2009 Aralık Anneleri

canım çok yararı oldu vallaa... saolasın bilgiler için vereliniortak
:dilcikar: berna senin dünürün git ona söyle :dilcikar: şakkıdı
:roflol: :roflol:

yaa bana da oldu o..

gittiler başka bi okuldan işi bilmeyen bi çocuu müdür diye verdiler başımıza....

Allahtan şu an okula gitmiyoruz hiiiç çekemem onu !!!!

tel açıyor daha müdürlük yazısı bile çıkmamış, iyi günler ben andaçlı müdürü sait falan diyo.. GERZEK ben hala müdürken sen ne haddine müdür diye dolanıyorsun ortada... her işi halletmeye çalışıyo manyak başıma iş açacak...

kızlar benim yaramaz sığmıyor artık galiba orama burama biyerlerini batırıyor, canımı yakıyor yaa... doğsun hesabını sorarım
aynen Arzu yaaa... ayaklarıyla tepiyor bugün sağ yanımı... çooook acıyorr yaa..

başka canı acıyan yok mu? benim gerçekten acıta acıta hareketleri yaaa :bbo:
ben Medical Park'ta yapıcam canım, aynı fiyat değişiklik söz konusu değil..
harika bir fikir şekerimmmmmmm..yaa bilge ben foto yükleyemiyorum büyük gelir diye zip yaptım olmuyoo yine de napcam ben yaaaaaaaa

resim küçültme programı ara google'dan şekerimm

bu arada how r u? opuyorumnanaktan

benim kızımda canımı acıtıor bugün hem göbeğimin alt tarafını acıtıyor hem sağ göğsümün altını acıtıyor çapraz mı duruyor acaba kaydirigubbakcemile3

kızlar epidural sonrasında çok baş ağrısı yapıyormuş
bol su ve günde 1 türk kahvesi... zaten acaip de severim ii oldu :lepi: yerimseniben
Selam arkadaşlarr nasılsınız bakalım biz iyiyiz.Eşim döndü Ankaradan az önce geldik biz de evimize.Sizleri özledikka.s.
hoşgeldiiinnn
yemeğimizi yedik ve geldik
bugün pek iştahımız yoktu, hayırdır inşallah

yeni gelenler hoşgeldiniz

herkez iyimi
yemekler yendimi

yemekten gelenlere de afiyet olsuuuuuuuuuunnnnnnnnnn cokacimcoook

benim kızımda canımı acıtıor bugün hem göbeğimin alt tarafını acıtıyor hem sağ göğsümün altını acıtıyor çapraz mı duruyor acaba kaydirigubbakcemile3

ayynen göğüs altı ... ayakları ordaydı en son geriniyor mu ne.. minicik şeyler çıkıp duruyor çünkü...

hattta bakıyorum özellikle acaba Bilge'nin avatarındaki gibi görebilir miyim ayacıklarını diye :sm_cool:

ayyyy bernacım aynen bende bakıyorum arada bir acaba belli oluyormu ki diye ama daha göremedim kararlıyım görecemmmm kaydirigubbakcemile3

Selam arkadaşlarr nasılsınız bakalım biz iyiyiz.Eşim döndü Ankaradan az önce geldik biz de evimize.Sizleri özledikka.s.

hoşgeldinnnnnn

Bencede gereksiz . Bende elimdeki bardaklara kurdele baglicam olcak sana serbet takimi .

ben onu da bağlamam valla hiç uğraşamam dünür... saraydan gelmiyo konukların hiçbiri :umursamaz: evlerinde de kurdeleli bardakla mı içiyolarmış veya biri bana kurdeleli bardakla mı ikramda bulunmuş hadi ordan kötükedihüso

65 lira bilge.. de.... o yıkama sırasında sökme takma işi hiç aklıma gelmemişti ya.. insan özeniyor tabii de.. hAY Allah..
:sinifsinif: vazgeçiyoruuuuuummm

ya ben zaten uyuzumdur bu konularda... kimsenin ağzı yamulmaz süssüz bardaktan içti diye... yamulacak olan da zaten gelmesin şakkıdı
üzgünüm ama senin de şevkini kırdım :kedi:

canım çok yararı oldu vallaa... saolasın bilgiler için vereliniortak

:roflol: :roflol:

kaptın dünürümü gülersin di mi :mymeka: naniknanik :roflol:
ben şimdi çıktısını alıp annemlere de götürcem bu bilgileri bernacım çok basit ama etkili olacağını düşünüyorum kaydirigubbakcemile5

nolduuuuuuuuuuuuu sengözlerimebaksanab

hattta bakıyorum özellikle acaba Bilge'nin avatarındaki gibi görebilir miyim ayacıklarını diye :sm_cool:

herkes son haftalarda görülebildiğini söylüyor berna ama biz ayna karşısında görebiliriz sanırım sadece akannehir

Kızlarr ayaklı bardakların ayaklarına organza kurdale ıle fıyonk yapın alın sıze bardak fıyonkların ortasınada parlak tas yapıstırın hem ucuz hemde guzel durur

Ben bi ara plastik bardakta filan mi versem diye dusunmedim degil ehehhe sonra da dedim yuh burcu diye .
Dunurcum ben senin dunurunum ben ya

ay bilgisayar gibi be her şeye hata veriyo bugün yeminle usandım bilmemkaç milyonuncu kez explorer açmaktan pcyi yeniden başlatmaktan :mymeka: :mymeka:

Ben bi ara plastik bardakta filan mi versem diye dusunmedim degil ehehhe sonra da dedim yuh burcu diye .
Dunurcum ben senin dunurunum ben ya

o belli zaten baksana kafalar aynı çalışıyo dünürcüm kaydirigubbakcemile5 sırnaşık şey
ben kağıt bardak alcam bahane de hazır hem yerimseniben domuz gribi salgını var yıkamakla geçmeyebilirmiş disposable kullanmak lazım şakkıdı

evet evet ben vaz geçtim zatin tamamen.. belki öyle bişey yaparım.. amaaan bakalımda sıra gelecekmi bardaklara.. bende bir alemim, sanki her işimi hallettimde lohusa setim kaldı:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…