2009 Aralık Anneleri

kızlar nihayet girebildim herkese tünaydın bilge yok mu haberi olan var mı nasıl geçmiş kontrol

delikafadulden he he heeee yaptım oldu çizelgem işteeee
delikafadulden :teytey: :hooray:
seçim yapmak zor oluyo ama değişirim sıkılırsam :teytey:

ben de mirza ismini çok beğeniyorum doruk ta hoşuma gidiyor

mirza hükümdar soyundan gelen demek gerçektende güzel bi isim. oğluşumun adına verecektik ama haktan emin de karar kıldık. doruk ta güzel, oda elifin sunways ın oğlunun ismi. arzuya bakıyoduk isim, seymen i beğeniyomuş. çok güzel bencede.

kaçtım ben kızlar, ascık yürüyeyim, belki bebek sevmeyede giderim arkadaşa. öpüldünüz hepiniz Şeniz dikkat edin yeğenlerime ve kendinizeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

arzu arda koymayacak mıydı fikir mi değiştirdi

selam kızlar ben de aralık annesi olacam inşallah bi aksilik çıkmazsa formu bayadır takip ediyodum
yazmak bugüne kısmetmiş a.s.

selam kızlar ben de aralık annesi olacam inşallah bi aksilik çıkmazsa formu bayadır takip ediyodum
yazmak bugüne kısmetmiş a.s.

hoşgeldin canım ne zamn olacak doğum kız mı erkek mi isim ne düşünüyorsunuz dur bakayım başka soru kaldı mı heh ben soruyum bunu da kaç kilo aldın kaydirigubbakcemile3a.s.

babyroze, fizer06, ggozde, KYDNOS, meybon+, myhusbandandme, Nehir67+, Sevda14 kizlarrrrrrrrrrr nerdesinizzz

Yiğit
Yağız
Efe
Mert
Melih
Umut
Tuna yada Tunahan
Berk
Baran
aklıma gelen bunlar ben bunları beğeniyordum ama eşim aralarından Efe yi seçti aama benm aklım mert de kaldı sankiii:gitme:

Selşam arkadaşlar bu arada.Ablamdayım annem gelemedi bugün yeğenim 3,5 yaşında onun yanındayım ben de bugün.Uyuttum kaçtım buraya heran çıkabilirim.Nasılsınız inşallahkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…