Cok duygulasalim bugun dunurcum zaten yerime adam da bakiyolar :)
Hamileliğin Sonlarında Duygusal Değişimler
Doğuma yaklaştıkça siz ve eşiniz daha heyecanlı olursunuz. Hatta belirli bir neden olmadan daha fazla duygusal dalgalanma yaşarsınız. İlişkinize önemli bir gerginlik getirecek şekilde daha sinirli olabilirsiniz. Anlamsız ya da önemli olmayan konular hakkında endişelenebilirsiniz. Ayrıca kendi sağlığınız ve bebeğinizin durumu hakkındaki endişeleriniz hamileliğinizin son haftalarında artabilir. Bu doğum sürecini ve doğumu nasıl geçireceğinize dair endişeleri de kapsar. İyi bir anne olup olamayacağınız veya bebeğinizi uygun bir şekilde büyütüp büyütemeyeceğiniz konusunda endişelere kapılabilirsiniz.
bana da oluyor burcu canım.. hepimize oluyor.. acaba iyi büyüyormu sağlıklımı.. veyaz bir diğerimizin bebeği kendimizinkinden büyük çıkmışsa kontrolde, a ne güzel obüyümüş benimki niye böyle filan gibi.. bence çok normal bu.. eylülde gayet sağlıklı annesi, hiç endişelenme.. hadi eylül iyi büyüyorum, herşey yolunda diye anneye bir tekme at bakiim..Yok dunur sadece yemek olarak degil . Ne bilim genel bi tedirginlik coktu ustume bu aralar . Tabi testler filan saglikli ama ne bilim hormonlarin oyunu yine.
güle güle bilgeeeee:teytey:ben ufaktan kaçıyorum kızlar
yarın görüşürüz hiçbir şeyi takmayın keyfini sürün çok arıycaz bugünlerimizi çoooooooook
görüşürüz, güle güle meraaalll :teytey:kıslar ben Çıkıyorum bİze mÜsade
yarın gÖrÜŞÜrÜz ÖpÜyorum hepİnİzİ
http://www.tuketiciler.org/?com=news.read&ID=1713
Ben wireles kullanıyorum kullanan arkadaşlarda vardır eminim. Çok zararlıymış, ben bu kadar bilmiyordum. Tüm gün forumu okuyarak geçiriyorum yattığım yerden. Kabloluya ulaşmamda imkansız, ulaşsamda oturamıyorum. Okumasam içim rahat etmiyor. Sizlere derdimi paylaşayım dedim. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Ben wireles kullanıyorum kullanan arkadaşlarda vardır eminim. Çok zararlıymış, ben bu kadar bilmiyordum. Tüm gün forumu okuyarak geçiriyorum yattığım yerden. Kabloluya ulaşmamda imkansız, ulaşsamda oturamıyorum. Okumasam içim rahat etmiyor. Sizlere derdimi paylaşayım dedim. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Hehehe bana kalirsa hic gelmesin kimse arkadaslarim disinda . Biyk biyk her gelen sacma sapan fikir verir :) Dunur kapiya genelge mi assak ?
* Eylul'u opmek koklamak kucaga almak yasaktir.
* Eylul'e bakalim demek yasaktir . Annesi uygun gorurse zaten gosterir
* Annesine nasihat fikir vermek kesinlikle yasaktir.
* Ziyaretin kisasi guzeldir. Max.10 dakika.
* Hediyenin altini makbuldur :)
* Yine Bekleriz...
Benim heryeriim wireless anteni . Baz istasyonu farkli bisey yanliz. Baz istasyonu zararli her acidan da wireless in yaydigi sinyal cok cok az . İkisi karsilasamaz bile.
:çok üzgünüm:valla canceziiim bu haberlerden öyle sıkıldım ki artık, kendimizi korumamız imkansız.. biz cep kullanmasak etrafımızda baz istasyonları vari, veyaz çalıştığımız ortamlarda var.. kabloluyu gelde kullanma ahanda şuan tam gözümün önünde, napiim şirkete yok ben bunu kullanamam mı diyim.. hiç birimiz diyemeyiz.. kaldı ki artık çevremizde sağlıklı hiç hiç birşey yooookk.. bunu kabullenin arkadaşlar.. gittiği yere kadar napalım.. zaten böyle bir dünyaya bir yavrucak getirdiğim için kendimi çok suçluyorum bazen.. neden diyorum?? arzu yazık değil mi bu meleğe, cennetten alıp onu bu pis kirli hastalıklı dünyaya getiriyosun.. yetmiyormu senin yaşadıkların diyorum.. o da mı çile çeksin büyüyünce diyorum.. sonra da buda dünyanın düzeni diyorum...
onun için çok takılma bence.. yediğin ekmek içtiğin su et, meyve herşey herşey zararlı, salla gitsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?