evet aynen uyukluyorum bir uykum geldıkı sorma bilge....aksama eve gidip uzanmayı dört gözle bekliyorum..bu arada meral resimleriniz çok güzel...ya arkadaslar saç boyası yaptıranınız varmı içinizde
ama ekranı nasıl kaplıyorum :kedi:
bekliyoruuuummmmmmkaydirigubbakcemile5
Valla 1saattir son sayfaya gelcem diye anam ağladı . . ohhh be sonunda oku oku bitmiyo . .Patron da girip cıktıkca kapatma zorunda kalıyorumklava:
Ya arkadaşlar bugün ilk defa ama cok şiddetli adet sancısına benze ağrı oldu öğle yemeği sırasında valla doğuruyorum sndım aşagı dogru bi baskı sorma yın bide. .
Arzucum benimde bugün ilk defa bu kadar cok canım acıdı böyle minik minik batmalar oluyoya cok fena can yakıyo gercekten . .
Bu arada şu oda kapısına asılan yazının bence babalar içinde gecerli olması lazım :))he he he yaşasın kötülük
. .ohhh biz tasıyalım onlar sevsinler yok öyle bakalım :mymeka:
astığın halde dinlemeyecekler dünürcüm sinir krizini nasıl aşmayı planlıyosun ondan bahset sen bana CADIARZU
Valla 1saattir son sayfaya gelcem diye anam ağladı . . ohhh be sonunda oku oku bitmiyo . .Patron da girip cıktıkca kapatma zorunda kalıyorumklava:
Ya arkadaşlar bugün ilk defa ama cok şiddetli adet sancısına benze ağrı oldu öğle yemeği sırasında valla doğuruyorum sndım aşagı dogru bi baskı sorma yın bide. .
Arzucum benimde bugün ilk defa bu kadar cok canım acıdı böyle minik minik batmalar oluyoya cok fena can yakıyo gercekten . .
Bu arada şu oda kapısına asılan yazının bence babalar içinde gecerli olması lazım :))he he he yaşasın kötülük
süperdi şekerhakkaten meral sabahtan beri sorcam unutup duruyorum nasıl geçti akşam???
sorma dilek görenler hemen doğuracağım sanıyoryerimsenibenETTIMM GÖRDUMM SEKERRR YINEDE COK KILO ALMAMISSIN SADECE KARNIN BAYA BUYUMUS MASALLLAHH
kesinlikle canım doğaldan yanayım bende:lepi:bencede meral en güzeli dogal renk saçlari boyamamak...
ben de dakikaları sayıyorum valla ama konuşunca daha çabuk geçiyo sanki yerimseniben
hamileliğimin hemen öncesinde boyayı bırakma kararı almıştım hamile kalınca denk düştü bahanesi oldu yoksa bunca beyaza bu kadar zamandır kesin giderdimama yaptırmadım hamilelikte ve bir daha da hayatım boyunca yaptırmıycam büyük ihtimalle
ekranı falan kaplamıyorsun çok da güzel bir hamilesin ayrıyeten opuyorumnanaktan
yalnız bu masaya yanaşamama durumu nolcak onu bilmiyorum meral kaydirigubbakcemile3 kabusum oldu yemek yemek :bbo:
Son maddeyi ekleyelim dunur.
Bu kurallara uymamak kovulma nedenidir. Anneyi stres yapmayin kapiyi cekip gidin !!
Selam arkadaŞlar nasılsınız .nezaman İzne Çıkıyorsunuz bellİmİ İzİnlerİnİz.
Ben bİraz geÇmİŞİ okuyayım
babyroze, evdila, lalsuu+, mcetin1+, Melike, meybon+, ningo07, oznurss+, pringles
NNNNNNuyumayınnnnn nuleeeennnnnnnnnnnnnnn :mymeka:
:1shok: çıldırma kadiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn :1no2:
babalar bilakis çocuğu tutmaya onla vakit geçirmeye özendirilecek ki sen emzirdikten sonra kendini toplamak için babaya vereceksin o gazını çıkarırken de ayyyynen uykuya dalacaksın :jeyyar: hem taşımaya yardım etmesinler hem de bahane bulup bakmamaya öyle mi??? yemezzzzzzzzzzzzz :jeyyar:
Sinirlenme yabaannnnnnnbabyroze, evdila, lalsuu+, mcetin1+, Melike, meybon+, ningo07, oznurss+, pringles
NNNNNNuyumayınnnnn nuleeeennnnnnnnnnnnnnn :mymeka:
Selam arkadaŞlar nasılsınız .nezaman İzne Çıkıyorsunuz bellİmİ İzİnlerİnİz.
süperdi şeker
teşekkür ederim
canımsın bilgecim
öpmem lazım gel bakayımŞeniz
ah sorma bilgeeeeeeeee her yemekte üstüne yemek dökermi insan
valla rakadaşlar hergün takılıyor bana
menüyü merak eden göbeğime bakaıyormuş:çok üzgünüm:
vakit geçirmeye çalışıyorum. yarın doğum iznine ayrılıyorum. son günüm yani bugünzemuszemus
bi de eşimden ayrıyım bir aydır. ona da kavuşacağım inşallah....opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol: SEKERIM SENIN TICKERDE 30+5 YAZIYOMUS BEN O OTUZUN SIFIRINI SEKIZ GIBI GÖRDUM ANAM BU KIZ DOGURACAK DEDIMM VALLA BIAN ÖYLE GÖRDUMMkaydirigubbakcemile3
benim kızımda canımı acıtıor bugün hem göbeğimin alt tarafını acıtıyor hem sağ göğsümün altını acıtıyor çapraz mı duruyor acaba kaydirigubbakcemile3
ayy inşallahh görürürüz... bak Bilge görülebileceğini yazmış !ayyyy bernacım aynen bende bakıyorum arada bir acaba belli oluyormu ki diye ama daha göremedim kararlıyım görecemmmm kaydirigubbakcemile3
selaaammmmSelam sekerlerrr
hoşgeldinnnnnn
ben onu da bağlamam valla hiç uğraşamam dünür... saraydan gelmiyo konukların hiçbiri :umursamaz: evlerinde de kurdeleli bardakla mı içiyolarmış veya biri bana kurdeleli bardakla mı ikramda bulunmuş hadi ordan kötükedihüso
ya ben zaten uyuzumdur bu konularda... kimsenin ağzı yamulmaz süssüz bardaktan içti diye... yamulacak olan da zaten gelmesin şakkıdı
üzgünüm ama senin de şevkini kırdım :kedi:
kaptın dünürümü gülersin di mi :mymeka: naniknanik :roflol:
ben şimdi çıktısını alıp annemlere de götürcem bu bilgileri bernacım çok basit ama etkili olacağını düşünüyorum kaydirigubbakcemile5
nolduuuuuuuuuuuuu sengözlerimebaksanab
herkes son haftalarda görülebildiğini söylüyor berna ama biz ayna karşısında görebiliriz sanırım sadece akannehir
münasiptir dünürcüm :jeyyar:
Canım hoşgeldin iyidir sen nasılsın sengözlerimebaksanab
dalma hiç geçmişe çıkamazsın gel bizimle kal hazır biraz vakit bulmuşken :jeyyar: Sonra okursun geçmişimizi geleceğimizi naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?