2009 Aralık Anneleri

evet aynen uyukluyorum bir uykum geldıkı sorma bilge....aksama eve gidip uzanmayı dört gözle bekliyorum..bu arada meral resimleriniz çok güzel...ya arkadaslar saç boyası yaptıranınız varmı içinizde

ben de dakikaları sayıyorum valla ama konuşunca daha çabuk geçiyo sanki yerimseniben
hamileliğimin hemen öncesinde boyayı bırakma kararı almıştım hamile kalınca denk düştü bahanesi oldu yoksa bunca beyaza bu kadar zamandır kesin giderdim ama yaptırmadım hamilelikte ve bir daha da hayatım boyunca yaptırmıycam büyük ihtimalle

ama ekranı nasıl kaplıyorum :kedi:

bekliyoruuuummmmmmkaydirigubbakcemile5

ekranı falan kaplamıyorsun çok da güzel bir hamilesin ayrıyeten opuyorumnanaktan
yalnız bu masaya yanaşamama durumu nolcak onu bilmiyorum meral kaydirigubbakcemile3 kabusum oldu yemek yemek :bbo:

:1shok: çıldırma kadiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn :1no2:
babalar bilakis çocuğu tutmaya onla vakit geçirmeye özendirilecek ki sen emzirdikten sonra kendini toplamak için babaya vereceksin o gazını çıkarırken de ayyyynen uykuya dalacaksın :jeyyar: hem taşımaya yardım etmesinler hem de bahane bulup bakmamaya öyle mi??? yemezzzzzzzzzzzzz :jeyyar:

:roflol::roflol::roflol: SEKERIM SENIN TICKERDE 30+5 YAZIYOMUS BEN O OTUZUN SIFIRINI SEKIZ GIBI GÖRDUM ANAM BU KIZ DOGURACAK DEDIMM VALLA BIAN ÖYLE GÖRDUMMkaydirigubbakcemile3

Olmaz olmaz babayi direk olayin icine sokmak lazim.

Selam arkadaŞlar nasılsınız .nezaman ızne Çıkıyorsunuz bellımı ızınlerınız.

hakkaten meral sabahtan beri sorcam unutup duruyorum nasıl geçti akşam???
süperdi şeker
teşekkür ederim
ETTIMM GÖRDUMM SEKERRR YINEDE COK KILO ALMAMISSIN SADECE KARNIN BAYA BUYUMUS MASALLLAHH
sorma dilek görenler hemen doğuracağım sanıyoryerimseniben

bencede meral en güzeli dogal renk saçlari boyamamak...
kesinlikle canım doğaldan yanayım bende:lepi:

canımsın bilgecim
öpmem lazım gel bakayımŞeniz

ah sorma bilgeeeeeeeee her yemekte üstüne yemek dökermi insan
valla rakadaşlar hergün takılıyor bana
menüyü merak eden göbeğime bakaıyormuş:çok üzgünüm:

Son maddeyi ekleyelim dunur.

Bu kurallara uymamak kovulma nedenidir. Anneyi stres yapmayin kapiyi cekip gidin !!

münasiptir dünürcüm :jeyyar:

Selam arkadaŞlar nasılsınız .nezaman İzne Çıkıyorsunuz bellİmİ İzİnlerİnİz.

Ben bİraz geÇmİŞİ okuyayım

canım hoşgeldin iyidir sen nasılsın sengözlerimebaksanab
dalma hiç geçmişe çıkamazsın gel bizimle kal hazır biraz vakit bulmuşken :jeyyar: sonra okursun geçmişimizi geleceğimizi naniknanik

babyroze, evdila, lalsuu+, mcetin1+, Melike, meybon+, ningo07, oznurss+, pringles

NNNNNNuyumayınnnnn nuleeeennnnnnnnnnnnnnn :mymeka:

vakit geçirmeye çalışıyorum. yarın doğum iznine ayrılıyorum. son günüm yani bugünzemuszemus
bi de eşimden ayrıyım bir aydır. ona da kavuşacağım inşallah....opuyorumnanaktan

Anacım iyide keşke senin dedin gibi olsa işte ama yine biz temizleyip paklıyıp karnını doyurcaz . . işin eğlenceli kısmı yani oynaşma kısmı onlara kalcak . .BU bi gerçek . .klava: o zaman kafalarına oklava

babyroze, evdila, lalsuu+, mcetin1+, Melike, meybon+, ningo07, oznurss+, pringles

NNNNNNuyumayınnnnn nuleeeennnnnnnnnnnnnnn :mymeka:
Sinirlenme yabaannnnnnn

Selam arkadaŞlar nasılsınız .nezaman İzne Çıkıyorsunuz bellİmİ İzİnlerİnİz.

selam fatmacım, ben ayın 27 sinde rapor almak için ve kontrol için dr. gidiyorum, sonrada 31 i itibariyle bu cehennemden kurtuluyorum Allahın izniyle..

allah seneye çoluk çocuğunuzla tekrarını göstersin canım benim :Saruboceq:
geldimmmmmm Şeniz
e tamam menüyü merak edenlere hizmet vermiş oluyorsun diğer arkadaşlar gibi "faydasız" değilsin işte ne üzülüyosun mutlu ol kamu hizmeti yapıyosun hem de hamile hamile şakkıdı

vakit geçirmeye çalışıyorum. yarın doğum iznine ayrılıyorum. son günüm yani bugünzemuszemus
bi de eşimden ayrıyım bir aydır. ona da kavuşacağım inşallah....opuyorumnanaktan

allah bir daha ayırmasın canım

:roflol::roflol::roflol: SEKERIM SENIN TICKERDE 30+5 YAZIYOMUS BEN O OTUZUN SIFIRINI SEKIZ GIBI GÖRDUM ANAM BU KIZ DOGURACAK DEDIMM VALLA BIAN ÖYLE GÖRDUMMkaydirigubbakcemile3

Ahhhh gülüüüüüüüümmmm nerdeeeeee . .keşke öyle olsaydı kafamçokkarıştı

benim kızımda canımı acıtıor bugün hem göbeğimin alt tarafını acıtıyor hem sağ göğsümün altını acıtıyor çapraz mı duruyor acaba kaydirigubbakcemile3

benim de çapraz aynen..

ayyyy bernacım aynen bende bakıyorum arada bir acaba belli oluyormu ki diye ama daha göremedim kararlıyım görecemmmm kaydirigubbakcemile3
ayy inşallahh görürürüz... bak Bilge görülebileceğini yazmış !
Selam sekerlerrr
selaaammmm

ben de msn den dağıtmayı düşünüyorum, tüm sevdiklerime kaydirigubbakcemile3

bu arada ben haftasonu ağda bilem yaptımmm.. Aryacığımın ayağını da görebilirim elbett hihoyyyt

evet cnm doğru diyorsun maşallah döktürmüşünüz.e ne var ne yok kısa özzet geçin bari.doğuran falan yok dimi

kızlar ya böbrek sancısı gibi bir sancı girip girip çıkıyor hayırdır inşallah ya acıyo yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…