2009 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar herkese nasılsınız bugun
GÜNAYDIN
günaydın herkese bizde dün dr ye gittik...34 haftalik olduk dr normal doguma dogru gidiyorsunuz 5-6 hafta var dedi doguma bebişimde maasallah sağliklıymış 2430 gr olmuş minik kızım...prensesimiz...
MAŞALLAH ŞEKERİM KIZI BÜYÜTMÜŞSÜN SEN
DARISI BENİNDE BAŞIMA
HAFTAYA GÖRMEYE GİDECEĞİM TEYZESİ
BU HAFTA DR ŞEHİR DIŞINDA OLDUĞUNDAN GÖREMEDİM KISIMI:çok üzgünüm:
kızlar bugün iş yerinde son günüm izne ayrılıyorum evde bol bol uyuma zamanı geldi artık....:)))

SÜÜPEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRR
DEMEK SEN İZNE ÇIKACAKSIN HI
32 HAFTALIKSIN YANİ:teytey:

günaydın herkese bizde dün dr ye gittik...34 haftalik olduk dr normal doguma dogru gidiyorsunuz 5-6 hafta var dedi doguma bebişimde maasallah sağliklıymış 2430 gr olmuş minik kızım...prensesimiz...
maaşallah annesii.. kızı büyütmüşsün sen yaaa,,,Şeniz.. Sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin allah

MAŞALLAH ŞEKERİM KIZI BÜYÜTMÜŞSÜN SEN
DARISI BENİNDE BAŞIMA
HAFTAYA GÖRMEYE GİDECEĞİM TEYZESİ
BU HAFTA DR ŞEHİR DIŞINDA OLDUĞUNDAN GÖREMEDİM KISIMI:

teşekkürler canım sen sezaryan olcan sanırım ben normal dogum isteyenlerdenimkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileben asırı kıloda almadım belkı hareketlıyım ondan 10.500 grla yola devam ediyorum..dogum iznine 37 haftalıkken ayrılcam..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maaşallah annesii.. kızı büyütmüşsün sen yaaa,,,Şeniz.. Sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin allah

teşekkürle canım benim bizimki nerden alıyor kıloyu bilmiyorum ben öyle çok bogazıma bakmıyorumda tamam mutlaka sütü ve meyveyi tüketiyorum ama iştahım öyle amanda aman değil.dr 3600 tamamlarız diyor ama bakalım..epidural anesteziyle dogum yaptırırız dedi..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar benim yaramaz sığmıyor artık galiba orama burama biyerlerini batırıyor, canımı yakıyor yaa... doğsun hesabını sorarım

yok tatlım aslında bende normal doğurmaktan yanayım ama öykü yan gelmiş yatıyor
dönmez ise mecburen sezeryan tabiki

kızlar benim yaramaz sığmıyor artık galiba orama burama biyerlerini batırıyor, canımı yakıyor yaa... doğsun hesabını sorarım

kıyabilecekmisisn peki:jeyyar:

Canim dunurcum bitanecik dunurcum benim dun kafam o kadar karisikti ki ama evdeki durumu bi gorsen heryer karismis filan haldeydi o yuzden ben oyle seeeyettim dunurcum a.s.

dinliyorum dünürcüm devam et CADIARZU

günaydın... hepimiz öyleyiz hiç merak etme bir an pamuk ikinci saniye demir yumağı kafamçokkarıştı ve çok yorucu bir şey buuuuuuuuuu akannehir

Oyle tabi de ne bilim insan bi tuhaf oluyor ya . Profesyonelce bakmam gerekiyor ama bakamam simdi hamileyim ben .

:roflol: bahaneyi de hazırlamış... yerim dolmaz mı sanmıştın cicim lülülülülülü iş hayatında yok öyle bir şey hepimiz her an risk altındayız kafamçokkarıştı

günaydın
allah tez zamanda kavuştursun inşallah

günaydın kızlar uzun zamandan beri giremiyorum siteye nasılsınız

günaydın hoşgeldin yuvarlanıp gidiyoruz :CüvCüv: sırnaşık şey sen nasılsın?

Günaydın kızlar herkese nasılsınız bugun

günaydın hoşgeldin yuvarlanıp gidiyoruz :CüvCüv: sırnaşık şey sen nasılsın?
(vakit sınırlı idare edin artık yerimseniben)

hay maşallah allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:

kızlar bugün iş yerinde son günüm izne ayrılıyorum evde bol bol uyuma zamanı geldi artık....:)))

oooh yarasın son kaç hafta???

Oyle tabi de . Ne olcak kizim icin hersey feda olsun diyo insan . İcim burkuldu iste :)

sengözlerimebaksanab :roflol: vah kuzuuuuuum içine oturmuş kaydirigubbakcemile3

ne güzel, hayırlısı olsun canım.. zaten biz sütü meyveyi yiyip diğer ıvır zıvırları yemeseydik senin gibi normal kilo alarak doğuma doğru yol alırdık.. ben de battı balık yan gider diyip artık engellemiyorum pek kendimi... :çok üzgünüm:.. eşim annem herkes dur diyor, inadına yiyorum:çok üzgünüm:sinirlerim gerildikçe aynaya baktıkça yiyorum.. yani diyeceğim bebeğin gelişimi annenin yediklerine bağlı değil tam olarak.. sütü meyveyi balığı tükettikten sonra o zaten gelişir bence.. senin adına sevindim arkadaşım.. epidural tehlike li filan diyenleri duymuştum.. bende epidural sezeryan olsun isterim ama annem korkuyor asla filan diyor bana.. birde epiduralin ücreti daha mı farklı acaba bilen varmı?

meraba kızlar ya benim kızımı sık sık hıçkırık tutuyo özelliklede gece varmı bebişi hıçkırannnnzemuszemus

genel anesteziden ucuz bildiğim kadarıyla... riskleriyle ilgili gebelik.org sitesinde bilgi bulabilirsin artık çok sık uygulanmaya başladığı için risk son derece azaldı arzucum ben de yolunu taktırıp dayanamazsam verin epidurali demeyi düşünüyorum

meraba kızlar ya benim kızımı sık sık hıçkırık tutuyo özelliklede gece varmı bebişi hıçkırannnnzemuszemus

merhaba
benimki var günde 3 kez falan tutuyor sanırım yazık sinir basıyor çocuğuma uzun da sürüyo çünkü :bbo:

ben balık yemıyorum onun yerine balık yağı alıyorum..epidural için farkli bir fiyat varmı sormadım hastaneye sezaryan 350 ytl..normal dogum 300 dediler..ekstra alıyorlarmı bilmiyorum özel hastane burasıopuyorumnanaktan

[

merhaba
benimki var günde 3 kez falan tutuyor sanırım yazık sinir basıyor çocuğuma uzun da sürüyo çünkü :bbo:[/QUOTE]

aynen benimkide artık hali kalmıyo birde uzun suruyo gunde 3 kesin 4-5 olduğuda oluyo kaydirigubbakcemile5

selammm şekerler nasılsınızzzzzzzz???? ben gayet iim ..dün akşam yerini değiştirdi arda bey rahat rahat uyuduk o yüzden ama şim.di yine aynı göğüs altı kalça kemiği pozisyonunu aldı acıya devam yanii..

bizim küçük:dance:beyin 2-3 saatte bir tutuyor hıçkırığı hatta endişelenip dr. teyzemizi aradık diyaframı çalışıyor ii bişi bırakın olsun dedi:)))

benim özel hastanenin normal doğumuyla epiduralli normal doğumu arasında ekip dışardan olursa 200, hastanenin doktorlarıyla olursa 600 lira fark var kafamçokkarıştı

aynen benimkide artık hali kalmıyo birde uzun suruyo gunde 3 kesin 4-5 olduğuda oluyo kaydirigubbakcemile5

ben de kesin sayıyı verdim 3 garanti sırnaşık şey

yemeğe çıkıyorus
hepinize afiyet olsun şekerler

afiyet olsun öyküye ilik kemik olsun meralcim cokacimcoook

selam seçillll :1hug:
bizim oğluşları opera sanatçısı yapalım madem bu kadar diyafram çalışıyolar -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…