kızlar biz geldikkk
ya ben iice ev kadını oldum gelemiyorum buraya ama sizi çok özledimmm
nasılsınız bakalım herkes ii mi?
doğum yapan falan var mı?
hoşbulduk cnmm
Hosgeldin Bahar :)
Sukur yok biseyler
hoşbulduk cnmm. rahatsızlıklar olcak tabi ama az kaldı neyseki.hoşgeldiniz, analı kızlı ikinizde.. :lepi: doğum yapan yok da rahatsızlıklarımız iyice arttı bahaar.. bende yarın kontrole gidip rapor alıcam, izne çıkıyorum hayırlısıyla..
canım doğumdan sonra SGK'na gideceksinmerhaba canım, bebişi görüp hasret giderdin demek ne mutlu.. bebişine de maaşallah annesi.. kucaklamayı nasip etsin allah sağlıkla zamanında inşallah.. verdiğin bilgilen için de çok sağol.. benimde yarın randevum var acaba nstye sokcak mı benide.. ?? birde kızlar ben yarın rapor alcam iznimi başlatmak için, devlet hastanesine yada ssk müdürlüğüne de gitmek gerekiyormu ona göre izin alayım bunlardan
kızlar biz geldikkk
ya ben iice ev kadını oldum gelemiyorum buraya ama sizi çok özledimmm
nasılsınız bakalım herkes ii mi?
doğum yapan falan var mı?
off arzu sinir oluyorum. lambayı adımda cibinlik te bu hafta gelicek inş.bahar ne yaptın canım cibinlik filan eksikti tamamladın mı? lamba..?
evet bilge o karın gerilmesi de çok fena oluyo cnm dikkat et aman haa. çok ayakta kalmamaya çalış.yvaş yvaaş :)hakikaten hiç yoksun baharcım ya özledik biz de :1hug:
idare ediyoruz işte, okullar tatil ben köpek gibi çalışıyorum üstelik bugün yürümem bile değişti... belli bir hızın üstünde yürürsem veya belli bir süreden fazla ayakta kalırsam karnım gerilmeye başladı mecburen extra ağır vasıta kıvamındayım :sinifsinif:
inşallah bahar Şenizhoşbulduk cnmm
çok sevindim herkesin ii olmasına. artık az kaldı sabırsızlanıyorum valla.
bittimi işler burcu?
hoşbulduk cnmm. rahatsızlıklar olcak tabi ama az kaldı neyseki.
gözünaydın bu arada evde dinlenirsin artık.
ben evde olduğumdan beri iyiyim şükür var tabi bel ağrılarım ama yatıyorum en azından. sende ii olursun evde inş cnm.
sağol meralciim bilgi verdiğin içinn:1hug:canım doğumdan sonra SGK'na gideceksin
onların istediği evraklar ile.
doğum raporunuda almalısın hastaneden tabiki
selam baharcık
sen nasılsın, berencik nasıl tatlım
bende cuma ramazana gideceğim kısmetse
hakikaten hiç yoksun baharcım ya özledik biz de :1hug:
idare ediyoruz işte, okullar tatil ben köpek gibi çalışıyorum üstelik bugün yürümem bile değişti... belli bir hızın üstünde yürürsem veya belli bir süreden fazla ayakta kalırsam karnım gerilmeye başladı mecburen extra ağır vasıta kıvamındayım :sinifsinif:
hoşbulduk cnmm
çok sevindim herkesin ii olmasına. artık az kaldı sabırsızlanıyorum valla.
bittimi işler burcu?
.
evet bilge o karın gerilmesi de çok fena oluyo cnm dikkat et aman haa. çok ayakta kalmamaya çalış.yvaş yvaaş :)
iyiyiz meralcim çok şükür. siz de iyisiniz umarım.
artık git şu adama da bende merak ediyorum durumunuzu.inş bebek dönmüştür. dönmediysede takma kafana. sana anlattım son zamanda bile değişebiliyor.
bu arada hiç konuştunuz mu bilmiyorum ama şu domuz gribi aşısını tartıştınız mı?
iyiyiz meralcim çok şükür. siz de iyisiniz umarım.
artık git şu adama da bende merak ediyorum durumunuzu.inş bebek dönmüştür. dönmediysede takma kafana. sana anlattım son zamanda bile değişebiliyor.
bu arada hiç konuştunuz mu bilmiyorum ama şu domuz gribi aşısını tartıştınız mı?
sinir olma kuzum. artık ağırlaşmaya başladık hepimiz. herşey bebeklerimiz için.ya evet ağır ağır hareket ediyorum bahar ama bu kez de sinir basıyo normalde ağır yürüyen bir tip değilimdir ben... sanki yürüyüversem normal olacakmış gibi geliyor ama hemen geriliyor ve başım dönmeye başlıyor akannehir
bence de doğru bir karar bende merak ediyordum ne düşündüğünüzü.inan bende çok merak ediyorum baharcım
dönmedi yaramaz kuzum teyzesi
hala kafa sağda yatıyor prenses
domuz gribi aşınısı konuştuk ve yaptırmama kararı aldık
henüz olumlu düşünende yok aramızda şekercim
sinir olma kuzum. artık ağırlaşmaya başladık hepimiz. herşey bebeklerimiz için.
duygusallıkta var sanki biraz ne dersin :)
bence de doğru bir karar bende merak ediyordum ne düşündüğünüzü.
bu arada ramazana kaçta gidiceksin belli mi?
randevusuz gidiyorum tatlışkom
10:00 - 10:30 gibi gel dedi
araya alıcak beni:)))
gelecekmisin yoksalaelaelaelaelae
sinir olma kuzum. artık ağırlaşmaya başladık hepimiz. herşey bebeklerimiz için.
duygusallıkta var sanki biraz ne dersin :)
olmaz olur mu hayatım ya... hele bir de biliyosun ankarada grip yayılmasın diye okullar kapatıldı ama biz tüm personel çalışmaya devam ediyoruz hele de ben 1. derece risk grubunda olduğum halde bir allahın kulu 100personelden 2 taneniz hamile siz ikiniz gelmeyin demeyi düşünmüyor bile o yüzden sinir basmış durumda :umursamaz:
haklısın cnmm hemde çok ama ne zaman hangi konuda düşündüler ki şimdi düşünsünler. insan kızıyor mutlaka ama rapor falan alamaz mısın doktorunla konuşsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?