canım çok yararı oldu vallaa... saolasın bilgiler için vereliniortakbir kişiye yararı olsa sevinirim arzucum
ben sıkı sıkı salgını takip ediyorum... haftaya perşembe 32 haftam dolacak yani izine hak kazanıcam salgın çok artarak giderse kendimi eve kapatmak için doğum iznine çıkmayı bile düşünüyorum vallahi... gelen aşılara güvenmiyorum aşı olmak istemiyorum ama domuz gribi olmak da istemiyorum fisfisfis
:roflol: :roflol::dilcikar: berna senin dünürün git ona söyle :dilcikar: şakkıdı
Valla bende bugun cok duygusalim yalan yok :) Yerime adam bakilmasina karar verildi gecici sure de olsa. İlan ciktim bugun. Sanirim 2-3 gun icinde bulunur ve isi vermeye baslarim . Her ne kadar patronum gecici oldugunu mutlaka soyleriz gorusmede filan desene de bilmiyorum ya tuhaf geldi boyle . Yerime birisini bulmak . Tabi guzel bisey icin sozum yok ama . :sinifsinif:
aynen Arzu yaaa... ayaklarıyla tepiyor bugün sağ yanımı... çooook acıyorr yaa..kızlar benim yaramaz sığmıyor artık galiba orama burama biyerlerini batırıyor, canımı yakıyor yaa... doğsun hesabını sorarım
ben Medical Park'ta yapıcam canım, aynı fiyat değişiklik söz konusu değil..ben balık yemıyorum onun yerine balık yağı alıyorum..epidural için farkli bir fiyat varmı sormadım hastaneye sezaryan 350 ytl..normal dogum 300 dediler..ekstra alıyorlarmı bilmiyorum özel hastane burasıopuyorumnanaktan
harika bir fikir şekerimmmmmmm..yaa bilge ben foto yükleyemiyorum büyük gelir diye zip yaptım olmuyoo yine de napcam ben yaaaaaaaa
aynen Arzu yaaa... ayaklarıyla tepiyor bugün sağ yanımı... çooook acıyorr yaa..
başka canı acıyan yok mu? benim gerçekten acıta acıta hareketleri yaaa :bbo:
ben Medical Park'ta yapıcam canım, aynı fiyat değişiklik söz konusu değil..
resim küçültme programı ara google'dan şekerimm
bu arada how r u? opuyorumnanaktan
bol su ve günde 1 türk kahvesi... zaten acaip de severim ii oldu :lepi: yerimsenibenkızlar epidural sonrasında çok baş ağrısı yapıyormuş
hoşgeldiiinnnSelam arkadaşlarr nasılsınız bakalım biz iyiyiz.Eşim döndü Ankaradan az önce geldik biz de evimize.Sizleri özledikka.s.
yemeğimizi yedik ve geldik
bugün pek iştahımız yoktu, hayırdır inşallah
yeni gelenler hoşgeldiniz
herkez iyimi
yemekler yendimi
Ooooffffffff
benim kızımda canımı acıtıor bugün hem göbeğimin alt tarafını acıtıyor hem sağ göğsümün altını acıtıyor çapraz mı duruyor acaba kaydirigubbakcemile3
ayynen göğüs altı ... ayakları ordaydı en son geriniyor mu ne.. minicik şeyler çıkıp duruyor çünkü...
hattta bakıyorum özellikle acaba Bilge'nin avatarındaki gibi görebilir miyim ayacıklarını diye :sm_cool:
selam sekerlerrr
Selam sekerlerrr
Selam arkadaşlarr nasılsınız bakalım biz iyiyiz.Eşim döndü Ankaradan az önce geldik biz de evimize.Sizleri özledikka.s.
Bencede gereksiz . Bende elimdeki bardaklara kurdele baglicam olcak sana serbet takimi .
65 lira bilge.. de.... o yıkama sırasında sökme takma işi hiç aklıma gelmemişti ya.. insan özeniyor tabii de.. hAY Allah..
:sinifsinif: vazgeçiyoruuuuuummm
canım çok yararı oldu vallaa... saolasın bilgiler için vereliniortak
:roflol: :roflol:
Ooooffffffff
hattta bakıyorum özellikle acaba Bilge'nin avatarındaki gibi görebilir miyim ayacıklarını diye :sm_cool:
selam dilek, naber?
hoşgeldinnnnnn
ben onu da bağlamam valla hiç uğraşamam dünür... saraydan gelmiyo konukların hiçbiri :umursamaz: evlerinde de kurdeleli bardakla mı içiyolarmış veya biri bana kurdeleli bardakla mı ikramda bulunmuş hadi ordan kötükedihüso
ya ben zaten uyuzumdur bu konularda... kimsenin ağzı yamulmaz süssüz bardaktan içti diye... yamulacak olan da zaten gelmesin şakkıdı
üzgünüm ama senin de şevkini kırdım :kedi:
kaptın dünürümü gülersin di mi :mymeka: naniknanik :roflol:
ben şimdi çıktısını alıp annemlere de götürcem bu bilgileri bernacım çok basit ama etkili olacağını düşünüyorum kaydirigubbakcemile5
nolduuuuuuuuuuuuu sengözlerimebaksanab
herkes son haftalarda görülebildiğini söylüyor berna ama biz ayna karşısında görebiliriz sanırım sadece akannehir
Ben bi ara plastik bardakta filan mi versem diye dusunmedim degil ehehhe sonra da dedim yuh burcu diye .
Dunurcum ben senin dunurunum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?