2009 Aralık Anneleri

bunları okudum biliyorum canımın içi... gelgelelim beyinden daha kuvvetli hiçbir şey yok vücudumuzda yerimseniben ara sıra dalgalanman normal ama bunun sürekli hale gelmemesi adına beynini kullanıp kendini telkin etmek durumundasın a.s.

ben ufaktan kaçıyorum kızlar
yarın görüşürüz hiçbir şeyi takmayın keyfini sürün çok arıycaz bugünlerimizi çoooooooook

Yok dunur sadece yemek olarak degil . Ne bilim genel bi tedirginlik coktu ustume bu aralar . Tabi testler filan saglikli ama ne bilim hormonlarin oyunu yine.
bana da oluyor burcu canım.. hepimize oluyor.. acaba iyi büyüyormu sağlıklımı.. veyaz bir diğerimizin bebeği kendimizinkinden büyük çıkmışsa kontrolde, a ne güzel obüyümüş benimki niye böyle filan gibi.. bence çok normal bu.. eylülde gayet sağlıklı annesi, hiç endişelenme.. hadi eylül iyi büyüyorum, herşey yolunda diye anneye bir tekme at bakiim..
ben ufaktan kaçıyorum kızlar
yarın görüşürüz hiçbir şeyi takmayın keyfini sürün çok arıycaz bugünlerimizi çoooooooook
güle güle bilgeeeee:teytey:
kıslar ben Çıkıyorum bİze mÜsade
yarın gÖrÜŞÜrÜz ÖpÜyorum hepİnİzİ
görüşürüz, güle güle meraaalll :teytey:

ayy bizdede akşam akşam kaynanalara gitcez, her hafta gidiyoruz, gazım oluyor, rahat oturamıyorum filan, sırtım ağrıyor.. ooofff

Kızlar bende kaÇıyorum hepınızı ÖpÜyroum ıyı akŞamalrrrrr

http://www.tuketiciler.org/?com=news.read&ID=1713

Ben wireles kullanıyorum kullanan arkadaşlarda vardır eminim. Çok zararlıymış, ben bu kadar bilmiyordum. Tüm gün forumu okuyarak geçiriyorum yattığım yerden. Kabloluya ulaşmamda imkansız, ulaşsamda oturamıyorum. Okumasam içim rahat etmiyor. Sizlere derdimi paylaşayım dedim. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Benim heryeriim wireless anteni . Baz istasyonu farkli bisey yanliz. Baz istasyonu zararli her acidan da wireless in yaydigi sinyal cok cok az . İkisi karsilasamaz bile.

benimkide kablosuz canım ama ben işim bitince kapatıyorum apartmanın karşısında gsm vericisi var 5 6 metre uzağımda elektirik traposu var Allaha emenet .......saklayan Settar demişler....................bunun yanında bankalarda çalışanları hastanede rontgen teknikeri olarak çalışanları nükleer tıp teknikerlerini düşünürsek gayet iyi durumdayız

:çok üzgünüm:valla canceziiim bu haberlerden öyle sıkıldım ki artık, kendimizi korumamız imkansız.. biz cep kullanmasak etrafımızda baz istasyonları vari, veyaz çalıştığımız ortamlarda var.. kabloluyu gelde kullanma ahanda şuan tam gözümün önünde, napiim şirkete yok ben bunu kullanamam mı diyim.. hiç birimiz diyemeyiz.. kaldı ki artık çevremizde sağlıklı hiç hiç birşey yooookk.. bunu kabullenin arkadaşlar.. gittiği yere kadar napalım.. zaten böyle bir dünyaya bir yavrucak getirdiğim için kendimi çok suçluyorum bazen.. neden diyorum?? arzu yazık değil mi bu meleğe, cennetten alıp onu bu pis kirli hastalıklı dünyaya getiriyosun.. yetmiyormu senin yaşadıkların diyorum.. o da mı çile çeksin büyüyünce diyorum.. sonra da buda dünyanın düzeni diyorum...

onun için çok takılma bence.. yediğin ekmek içtiğin su et, meyve herşey herşey zararlı, salla gitsin..

alkisalkisalkis süpersin, büyükçe çıktı alıp, başucuna koymak lazım.

Benim heryeriim wireless anteni . Baz istasyonu farkli bisey yanliz. Baz istasyonu zararli her acidan da wireless in yaydigi sinyal cok cok az . İkisi karsilasamaz bile.

onla ilgili yazıyı bulamadım bunu ekledim . Ben bugünkü habertürk gazetesinin bir ekinde okudum zararını. Ama dediğin gibi düşünüyorum şimdi. Heryer wireles, apartmanda 10 tane var görünüyor baktımda. Ve her yer manyetik alan bizim evde. Allaha emanet.

Sallamaktan başka çözüm yok zaten. 6 yıl asla böyle bir dünyaya çocuk getirmek günahtır düşüncesindeydim, kırıntılar kalıyor arada böyle. Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız demek lazım hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…