2009 Aralık Anneleri

yoooo öyle olmayan babalar da var... anne doyuruyor baba temizliyor gazını çıkarıyor oyalıyor... ben şahsen eşimin bu anlattığım tarzda baba olması için merdane, oklava ve bilimum yöntemi kullanmayı planlıyorum şakkıdı

Sinirlenme yabaannnnnnn

NNNNNaferin NNarzu beni Nbir tek sennnn NNNtanıdınnnnnnnnn :mymeka:

benim belli fatmacım eğer o zamana kadar bir aksilik olmazsa 20 kasımda ayrılıyorum izne allahın izniyle..
Senin nezaman belli mi?

oo bir ay var daha doğum nezamna senin cnm.

sinirlenme yabaannnnnnn

selam fatmacım, ben ayın 27 sinde rapor almak için ve kontrol için dr. Gidiyorum, sonrada 31 i itibariyle bu cehennemden kurtuluyorum allahın izniyle..

oh ne güzel bende ctesi kontrole gideceğim.36. Hafta sonuna kadar rapor almıştım.benimde 2 haftama kaldı tam.umarım iznde çıkar çıkmamen doğurmamm birazcık dinlenirim.

evet evet ben vaz geçtim zatin tamamen.. belki öyle bişey yaparım.. amaaan bakalımda sıra gelecekmi bardaklara.. bende bir alemim, sanki her işimi hallettimde lohusa setim kaldı:sinifsinif:
ayyy ben yapamıyom, yapın valla içinizden ne geliyorsa.... amaaaaaaaaaaaaannnnn kaç çocuğunuz olacak ki...
heh bak bu konuda rahatım.. gelen giden pek olmayacak ya delikafadulden
kıslar dün akşamdan çekilen fotolardan ekledim
bakın hele son halime :))))))))

heemmmmen bakeyrum

vay anasına sayın seyirciler :1shok: sadece kol altı olur da gerisini mümkün değil benim bitti artık bağımsızlığım :1no2:

dağıtabildiğimiz kadar dağıtalım güzelim bir vaka az olsa kar kardır ankarada yine sayı arttı deniyor sabahtan beri mafoldumben

evet cnm doğru diyorsun maşallah döktürmüşünüz.e ne var ne yok kısa özzet geçin bari.doğuran falan yok dimi

allaha bin şükür yok güzelcim herkes sağlıklı yalnız ruh sağlığından bahsetmiyorum tabii :roflol:

kızlar bu arada melike (serinus) yok haber vermiş miydi????

epidural normal verelim anacım :jeyyar:

gettiiiiiiiiiii gebeşler gettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden nerdesiniz yahu hepiniz birden kayboldunuz??? çok korktummmmmmmmm :1shok:

naniknanik

NNNNNaferin NNarzu beni Nbir tek sennnn NNNtanıdınnnnnnnnn :mymeka:

yanımda yicek bişey kalmadı kızlar çekmecemde bişeyler vardır sanıp evden bişey almadım sadece meyvemi yedim öğleden sonra..

bu sefillik beniii deli ediyooorrrrrrr uleeeeeeeeynnnnnnnnnnnnnnn:mymeka:

aaaaaa ben gittim bulasik yikadim camasir topladim geldim halen 3000 sayfaya gelememissiniz neoldu ayoll beni beklediniz tabiii

evet cnm bnmde sat26 şubat.senin muhtemel doğum ne gözüküyor benim ultrasona göre 18 kasım ama normalde 3 aralık olması lazım
sen bu işin içindesin sence nezaman olur

gettiiiiiiiiiii gebeşler gettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden nerdesiniz yahu hepiniz birden kayboldunuz??? çok korktummmmmmmmm :1shok:

Naniknanik

cnm sitede sorun vardı bnm gitmişti...o yüzden yoktuk

Bisey sorcam . Sizde de var mi diye . Benim su son zamanlarda tedirginligim olmaya basladi. İste ne bilim yeterli kiloda mi boyu normal mi bu tarz sacma sapan seyler . Gun icinde filan aklima gelmeye basladi. Daha dogrusu kurmaya basladim birazda . Ben miyim sadece boyle acaba fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…