2009 Aralık Anneleri

doktor daha gelmedi ama ben inip biraz odasında yatayım çok dönüyorum niyeyse

çok canımı sıktım sorma bilge bikaç şey üst üste geldi bide..
sağolsun kocacımda sen yaptın böle beni hiç dinlemiyosun diyince bütün gece ağladım tabi..Halimiz malum:))
bi ara nefes alamadığımı hissettim ağlamaktan ben bile korktum kendimden yani..

döneme bağlı normal yani iyi endişelenmeden paşa paşa yatarım iyileşemezsem de babam gelir alır anamın evinde yatarım
öptüm kızlar sizi

Gunaydin Arzu .Keyifsiz gibisin ?

evet burcu biraz öyleyim.. ama geçer birazdan herhalde.. şu hormonları elime bi geçirsemde klava:

canım ya, illa bir aksilik olacak ya işte.. neyse bir ara bakalım, inşallah oluyordur da için rahatlar.. benimki de yarın geliyor bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz.. isimlik gelince de asmıycam duvara hala çözemedik.. :gitme:nuh diyor peygamber demiyor..
kızlar tansiyon dışında baş neden döner benneyaptımki 11'e 7 şu an tansiyonum ama çılgınca başım dönüyo kafamçokkarıştı

belki şekerin düşmüştür mü acaba? bilgee..

canım yaa:teselli:bakalım bizde neler olcak yarın ben tutturucam hayır asmayın o isimliği duvara diye.. o da bana gıcık kapıcak.. akşam diyoki ben de babasıyım bırak o kadar da hakkım olsun diyo.. ben de haklısın ama başkla isim bulalım ozman aşkım dedim güzel güzel.. eren olarak; teyzesinin oğlu var o da daha küçük çocuk, görümcemin eşinin yeğeni var.. paşa paşa kabul etmek ağırıma gidiyor.. yada ben arda diycem oğluma o eren desin.. hatta ben öyle istiyorum diye bizim taraf arda der, onlar eren der, :sinifsinif: ne saçma değil mi kızlarmafoldumben

doktor daha gelmedi ama ben inip biraz odasında yatayım çok dönüyorum niyeyse

Aman dikkatli in dunur yine de birisi seni arada yoklasin ne olur ne olmaz.

Bende dun biraz agladim . Gercekten cok anlamliydi . Hani bizim balkonu kapladigimiz karolar var ya onlardan ben mutfaga da yapayim dedim 1 kutu eksik kaldi . B.duzundeki koctasi aradim yok 1 hafta sonra gelcek dediler. Bi hafta boyle yarim mi kalcak diye agladim . Bazen kendime inanamiyorum ya .

ben ağlayıp rahatlıyamıyorum da, anca sinir krizi gibi aşırı yüklenme olursa o zaman ağlıyorum daha kötü birikim oluyo

Mrhb kızlar...yaa benım kuyruk sokumum felaket agrıyor.ozellıkle sırt ustu yatarsam mumkun degıl kalkmam.kalcam ve kuyruk sokumum kopuyor sankı.sızde de var mı?normal mı?yoksa bende fıtık falan mı olustu?

arzucum yeni bi isim bulsanız eşinle ortak senin oğlana böyle zor olcak hakkaten sinirlerin bozulcak sürekli boşu boşuna..

:))) bende aynıyım burcu ya dedim ya dün akşam nefes alamıyodum ağlamaktan aslında bukadar büyütülecek bişeyde yok yani..
Bu arada biz bütün evi o karaolarla kapladık nerdeyse senle:))) bende haftasonu yaptım yine ondan 1 kutu kaldı göndereyim istersen sana.:))))

mobilyacıylada konuştum küçültecekler yatağı ama şimdide düzgün yapabileceklermi diye düşünüyorum((

Bende koridora dogru geliyorum yavas yavas :) Yanliz sunu farkettim evin sicakligi cok farketcek bu sene . Esim yaparken bi ayagim kalebodur da bi ayagim karolarin ustundeydi . K.Bodurda ayagim usudu de digeri usumedi. Sonra dedk Eylul emekleyince filan usumesin diye ileri dogru gidelim . Yanliz elinde 2 kutu filan olsun sabun kosarken suyunu doktu kalkti hemen . Sonra bulamayiz filan ilerde :) Ama guzel duruyo de mi :)

yok öznurcum, adam nuh diyor peygamber demiyor.. akşam güzel güzel konuştum, ben ereni seviyorum o kdar dedi resmen. çocuğunun ismini sevmemek ısınmamak çok kötü ya:çok üzgünüm:

gözün aydın, merak etme düzgün yaparlar, rica et, lütfen özen gösterirsenin sevinirim filan de..inşallah içine sinecek şekilde olur

kötüyüm yine uykum var yine
ara ara bir ağırlık çöküyor üstüme

bugün sabah yataktan kalkmak o kadar zor geldiki acaba kasım başı iznime başlasammı diye düşünmedim değil

allahım allahım ne yapsam ne etsem acaba

çok güzel duruyo gerçekten ve çok pratik ..benim kocamın elinden böyle işler pek gelmez gören zor bişey sanıyo şaşırıyo valla nasıl yaptın diye:))

burcu resmini göndermiştin gördüm de, malzemesi nedir bu karonun, zararlı bişey değil demi, fiyatları nasıl.. yada sıcak tutması için bişey mi bu? neden yaplıor,, ne meraklı hamileyim ya

Sabret Meralcim . Ben bugun dus alcaktim aksam uykum geldi uyudum . Valla uyanamadim topladim geldim saclarimi .

çok güzel duruyo gerçekten ve çok pratik ..benim kocamın elinden böyle işler pek gelmez gören zor bişey sanıyo şaşırıyo valla nasıl yaptın diye:))

Benim kocacim da surekli yanlis hesapladigi icin surekli eksik kaliyoruz :O)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…