2009 Aralık Anneleri

kızlar bir şey sorcam size göğüs ucu için krem aldınız mı ya da almayı düşünüyomusunuz malüm doğumdan sonra emzircez ya yara olmasın diye

selam bayanlar benim bebeğim kaburgama tırmanıyo şu ankaydirigubbakcemile3

selaaaam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimkide çıkmaya çalışıyo :1shok:
allahtan çıkcağı yeri bilmiyo sağ kakurgamın altını eşeliyo kaydirigubbakcemile3

kızlar bir şey sorcam size göğüs ucu için krem aldınız mı ya da almayı düşünüyomusunuz malüm doğumdan sonra emzircez ya yara olmasın diye

ben almadım, şahsen ne alcağımı almam gereklimi onuda bilmiyorum. arada göbüşümü yağlıyorum çatlamasın diye. çok şükür şimdilikte çatlak filan yok.

ben mor bir krem kullanmıştım. çok işe yaradı. benim her emzirmeden sonra kanıyordu be acayip yara olmuştu. o krem olmasaydı emzirmeyi bırakabilirdim. bebeğe de zararı yok..
bu arada 59 günüm kalmış. ama sezeryan olacağı için 10 gün falan erken olur.. yani 49 gün..yerimseniben

İşte bu krem...
çok iyi bir krem...

Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi - Küçük Boy (Net 10 gr.)
Artık meme başı yara ve çatlaklarına Lansinoh Lanolin ile kesin ve en etkili çözüm.

Dünya emzirme otoritelerinin desteklediği tek ürün olan Lansinoh Lanolin Sağlık Bakanlığından onaylı olarak şimdi Türkiye de! Dünya markası Lansinoh %100 ultra-saflaştırılmış Lanolin hiç bir katkı maddesi içermiyor. Bu nedenle bebeğinizi emzirmeden önce memenizi temizlemeniz gerekmiyor !

Hastane sağlık personeline ve doktorlarınıza danışabilirsiniz.

Lansinoh lanolin Piyon Emzirme çözümleri tarafından ithal edilmiştir.

Hem bebek hem anne için güvenlidir.
Emzirmeden önce ucundan temizlenmesine gerek yoktur.
Koruyucu madde ya da katkı maddesi içermeyen, en ideal nemli iyileştirici ortamı sağlayan preparattır.
Kokusu ve rengi yoktur, parfüm içermez, giysilerde iz bırakmaz.
Küçük Boy : Net: 10 gr

emzirirkenmi kullandın yoksa hamileykenmi başladın kullanmaya arkadaşım?
adı neydi hatırlıyomusun?
herkes kullanabiliyomu ayrıca? seriye bağladım yine pardon :kedi:

adı neydi oo baya az kalmış zorunlu sezeryan mı kendi tercihin mi?

Merhabalar .
Şimdi doktordan geldim. Benim oğluş 1.900 gram olmuş. Her şey gayet yolunda görünüyor.
Arkadaşlar bir yanak var doktor şaşırdı resmen. Tam sıkılmalık. Kocaman yanaklı bir şey olmuş benim oğluş.
Doğumu da sezeryan istiyorsan riske atmayalım bayramdan önce yapalım dedi.
Bayramda sancılanırsan nöbetci doktor nöbetci anestezist aramak zorunda kalmazsın dedi.
Yani 23-24 Kasım gibi görünüyor.
Doğum şekline sen karar ver dedi ben %70 sezeryana meyilliyim. Bir de bu bayram tatilinin girecek olması da kararımı etkiliyor.
Bakalım hayırlısı.
Şimdi geçmişi okumaya gidiyorum.

aldım canım son ay kullanmaya başlamak gerekiyormuş ama adını hatırlamıyorum mor-mavi bir kutu bir de silikon uçluklar varmış meme yara olmasın diye onu kullanan alan veya duyan var mı

pardon arkadaşlar yeni gördüm cevaplarınızı.

emzirirken, göğsünüz tahriş olmaya başladığında kullanmaya başlıyorsunuz. herkes kullanabilir.

ay canım sağol yaaa!! kesinlikle alcam.
ablamın çok kötü olmuştu göğüsleri emzirirken ağlıyodu resmen acıdan! kanıyodu hatta uçları :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…