34. haftadayım cnmmhoşgeldin baharcıım gözünaydın canım kızın iyiymişne mutlu sana.. kaçıncı haftadasın sen kuşum? .. nasılda koca koca oldular, ilk ölçü söylediğinde doktor 3,5 cm di filan.. ayyy :gitme: canlarım ya.. Allah bebeklerimizi sağlıkla koklamak nasip etsin.
baharın kısı 2.400 yaaaaaaaaaaa
anası yanlış yazmış
anladık biz zaten meralcim merak etme:)))
Hi hi calisiyorum . 13 Kasima kadar da burdayim . İslerimi topluyorum yavas yavas yeni gelen kisiye filan teslim ederim .Sen ?
34. haftadayım cnmm
ayy evet yanlış yazmışım :))) teşekkür ederim meralcim opuyorumnanaktan
ah bahar ah
koca kızı nasılda ufacık yaptın annesi
ah ah canım yaaaaaaaa
umarım çabuk geçen birgün olurda biran önce evine gider dinlenirsin
öğleden sonra kötü olursanda izin alır çıkarsın
benimde 20 kasım son olacak bakalım..
o güne kadar çalışabilirsem tabi..
Ah bacım cıkılcak gibi bi yer degılkı . .sanayide bi yer ne arabası var ne otobusu ..burdan bi araba cıkarsa işte öyle-ki bide tek eleman olmak cok zor yani yerime bakabilecek kimse yok ben gidince makinelere disket vermezsem oyle ce duruyo ..Bugün yine klozetlerin üstunde uyuklama günüm oyyyy oyyyyy . .
o yüzden zor <Allah hepimize kolaylıklar versin inşalalah . .
senağlamamirmirmirmir
O zamandan sonra doguma kadar ne yapcaz evde ben sıkılırım ya
allah şaşırtmasın canım benimöyküde kocaman olmuştur annesi.
bu arada beraber doğurucaz bak ona göre şaşırayım falan deme :)))
allah yardımcın olsun cnmAh bacım cıkılcak gibi bi yer degılkı . .sanayide bi yer ne arabası var ne otobusu ..burdan bi araba cıkarsa işte öyle-ki bide tek eleman olmak cok zor yani yerime bakabilecek kimse yok ben gidince makinelere disket vermezsem oyle ce duruyo ..Bugün yine klozetlerin üstunde uyuklama günüm oyyyy oyyyyy . .
o yüzden zor <Allah hepimize kolaylıklar versin inşalalah . .
senağlamamirmirmirmir
meralim odanız ne zaman gelicek.
hikmeti sıkıştır sallamasın.
dün ben lambayıda aldım hala cibinlik ortada yok.
Amin, Allahım güç versin hepimize:Saruboceq:
ben bu gidişimde kalp elektromu çektirmek istiyorum, kalbimin zorlandığını hissediyorum kızlar, doktor da devam ederse kardiyoloji ye görünmeniz gerekir demişti, veya kansızlıktandır demişti.. galiba her ikiside, öyle böyle değil yığılacak gibi oluyorum kızlar.. kotum da sıkmaya başladı, hamile kotu hemde... iyice geriyo beni..
Ben hamile kotumu artik giyemiyorum maalesef. O lastigin basladigi yer canimi acitiyor artik. Elbise tayt idare edicem su 20 gun icin .
kızlar dün demiştim ben 27 ekimde kontrolüm var sanırım raporuda alcam o gün.. ben de sanırım sezeryana karar verdim.. bana tarih verirmi o gün.. sizler kaçıncı haftada tarih saptadınız
bende aynı şeyi düşünüyorum burcu..ama bi yandanda böyle sürekli oturarak çalışmak bebeğide rahatsız ediyodur diye düşünüyorum onuda biraz rahat ettirmek lazım dimi ama..
hem belli olmaz belki evde çok oturmaya gerek kalmadan doğuruveririz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?