2009 Aralık Anneleri

Çok sevindim bebeğinin ve senin iyi olmana
İnş Sağlıkla kucağımıza alıcaz bebeklerimizi.
Ramazan Bey iyi az kızmış.Ben altı üstü 4 kılo almıştım geçen ay canımı okudu.Neyse ki bu ay kılo almadan gittim de bişey demedi.Teşekkür etti.
Ebeleri falan sordum ben nasıllar diye.İyiymiş hepsi.Zeynep ve Emine hanımı çok övdü.
Sen sordun mu hiç ebeleri?
Bir de dün anadolu da doğum yapan biriyle görüştüm.15 günlük bebeği daha.Hastane çok soğuk ve hemşireler ilgisiz dedi ama Ramazan bey çok ilgilenmiş.Haberin olsun çanta hazırlarken bir de battaniye hazır et dedi bayan bana.Çantanın yanına bir de battaniye hazır et.Ne olur ne olmaz.Bebeşlerimizi üşütmeyiz de kendimizi de üşütmeyelim.
Benim kız da iyi şimdilik ama doğum tarihim değişti 20 aralık oldu.
Canım bir de sana kullandığın ilaçları sorcaktım.Ramazan bey sana neler verdi?

selamm kızlarr,,nasılsınız..ayıptır soylemesı ben yıne kabız olmuşum,,kendıme ağırım ya ne yemek ıstıyorum ne hareket,,,valla uyuz gıbıyım...şu demır ılacı boyle yapıyo zaten bılıyorummafoldumben

slm kızlar nasılsınız?misafirlerim vardı gitti oturuyoruz şimdi bebişimler babamızı bekliyoruz:)

selammm
bende uyudum uyandım ama kasıklarım agrımıs yatarken ya
yanı zaten uyumak zor
ama agrım oluncada korkuyorum
cok sıddetlı degıl ama ıste ınsan korkkuyo:gitme:

of cnm sorma o ağrılardan kasılmalardan bende çokk korkuyorum allah bebişlerimizi gününde sağlığıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş:Saruboceq:

altta cızelgemde gornmuyomu sekerrrım
31+1 olduk:CüvCüv:

canım nasıl oluyorda 47 günün kalıyor sezeryan tarihinmi erken değilmi ben de bugün 31+0 oldum doktor tarih olarak bu tarihimi verdi

Son düzenleme:
canım nasıl oluyorda 47 günün kalıyor sezeryan tarihinmi erken değilmi ben de bugün 31+0 oldum doktor tarih olarak bu tarihimi verdi

26 kasımda tam 38 haftalık oluyor
sezeryan ıcın uygun bı tarıh doktor soledı bılmem belkı bayramıda gecırır

26 kasımda tam 38 haftalık oluyor
sezeryan ıcın uygun bı tarıh doktor soledı bılmem belkı bayramıda gecırır

canım bende iki doktora gidiyorum biri seninki gibi şubat sonu dedi digeri 5 aralıkdan önce sakın doğum yapma dedi tabi birazda son kotrolere bağlı ama özellikle erken doğum yapma dedi

canım bende iki doktora gidiyorum biri seninki gibi şubat sonu dedi digeri 5 aralıkdan önce sakın doğum yapma dedi tabi birazda son kotrolere bağlı ama özellikle erken doğum yapma dedi

sezeryan la genelde 38 dealıyolar
arkadasların cogu oyl eyaptı..
yoksa normalı 11 aralık

sezeryan la genelde 38 dealıyolar
arkadasların cogu oyl eyaptı..
yoksa normalı 11 aralık

benimkininde normali 15 aralık doktorlar işlerine geldiği gibi tarih verince güvenemiyorsun mesela tam bayrama yada tatillerine denk gelirse erken alıyorlar ................benim ilk doğumumda sezeryandı doktor dediki 20temmuzda sezeryanı yaparız dedi bende yok sancımı bekliyelim dedim tabi sancım tutmadı çatı kemiğim darmış yine sezeryan oldu ama doktorun verdiği tarihden tam21 gün sonra hiç bir sancım belirti olmadı o tarihe kadar

benım ters oldugu ıcın bebek
bebegı strese sokmayalım dedı dr
ewet bayramdada ızınlı ılk kez
baska dr da bulamam bayram da
uygun dıyorsa guwenmem lazım
hem artık zamanı doluyo beklemenın anlamı yok
ben yatıyom cnm karnım sertlestı yıne ıyı uykularrŞeniz

slm kızlar forum sakinlemiş herkes izne ayrılmış sanırım geçmişe gözattım fazla okuyamadım ama herkesler ii anladığım kadarıyla :)

iyiyiz canım sen nasılsın alışveriş devam ediyor mu,ayy neler aldın kızınaa?:)
Dün oğlumun oda takımı geldi eşim dolap ve komodini kurdu bugün beşiği de kuracak bir kaç gün içinde ilk fırsatta eklerim henüz yerlerine yerleşemedi salonda ortada kaldılar:sinifsinif:
Bugün eşimin doğum günüydü onu kutlayalım hem gezmiş oluruz diye akşam dışarı çıktık ama benm tuvaletim yüzünden fazla duramadık bugün ne oldu anlamadım 5dak. bir tuvalete giriyorum çatlayacam sankiiiimafoldumben

hayırlı olsun cnm ekle resimleri bakalım cici odanıza :))

bnm hazırlıklar devam edio alışveriş bitmek bilmio bugün çarşıdaydım yine kıyafet aldım baya çıtçıtlı badiler tulumlar çorap küçük mendiller al al bitmio ya alt açma battaniye falanda aldım
fazla eksiğimiz kalmadı ya nevresim takımı ateş ölçer biberon emzik var onları almadım şimdilik başka alıncak bişy gelmiyo aklıma

nehir cnm son aylarda tuvalet gitmek sıksık normalmiş ama dikkat et bazıları dioki suyu gelirmiş tuvalet sanıp anlamazlarmış doktoruna sor bi çok sık tuvalete gidiom de suyunu kontrol ettir

aşımıda oldum ayy kolum koptu 2 gündür ağrıdan bölee kalkmıo havaya kolum gece uyuyamadım acıdan

sağlık ocağında ebeler çok ilgilendi sağolsunlar bebeğim hala ters duruyo dönmemiş
hayırlısı olsun napalım sezeryan oluruz :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…