sen demi çalışıyosun bugün melikee..
kaydirigubbakcemile3 demekki kontroller de herşey seyrinde diye rahat davranıyor kasımın ilk haftasından sonra sık sık çağırmaya başlar bence benim ki de rahat biz fazla telaşlıyız bilmediğimiz için
haklısın galıba canım
allaha sukur daha agrılasmadım
sadece kasık we bacak aralarımda agrı war
ılk sabah kalkınca bıde saga sola donerken
ama hala her ısımı gorebılıyorum
allahım yardım etsın walla
dedıgın gıbı cok telaslıyız
kaldı 7 hafta
ooooooof anacım zaman gecmıyomu bızemı ole gelıyo:1no2:[/QUOTE
selam herkese.40 haftadanın yanında 7 hafta az aslında ama ağır çekimde geçiyo gibi gibi:)..
ya kızlar kasık kısmına çok yakın bi yerde varis oluşmuş.bişey yapmak gerekirmi acaba.varis damarları ilerlerse patlıyo.doğumda ıkınırken patlarmıki bu damar
kızlar ben ayın 1 inde aniden bi şikayet yüzünden gitmiştim doktoruma.. O gün bana dediki izne ayrılacaksan 4 hafta sonravizite kağıdıyla gel demişti.. şimdi 4 hafta sonrası 31+5. Günüme yani ayın 29 u na denk geliyor.. Ogün de yoktur kesin orda.. Bana kendisi randevu vermiyor ben kendim ayarlıyorum tarihi günü o sadece 4 hafta sonra tekrar gel diyor... Ben çağrı merkezini arayıp ordan randevu alıyorum.. Soracağım şu ssk ya bildirim yapıcaz demişti, 32+0 da izinli olmam ve bir sorun yaşamamam için ne zman gitmliyi, ya bu konular çok konuşulduda, çok karışık şeyler ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?