2009 Aralık Anneleri

ya maşallah senin bebişin biraz kilolu bi bebiş olcak heralde 28 haftalıkken benim kızım 950 gramdı canı sağolsun gerçide kaydirigubbakcemile5

ya maşallah senin bebişin biraz kilolu bi bebiş olcak heralde 28 haftalıkken benim kızım 950 gramdı canı sağolsun gerçide kaydirigubbakcemile5

canım çok hızlı büyüyorlar zaten eminin seninkide o civardadır şimdi ben her gittiğimde şaşırıyorum :)) haftada yaklaşık 200-250 gr alıyorlarmış

evet inşallah öznurcum.. yavaş yavaş elbiseleri yıkayıp ütüleyip dizerim filan bişeyler yaparım herhalde.. internetten şeker yapım malemeleri arıyorum ben de şuan ama bir türlü bulamadım hep hazırlar vaar..

yazmıştım ben geçmişte gördünmü bilmiyorum.Geçen c.tesi eminönünden çok ucuza aldım ben hepsini hemde yapımı çok kolay herşeyi hazır gibi sadece şekerleri keseye koymak kalıyo..Gitmeni tavsiye ederim hazır iznede çıkıyorken.

yook kıııs orası hiç belli olmuyor inan.. kimi sonradan daha iyi gelişiyor filan.. hem dediğin gibi önemli olan sağlık .. inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli olurlar..

çok istiyorum bende gitmeyi ama, gidebilirmiyim bilmiyorum.. şurda arabayla carrefour' a gidip iki dolandım mı tabanlarımın ağrısından duramıyorum.. oralar birde kalabalık ya hani.. murat belki göndermez bilmem ki.. ama çok istiyorum oralara gitmeyi ucuz ucuz bişeyler almayı, bakalım belki kandırabilirm.

Haftasonu gitmeni hiç tavsiye etmem zaten çok kalabalık oluyo. Bende mecburen gittim perdeciye gidecektim gitmişken orayada uğradım ..benim eşimde izin vermez aslında ama kendiside geldi etrafımda dolandı kimse çarpmasın diye:))))

Yok secilcim ben yokken olcak is degil . Bilgi islemciyim ben ve tekim . 4-5 ay gibi surecte bilgi islemsiz olmaz firma maalesef. Alinacak kisiye gecici oldugu soylencek ki ilani da oyle verdik ama iste buruldum . Heheh sanirim hamile ve kirilgan olmakla alakasi var :)

Dunur ya :gitme:

ay kıyamam ben dünürcümeeeeeeeee
merak etme sana kazık atmaya kalkarlarsa oğluşumla gelir kafalarını kırarız biz onların :mymeka: Çok üzgünüm çoook

kızlar epidural sonrasında çok baş ağrısı yapıyormuş

genel anestezi için de söylerler onu ama bünyeye göre değişir diyor doktorlar

SÜPERsin canımm benim resim çarpık olmuştu o yüzden zip e çevirmiştim bi daha deneyeyim öpülidün...

dene bakalım canım ekleyince de haber ver yerimseniben

günaydın kuzucuklarrrra.s.

slm kızlae nasılsınız?

hoşgeldinizzzzzz zemuszemus

selaaaaaam fıstıklaaaaaaaaaaaarrrrr

ya bi nete gireyim dedim elektrikler gittiii

eee nasılsınız bakalım? benimki hıçkırık tuttu yaaa ..... uyyyyyyyyyyyy o hıçkırmasın ben hıçkırayım yaaaa

var mı doğuran

geçmişle yüzleşip geliyorummm

arzucum bence gereksiz masraf ne kadar olduğunu bilmiyorum ama :kedi: çok özeniyorsan tül ve süs alıp evdeki bardaklarına kendin yapabilirsin doğumu beklerken ama düşünsene her yıkamada o süsü çıkaracaksın tekrar takacaksın kullanışlı görünmüyor onun için de ben şahsen gerek duymazdım ama özenip yapmak isteyen saygım var :1hug:

Selam arkadaşlarr nasılsınız bakalım biz iyiyiz.Eşim döndü Ankaradan az önce geldik biz de evimize.Sizleri özledikka.s.

walla hosbulduk

hooosbulduk arzucummm canımcım hakkaten uyuyan guzel oldummm

annesını ıttırıp duruyomuymus bebıssss ırım onun ayaklarını

65 lira bilge.. de.... o yıkama sırasında sökme takma işi hiç aklıma gelmemişti ya.. insan özeniyor tabii de.. hAY Allah..
:sinifsinif: vazgeçiyoruuuuuummm

yemeğimizi yedik ve geldik
bugün pek iştahımız yoktu, hayırdır inşallah

yeni gelenler hoşgeldiniz

herkez iyimi
yemekler yendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…