GÜNAYDINGünaydın kızlar herkese nasılsınız bugun
MAŞALLAH ŞEKERİM KIZI BÜYÜTMÜŞSÜN SENgünaydın herkese bizde dün dr ye gittik...34 haftalik olduk dr normal doguma dogru gidiyorsunuz 5-6 hafta var dedi doguma bebişimde maasallah sağliklıymış 2430 gr olmuş minik kızım...prensesimiz...
kızlar bugün iş yerinde son günüm izne ayrılıyorum evde bol bol uyuma zamanı geldi artık....:)))
günaydın herkese bizde dün dr ye gittik...34 haftalik olduk dr normal doguma dogru gidiyorsunuz 5-6 hafta var dedi doguma bebişimde maasallah sağliklıymış 2430 gr olmuş minik kızım...prensesimiz...
maaşallah annesii.. kızı büyütmüşsün sen yaaa,,,Şeniz.. Sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin allah
yok tatlım aslında bende normal doğurmaktan yanayım ama öykü yan gelmiş yatıyorMAŞALLAH ŞEKERİM KIZI BÜYÜTMÜŞSÜN SEN
DARISI BENİNDE BAŞIMA
HAFTAYA GÖRMEYE GİDECEĞİM TEYZESİ
BU HAFTA DR ŞEHİR DIŞINDA OLDUĞUNDAN GÖREMEDİM KISIMI:
teşekkürler canım sen sezaryan olcan sanırım ben normal dogum isteyenlerdenimkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileben asırı kıloda almadım belkı hareketlıyım ondan 10.500 grla yola devam ediyorum..dogum iznine 37 haftalıkken ayrılcam..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar benim yaramaz sığmıyor artık galiba orama burama biyerlerini batırıyor, canımı yakıyor yaa... doğsun hesabını sorarım
Canim dunurcum bitanecik dunurcum benim dun kafam o kadar karisikti ki ama evdeki durumu bi gorsen heryer karismis filan haldeydi o yuzden ben oyle seeeyettim dunurcum a.s.
Herkeslere günaydın . .Bugün bi garip duygu patlaması yaşıyorum sabahtan patlıycak kadar öfkeliydim şimdi ise bebeğim aklıma geldikce mutluluk hormonları mi salgılanıyordur nedir . . içim dolu dolu hani bahar havası girerken degişik bi koku ve huzur vardır ya havada işte öyle . . bu kadar karmaşık duyguyu birarada yaşamak hiç kolay degil kızlaaaaaaaaaaaaaaaar . .Ağlamakla gülmek arası bi durum . .sanırım traji komik bi dönemdeyiz . .
Valla bende bugun cok duygusalim yalan yok :) Yerime adam bakilmasina karar verildi gecici sure de olsa. İlan ciktim bugun. Sanirim 2-3 gun icinde bulunur ve isi vermeye baslarim . Her ne kadar patronum gecici oldugunu mutlaka soyleriz gorusmede filan desene de bilmiyorum ya tuhaf geldi boyle . Yerime birisini bulmak . Tabi guzel bisey icin sozum yok ama . :sinifsinif:
Oyle tabi de ne bilim insan bi tuhaf oluyor ya . Profesyonelce bakmam gerekiyor ama bakamam simdi hamileyim ben .
günaydın kızlaarrr... ve minik bebişleri...opuyorumnanaktan bir aydır tayinimin başka bir şehre çıkması sebebiyle eşimden ve evimden ayrıyım. eşimi çok özledim...bu haldeyken ayrılık hiç çekilmiyormafoldumbenmafoldumbenmafoldumben şükürler olsun ki yarın doğum iznine ayrılıyorum....zemuszemuszemuszemuszemuszemus Rabbim kimseye ayrılık yaşatmasın. çok zor...
günaydın kızlar uzun zamandan beri giremiyorum siteye nasılsınız
Günaydın kızlar herkese nasılsınız bugun
günaydın herkese bizde dün dr ye gittik...34 haftalik olduk dr normal doguma dogru gidiyorsunuz 5-6 hafta var dedi doguma bebişimde maasallah sağliklıymış 2430 gr olmuş minik kızım...prensesimiz...
kızlar bugün iş yerinde son günüm izne ayrılıyorum evde bol bol uyuma zamanı geldi artık....:)))
Oyle tabi de . Ne olcak kizim icin hersey feda olsun diyo insan . İcim burkuldu iste :)
teşekkürle canım benim bizimki nerden alıyor kıloyu bilmiyorum ben öyle çok bogazıma bakmıyorumda tamam mutlaka sütü ve meyveyi tüketiyorum ama iştahım öyle amanda aman değil.dr 3600 tamamlarız diyor ama bakalım..epidural anesteziyle dogum yaptırırız dedi..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
en azından popodan kaparım herhalde..yerimsenibenkıyabilecekmisisn peki:jeyyar:
ne güzel, hayırlısı olsun canım.. zaten biz sütü meyveyi yiyip diğer ıvır zıvırları yemeseydik senin gibinormal kilo alarak doğuma doğru yol alırdık.. ben de battı balık yan gider diyip artık engellemiyorum pek kendimi... :çok üzgünüm:.. eşim annem herkes dur diyor, inadına yiyorum:çok üzgünüm:sinirlerim gerildikçe aynaya baktıkça yiyorum.. yani diyeceğim bebeğin gelişimi annenin yediklerine bağlı değil tam olarak.. sütü meyveyi balığı tükettikten sonra o zaten gelişir bence.. senin adına sevindim arkadaşım.. epidural tehlike li filan diyenleri duymuştum.. bende epidural sezeryan olsun isterim ama annem korkuyor asla filan diyor bana.. birde epiduralin ücreti daha mı farklı acaba bilen varmı?
meraba kızlar ya benim kızımı sık sık hıçkırık tutuyo özelliklede gece varmı bebişi hıçkırannnnzemuszemus
ne güzel, hayırlısı olsun canım.. zaten biz sütü meyveyi yiyip diğer ıvır zıvırları yemeseydik senin gibinormal kilo alarak doğuma doğru yol alırdık.. ben de battı balık yan gider diyip artık engellemiyorum pek kendimi... :çok üzgünüm:.. eşim annem herkes dur diyor, inadına yiyorum:çok üzgünüm:sinirlerim gerildikçe aynaya baktıkça yiyorum.. yani diyeceğim bebeğin gelişimi annenin yediklerine bağlı değil tam olarak.. sütü meyveyi balığı tükettikten sonra o zaten gelişir bence.. senin adına sevindim arkadaşım.. epidural tehlike li filan diyenleri duymuştum.. bende epidural sezeryan olsun isterim ama annem korkuyor asla filan diyor bana.. birde epiduralin ücreti daha mı farklı acaba bilen varmı?
meraba kızlar ya benim kızımı sık sık hıçkırık tutuyo özelliklede gece varmı bebişi hıçkırannnnzemuszemus
dinliyorum dünürcüm devam et CADIARZU
sengözlerimebaksanab :roflol: vah kuzuuuuuum içine oturmuş kaydirigubbakcemile3
yemeğe çıkıyorus
hepinize afiyet olsun şekerler
ben balık yemıyorum onun yerine balık yağı alıyorum..epidural için farkli bir fiyat varmı sormadım hastaneye sezaryan 350 ytl..normal dogum 300 dediler..ekstra alıyorlarmı bilmiyorum özel hastane burasıopuyorumnanaktan
aynen benimkide artık hali kalmıyo birde uzun suruyo gunde 3 kesin 4-5 olduğuda oluyo kaydirigubbakcemile5
yemeğe çıkıyorus
hepinize afiyet olsun şekerler
selammm şekerler nasılsınızzzzzzzz???? ben gayet iim ..dün akşam yerini değiştirdi arda bey rahat rahat uyuduk o yüzden ama şim.di yine aynı göğüs altı kalça kemiği pozisyonunu aldı acıya devam yanii..
bizim küçük:dance:beyin 2-3 saatte bir tutuyor hıçkırığı hatta endişelenip dr. teyzemizi aradık diyaframı çalışıyor ii bişi bırakın olsun dedi:)))
Gelme dunur ustume ustume off canım sıkkın zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?