yok öznurcum, adam nuh diyor peygamber demiyor.. akşam güzel güzel konuştum, ben ereni seviyorum o kdar dedi resmen. çocuğunun ismini sevmemek ısınmamak çok kötü ya:çok üzgünüm:
gözün aydın, merak etme düzgün yaparlar, rica et, lütfen özen gösterirsenin sevinirim filan de..inşallah içine sinecek şekilde olur
günaydın kızlar... doğum iznimi aldım. beni uzuuuuun bir yolculuk bekliyor. sanırım yaklaşık 15-16 saat. uçak da yok maalesef. artık ayaklarım davul olacak:sinifsinif: Allahtan otobüste uyuyabiliyorum da zaman çabuk geçer. bana dua edin de bi sorun çıkmasın... sizlere ve bebişlere iyi günler....
burcu resmini göndermiştin gördüm de, malzemesi nedir bu karonun, zararlı bişey değil demi, fiyatları nasıl.. yada sıcak tutması için bişey mi bu? neden yaplıor,, ne meraklı hamileyim ya
ooh ne güzel çıkmışsın iznede artık..
canım nerden nereye yolculuk..Baya uzunmuş hakikaten..
evet çoook uzun.:sinifsinif: artvin'den diyarbakır'a...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
burcu çalışıyomusun sen bugün.
of of uzuuun ve zorlu bir yolmuş gerçekten. Dikkat et kendine
kızlarrrrr slmmmm herkese
nasılsınız? doktordan geldim şimdi. kızım kocaman olmuş.1.400 gr olmuş ama boyunu söylemiyor artık.
kzım gayet sağlıklı suyu falan normalmiş ama ben mantar olmuşum. fitil kullanıcam.şimdilik normal doğum gözüküyormuş ama değişebilirde dedi. daha erken sölemek için dedi artık hayırlısı.
sizler nasılsınız bebişler de ii mi?
nasılsınız? doktordan geldim şimdi. kızım kocaman olmuş.1.400 gr olmuş ama boyunu söylemiyor artık.
kzım gayet sağlıklı suyu falan normalmiş ama ben mantar olmuşum. fitil kullanıcam.şimdilik normal doğum gözüküyormuş ama değişebilirde dedi. daha erken sölemek için dedi artık hayırlısı.
hoşgeldin baharcıım gözünaydın canım kızın iyiymişkızlarrrrr slmmmm herkese
Hosgeldin Bahar . Masallah kizina .
hoşgeldin bahar
maşallah kızına annesi kocaman olmuş.artık uslu uslu vaktini doldurmayı bekliyo anlaşılan..
Hosgeldin Bahar . Masallah kizina .
hoşgeldin bahar
maşallah kızına annesi kocaman olmuş.artık uslu uslu vaktini doldurmayı bekliyo anlaşılan..
baharın kısı 2.400 yaaaaaaaaaaa
anası yanlış yazmış
Herkese günaydın arkadaşlar . .Dün gecem çok zordu gece 2 de uyudum sabah 6 da servise bindim . .mirmirmirmir
Ya benimkini yani kocişimi gece yolcettim işe ama nasıl kötüyüm bayılcam nerdeyse sonra hemen yattım . .ama nefesim sıkışıyor nasıl beynim çıkcak yerinden ..dedım hastaneye nasıl gıtcem ben şimdi okaaa kötü oldum . .sonra oturma pozisyonuna gecıyım belki iyi gelir dememe kalmadan bi istifra (cok cok afedersiniz) ..durmuyo bi türlü . .
gecenın yarısı kovalarla deterjanlı sularla temizlik yaptımmı . .sonrada bi ağlama krizi sinirlerim bozuldumu Allahtan annem vardı bu gece yanımda . . dedi iyiki cıkmış yoksa Allah korusun daha da kötü bişey olmasını engellemiş ferahlatmış seni . . işte böyle yawww . .Allah hepimize kolaylık versin . .sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?