Anacım iyide keşke senin dedin gibi olsa işte ama yine biz temizleyip paklıyıp karnını doyurcaz . . işin eğlenceli kısmı yani oynaşma kısmı onlara kalcak . .BU bi gerçek . .klava: o zaman kafalarına oklava
Sinirlenme yabaannnnnnn
benim belli fatmacım eğer o zamana kadar bir aksilik olmazsa 20 kasımda ayrılıyorum izne allahın izniyle..
Senin nezaman belli mi?
sinirlenme yabaannnnnnn
selam fatmacım, ben ayın 27 sinde rapor almak için ve kontrol için dr. Gidiyorum, sonrada 31 i itibariyle bu cehennemden kurtuluyorum allahın izniyle..
o belli zaten baksana kafalar aynı çalışıyo dünürcüm kaydirigubbakcemile5 sırnaşık şey
ben kağıt bardak alcam bahane de hazır hem yerimseniben domuz gribi salgını var yıkamakla geçmeyebilirmiş disposable kullanmak lazım şakkıdı
ayyy ben yapamıyom, yapın valla içinizden ne geliyorsa.... amaaaaaaaaaaaaannnnn kaç çocuğunuz olacak ki...evet evet ben vaz geçtim zatin tamamen.. belki öyle bişey yaparım.. amaaan bakalımda sıra gelecekmi bardaklara.. bende bir alemim, sanki her işimi hallettimde lohusa setim kaldı:sinifsinif:
heh bak bu konuda rahatım.. gelen giden pek olmayacak ya delikafaduldenHehehe bana kalirsa hic gelmesin kimse arkadaslarim disinda . Biyk biyk her gelen sacma sapan fikir verir :) Dunur kapiya genelge mi assak ?
* Eylul'u opmek koklamak kucaga almak yasaktir.
* Eylul'e bakalim demek yasaktir . Annesi uygun gorurse zaten gosterir
* Annesine nasihat fikir vermek kesinlikle yasaktir.
* Ziyaretin kisasi guzeldir. Max.10 dakika.
* Hediyenin altini makbuldur :)
* Yine Bekleriz...
kıslar dün akşamdan çekilen fotolardan ekledim
bakın hele son halime :))))))))
oo bir ay var daha doğum nezamna senin cnm.
ayy inşallahh görürürüz... bak Bilge görülebileceğini yazmış !
selaaammmm
ben de msn den dağıtmayı düşünüyorum, tüm sevdiklerime kaydirigubbakcemile3
bu arada ben haftasonu ağda bilem yaptımmm.. Aryacığımın ayağını da görebilirim elbett hihoyyyt
evet cnm doğru diyorsun maşallah döktürmüşünüz.e ne var ne yok kısa özzet geçin bari.doğuran falan yok dimi
canım senınde sat 26 şubat sanırım ben gibi..bende 34 haftayım...kasım 16 da bende 37 hafta oldugumdan izne cıkcam..hemen dogurma olayına gelınce ilk gebelikte eger normal dogum yapcaksan acıklık silinme tam oldugunda dogum gercekleşir.ama sezaryan istersen 38 +3 günlükken sezaryan oluyorsun..ben her ikisindende korkuyorum bu işin içinde olsamdadelikafaduldendelikafadulden..ama agrıyla baş edebilirsem normal istiyorum
NNNNNaferin NNarzu beni Nbir tek sennnn NNNtanıdınnnnnnnnn :mymeka:
gettiiiiiiiiiii gebeşler gettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden nerdesiniz yahu hepiniz birden kayboldunuz??? çok korktummmmmmmmm :1shok:
naniknanik
Canım senınde sat 26 şubat sanırım ben gibi..bende 34 haftayım...kasım 16 da bende 37 hafta oldugumdan izne cıkcam..hemen dogurma olayına gelınce ilk gebelikte eger normal dogum yapcaksan acıklık silinme tam oldugunda dogum gercekleşir.ama sezaryan istersen 38 +3 günlükken sezaryan oluyorsun..ben her ikisindende korkuyorum bu işin içinde olsamdadelikafaduldendelikafadulden..ama agrıyla baş edebilirsem normal istiyorum
gettiiiiiiiiiii gebeşler gettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden nerdesiniz yahu hepiniz birden kayboldunuz??? çok korktummmmmmmmm :1shok:
Naniknanik
Yine olmadı :)) tutturcam ben bununinat eettim ...3000 ..:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?