tüm yeni gelen arkadaşlar günaydın alıntı yapmamışım kusura bakmayın
öznurcum inşallah değiştirirler ama değiştirmezlerse de sıkıntı etme zamanla hem gözün alışır hem içine kuzunu yatırdığında ne odayı ne yatağı görecek gözün nasılsa yerimseniben
Gunaydin Arzu .Keyifsiz gibisin ?
evet burcu biraz öyleyim.. ama geçer birazdan herhalde.. şu hormonları elime bi geçirsemdeklava:
canım ya, illa bir aksilik olacak ya işte.. neyse bir ara bakalım, inşallah oluyordur da için rahatlar.. benimki de yarın geliyor bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz.. isimlik gelince de asmıycam duvara hala çözemedik.. :gitme:nuh diyor peygamber demiyor..ya bu arada hiç keyfim yok benim dün akşam kızımın dolabı ve yatağı geldi kuruldu ama benim hiç içime sinmedi yatak çok büyük duruyo küçücük odanın tamamını kaplıyo yatak çoook güzel olmuşlar aslında ama pek iyi durmadı gibi keyfim kaçtı yani birazdan arıycam mobilyacı değiştirirse birazdaha küçük bi yatak isticem inşallah değiştirir.
kızlar tansiyon dışında baş neden döner benneyaptımki 11'e 7 şu an tansiyonum ama çılgınca başım dönüyo kafamçokkarıştı
doktor daha gelmedi ama ben inip biraz odasında yatayım çok dönüyorum niyeyse
canım yaa:teselli:bakalım bizde neler olcak yarınçok canımı sıktım sorma bilge bikaç şey üst üste geldi bide..
sağolsun kocacımda sen yaptın böle beni hiç dinlemiyosun diyince bütün gece ağladım tabi..Halimiz malum:))
bi ara nefes alamadığımı hissettim ağlamaktan ben bile korktum kendimden yani..
döneme bağlı normal yani iyi endişelenmeden paşa paşa yatarım iyileşemezsem de babam gelir alır anamın evinde yatarım
öptüm kızlar sizi
doktor daha gelmedi ama ben inip biraz odasında yatayım çok dönüyorum niyeyse
çok canımı sıktım sorma bilge bikaç şey üst üste geldi bide..
sağolsun kocacımda sen yaptın böle beni hiç dinlemiyosun diyince bütün gece ağladım tabi..Halimiz malum:))
bi ara nefes alamadığımı hissettim ağlamaktan ben bile korktum kendimden yani..
Bende dun biraz agladim . Gercekten cok anlamliydi . Hani bizim balkonu kapladigimiz karolar var ya onlardan ben mutfaga da yapayim dedim 1 kutu eksik kaldi . B.duzundeki koctasi aradim yok 1 hafta sonra gelcek dediler. Bi hafta boyle yarim mi kalcak diye agladim . Bazen kendime inanamiyorum ya .
döneme bağlı normal yani iyi endişelenmeden paşa paşa yatarım iyileşemezsem de babam gelir alır anamın evinde yatarım
öptüm kızlar sizi
Mrhb kızlar...yaa benım kuyruk sokumum felaket agrıyor.ozellıkle sırt ustu yatarsam mumkun degıl kalkmam.kalcam ve kuyruk sokumum kopuyor sankı.sızde de var mı?normal mı?yoksa bende fıtık falan mı olustu?
canım yaa:teselli:bakalım bizde neler olcak yarınben tutturucam hayır asmayın o isimliği duvara diye.. o da bana gıcık kapıcak.. akşam diyoki ben de babasıyım bırak o kadar da hakkım olsun diyo.. ben de haklısın ama başkla isim bulalım ozman aşkım dedim güzel güzel.. eren olarak; teyzesinin oğlu var o da daha küçük çocuk, görümcemin eşinin yeğeni var.. paşa paşa kabul etmek ağırıma gidiyor.. yada ben arda diycem oğluma o eren desin.. hatta ben öyle istiyorum diye bizim taraf arda der, onlar eren der, :sinifsinif: ne saçma değil mi kızlarmafoldumben
Aman dikkatli in dunur yine de birisi seni arada yoklasin ne olur ne olmaz.
Bende dun biraz agladim . Gercekten cok anlamliydi . Hani bizim balkonu kapladigimiz karolar var ya onlardan ben mutfaga da yapayim dedim 1 kutu eksik kaldi . B.duzundeki koctasi aradim yok 1 hafta sonra gelcek dediler. Bi hafta boyle yarim mi kalcak diye agladim . Bazen kendime inanamiyorum ya .
arzucum yeni bi isim bulsanız eşinle ortak senin oğlana böyle zor olcak hakkaten sinirlerin bozulcak sürekli boşu boşuna..
:))) bende aynıyım burcu ya dedim ya dün akşam nefes alamıyodum ağlamaktan aslında bukadar büyütülecek bişeyde yok yani..
Bu arada biz bütün evi o karaolarla kapladık nerdeyse senle:))) bende haftasonu yaptım yine ondan 1 kutu kaldı göndereyim istersen sana.:))))
mobilyacıylada konuştum küçültecekler yatağı ama şimdide düzgün yapabileceklermi diye düşünüyorum((
arzucum yeni bi isim bulsanız eşinle ortak senin oğlana böyle zor olcak hakkaten sinirlerin bozulcak sürekli boşu boşuna..
mobilyacıylada konuştum küçültecekler yatağı ama şimdide düzgün yapabileceklermi diye düşünüyorum((
Bende koridora dogru geliyorum yavas yavas :) Yanliz sunu farkettim evin sicakligi cok farketcek bu sene . Esim yaparken bi ayagim kalebodur da bi ayagim karolarin ustundeydi . K.Bodurda ayagim usudu de digeri usumedi. Sonra dedk Eylul emekleyince filan usumesin diye ileri dogru gidelim . Yanliz elinde 2 kutu filan olsun sabun kosarken suyunu doktu kalkti hemen . Sonra bulamayiz filan ilerde :) Ama guzel duruyo de mi :)
Bende koridora dogru geliyorum yavas yavas :) Yanliz sunu farkettim evin sicakligi cok farketcek bu sene . Esim yaparken bi ayagim kalebodur da bi ayagim karolarin ustundeydi . K.Bodurda ayagim usudu de digeri usumedi. Sonra dedk Eylul emekleyince filan usumesin diye ileri dogru gidelim . Yanliz elinde 2 kutu filan olsun sabun kosarken suyunu doktu kalkti hemen . Sonra bulamayiz filan ilerde :) Ama guzel duruyo de mi :)
kötüyüm yine uykum var yine
ara ara bir ağırlık çöküyor üstüme
bugün sabah yataktan kalkmak o kadar zor geldiki acaba kasım başı iznime başlasammı diye düşünmedim değil
allahım allahım ne yapsam ne etsem acaba
çok güzel duruyo gerçekten ve çok pratik ..benim kocamın elinden böyle işler pek gelmez gören zor bişey sanıyo şaşırıyo valla nasıl yaptın diye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?