürdüm sildim çamaşır topladım bi makine daha yıkadım astım yemek yaptım çorba yaptım salata yaptım eşimi bekliyorumkafamçokkarıştı Sizlerden ne haberr? Ayy çok yorulduum:bbo:

selammm kıslarrr,,karnımıza doyurdukk kızımla geldık..sağlıklı sağlıklı yemekler yedık,,ya boyle yıyınce abartmadan ve sağlıklı cok mutlu oluyorum..yarasın bebişime

ayy sende mı koç burcusun yoksakaydirigubbakcemile3
Ev süpürdüm sildim çamaşır topladım bi makine daha yıkadım astım yemek yaptım çorba yaptım salata yaptım eşimi bekliyorumkafamçokkarıştı Sizlerden ne haberr? Ayy çok yorulduum:bbo:

ohh valla ne guzel,,bnede yaptım yemeklerımı yedık toparladım şimdi keyıf yapıyorumm,,uzattım ayacıkklarımı.ya kızımı duşunuyorum 3 hafta once bı kıloya yakalaşmış demıştı doktor pazartesi gıtcez acaba kaç kılo oldu:uhm:

aaaa nekadardı bebeği çok şaşırdım inşallah iyi olurlar..
benim bebiş iyiymiş arzucum okadar çok öksürük vardıki bende karnım acımaya başlamıştı dün korktum doktora gittim neyseki bi sorun yokmuş bebişte
ama ben bitik durumdayım inan kaç gecedir uyku bile uyuyamıyorum nefes alamıyorum oturuyorum nerdeyse bütün gece..
sen nasılsın smear sonucunu alabildinmi

selammm kıslarrr,,karnımıza doyurdukk kızımla geldık..sağlıklı sağlıklı yemekler yedık,,ya boyle yıyınce abartmadan ve sağlıklı cok mutlu oluyorum..yarasın bebişime
Afiyet bal şeker olsuunyerimseniben
selam kızlar nasılsınızz
ıyiyiz canım sen nasılsın yoksun yine ne zamandıırrkaydirigubbakcemile2

Biz babamızı bekliyoruz gelir en geç yarım saate kadarropuyorumnanaktan
Bebişin 1,5 kilo civarı olmuştur en az sanırım annesii

NEHıRCıM BENıM KAYINPEDER VEFAT ETTı ÇOK ÜZDÜ BıZı HALA TOPARLANAMADIM ÇOK GENÇTı TORUNUNU GÖREMEDEN ÖLDÜ NASIL ALIŞICAM ONUN YOKLUĞUNA BıLMıYORUM:gitme:

NEHİRCİM BENİM KAYINPEDER VEFAT ETTİ ÇOK ÜZDÜ BİZİ HALA TOPARLANAMADIM ÇOK GENÇTİ TORUNUNU GÖREMEDEN ÖLDÜ NASIL ALIŞICAM ONUN YOKLUĞUNA BİLMİYORUM:gitme:
Canım benim bilmiyordum, Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah, başınız sağolsun..Sen bebişin için iyi olmak zorundasın canım moralini yüksek tutmaya çalış:teselli:

kaydirigubbakcemile3Özledim ayoll öğlenden beri görmüyorummlülülülülülü Allah hiçbirimizin muhabbetini bozmasın:Saruboceq:
Ben de bir kaç seferdir ayda bir gidiyorum ay ne zor oluyor dimi 1ay beklemek:sinifsinif: Her şeyi normaldir canım merak etme senkaydirigubbakcemile5
Ben çıkıyorum kızlar eşim geldi görüşürüzz:1rolleyes:

kızlar bir şey sorcam size göğüs ucu için krem aldınız mı ya da almayı düşünüyomusunuz malüm doğumdan sonra emzircez ya yara olmasın diye

ben almicam canım ilk bebeğim yazın doğmuştu sıcak bebeğin tükrüğü birleşince gögüs ucu çok kötü kanıyor neden almican dersen ilk bebeğimde bana memeni bebeğe ilk verişinde bir kuru soğanı kes gögüs uçuna sür 1 2 dk sonra sil öyle ver dediler bende bir gögüsüme denedim gerçekden işe yarıyor diğerine sürmemiştim sürmediğim gösüm çatladı ve çok acıdı şimdi valize bir tane soğan atıcam iki göğsümede sürücem faydasını gördüm çünkü

Son düzenleme:

hımm bende deniyim ama soğan kokarkaydirigubbakcemile3

yok canim ben yengec burcuyumda galiba sende toz almayi sevmiyonn

bende kokmasından korkup birine sürdüm diğerine sürmemiştim ama pişman oldum krem sürüp bebeği kimyasal ile tanıştırmaktan mantıklı geliyor

ben dayanamayip yerim o sogani yemeklerin yanina hastane yemeklerinin finliler sasirir cantamda sogan görurse bu kadin delimi diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben dayanamayip yerim o sogani yemeklerin yanina hastane yemeklerinin finliler sasirir cantamda sogan görurse bu kadin delimi diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sende doğuma gitmeden önce sür ........bir soğanı ikiye bölüp sürüyoruz inanın faydasını görüceksiniz gögüs acısı çok kötü oluyor çünkü

sende doğuma gitmeden önce sür ........bir soğanı ikiye bölüp sürüyoruz inanın faydasını görüceksiniz gögüs acısı çok kötü oluyor çünkü

denecem valla sonucta tecrube konusuyo yani zaten kuru bir cildim var yara olupta emziremessek kötu olur

Kızlar naber
doktora gıttım kuzum 1300 gr.
Kocaman abı olmuŞŞ haktan emır
ellerını yummuŞ oturuyodu
yarın da 3 boyutluya gırıcem daha ayrıntılı gormek ıÇın yawrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…