burcu ekim annelerinin göğüs acılarını akudum
umarum bizler rahat emzirebiliriz.
çoğunun göğüslerinde çatlaklar yarıklar oluşmuş
kanayanlar ve birsürü kremler deneyenlerde var
bakalım biz ne yapacağız
yaramaz kıslar bunlar pelincimgunaydın herkeseeee
ewt çok şukur 1 hafta daha bitti
nasılsınız
biz ıyıyız diyip ii olalım modundayız
gece benım kız tunel kazmaya çalışıyor gibiydi aşaglarda çok canımı acıttı kaçma yolları hazırlıyor herhalde dedim :)
canım kim biblir ne kadar güzel olmuşlardırBeni dun gece hic uyutmadi. Gerci bende dun sekerlere basladim sepet filan derken gec oldu saat uykumda kacti biraz ama guzel oldu ya :) Bakip bakip duruyorum simdi
olurmu hiç duba gibiyim pelincimbu arada senın ve meralın fotosunu gördum masallah ya iyisiniz
aldıgınız kıloda duruyor gıbısınız son ayda abartı şişme olmamış
sağ yanda bendede 4-5 çizik çatlağım var kıslar
Sismedim hala alyansim elimde ama dun karnimin altinda olusan catlaklari farkettim :) 2 sagda 2 solda catlagim olmus heheh :O)
hayırlı cumalar aralık anneleri...................
çok cici burcuSepeti ekledim.
Ben koruyucu aldim kalkan midir ondan doktor soyledi . Baktin ki canin aciyo mutlaka onla emzir filan dedi. Tabi ne kadar faydali olcak bilmiyorum
günaydın kızlarssssss geçmişe göz atıp geliyorummmm
günaydın kızlarssssss geçmişe göz atıp geliyorummmm
çok cici burcu
çok beğendim
umarım sorunsuz emzirebiliriz :Saruboceq:
günaydın
günaydıın kızlaar. burcu sepetini gördüüm harika olmuş canım. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
günadın herkeseeeee
burcucum çok güzel olmuş sepet şekerleride eklede onlarıda görelim.Bende eve gidip yerleşik düzene geçebilsem eklicem aldıklarımı:))
meral ya bende korkuyorum göğüs ucu çatlaklarından ablamın çok kötü olmuştu ondan biliyorum. Bide beni göğüsler zaten küçüktü hiçbi değişiklik olmadı nasıl emzircem ben bebişi yavvv:))
peliin canım hanı bulmanı tarif edemem çünkü bende gitsem yine sorarak bulurum emin ol:)) Ama hanın içinde bir alt katta tek dükkan var zaten şeker için bunu söyleyebilirim sana..
arzucum günaydın canım sanada...
biz kahvaltı etmeye gidiyoruz geliriz
günaydın bilgecik:dance:
Gunaydin dunurcum.
Kremlere bu aylarda baslayin diyolar baslasak mi acaba ?
günaydın
ben zeytinyağlı kantaron otunu ara ara sürüyorum belki faydası olur diye ama ne yapsak başka bilemiyorum tabiGunaydin dunurcum.
Cok tesekkurler Meralcim. Can acisindan ziyade insan emmez diye korkuyor . Benim arkadasin yara oldugu icin doktor veremezsin sut demisti mama verdiler sonrada sute donmedi bebek . Kremlere bu aylarda baslayin diyolar baslasak mi acaba ?
günaydın arzucukgünaydın
günaydıngünaydıın kızlaar. burcu sepetini gördüüm harika olmuş canım. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
ah öznur yazılanları okuyunca içim fena oldu vallagünadın herkeseeeee
burcucum çok güzel olmuş sepet şekerleride eklede onlarıda görelim.Bende eve gidip yerleşik düzene geçebilsem eklicem aldıklarımı:))
meral ya bende korkuyorum göğüs ucu çatlaklarından ablamın çok kötü olmuştu ondan biliyorum. Bide beni göğüsler zaten küçüktü hiçbi değişiklik olmadı nasıl emzircem ben bebişi yavvv:))
peliin canım hanı bulmanı tarif edemem çünkü bende gitsem yine sorarak bulurum emin ol:)) Ama hanın içinde bir alt katta tek dükkan var zaten şeker için bunu söyleyebilirim sana..
arzucum günaydın canım sanada...
ya bu arada hiç keyfim yok benim dün akşam kızımın dolabı ve yatağı geldi kuruldu ama benim hiç içime sinmedi yatak çok büyük duruyo küçücük odanın tamamını kaplıyo yatak çoook güzel olmuşlar aslında ama pek iyi durmadı gibi keyfim kaçtı yani birazdan arıycam mobilyacı değiştirirse birazdaha küçük bi yatak isticem inşallah değiştirir.
Bence degistirir bozma moralini . Takimi nasil yapcaksin peki o zaman ?
günaydın afiyet olsun ilik kemik olsunnnn
kızlar tansiyon dışında baş neden döner benneyaptımki 11'e 7 şu an tansiyonum ama çılgınca başım dönüyo kafamçokkarıştı
kızlar tansiyon dışında baş neden döner benneyaptımki 11'e 7 şu an tansiyonum ama çılgınca başım dönüyo kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?