2009 Aralık Anneleri

kaydirigubbakcemile3 demekki kontroller de herşey seyrinde diye rahat davranıyor kasımın ilk haftasından sonra sık sık çağırmaya başlar bence benim ki de rahat biz fazla telaşlıyız bilmediğimiz için

haklısın galıba canım
allaha sukur daha agrılasmadım
sadece kasık we bacak aralarımda agrı war
ılk sabah kalkınca bıde saga sola donerken
ama hala her ısımı gorebılıyorum
allahım yardım etsın walla
dedıgın gıbı cok telaslıyız
kaldı 7 hafta
ooooooof anacım zaman gecmıyomu bızemı ole gelıyo:1no2:

kızlar ben ayın 1 ıNDE aniden bi şikayet yüzünden gitmiştim doktoruma.. o gün bana dediki izne ayrılacaksan 4 hafta sonravizite kağıdıyla gel demişti.. şimdi 4 hafta sonrası 31+5. günüme yani ayın 29 u na denk geliyor.. ogün de yoktur kesin orda.. bana kendisi randevu vermiyor ben kendim ayarlıyorum tarihi günü o sadece 4 hafta sonra tekrar gel diyor... ben çağrı merkezini arayıp ordan randevu alıyorum.. soracağım şu ssk ya bildirim yapıcaz demişti, 32+0 da izinli olmam ve bir sorun yaşamamam için ne zman gitmliyi, ya bu konular çok konuşulduda, çok karışık şeyler ya..

son haftalar ıkı haftada bı cagırıyorlarmıs dıye bılıyodum sımdı dr aradım..
senın sezeryan olucak
alttan muayne etmıcez senı acılmaya gore degıl sancına gıre alıcaz doguma dedı
bı rahatsızlıgın olursa hemen gel nst baglar bakarız dedı
hersey yolunde gerek yok sık sık bakmaya dedı

doğum izni karmakarışık bir olay, hele de iş yerindeki kazuletler yardımcı olmamak için ellerinden geleni yapıyolarsa.. :gitme:

ewlenınce ısı bıraktıgım ıcın ole bı derdım yok o sebepten bılmıyorum canım
bıde senın akrnındakı gerılme ıcın bısey yazdım ama okumadın galıba

walla deryacım
ılk haftalarda zor gecıyodu ama ortalarda hızlandı
sımdı yıne durdu
mesela yenı hamıle oldugumu farz etsem
7 haftalık olacagımı dusunsem daha cabuk gecermı acaba..
normal dogum yapıcaksan eger saglık ocagına gıt sole bu sıkayetını yardımcı oluyolar

valla ben hiçbir şey anlamadım ki bu işlerden muhasebecimiz zaten tam allahlık önce dr an 8 hafta kala çalışabilir raporu alıp iş yerine veriyorsun 3 hafta kala gidip çalışamaz doğum izini diye belge alıyorsun onunla ve diğer işyeri,nden alacağın evraklarla ssk ya ( bağlı olduğun ) gidiyorsun anladığım kadarı bu

sağol sağlık ocağı karşımızda hemen giderim pazartesi.bide hepinizin fikrini almak istiyorum.kızımın ismine karar veremedik hala akşam eşim bi isim söyledi kararsız kaldım."ŞıMAL" kuzey yıldızıymış anlamı.güzelmi sizce kulağa hoş geliyomu??içtenlikle cvp verin nolur

hımm degısık bı ısım
ama buna sen karar wer canım
ben bıle hala karar weremedım
bı yıgıtalı
bı doruk dıyoruz
en ıyısı dogunca hangısı yakısırsa oopuyorumnanaktan

ŞıMAL GÜZEL ıSıM AMA BENıM ŞıMAL DıYE GICIK OLDUĞUM BıR KIZ VARDI BANA ONU HATIRLATIYOR AMA TARAFSIZ DÜŞÜNÜNCE ANLAMI GÜZEL kaydirigubbakcemile3

bende bilmiyorum doğunca oldu bittiye gelmesinide istemiyorum.bana kalsa erva koyucam ama oğlumun adınıda ben koydum bbası bu kez ben koyucam adını diyo haklıda kendince.kararsız kaldım şimaaalll diye sesleniyorum evde deli gibi tuhaf geliyo sinmedi içime sanırım.

oğlmun adı poyraz anlamı kuzeyden esen rüzgar kuzeyli kuzeyli gitcez herhalde

bende ısım olayını esıme bıraktım
aman koysun cok heweslenıyo
oglum oglum dıye delı oluyo

ayy sıkıldım ben bugun sankı gece hıc uyumuyor gubu gozlerım yanıyo kızlar ya

uyuyabiliyosan uyu sende biraz.çok şükür benim gece rahatsızlıklarım ok pek çişede kalkmıyuorumsırnaşık şey mide problemimde yok iyiyim hamdolsun.akşamları biraz zor yürüyorum bacaklarım ağrıyo o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…