Ben düşünmüyorum hamile olmasaydım bile düşünmezdim sanırım şuan hiç dşünmem yan etkilerinin ne olduu bilinmeyen bir aşıyı.Denek olarak mı kullanacaklar bizleri acaba.Hamilelikte kullandığımız ilaçlar bile kısıtlıyken bu aşıyı olmam .
haberlerde izledim bugün amerikada bi kız yürüme zorluğu çekiyomuş geri geri gidebilio koışabilio ama normal olarak yürüyemiyomuş aşının milyonda bir görülebilecek bişeyi tetikleyerek kızda bu hastalığa yol açtığını sölediler bakalım daha ne yan etkileri çıkacak
selam arkadaşlar...ne zamandır yazamamıştım buraya,şafak sayıyoruz artık son))
ben aralık annesi diye yazıp dururken benim kız kasımda gelecek,acele etmezse eğer 23 kasım da sezeryan olacağım...
çok heyecanlı ve cok mutluyum...
ALLAH IM HEPİMİZE hayırlı doğumlar nasip etsin yarabbim:)
sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah...
ben bu hafta son haftamı çalışıp son 3 haftama gireceğim,evde olacağım inşallah girip yazacağiım o zaman size:))hepinizi öpüyorm,sağlıcakla kalın,
Midem bulanıyor halsizlik var inş. hasta olmam.Kaburgamdaki ağrı da geçmedi azaldı ama..
hayirdir canim ya gecmis olsun neden bulaniyoki
Bilmiyorum ki canım akşam başladı bulanmaya.Üşüttüm mü ne yaptımmafoldumben
dikkat et canim hemen sicak biseyler ic sut ic battaniyeye saril terle biraz usutme ama
Sütümü içip birşeyler atıştırıyorum yatacam birazdan.İyi geceler canım:gitme:
Hastalıkların kol gezdiği bu dönemde kendimize dikkat etmemiz gerekiyor.
günaydın meralcim..ŞEKERLER GÜNAYDIIIIIIIINNNNNN
hepinize güzel bir hafta diliyorum
haftasonum güzel geçti
öyküme tül siparişi verdim
kısmetse 2 kasımda teslim edecekler
odasınında kasımın ilk haftası gelmesi bekleniyor, hayırlısı bakalım
biraz önce doktorumuzu aradık geçen haftaki randevumu bu hafta cumaya aldım. 35. haftamıza başladık bakalım :))))) kuzumu çok öledim ve çok merak ediyorum.
günaydın canım..günaydııııııııınnnn tombik hamişler ve tatlı bebişler....opuyorumnanaktan
artık evdeyim, izindeyim ama eşim işe giderken erkenden uyandım ve hala ayaktayım... daha kşmseden ses çıkmadığına göre daha işe başlamadınız... neyse birazdan gelirsiniz herhalde...
günaydın arzucumŞenizgünaydın meralcim..
günaydın canım..
Gunaydinlar herkese.
Meral seni ruyamda gordum . Canim istemis E.sehirde dogurayim diyorum o zaman Meral var filan diye yan yana dogurduk :O)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?