2009 Aralık Anneleri

34. haftadayım cnmm

baharın kısı 2.400 yaaaaaaaaaaa
anası yanlış yazmış

ayy evet yanlış yazmışım :))) teşekkür ederim meralcim opuyorumnanaktan

ah ah canım yaaaaaaaa
umarım çabuk geçen birgün olurda biran önce evine gider dinlenirsin
öğleden sonra kötü olursanda izin alır çıkarsın

Ah bacım cıkılcak gibi bi yer degılkı . .sanayide bi yer ne arabası var ne otobusu ..burdan bi araba cıkarsa işte öyle-ki bide tek eleman olmak cok zor yani yerime bakabilecek kimse yok ben gidince makinelere disket vermezsem oyle ce duruyo ..Bugün yine klozetlerin üstunde uyuklama günüm oyyyy oyyyyy . .
o yüzden zor <Allah hepimize kolaylıklar versin inşalalah . .
senağlamamirmirmirmir

gunaydın kıslar oku oku bitiremedim malum ben yatan insanım atladım son sayfaya helal olsun 3000 sayfayı devirdiniz inş bugun ağrısız rahat bigun geçiririz hepimiz:ecrin_bebek:

Amin, Allahım güç versin hepimize:Saruboceq:
ben bu gidişimde kalp elektromu çektirmek istiyorum, kalbimin zorlandığını hissediyorum kızlar, doktor da devam ederse kardiyoloji ye görünmeniz gerekir demişti, veya kansızlıktandır demişti.. galiba her ikiside, öyle böyle değil yığılacak gibi oluyorum kızlar.. kotum da sıkmaya başladı, hamile kotu hemde... iyice geriyo beni..

O zamandan sonra doguma kadar ne yapcaz evde ben sıkılırım ya

bende aynı şeyi düşünüyorum burcu..ama bi yandanda böyle sürekli oturarak çalışmak bebeğide rahatsız ediyodur diye düşünüyorum onuda biraz rahat ettirmek lazım dimi ama..
hem belli olmaz belki evde çok oturmaya gerek kalmadan doğuruveririz:))

öyküde kocaman olmuştur annesi.
bu arada beraber doğurucaz bak ona göre şaşırayım falan deme :)))
allah şaşırtmasın canım benim
valla aynı gidiyoruz şeker
bende normal istiyorum ama bakalım bizim hatun kıs ne yapacak

allah yardımcın olsun cnm

meralim odanız ne zaman gelicek.
hikmeti sıkıştır sallamasın.
dün ben lambayıda aldım hala cibinlik ortada yok.

10 gibi hikmeti aradım cabnım
bu haftaki sevkiyatta yok
bize kadar olan siparişlerin hepsi gelmiş
muhtemel kasım'ın ilk haftası gelir dedi ama ne bileyim caişkom

Ben hamile kotumu artik giyemiyorum maalesef. O lastigin basladigi yer canimi acitiyor artik. Elbise tayt idare edicem su 20 gun icin .

kızlar dün demiştim ben 27 ekimde kontrolüm var sanırım raporuda alcam o gün.. ben de sanırım sezeryana karar verdim.. bana tarih verirmi o gün.. sizler kaçıncı haftada tarih saptadınız

birde baharın minişi 2400 olmuş insan mutlu oluyo bole haberleri duyunca rabbim hepimizin evladını
sağlıklı hayırlı vaktini bekleyen evlatlar yelesin inş

Gerci 2 kasimda gittigimde hala donmemis olursa Eylul tarih belirlicez doktorla sanirim bayramda once almak isticektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…