öznurcum haftaya salı gidiyorum inşallah.. ben en son akıntım oldu diye acilen ayın 1 inde gitmiştim tek başıma, babası gelememişti.. o da çok özledi.. gidelim deiyp duruyor.. gidince raporumuda alıp izne çıkıcma zaten ay sonu itibariyle.. ayın 1inde gittiğiimde 27+5 günlüktü 1350 gr dı teyzesi.. acaba ne kadar büyümüştür?? insan nasıl merak ediyor ya dimia.s
ya maşallah senin bebişin biraz kilolu bi bebiş olcak heralde 28 haftalıkken benim kızım 950 gramdı canı sağolsun gerçide kaydirigubbakcemile5
evt canım ya çok merak ediyorum bende her hafta göresim var sorma:))2 kiloya yaklaşmıştır tahminimce seninkide çok hızlı büyüyolar çünkü bizimki 15 günde 500 gr almıştı en son gittiğimizde..
izinede çıkıyosun negüzel evde dinlenirsin bolbol keyifle hazırlarsın bebişin odasınıda..
günaydın uyuyan güzelll:teytey:
selam canım sağol valla aynıyız.. sen?
evet inşallah öznurcum.. yavaş yavaş elbiseleri yıkayıp ütüleyip dizerim filan bişeyler yaparım herhalde.. internetten şeker yapım malemeleri arıyorum ben de şuan ama bir türlü bulamadım hep hazırlar vaar..
ya maşallah senin bebişin biraz kilolu bi bebiş olcak heralde 28 haftalıkken benim kızım 950 gramdı canı sağolsun gerçide kaydirigubbakcemile5
çok istiyorum bende gitmeyi ama, gidebilirmiyim bilmiyorum.. şurda arabayla carrefour' a gidip iki dolandım mı tabanlarımın ağrısından duramıyorum.. oralar birde kalabalık ya hani.. murat belki göndermez bilmem ki.. ama çok istiyorum oralara gitmeyi ucuz ucuz bişeyler almayı, bakalım belki kandırabilirm.yazmıştım ben geçmişte gördünmü bilmiyorum.Geçen c.tesi eminönünden çok ucuza aldım ben hepsini hemde yapımı çok kolay herşeyi hazır gibi sadece şekerleri keseye koymak kalıyo..Gitmeni tavsiye ederim hazır iznede çıkıyorken.
çok istiyorum bende gitmeyi ama, gidebilirmiyim bilmiyorum.. şurda arabayla carrefour' a gidip iki dolandım mı tabanlarımın ağrısından duramıyorum.. oralar birde kalabalık ya hani.. murat belki göndermez bilmem ki.. ama çok istiyorum oralara gitmeyi ucuz ucuz bişeyler almayı, bakalım belki kandırabilirm.
sensiz olacak gibi bir iş değil mi yaptığın ?ya da izinden sonra gideceğini falan biliyorlar mı konuşma geçti mi aranızda?..bizim diğer mağazamızdaki personelimiz doğum izni biter bitmez hatta bitemeden gelmek istediğini söyledi tamam dedik geçici birini aldık hatta şim.di onun yanında işi öğrenmeye çalışıyor yeni olan ama hamile olanın geleceğini biliyoruz.. sizin konuşma falan oldu mu
Dunur ya :gitme:
kızlar epidural sonrasında çok baş ağrısı yapıyormuş
SÜPERsin canımm benim resim çarpık olmuştu o yüzden zip e çevirmiştim bi daha deneyeyim öpülidün...
günaydın kuzucuklarrrra.s.
slm kızlae nasılsınız?
arzucum bence gereksiz masraf ne kadar olduğunu bilmiyorum ama :kedi: çok özeniyorsan tül ve süs alıp evdeki bardaklarına kendin yapabilirsin doğumu beklerken ama düşünsene her yıkamada o süsü çıkaracaksın tekrar takacaksın kullanışlı görünmüyor onun için de ben şahsen gerek duymazdım ama özenip yapmak isteyen saygım var :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?