Çok sevindim bebeğinin ve senin iyi olmanagelelim 2 Ekim Cuma Günkü kontrolümüzün detaylarınaaaaaaaaa
ben 88.700 olmuşum. sevgili doktorum söylemediğini buırakmadı sağolsun:umursamaz:
toplamda aldığımız kilo 13 kilo 700 gr oldu
valla artık su içsem yarıyor eskisi kadar da yemiyorum dedim ama inanmadı. yemedinde bu kadar kiloyu nasıl aldım peki dedi.
neyse kilo konusu bitti tansiyonum çok şükür ve herzamanki gibi güzel 9/5 çıktı.
sıra öykü kızımıza geldi.
o saate kadar kıpır kıpır olan kızmız baktım mışıl mışıl uykuda.
öykü hanım ne zaman gitsem kayık pozisyonunda kafası sağ tarafımda yatıyor teyzeleri.
gözleri kapalıydı kuzumun.
doktorum bu pozisyonda kalmaya devam eder ise sezeryan dedi kızlar. çünkü herşey kontrole gittiğim kızım aynı şekilde oluyorCADIARZU
ağzı, burnu, çnesi yarabbim yüzü o kadar güzeldiki kızlar kardeşimle birlikte hasta olduk öykü'ye.
doktor amcasıda uzun uzun yüzüne gösterdi bize.
çok şükür kızmızın sağlık durumu çoook iyi.
1kilo 500 gr'lık kocaaaaan bir kız olmuş.
doğum öncesi durum bildirir formumu aldım.
işyerime ilettim.
14 kasım tarihine kadar çalışıp sonrasında işgöremezlik raporu alıcam.
tahmini doğum tarihimizde 7 aralıkmış kızlar.
31+5 haftalık olmuşum.
rabbim yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:
benımde safak 47 pelıncım
senden hafta olurak gerıyım
ama benı once alıcak drŞeniz
canım sen kaç haftalık hamileydin
altta cızelgemde gornmuyomu sekerrrım
31+1 olduk:CüvCüv:
canım nasıl oluyorda 47 günün kalıyor sezeryan tarihinmi erken değilmi ben de bugün 31+0 oldum doktor tarih olarak bu tarihimi verdi
26 kasımda tam 38 haftalık oluyor
sezeryan ıcın uygun bı tarıh doktor soledı bılmem belkı bayramıda gecırır
canım bende iki doktora gidiyorum biri seninki gibi şubat sonu dedi digeri 5 aralıkdan önce sakın doğum yapma dedi tabi birazda son kotrolere bağlı ama özellikle erken doğum yapma dedi
sezeryan la genelde 38 dealıyolar
arkadasların cogu oyl eyaptı..
yoksa normalı 11 aralık
benimkininde normali 15 aralık doktorlar işlerine geldiği gibi tarih verince güvenemiyorsun mesela tam bayrama yada tatillerine denk gelirse erken alıyorlar ................benim ilk doğumumda sezeryandı doktor dediki 20temmuzda sezeryanı yaparız dedi bende yok sancımı bekliyelim dedim tabi sancım tutmadı çatı kemiğim darmış yine sezeryan oldu ama doktorun verdiği tarihden tam21 gün sonra hiç bir sancım belirti olmadı o tarihe kadar
iyiyiz canım sen nasılsın alışveriş devam ediyor mu,ayy neler aldın kızınaa?:)
Dün oğlumun oda takımı geldi eşim dolap ve komodini kurdu bugün beşiği de kuracak bir kaç gün içinde ilk fırsatta eklerim henüz yerlerine yerleşemedi salonda ortada kaldılar:sinifsinif:
Bugün eşimin doğum günüydü onu kutlayalım hem gezmiş oluruz diye akşam dışarı çıktık ama benm tuvaletim yüzünden fazla duramadık bugün ne oldu anlamadım 5dak. bir tuvalete giriyorum çatlayacam sankiiiimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?