Bisey sorcam . Sizde de var mi diye . Benim su son zamanlarda tedirginligim olmaya basladi. İste ne bilim yeterli kiloda mi boyu normal mi bu tarz sacma sapan seyler . Gun icinde filan aklima gelmeye basladi. Daha dogrusu kurmaya basladim birazda . Ben miyim sadece boyle acaba fisfisfis
Bana alkış ..azimle işeyen duvarı delermiş ya . . :hooray:
Bisey sorcam . Sizde de var mi diye . Benim su son zamanlarda tedirginligim olmaya basladi. İste ne bilim yeterli kiloda mi boyu normal mi bu tarz sacma sapan seyler . Gun icinde filan aklima gelmeye basladi. Daha dogrusu kurmaya basladim birazda . Ben miyim sadece boyle acaba fisfisfis
yok hayatim tek sen degilsin yani yanliz degilsin bende aynen karnim kucuk biraz kizimdami kisa zayiff nebilim iste daha neler neler kuruyorumm ahh bazen kendi kendime bunalim yapiyommafoldumben
eminim sizin durumunuzda olan çok kişi vardır kızlar ama lütfen yapmayın... zaten sizler kontrol altındaki gebelersiniz bir aksilik, eksiklik olsa çoktan görülmüş olurdu
ayrıca siz böyle yaparsanız ben ve benim gibi diyette olup her şeyi yiyemeyenler napsınnnn mafoldumben
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
Hadi bu sefer bariii . .
ben omo bebek deterrjanı ve dalin yumuşatıcı kullandım mis gibi koktular..opuyorumnanaktan
eminim sizin durumunuzda olan çok kişi vardır kızlar ama lütfen yapmayın... zaten sizler kontrol altındaki gebelersiniz bir aksilik, eksiklik olsa çoktan görülmüş olurdu
ayrıca siz böyle yaparsanız ben ve benim gibi diyette olup her şeyi yiyemeyenler napsınnnn mafoldumben
eldemi yıkamalı, sıcak suylamı ve ütüleme şartmı acaba
Yok dunur sadece yemek olarak degil . Ne bilim genel bi tedirginlik coktu ustume bu aralar . Tabi testler filan saglikli ama ne bilim hormonlarin oyunu yine.
kendi kendini telkin etceksin güzelcim... bebeğim son derece sağlıklı diyeceksin... biliyorsundur "evrene ne mesaj gönderirsen o sana geri döner" ilkesini... Evrenden torpilim var diye bir kitap var, Aykut Oğut'un ben hamilelik öncesinde okuyordum ve bir şey kaybetmem diye "benim sağlıklı güzeller güzeli bir bebeğim oluyor" diye telkin etmeye başladım... eh buradayım di mi??? yerimseniben belki bir tesadüf belki gerçek dünürcüm ama bildiğim şey ne kadar positif olursan o kadar positiflik seni bulur... al bi tesadüf daha sana... ilk gebeliğimde sabah kalkıyordum "nöral tüp defekti" çınlıyordu beynimin içinde bütün gün... ve korkudan sürekli tahtalara vuruyordum... sebep o muydu bilmiyorum ama bebeği kaybettim bir şekilde...
karar senin ne taraftan bakacaksın olaylara???
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın ağrılarım var durduğum yerde duramıyorum valla kalçam ve göbeğimin alt tarafında ağrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?