seni mutfak kedisi seni
selam bayanlar benim bebeğim kaburgama tırmanıyo şu ankaydirigubbakcemile3
kızlar bir şey sorcam size göğüs ucu için krem aldınız mı ya da almayı düşünüyomusunuz malüm doğumdan sonra emzircez ya yara olmasın diye
kızlar bir şey sorcam size göğüs ucu için krem aldınız mı ya da almayı düşünüyomusunuz malüm doğumdan sonra emzircez ya yara olmasın diye
ben mor bir krem kullanmıştım. çok işe yaradı. benim her emzirmeden sonra kanıyordu be acayip yara olmuştu. o krem olmasaydı emzirmeyi bırakabilirdim. bebeğe de zararı yok..
bu arada 59 günüm kalmış. ama sezeryan olacağı için 10 gün falan erken olur.. yani 49 gün..yerimseniben
ben almadım, şahsen ne alcağımı almam gereklimi onuda bilmiyorum. arada göbüşümü yağlıyorum çatlamasın diye. çok şükür şimdilikte çatlak filan yok.
ben mor bir krem kullanmıştım. çok işe yaradı. benim her emzirmeden sonra kanıyordu be acayip yara olmuştu. o krem olmasaydı emzirmeyi bırakabilirdim. bebeğe de zararı yok..
bu arada 59 günüm kalmış. ama sezeryan olacağı için 10 gün falan erken olur.. yani 49 gün..yerimseniben
adı neydi oo baya az kalmış zorunlu sezeryan mı kendi tercihin mi?
benim karnımda çatlaklar oluştu valla o kadar yağlamama rağmen cilt elastikiyeti ile bu durum ya..
adı neydi oo baya az kalmış zorunlu sezeryan mı kendi tercihin mi?
pardon arkadaşlar yeni gördüm cevaplarınızı.
emzirirken, göğsünüz tahriş olmaya başladığında kullanmaya başlıyorsunuz. herkes kullanabilir.
çatladı diye bırakma sakın yağlanmayı yinede, yağlanmasaydın dahada çok çatlardı, koruyucu etkisi var yinede elastik olmasada cildin.
pardon arkadaşlar yeni gördüm cevaplarınızı.
emzirirken, göğsünüz tahriş olmaya başladığında kullanmaya başlıyorsunuz. herkes kullanabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?