2009 Aralık Anneleri

harika bir fikir şekerimmmmmmm..yaa bilge ben foto yükleyemiyorum büyük gelir diye zip yaptım olmuyoo yine de napcam ben yaaaaaaaa

Gelme dunur ustume ustume off canım sıkkın zaten .

bir yanımın hiç dinleyesi yok sonuna kadar takılası var dünür :jeyyar:
gelgelelim öbür yanım hadi bırak kendi haline gerilir merilir üzülürsün sonra diyor
ikinci yanımı dinleyip uslu duruyorum a.s

noldu canım sanaaaaaaaa

Secil ya sorma bugun ben yokken yerime adam bakilmasina karar verilmis . Bi de utanmadan ilani bana verdirttiler ya

bir yanımın hiç dinleyesi yok sonuna kadar takılası var dünür :jeyyar:
gelgelelim öbür yanım hadi bırak kendi haline gerilir merilir üzülürsün sonra diyor
ikinci yanımı dinleyip uslu duruyorum a.s

Dunur ya :gitme:

dosyanın üzerine sağ tıkla "birlikte aç"ı seç oradan paint programını seç seçilcim, paintte resim açılınca resmin sağ en alt köşesine git orada fareni gezdir çaprazlama bir ok görürsün doğru noktaya geldiğinde... o okla sol çapraz yukarı doğru resmi ittir küçülecektir... enini boyundan veya boyunu eninden fazla itersen resim çarpıklaşır yalnız ona dikkat et yerimseniben sonra ilk boyutu saklamak istiyorsan farklı kaydet yap, istemiyorsan direkt kaydet dersin

umarım net olmuştur seçilcim :1rolleyes:

ben öğlen arama gidiyorum tüm anneciklere afiyet, bebeciklere ilik kemik olsun görüşürüz canlar opuyorumnanaktan

Secil ya sorma bugun ben yokken yerime adam bakilmasina karar verilmis . Bi de utanmadan ilani bana verdirttiler ya

Dunur ya :gitme:

sensiz olacak gibi bir iş değil mi yaptığın ?ya da izinden sonra gideceğini falan biliyorlar mı konuşma geçti mi aranızda?..bizim diğer mağazamızdaki personelimiz doğum izni biter bitmez hatta bitemeden gelmek istediğini söyledi tamam dedik geçici birini aldık hatta şim.di onun yanında işi öğrenmeye çalışıyor yeni olan ama hamile olanın geleceğini biliyoruz.. sizin konuşma falan oldu mu

SÜPERsin canımm benim resim çarpık olmuştu o yüzden zip e çevirmiştim bi daha deneyeyim öpülidün...

kızlar bu ittirip duruyor kaburgamın dibine, ne oluyor acaba??.. çok büyüdü de rahatsız mı oluyor acaba?CADIARZU

büyüdü tabi annesi
nezaman gidiyosun doktora arzu. En son nekadardı bebişin

öznurcum haftaya salı gidiyorum inşallah.. ben en son akıntım oldu diye acilen ayın 1 inde gitmiştim tek başıma, babası gelememişti.. o da çok özledi.. gidelim deiyp duruyor.. gidince raporumuda alıp izne çıkıcma zaten ay sonu itibariyle.. ayın 1inde gittiğiimde 27+5 günlüktü 1350 gr dı teyzesi.. acaba ne kadar büyümüştür?? insan nasıl merak ediyor ya dimia.s

evt canım ya çok merak ediyorum bende her hafta göresim var sorma:))
2 kiloya yaklaşmıştır tahminimce seninkide çok hızlı büyüyolar çünkü bizimki 15 günde 500 gr almıştı en son gittiğimizde..
izinede çıkıyosun negüzel evde dinlenirsin bolbol keyifle hazırlarsın bebişin odasınıda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…