yok canım gitmedim geçti sancılar birde araştırdım netten normalmiş bu sıralrda sen nasılsın ???
gunaydın kızlar
uyku tutmadı yıne
ama bu sabah uyanır uyanmaz yapacak birşey buldum o da
kızımın odasına gidip gelip bakmak
dun gece saat 1 de bitti odası
benım içime sındı ekleyecegım birazdan bakalım sızde begenecekmısınız darısı sizin basınıza
daha guzellerı sızın olsun inşallah
bugunde mobilyacı sozunde dururda getirirse mobilyasını bızım yerleştirme harici işimiz kalmıyor çok şukur
ewt bizde senı özledik bu yenı ofis ii olmadı fatmacnm bnm günaydın özledim kıs sizleri.yeni büroya taşındığımızdan beri rahat giremiyorum siteye girsemde okuyamadan çıkıyorum. Mina hanım sağlıcakla kullansın odasını cnm sen nasılsınız.
günaydın kızlar,..
günaydınlaaaaar
pelincim odanın kağıdı çok güzel olmuş tam benim düşündüğüm gibi bende hemen bauhouse'a gidiyorum:))
mina da güzel güzel uyur odasında inşallah mobilyası ile birliktede resimleri bekliyorum...
dün geceden beri karnım taş gibi kızlar, karnımı taşıyamıyorum dik yürüyemiyorum.
ben de bugün oradaydım. Eğitim vardı çıkışım altıyı buldu bir dolanayım dedim.
Millet dükkanı kapatıyor ben bir şeyler alacağım diye debeleniyorum. Chicconunda outleti vardı ama kapanmıştı ne yazık ki.
Yalnız eminönüne gitmekte gelmekte bir sorun. Arabayla gitsen otoparklar felaket. Bir saate kadar beş lira sonra her saat başı 3 tl yazıyor.
Yazık acıyorum ben oraya verilen paraya gitmişkende dolanıyorsun birkaç saat ister istemez. Yani ucuza alayım derken aynı paraya geliyor.
Toplu taşımayla gitsen tramway mesala üst üste millet binemiyorsun bile. Otobüslerde pek farklı değil.
Ben taksiyle döndüm ama cuma akşamı trafiğinde taksi bulmam bile mucize oldu.
Millet birbirini eziyor taksi için.
Eğer gidilecekse hafta içi sabah erken saatler tercih edilmeli eminönüne.
Ben bugün mora battaniye aldım internette 36 tl idi 30' a aldım. Mink battaniye aldım bir de 20 tl ye, havuzlu handan bunlar .lansinoh göğüs kremi aldım 35 tl o da int te aynı fiyata var. Ama her şey toplu ve çok alternatif var.
En çok sevindiğim de sultanhamam dan pijama takımı almam oldu.
Lohusa pijamaları almış başını gitmiş ben 30 tl ye önden düğmeli normal bir takım aldım.
Yavaş yavaş eksikleri gidermeye çalışıyorum.
ewt bizde senı özledik bu yenı ofis ii olmadı fatma
iyiyiz biz çok şukur bir yaramazlık yok
gunaydın
sagol öznurcum tez vakıtde sende kavuş odana inşallah.şimdi mobilya için aradım bitti ama boya kokusu geçsin biraz bekleyebilirmisiniz falan dediler ne kadar bıraz dedim perşembeye kadarmışilla söyledıklerı gunde teslım etmezler zaten gıcık oldum
paranın bir kısmını mobilya teslımınde ödeyelım dediğimde yok tamamını alıp siparişe hemen baslamalıyız diyorlardı ama uyuzlar
arzu cnm bir doktorunu ara istersen baharda birkere karnım çok geriliyor dıyıp gitmişti doktora önemsemek lazım
dün geceden beri karnım taş gibi kızlar, karnımı taşıyamıyorum dik yürüyemiyorum.
bilmiyorum ki pelin ya, çok ters bir durum olmadığını düşünüyorum ama.. CADIARZU ya şimdi arıycam nolur nolmaz gel diycek, gidince 52 muayene+ tahliller istiyip durucak bi dünyada onlar tutacak daha 2 hafta önce bayıldım bi dünya para.. yanlkış anlaşılmasın bebğimin canı sağolsun da, özeller böyle biliyosun pelin.. ne için gidersen git kan idrar tahlili bilmem ne.. durumda bir anormallik olmasa da bunları istiyorlar ki ona göre prim mi alıyorlar nedir anlamadım gitti.. daha acayip şeyler hissedersem gideceğim tabiki.. zaten 2 hafta sonra kontrolüm var, izin durumunu da ogün ayarlıycaz doktorla.. bakalım hayırlısı, napıyosun evde olmak nasıl.. ayın 31 inde 32+0 oluyorum yani o tarihten itibaren Allah nasip ederse evde olacağım.. eminönü filan gezmeyi düşünüyorum ağır ağır.. yürüyüşler filan yapıcam. diye planlıyorum..
moranın özelliği nedir
bilmiyorum ki pelin ya, çok ters bir durum olmadığını düşünüyorum ama.. CADIARZU ya şimdi arıycam nolur nolmaz gel diycek, gidince 52 muayene+ tahliller istiyip durucak bi dünyada onlar tutacak daha 2 hafta önce bayıldım bi dünya para.. yanlkış anlaşılmasın bebğimin canı sağolsun da, özeller böyle biliyosun pelin.. ne için gidersen git kan idrar tahlili bilmem ne.. durumda bir anormallik olmasa da bunları istiyorlar ki ona göre prim mi alıyorlar nedir anlamadım gitti.. daha acayip şeyler hissedersem gideceğim tabiki.. zaten 2 hafta sonra kontrolüm var, izin durumunu da ogün ayarlıycaz doktorla.. bakalım hayırlısı, napıyosun evde olmak nasıl.. ayın 31 inde 32+0 oluyorum yani o tarihten itibaren Allah nasip ederse evde olacağım.. eminönü filan gezmeyi düşünüyorum ağır ağır.. yürüyüşler filan yapıcam. diye planlıyorum..
gunaydın canlarım
kahwaltımızı ettık geldık
oglum da kıpırdak oldu bırden
meybon bak ben en ufak sıkıntıdan basıp gıdıyorum
ustelık calısmıyorum para sıkıntısı hada saffada
ama sonra wah tuh demememk ıcın gıdıyorum
ustelık bı muayenesı 120 bebegınden we senden on emlı degıl 53 herzaman gelır bunu unutma we gıt rahat ederrsın
pelıncım gunaydın
odanız hayırlı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?