geçmiş olsun öznurcum aman dikkat et kendine, hoş dikkat etsekte olacaksa oluyor orasıda ayrı..selam herkese nasılsınız bakalım
ben çok hastaydım 4 gündür üşütmüşiüm yatıyorum sürekli bugün biraz daha iyi sayılırım..
geçmişi okuyamadım varmı bilmem gereken bişeyler
ayy sende mı koç burcusun yoksakaydirigubbakcemile3aslinda bende öyleyim esim bana gore daha duzenli amann bosver yapsinlar ozaman seslenmemek lazim demekki dedigin gibi simetri olayi varmis esinde yok benimkide toz oldugu zaman tahammulsuzdur kaydirigubbakcemile3bende fazla sevmem toz almasini biyeri alsma biyeri unuturum onuda esim görur bulur siler yani :kedi:
Ev süpürdüm sildim çamaşır topladım bi makine daha yıkadım astım yemek yaptım çorba yaptım salata yaptım eşimi bekliyorumkafamçokkarıştı Sizlerden ne haberr? Ayy çok yorulduum:bbo:
geçmiş olsun öznurcum aman dikkat et kendine, hoş dikkat etsekte olacaksa oluyor orasıda ayrı..
ayesbirim de doğum yaptı haberin varmı bilmiyorum da.. bebeği şuan küvezdeymiş.. normal doğum yapmış. minik kelebek ve ayesbirim için bol bol dua ediyoruz..
senin miniğin nasıl annesi?
Afiyet bal şeker olsuunyerimsenibenselammm kıslarrr,,karnımıza doyurdukk kızımla geldık..sağlıklı sağlıklı yemekler yedık,,ya boyle yıyınce abartmadan ve sağlıklı cok mutlu oluyorum..yarasın bebişime
ıyiyiz canım sen nasılsın yoksun yine ne zamandıırrkaydirigubbakcemile2selam kızlar nasılsınızz
ayy sende mı koç burcusun yoksakaydirigubbakcemile3
ohh valla ne guzel,,bnede yaptım yemeklerımı yedık toparladım şimdi keyıf yapıyorumm,,uzattım ayacıkklarımı.ya kızımı duşunuyorum 3 hafta once bı kıloya yakalaşmış demıştı doktor pazartesi gıtcez acaba kaç kılo oldu:uhm:
aşka gelmişşşşsinnn,,allah bozmasın muhabbetınıızıı canımzemuszemusayy inşş kılosu normaldırrr,,bı an once gormek ıstıyorum..şimdiye 3 kere gıtmıştım doktora ama eşim tuttu,,tarıhınde gıdıerız dıyekaydirigubbakcemile3
Canım benim bilmiyordum, Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah, başınız sağolsun..Sen bebişin için iyi olmak zorundasın canım moralini yüksek tutmaya çalış:teselli:NEHİRCİM BENİM KAYINPEDER VEFAT ETTİ ÇOK ÜZDÜ BİZİ HALA TOPARLANAMADIM ÇOK GENÇTİ TORUNUNU GÖREMEDEN ÖLDÜ NASIL ALIŞICAM ONUN YOKLUĞUNA BİLMİYORUM:gitme:
aşka gelmişşşşsinnn,,allah bozmasın muhabbetınıızıı canımzemuszemusayy inşş kılosu normaldırrr,,bı an once gormek ıstıyorum..şimdiye 3 kere gıtmıştım doktora ama eşim tuttu,,tarıhınde gıdıerız dıyekaydirigubbakcemile3
kızlar bir şey sorcam size göğüs ucu için krem aldınız mı ya da almayı düşünüyomusunuz malüm doğumdan sonra emzircez ya yara olmasın diye
ben almicam canım ilk bebeğim yazın doğmuştu sıcak bebeğin tükrüğü birleşince gögüs ucu çok kötü kanıyor neden almican dersen ilk bebeğimde bana dedilerki memeni bebeğe ilk verişinde bir kuru soğanı kes gögüs uçuna sür 1 2 dk sonra sil öyle ver dediler bende bir gögüsüme denedim gerçekden işe yarıyor diğerine sürmemiştim sürmediğim gösüm çatladı ve çok acıdı şimdi valize bir tane soğan atıcam iki göğsümede sürücem faydasını gördüm çünkü
hımm bende deniyim ama soğan kokarkaydirigubbakcemile3
ayy sende mı koç burcusun yoksakaydirigubbakcemile3
ohh valla ne guzel,,bnede yaptım yemeklerımı yedık toparladım şimdi keyıf yapıyorumm,,uzattım ayacıkklarımı.ya kızımı duşunuyorum 3 hafta once bı kıloya yakalaşmış demıştı doktor pazartesi gıtcez acaba kaç kılo oldu:uhm:
bende kokmasından korkup birine sürdüm diğerine sürmemiştim ama pişman oldum krem sürüp bebeği kimyasal ile tanıştırmaktan mantıklı geliyor
bende kokmasından korkup birine sürdüm diğerine sürmemiştim ama pişman oldum krem sürüp bebeği kimyasal ile tanıştırmaktan mantıklı geliyor
ben dayanamayip yerim o sogani yemeklerin yanina hastane yemeklerinin finliler sasirir cantamda sogan görurse bu kadin delimi diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sende doğuma gitmeden önce sür ........bir soğanı ikiye bölüp sürüyoruz inanın faydasını görüceksiniz gögüs acısı çok kötü oluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?