günaydın arzucumŞeniz
nasılsın canışkom
günaydın burcucummmm
hayırdır şekerim:)))
ay keşke hepimiz yanyana doğurabilsek
eskişehir'de doğurmakta nereden aklına geldiyse
ilahi burcu çok şekersinkaydirigubbakcemile5Şeniz
kızlar cumartesi olanlar bilir eren arda nın odası geldi.. malumunuzdur ki bu mobilyacılar sorunsuz iş çıkarmazlar, karyolayı getirmemişler.. çarşamba günü gelcek.. yine perde ve cibinlikte ogün teslim edilecek resimlerini koyduğumda size haber veririrm önümüzdeki günlerde.. üstelik avize ve abajuru da istediğimden biraz farklı göndermilerdi.. eşim söyler söylemez zaten çıkış saatimdi dooğğğruu masko ya geçtik.. orda gerekli değişiklikler için onlarında çarşamba getirilmesi için talimat verdik.. eğer bir aksilik olmazsa çarşamba herşey tamamlanacak.. isimliği filan çok tatlı oldu kızlar, darısı diğer oda bekleyenlerin başına.. isim konusuna gelince eşimle konuştum o zaman sadece eren demiyceksin eren arda diycek herkes dedim.. tamam aşkım dedi.. arada bir unutuyor sık sık hatırlatacağım..a.s..
ordan da dayımlara gittik, dayım esenyurtta oturuyor, bir selam verip döneriz dedik ama, çok sık da gidemediğimiz için zaten, dayım bırakmadı orda kaldık.. uyuyamadım tabi.. çekyat taş gibi yanlarımı acıttı... pazar öğlene doğru döndük ama, bu kezde çarpıntım çok fazlaydı.. resmen kalbim sırtımı sarsıyordu.. eşim bile görebiliyordu yandan.. dakikada 136 olarak ölçüm aldım.. eve girdik, iyice fenalaştım filan.. banyoya filan girdim hiç banamısın demedi sanırım büyük bir tehlike atlattım kızlar ben.. annemi aradım anne gel diye, murat gitti onu aldı filan..burun kanamam da oluyor sızıntı şeklinde baya.. bir ara kafamın kocaman olduğunu sandım.. yüzüm den alev çıkıyordu.. sonra kendimi soğuk suyun altına tuttum biraz... uzandım ancak normale döndüm..
bucucum dün eşim hastaneye gidelim diye tutturdu, ben de yok geçer dedim, ama baya zorladı beni.. yarında kontrolüm var zaten yarın konuşucam doktorla.. gitmişken bellki bir kardiyolog a gözükebilirim.. ya kansızlık tavan yaptı bende yada kalbimde bişey var.. bilmiyorum.. ben hamilelik yokken de çok çabuk yoruluyordum..Doktorunu ara bi bakalim Arzu ?
annesi eren ardanın odasıda gelir eksikleri tamamlanırkızlar cumartesi olanlar bilir eren arda nın odası geldi.. malumunuzdur ki bu mobilyacılar sorunsuz iş çıkarmazlar, karyolayı getirmemişler.. çarşamba günü gelcek.. yine perde ve cibinlikte ogün teslim edilecek resimlerini koyduğumda size haber veririrm önümüzdeki günlerde.. üstelik avize ve abajuru da istediğimden biraz farklı göndermilerdi.. eşim söyler söylemez zaten çıkış saatimdi dooğğğruu masko ya geçtik.. orda gerekli değişiklikler için onlarında çarşamba getirilmesi için talimat verdik.. eğer bir aksilik olmazsa çarşamba herşey tamamlanacak.. isimliği filan çok tatlı oldu kızlar, darısı diğer oda bekleyenlerin başına.. isim konusuna gelince eşimle konuştum o zaman sadece eren demiyceksin eren arda diycek herkes dedim.. tamam aşkım dedi.. arada bir unutuyor sık sık hatırlatacağım..a.s..
ordan da dayımlara gittik, dayım esenyurtta oturuyor, bir selam verip döneriz dedik ama, çok sık da gidemediğimiz için zaten, dayım bırakmadı orda kaldık.. uyuyamadım tabi.. çekyat taş gibi yanlarımı acıttı... pazar öğlene doğru döndük ama, bu kezde çarpıntım çok fazlaydı.. resmen kalbim sırtımı sarsıyordu.. eşim bile görebiliyordu yandan.. dakikada 136 olarak ölçüm aldım.. eve girdik, iyice fenalaştım filan.. banyoya filan girdim hiç banamısın demedi sanırım büyük bir tehlike atlattım kızlar ben.. annemi aradım anne gel diye, murat gitti onu aldı filan..burun kanamam da oluyor sızıntı şeklinde baya.. bir ara kafamın kocaman olduğunu sandım.. yüzüm den alev çıkıyordu.. sonra kendimi soğuk suyun altına tuttum biraz... uzandım ancak normale döndüm..
selam günaydınGünaydııınlaaar herkesee. herkese iyi bir hafta diliyorum. umarım bu haftada fire vermeden devam ederiz.
Eskisehirden arkadasim aradi sanirim ondan napiyosun diye . Bende madem aradi ruyamda orda dogurayim dedim :=)
hadi bakalım iyi bak kendine şekerkızlar gunaydın
dıyıp çıkıyorum eşimin annesi geldi 6 aydır yoktu onda olacagım bugun
merak etmeyın görüşürüz yarın
burcu ankarada okullar 1 hafta tatıl diye bilgeyede tatıldir belki
neyse ben laf yetiştirecegıme çıkayım görüşürüz
günaydın öznurgünaydınlaaaar
öyle yorgunumki bugün bütün haftasonu evde temizlik vardı.dört kardeş evimi temizlemeye çalışıyoruz resmen inşaat yapılmış gibiydi ev boyadan sonra halada iş bitmedi..ben pek bişey yapmadım ama nasıl bukadar yoruldum anlamadım..
siz nasılsınız bakalım..
arzucum çarpıntı önemli bişey bence bunu için bi doktora görün sen. Bendede vardı başlarda doktora söylemiştim kan ilacı verdi ve geçmezse söyle mutlaka önemli dedi.Neyseki bişeyim yok şuan.Sende paylaş doktorunla o seni yönlendirecektir mutlaka
burcu ankarada okullar 1 hafta tatıl diye bilgeyede tatıldir belki
neyse ben laf yetiştirecegıme çıkayım görüşürüz
günaydınlaaaar
öyle yorgunumki bugün bütün haftasonu evde temizlik vardı.dört kardeş evimi temizlemeye çalışıyoruz resmen inşaat yapılmış gibiydi ev boyadan sonra halada iş bitmedi..ben pek bişey yapmadım ama nasıl bukadar yoruldum anlamadım..
siz nasılsınız bakalım..
arzucum çarpıntı önemli bişey bence bunu için bi doktora görün sen. Bendede vardı başlarda doktora söylemiştim kan ilacı verdi ve geçmezse söyle mutlaka önemli dedi.Neyseki bişeyim yok şuan.Sende paylaş doktorunla o seni yönlendirecektir mutlaka
:kedi: dün aramadım bugün hiç aramayım meralcimnasılsa yarın gideceğim.., şuan iyiyim eren arda iyi teyzesi, dün hareketliydi şuanda iyi..annesi eren ardanın odasıda gelir eksikleri tamamlanır
sen önce kendi sağlığın adikkat et
aradımmı peki doktorunu sordunmu neden böyle oluyormuşsun
aramadıysanda dayağı hak ettin demektir.
lütfen arzu önemli olabilir
biran önce ara sor danış doktoruna canım,selam günaydın kaydirigubbakcemile5 ne güsel
görüncem öznur.. şart oldu bu bana.. dün dedim tamam ben gidiyorum dedim.. aaa bu arada unuttum söylemeyi aynı anda karnım delirtircesine kaşınmaya başladı... karnım kıpkırmızı kesildi kaşımaktan.. galiba hatayı sızak suya girmekle yaptım.. eşimde düşünemdi biran güya sürpriz yaptı küveti doldurmuş, beni çağırdı.. rahatlatır şimdi seni aşkım dedi.. ben o sıcağa girince daha bir fenalaşmıştım.. sonra soğuk suya tutunca vücuduma rahatladım.. yarın doktorla konuşacağım çok şey var.. kansızlık ta çok verdiği kan ilacını da çok saati saatine almadım ben.. en büyük eşşeklik bende.. birde fazla kilo aldım tabi.. o da zorluyor kalbimi sanırsam.. resmen kalbimin yetersiz kaldığını hissediyorum.. gözükücem..günaydınlaaaar
siz nasılsınız bakalım..
:kedi: dün aramadım bugün hiç aramayım meralcimnasılsa yarın gideceğim.., şuan iyiyim eren arda iyi teyzesi, dün hareketliydi şuanda iyi..
görüncem öznur.. şart oldu bu bana.. dün dedim tamam ben gidiyorum dedim.. aaa bu arada unuttum söylemeyi aynı anda karnım delirtircesine kaşınmaya başladı... karnım kıpkırmızı kesildi kaşımaktan.. galiba hatayı sızak suya girmekle yaptım.. eşimde düşünemdi biran güya sürpriz yaptı küveti doldurmuş, beni çağırdı.. rahatlatır şimdi seni aşkım dedi.. ben o sıcağa girince daha bir fenalaşmıştım.. sonra soğuk suya tutunca vücuduma rahatladım.. yarın doktorla konuşacağım çok şey var.. kansızlık ta çok verdiği kan ilacını da çok saati saatine almadım ben.. en büyük eşşeklik bende.. birde fazla kilo aldım tabi.. o da zorluyor kalbimi sanırsam.. resmen kalbimin yetersiz kaldığını hissediyorum.. gözükücem..
:kedi: dün aramadım bugün hiç aramayım meralcimnasılsa yarın gideceğim.., şuan iyiyim eren arda iyi teyzesi, dün hareketliydi şuanda iyi..
görüncem öznur.. şart oldu bu bana.. dün dedim tamam ben gidiyorum dedim.. aaa bu arada unuttum söylemeyi aynı anda karnım delirtircesine kaşınmaya başladı... karnım kıpkırmızı kesildi kaşımaktan.. galiba hatayı sızak suya girmekle yaptım.. eşimde düşünemdi biran güya sürpriz yaptı küveti doldurmuş, beni çağırdı.. rahatlatır şimdi seni aşkım dedi.. ben o sıcağa girince daha bir fenalaşmıştım.. sonra soğuk suya tutunca vücuduma rahatladım.. yarın doktorla konuşacağım çok şey var.. kansızlık ta çok verdiği kan ilacını da çok saati saatine almadım ben.. en büyük eşşeklik bende.. birde fazla kilo aldım tabi.. o da zorluyor kalbimi sanırsam.. resmen kalbimin yetersiz kaldığını hissediyorum.. gözükücem..
Dip Not: Simdi degil ama 1-2 hafta sonra kuvete doldurulmus sekilde girme dedi doktor bana .Su gelince farkedilmeme durumu varmis .
yine başladı çarpıntım mafoldumben işte çok zor oluyor, evde yine uzanıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?