2009 Aralık Anneleri

Günaydııınlaaar herkesee. herkese iyi bir hafta diliyorum. umarım bu haftada fire vermeden devam ederiz.

Eskisehirden arkadasim aradi sanirim ondan napiyosun diye . Bende madem aradi ruyamda orda dogurayim dedim :=)

Doktorunu ara bi bakalim Arzu ?

kızlar gunaydın
dıyıp çıkıyorum eşimin annesi geldi 6 aydır yoktu onda olacagım bugun
merak etmeyın görüşürüz yarın

burcu ankarada okullar 1 hafta tatıl diye bilgeyede tatıldir belki
neyse ben laf yetiştirecegıme çıkayım görüşürüz

Doktorunu ara bi bakalim Arzu ?
bucucum dün eşim hastaneye gidelim diye tutturdu, ben de yok geçer dedim, ama baya zorladı beni.. yarında kontrolüm var zaten yarın konuşucam doktorla.. gitmişken bellki bir kardiyolog a gözükebilirim.. ya kansızlık tavan yaptı bende yada kalbimde bişey var.. bilmiyorum.. ben hamilelik yokken de çok çabuk yoruluyordum..

annesi eren ardanın odasıda gelir eksikleri tamamlanır
sen önce kendi sağlığın adikkat et
aradımmı peki doktorunu sordunmu neden böyle oluyormuşsun
aramadıysanda dayağı hak ettin demektir.
lütfen arzu önemli olabilir
biran önce ara sor danış doktoruna canım,
Günaydııınlaaar herkesee. herkese iyi bir hafta diliyorum. umarım bu haftada fire vermeden devam ederiz.
selam günaydın

Eskisehirden arkadasim aradi sanirim ondan napiyosun diye . Bende madem aradi ruyamda orda dogurayim dedim :=)

kaydirigubbakcemile5 ne güsel

günaydınlaaaar
öyle yorgunumki bugün bütün haftasonu evde temizlik vardı.dört kardeş evimi temizlemeye çalışıyoruz resmen inşaat yapılmış gibiydi ev boyadan sonra halada iş bitmedi..ben pek bişey yapmadım ama nasıl bukadar yoruldum anlamadım..
siz nasılsınız bakalım..
arzucum çarpıntı önemli bişey bence bunu için bi doktora görün sen. Bendede vardı başlarda doktora söylemiştim kan ilacı verdi ve geçmezse söyle mutlaka önemli dedi.Neyseki bişeyim yok şuan.Sende paylaş doktorunla o seni yönlendirecektir mutlaka

kızlar gunaydın
dıyıp çıkıyorum eşimin annesi geldi 6 aydır yoktu onda olacagım bugun
merak etmeyın görüşürüz yarın
hadi bakalım iyi bak kendine şeker
burcu ankarada okullar 1 hafta tatıl diye bilgeyede tatıldir belki
neyse ben laf yetiştirecegıme çıkayım görüşürüz

aaaaaaaa evet
bilge sultan şimdi mışıl mışıl uyuyordurmirmirmirmir

günaydın öznur
allah kolaylık versin

Oznur oyle oluyor ya hic bisey yapmasanda herkesten cok sen yoruluyorsun . Ayakta dolanmak , cevrendekiler is yaparken senin bakman bile yoruluyor valla. Benimde odanin isi bitti nerdeyse .Dolaplari filan kurduk . Perdelerini taktim . Simdi esyalarini yikicam annem gelcek utu yapcak bakalim.

:kedi: dün aramadım bugün hiç aramayım meralcimnasılsa yarın gideceğim.., şuan iyiyim eren arda iyi teyzesi, dün hareketliydi şuanda iyi..
görüncem öznur.. şart oldu bu bana.. dün dedim tamam ben gidiyorum dedim.. aaa bu arada unuttum söylemeyi aynı anda karnım delirtircesine kaşınmaya başladı... karnım kıpkırmızı kesildi kaşımaktan.. galiba hatayı sızak suya girmekle yaptım.. eşimde düşünemdi biran güya sürpriz yaptı küveti doldurmuş, beni çağırdı.. rahatlatır şimdi seni aşkım dedi.. ben o sıcağa girince daha bir fenalaşmıştım.. sonra soğuk suya tutunca vücuduma rahatladım.. yarın doktorla konuşacağım çok şey var.. kansızlık ta çok verdiği kan ilacını da çok saati saatine almadım ben.. en büyük eşşeklik bende.. birde fazla kilo aldım tabi.. o da zorluyor kalbimi sanırsam.. resmen kalbimin yetersiz kaldığını hissediyorum.. gözükücem..

Dip Not: Simdi degil ama 1-2 hafta sonra kuvete doldurulmus sekilde girme dedi doktor bana .Su gelince farkedilmeme durumu varmis .

bencede hata yapmışsın sıcak suya girmekle.Benim normalde bile sıcak duştan sonra çarpıntım oluyo ki hamilelikte hiç önermiyorlar sıcak suyu daima ılık suyla duş alacaksın canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…