2009 Aralık Anneleri

ama sanki süt yeterli gelmicek gibi burnum akıyor buğazım ağrıyor hapşuruyorum grib nezle hepsi üzerime üzerime geliyor sankikaydirigubbakcemile

gunaydın kızlar
uyku tutmadı yıne
ama bu sabah uyanır uyanmaz yapacak birşey buldum o da
kızımın odasına gidip gelip bakmak
dun gece saat 1 de bitti odası
benım içime sındı ekleyecegım birazdan bakalım sızde begenecekmısınız darısı sizin basınıza
daha guzellerı sızın olsun inşallah
bugunde mobilyacı sozunde dururda getirirse mobilyasını bızım yerleştirme harici işimiz kalmıyor çok şukur

yok canım gitmedim geçti sancılar birde araştırdım netten normalmiş bu sıralrda sen nasılsın ???

ii cnm sancılarının geçmesine sevindim akşam netteydin ama sende görmedin sanırım yazdıklarımı bende çıktım erken yattım biraz 1e geliyodu ama bebek benim erkenden uykumu getiriyo:kedi:

cnm bnm günaydın özledim kıs sizleri.yeni büroya taşındığımızdan beri rahat giremiyorum siteye girsemde okuyamadan çıkıyorum. Mina hanım sağlıcakla kullansın odasını cnm sen nasılsınız.

günaydınlaaaaar
pelincim odanın kağıdı çok güzel olmuş tam benim düşündüğüm gibi bende hemen bauhouse'a gidiyorum:))
mina da güzel güzel uyur odasında inşallah mobilyası ile birliktede resimleri bekliyorum...

ewt bizde senı özledik bu yenı ofis ii olmadı fatma
iyiyiz biz çok şukur bir yaramazlık yok

günaydın kızlar,..

gunaydın

sagol öznurcum tez vakıtde sende kavuş odana inşallah.şimdi mobilya için aradım bitti ama boya kokusu geçsin biraz bekleyebilirmisiniz falan dediler ne kadar bıraz dedim perşembeye kadarmış illa söyledıklerı gunde teslım etmezler zaten gıcık oldum
paranın bir kısmını mobilya teslımınde ödeyelım dediğimde yok tamamını alıp siparişe hemen baslamalıyız diyorlardı ama uyuzlar

dün geceden beri karnım taş gibi kızlar, karnımı taşıyamıyorum dik yürüyemiyorum.

arzu cnm bir doktorunu ara istersen baharda birkere karnım çok geriliyor dıyıp gitmişti doktora önemsemek lazım

moranın özelliği nedir

bilmiyorum ki pelin ya, çok ters bir durum olmadığını düşünüyorum ama.. CADIARZU ya şimdi arıycam nolur nolmaz gel diycek, gidince 52 muayene+ tahliller istiyip durucak bi dünyada onlar tutacak daha 2 hafta önce bayıldım bi dünya para.. yanlkış anlaşılmasın bebğimin canı sağolsun da, özeller böyle biliyosun pelin.. ne için gidersen git kan idrar tahlili bilmem ne.. durumda bir anormallik olmasa da bunları istiyorlar ki ona göre prim mi alıyorlar nedir anlamadım gitti.. daha acayip şeyler hissedersem gideceğim tabiki.. zaten 2 hafta sonra kontrolüm var, izin durumunu da ogün ayarlıycaz doktorla.. bakalım hayırlısı, napıyosun evde olmak nasıl.. ayın 31 inde 32+0 oluyorum yani o tarihten itibaren Allah nasip ederse evde olacağım.. eminönü filan gezmeyi düşünüyorum ağır ağır.. yürüyüşler filan yapıcam. diye planlıyorum..

dün geceden beri karnım taş gibi kızlar, karnımı taşıyamıyorum dik yürüyemiyorum.

BENİMDE ÖYLEYDİ, DOKTOR İLACA BAŞLATTI. KArnın GENİŞLEYEMİYOR OLABİLİR DEDİ, ters dönmüştü.düne kadar hep aynı pozisyondaydı. bugün hıçkırıkını aşaüıda hissettim, demekki döndü.ihmal etme canım.

senın hastane baya bir pahallı
bence yakınında bir hastane varsa oraya git arzu ben acil herhangibir hastaneye gitmiştim sancım olunca ultrasonla bakıyor veya nst ye baglayıp sancını kontrol edıyor bence oyle bir hastane bul uzman doktor oluyor zaten herhastanede acil gidincede pekbir ilgileniyorlar
Allah korusun önemlı bışey dersede kendı doktoruna gidersin.
evde oluncada yapacak çok şey oluyor gözune batıyor ama çalışmaktan iyidir tabı eksıklerını tamamlıyorsun arzu
hayallerını yıkmak gıbı olmasın ama 32 den sonra agır agırda olsa emınonu çok zor be arzu 2 hafta içinde çok degişti benım bunye iicene agırlaştım

gunaydın canlarım
kahwaltımızı ettık geldık
oglum da kıpırdak oldu bırden
meybon bak ben en ufak sıkıntıdan basıp gıdıyorum
ustelık calısmıyorum para sıkıntısı hada saffada
ama sonra wah tuh demememk ıcın gıdıyorum
ustelık bı muayenesı 120 bebegınden we senden on emlı degıl 53 herzaman gelır bunu unutma we gıt rahat ederrsın

gunaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…