Merhabalar .
Şimdi doktordan geldim. Benim oğluş 1.900 gram olmuş. Her şey gayet yolunda görünüyor.
Arkadaşlar bir yanak var doktor şaşırdı resmen. Tam sıkılmalık. Kocaman yanaklı bir şey olmuş benim oğluş.
Doğumu da sezeryan istiyorsan riske atmayalım bayramdan önce yapalım dedi.
Bayramda sancılanırsan nöbetci doktor nöbetci anestezist aramak zorunda kalmazsın dedi.
Yani 23-24 Kasım gibi görünüyor.
Doğum şekline sen karar ver dedi ben %70 sezeryana meyilliyim. Bir de bu bayram tatilinin girecek olması da kararımı etkiliyor.
Bakalım hayırlısı.
Şimdi geçmişi okumaya gidiyorum.
aldım canım son ay kullanmaya başlamak gerekiyormuş ama adını hatırlamıyorum mor-mavi bir kutu bir de silikon uçluklar varmış meme yara olmasın diye onu kullanan alan veya duyan var mı
yooo onu hiç duymadım! nasıl bişeymişki o?aldım canım son ay kullanmaya başlamak gerekiyormuş ama adını hatırlamıyorum mor-mavi bir kutu bir de silikon uçluklar varmış meme yara olmasın diye onu kullanan alan veya duyan var mı
Merhabalar .
Şimdi doktordan geldim. Benim oğluş 1.900 gram olmuş. Her şey gayet yolunda görünüyor.
Arkadaşlar bir yanak var doktor şaşırdı resmen. Tam sıkılmalık. Kocaman yanaklı bir şey olmuş benim oğluş.
Bayramda sancılanırsan nöbetci doktor nöbetci anestezist aramak zorunda kalmazsın dedi.
Doğum şekline sen karar ver dedi ben %70 sezeryana meyilliyim. Bir de bu bayram tatilinin girecek olması da kararımı etkiliyor.
Bakalım hayırlısı.
Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serinus, arrows, beyazbeyaz, buneyaa, ggozde, kursatim, mcetin1+, ningo07, prettybaby, pringles, semyıl, yasil_haktanemin
NEDEN SESİNİZ ÇIKMIYORRRR
canım tamamda kremin adını hatırlıyomusun?
Merhabalar .
Bakalım hayırlısı.
arkadaşlar hergün sizleri okuyorm. ancak işimden dolayı yazamıyorum. bankada gişe yetkilisi olarak çalışıyorum, kısa hemen geçiyim sizin için:)
29+4 haftalık hamileyim beninde kızım olacak adı DEFNE kısmetse. benimde beklenen doğumum 18 aralık normal istiyorum kısmetse. sağ göğsümün altında ciddi baskı var sürekli oturmaktan canım çok yanıyor sanki içi yanık gibi. dayanmaya çalışıyorum.dr normal dedi. ben 32. haftamda izne ayrılacağım kısmetse 20 ekim de iznim başlıyor. benim kızımda çok hareketli ben 18 aralığı bekleyebileceğini düşünmüyorum. hepimiz için hayırlı olur. inş. sağlıkla yawrularımızı bir kucaklarımıza alabilsek..... allahın izniyle. ben iki günde bir doğum yaptığı görüyorum rüyamda... çok tuhaf oluyorum. 20 ekimden sonra bol bol yazacağım bende inş. ben sizinleyim hergün...
Lansinoh Lanolin adı canım..
daha yukarda açıklamalı yazmıştım onu bul istersen.. :)
merhabalar .
şimdi doktordan geldim. Benim oğluş 1.900 gram olmuş. Her şey gayet yolunda görünüyor.
Yani 23-24 kasım gibi görünüyor.
Bakalım hayırlısı.
şimdi geçmişi okumaya gidiyorum.
arkadaşlar hergün sizleri okuyorm. ancak işimden dolayı yazamıyorum. bankada gişe yetkilisi olarak çalışıyorum, kısa hemen geçiyim sizin için:)
29+4 haftalık hamileyim beninde kızım olacak adı DEFNE kısmetse. benimde beklenen doğumum 18 aralık normal istiyorum kısmetse. sağ göğsümün altında ciddi baskı var sürekli oturmaktan canım çok yanıyor sanki içi yanık gibi. dayanmaya çalışıyorum.dr normal dedi. ben 32. haftamda izne ayrılacağım kısmetse 20 ekim de iznim başlıyor. benim kızımda çok hareketli ben 18 aralığı bekleyebileceğini düşünmüyorum. hepimiz için hayırlı olur. inş. sağlıkla yawrularımızı bir kucaklarımıza alabilsek..... allahın izniyle. ben iki günde bir doğum yaptığı görüyorum rüyamda... çok tuhaf oluyorum. 20 ekimden sonra bol bol yazacağım bende inş. ben sizinleyim hergün...
hoşgeldiniz canım, sende defnede. zor olur bu durumda çalışmak, aynı sancı bendede var ve otururken oluyor yanıyor. az kalmış 20 ekime, inşallah hep görüşürüz. allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızıarkadaşlar hergün sizleri okuyorm. ancak işimden dolayı yazamıyorum. bankada gişe yetkilisi olarak çalışıyorum, kısa hemen geçiyim sizin için:)
yok canım hala sürüyorum bebek yağı badem yağı inş daha fazla çatlamaz yaaa
hoşgeldiniz canım, sende defnede. zor olur bu durumda çalışmak, aynı sancı bendede var ve otururken oluyor yanıyor. az kalmış 20 ekime, inşallah hep görüşürüz. allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
ayyy arkadaşlar bende sadece bende oluyor sanıyordum. çok canım yanıyorrr ama dayanamıyorum bazen ama önümde para olunca hemen bırakıp gidemiyorum. oyüzden gün sayıyorum. çok yazamıyorum yanlış anlamayın. 20 ekimden sonra yanınızdayım bol bol görüşücez. herkese sevgiler mis kokulularınızı da sizi de öpüyoru. allah hepimizin yardımcısı olsun.
maşallah oğluşuna
cnm maşallah oğluşunaa sezeryan ol cnm bencede vereliniortak
maşallah oğluna annesiiii !!!!!!!
hayırlısı neyse o olsun normal yada sezeryan gönlünce olsun canım benim!
tam sıkmalık değildir o tam ısırmalıktır maşallah oğluşuna canım
Teşekkürler arkadaşlar. opuyorumnanaktan
Babasına söyledim de telefonda ısırma meraklısı kendisi tam benlik desene diyor. Nasıl zaptedicem bilmem adamı.lmaz:
arkadaşlar minik kelebek için dualarınızı eksik etmeyin. tabi ayesbirim için de...
(((slm arkadaşlarım öncelikle zeynepözdile sonrada sizlere çok teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun..dualarınızı desteklerinizi hep hissediyorum.cuma günü evime geldim ilk anlar çok zor oldu bebeğim benden uzakta bense onun eşyalarıyla dolu evimizdeyim.
ama inanıyorum zamanı geldiğinde minik meleğim kendini toparladığında rabbimin izniyle onu kucağıma alıp eviize gelecek yavrum,kavuşacağız inşallah..
hergün gidiyorum yavruma,bugün ilk kez uyanık gördük onu babasıyla çk ağladım çook..öyle güzelkii..ona hala dokunamıyorum ama biliyorum bizim yanında olduğumuzu hissediyo hep.
14 gün bitti bugün ve hala solunum cihazına bağlı,doktor cihazdan çıkmadan sağlığı ile ilgili bi yorum yapamam diyo.tüm dualarımız yavrum için sağlıkla çıksın inşallah o hastaneden.annesine babasına kavuşsun biran önce rabbimin izniyle..
sütümü alıyo çok şükür hergün götürüyorum..
şuan ezan okunuyo,şu mübarek zamanda tek dileğim bebeğimin biran önce sağlığına kavuşması..dualarınızı esirgemeyin kızlar..çok ihtiyacımız var... )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?