benim özel hastanenin normal doğumuyla epiduralli normal doğumu arasında ekip dışardan olursa 200, hastanenin doktorlarıyla olursa 600 lira fark var kafamçokkarıştı
ben de kesin sayıyı verdim 3 garanti sırnaşık şey
afiyet olsun öyküye ilik kemik olsun meralcim cokacimcoook
selam seçillll :1hug:
bizim oğluşları opera sanatçısı yapalım madem bu kadar diyafram çalışıyolar -tatlicadiarzu-
yemeğe çıkıyorus
hepinize afiyet olsun şekerler
Gelme dunur ustume ustume off canım sıkkın zaten .
harika bir fikir şekerimmmmmmm..yaa bilge ben foto yükleyemiyorum büyük gelir diye zip yaptım olmuyoo yine de napcam ben yaaaaaaaa
dosya uzantın ne seçil? yani dosya isminden sonra .jpg mi geliyo .bmp falan mı sengözlerimebaksanab
noldu canım sanaaaaaaaa
bir yanımın hiç dinleyesi yok sonuna kadar takılası var dünür :jeyyar:
gelgelelim öbür yanım hadi bırak kendi haline gerilir merilir üzülürsün sonra diyor
ikinci yanımı dinleyip uslu duruyorum a.s
jpg canım
Secil ya sorma bugun ben yokken yerime adam bakilmasina karar verilmis . Bi de utanmadan ilani bana verdirttiler ya
Dunur ya :gitme:
dosyanın üzerine sağ tıkla "birlikte aç"ı seç oradan paint programını seç seçilcim, paintte resim açılınca resmin sağ en alt köşesine git orada fareni gezdir çaprazlama bir ok görürsün doğru noktaya geldiğinde... o okla sol çapraz yukarı doğru resmi ittir küçülecektir... enini boyundan veya boyunu eninden fazla itersen resim çarpıklaşır yalnız ona dikkat et yerimseniben sonra ilk boyutu saklamak istiyorsan farklı kaydet yap, istemiyorsan direkt kaydet dersin
umarım net olmuştur seçilcim :1rolleyes:
ben öğlen arama gidiyorum tüm anneciklere afiyet, bebeciklere ilik kemik olsun görüşürüz canlar opuyorumnanaktan
sağol seçil iyiyiz çok şükür.. çok ittiriyor bugün benim ki... kaydirigubbakcemile3arzucumm sen nasılsın canımmm
kızlar bu ittirip duruyor kaburgamın dibine, ne oluyor acaba??.. çok büyüdü de rahatsız mı oluyor acaba?CADIARZU
büyüdü tabi annesi
nezaman gidiyosun doktora arzu. En son nekadardı bebişin
günaydın uyuyan güzelll:teytey:günaydın kuzucuklarrrra.s.
selam canım sağol valla aynıyız.. sen?slm kızlae nasılsınız?
öznurcum haftaya salı gidiyorum inşallah.. ben en son akıntım oldu diye acilen ayın 1 inde gitmiştim tek başıma, babası gelememişti.. o da çok özledi.. gidelim deiyp duruyor.. gidince raporumuda alıp izne çıkıcma zaten ay sonu itibariyle.. ayın 1inde gittiğiimde 27+5 günlüktü 1350 gr dı teyzesi.. acaba ne kadar büyümüştür?? insan nasıl merak ediyor ya dimia.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?