Sabah 5gibi uyandım o saatten beri aynı yerde ağrı var çok kötümafoldumben
ya kızlar slm benimde bugün çok ağrım var hem kasıklarımda hemde beelimde bide kasılma oluo sanki sizlerdede oluyomu
canım benimde kaburgalarım batıyor bu gün sırtım ağrıyor
Bende de kaburga ağrısı var ilk kez oldu niyeki çok zor ya nefes dahi aldırmıyor
ayy bendede oluyo o kaburgaağrısı 2 gündür var çok batıo
Ayy okudum canım inş. iyileşir bebeği bir an önce.
Rop ameliyatı ne bilmediğimden bir şey yazamadım
ben de okudum, ne kadar zor bir durum Allah iyilik versin....
bu arada iyi geceler hepinize :)
Galiba erken doğan bebeklerde oluşabilen göz sorunu?Öyle anladım araştırınca biraz
bnde bilmiyorum rop ameliyatının içeriğini allah şifa versin cnm ya inş en kısa zamanda taburcu olur minik bebek
kızlar domuz gribi aşısı olmayı düşünüyomusunuz ben hala karasızım bu konuda ya
Ben düşünmüyorum hamile olmasaydım bile düşünmezdim sanırım şuan hiç dşünmem yan etkilerinin ne olduu bilinmeyen bir aşıyı.Denek olarak mı kullanacaklar bizleri acaba.Hamilelikte kullandığımız ilaçlar bile kısıtlıyken bu aşıyı olmam .
Canım aşı olsan bile hasta olma ihtimali varmış bilemiyorum ki.Sen ne zaman döneceksin Kıbrısa?Ozamana kadar atlatılır yada yan etkisi olmadığı çıkar belki ortaya.Ankarada mı görümcen?
bn doğumdan sonrada burdayım bi süre verem aşısı yok kıbrısta bebeklerin 2, ayında olması gereken önemli bir aşı malum o aşıyı yaptırana kadar burda durucam daha çok yani gitmeme belki o zamana kadar çözülür
görümcem edirnede canım yurtlarında çkmış
Ben yatıyorum arkadaşlar ağrım geçer umarım uyuyunca of çok kötü bir gün geçirdim hamileliğin başındn beri en zoruydu sanırım.İyi geceler sizlerea.s.
İnş. çözülür canım çok korkunç böyle hızla devam ederseEdirnede de çıkmış ha Allah yardımcımız olsun.
İyi geceler ben yatıyoruma.s.
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara:lepi:
a.s.a.s.a.s.nice saglikli hayirli gunlere
nice yıllara canım, eşinle ve bebişinle sağlık ve huzur dolu yıllar geçirmeni dilerim.
selam kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı aranızda ben herşeyi denedim ama düzelmiyo offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?