2009 Aralık Anneleri

Ben koruyucu aldim kalkan midir ondan doktor soyledi . Baktin ki canin aciyo mutlaka onla emzir filan dedi. Tabi ne kadar faydali olcak bilmiyorum

yaramaz kıslar bunlar pelincim
benimki akşam epey yaramazlık yapıp canımı acıttı
bakalım şimdi uyuyor
uyandığında neler yapıcak

Beni dun gece hic uyutmadi. Gerci bende dun sekerlere basladim sepet filan derken gec oldu saat uykumda kacti biraz ama guzel oldu ya :) Bakip bakip duruyorum simdi
canım kim biblir ne kadar güzel olmuşlardır
ellerine sağlık

bu arada senın ve meralın fotosunu gördum masallah ya iyisiniz
aldıgınız kıloda duruyor gıbısınız son ayda abartı şişme olmamış
olurmu hiç duba gibiyim pelincim
şimeler çok
2 aydır alyans takamıyorum, eller ayaklar şiş
hele ayaklar kalas mübarek

Sismedim hala alyansim elimde ama dun karnimin altinda olusan catlaklari farkettim :) 2 sagda 2 solda catlagim olmus heheh :O)
sağ yanda bendede 4-5 çizik çatlağım var kıslar
ne yapalım nazar boncuğu olsun dimi ama

hayırlı cumalar aralık anneleri...................

sanada cnm

günaydın kızlarssssss geçmişe göz atıp geliyorummmm

Gunaydin dunurcum.

çok cici burcu
çok beğendim
umarım sorunsuz emzirebiliriz :Saruboceq:

Cok tesekkurler Meralcim. Can acisindan ziyade insan emmez diye korkuyor . Benim arkadasin yara oldugu icin doktor veremezsin sut demisti mama verdiler sonrada sute donmedi bebek . Kremlere bu aylarda baslayin diyolar baslasak mi acaba ?

günaydıın kızlaar. burcu sepetini gördüüm harika olmuş canım. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

günadın herkeseeeee
burcucum çok güzel olmuş sepet şekerleride eklede onlarıda görelim.Bende eve gidip yerleşik düzene geçebilsem eklicem aldıklarımı:))

meral ya bende korkuyorum göğüs ucu çatlaklarından ablamın çok kötü olmuştu ondan biliyorum. Bide beni göğüsler zaten küçüktü hiçbi değişiklik olmadı nasıl emzircem ben bebişi yavvv:))

peliin canım hanı bulmanı tarif edemem çünkü bende gitsem yine sorarak bulurum emin ol:)) Ama hanın içinde bir alt katta tek dükkan var zaten şeker için bunu söyleyebilirim sana..

arzucum günaydın canım sanada...

Gunaydin Arzu .Keyifsiz gibisin ?

günaydıın kızlaar. burcu sepetini gördüüm harika olmuş canım. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

Cok sagol. Biseyler yapayim dedim iste .

Tesekkurler Oznurcum . Bu hafta sonu bitiririm sekerleri de artik onlari da eklerim .

ya bu arada hiç keyfim yok benim dün akşam kızımın dolabı ve yatağı geldi kuruldu ama benim hiç içime sinmedi yatak çok büyük duruyo küçücük odanın tamamını kaplıyo yatak çoook güzel olmuşlar aslında ama pek iyi durmadı gibi keyfim kaçtı yani birazdan arıycam mobilyacı değiştirirse birazdaha küçük bi yatak isticem inşallah değiştirir.

biz kahvaltı etmeye gidiyoruz geliriz

günaydın afiyet olsun ilik kemik olsunnnn

günaydın bilgecik:dance:

zemuszemus

Gunaydin dunurcum.

Kremlere bu aylarda baslayin diyolar baslasak mi acaba ?

opuyorumnanaktan
başlamak lazım dünürcüm çocuklara kanlı süt verip de zombi etmenin alemi yok di mi laelaelaelaelae

a.s.

kızlar tansiyon dışında baş neden döner benneyaptımki 11'e 7 şu an tansiyonum ama çılgınca başım dönüyo kafamçokkarıştı

ben zeytinyağlı kantaron otunu ara ara sürüyorum belki faydası olur diye ama ne yapsak başka bilemiyorum tabi
umarım hepimiz sorunsuz emzirebiliriz

günaydın arzucuk

günaydın
ah öznur yazılanları okuyunca içim fena oldu valla

Bence degistirir bozma moralini . Takimi nasil yapcaksin peki o zaman ?

tüm yeni gelen arkadaşlar günaydın alıntı yapmamışım kusura bakmayın

öznurcum inşallah değiştirirler ama değiştirmezlerse de sıkıntı etme zamanla hem gözün alışır hem içine kuzunu yatırdığında ne odayı ne yatağı görecek gözün nasılsa yerimseniben

bilge dikkat et canım
keşke gelmeseydin bugün yatıp dinlenseydin

olmadı dr ara sor bakalım ne diyecek

Bence degistirir bozma moralini . Takimi nasil yapcaksin peki o zaman ?

aynısının küçüğünü isticem burcu kendileri imal ediyolar zaten işin kötüsü ben bunu özel ölçü yaptırmıştım ama bukadar büyük duracağını düşünmemiştim hiç. şimdi normal ölçüde bişey isticem zor bir ihtimal tabi ama bi şansımı denicem bakalım.

günaydın afiyet olsun ilik kemik olsunnnn

kızlar tansiyon dışında baş neden döner benneyaptımki 11'e 7 şu an tansiyonum ama çılgınca başım dönüyo kafamçokkarıştı

Dunur bende de var basdonmesi . Ben doktoru aramistim gecen gun aniden donuyor bi de benimki kan cogalmasi mi biseyler anlatti anlamadim normal dedi . Ama boyle dusmeyecek sekildesin demi . Dusa evde tekken girme merdivenden dikkatli in artik seklinde biseyler soyledi.

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan

canım bende de sık sık oluyor bende kansızlık var buda çok kötü baş dönmelerine sebep oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…