2009 Aralık Anneleri

kızlar biz geldikkk
ya ben iice ev kadını oldum gelemiyorum buraya ama sizi çok özledimmm
nasılsınız bakalım herkes ii mi?
doğum yapan falan var mı?

hakikaten hiç yoksun baharcım ya özledik biz de :1hug:
idare ediyoruz işte, okullar tatil ben köpek gibi çalışıyorum üstelik bugün yürümem bile değişti... belli bir hızın üstünde yürürsem veya belli bir süreden fazla ayakta kalırsam karnım gerilmeye başladı mecburen extra ağır vasıta kıvamındayım :sinifsinif:

Hosgeldin Bahar :)
Sukur yok biseyler
hoşbulduk cnmm
çok sevindim herkesin ii olmasına. artık az kaldı sabırsızlanıyorum valla.
bittimi işler burcu?

hoşgeldiniz, analı kızlı ikinizde.. :lepi: doğum yapan yok da rahatsızlıklarımız iyice arttı bahaar.. bende yarın kontrole gidip rapor alıcam, izne çıkıyorum hayırlısıyla..
hoşbulduk cnmm. rahatsızlıklar olcak tabi ama az kaldı neyseki.
gözünaydın bu arada evde dinlenirsin artık.
ben evde olduğumdan beri iyiyim şükür var tabi bel ağrılarım ama yatıyorum en azından. sende ii olursun evde inş cnm.

canım doğumdan sonra SGK'na gideceksin
onların istediği evraklar ile.
doğum raporunuda almalısın hastaneden tabiki

kızlar biz geldikkk
ya ben iice ev kadını oldum gelemiyorum buraya ama sizi çok özledimmm
nasılsınız bakalım herkes ii mi?
doğum yapan falan var mı?

selam baharcık
sen nasılsın, berencik nasıl tatlım
bende cuma ramazana gideceğim kısmetse

bahar ne yaptın canım cibinlik filan eksikti tamamladın mı? lamba..?
off arzu sinir oluyorum. lambayı adımda cibinlik te bu hafta gelicek inş.
sen ne durumdasın?

evet bilge o karın gerilmesi de çok fena oluyo cnm dikkat et aman haa. çok ayakta kalmamaya çalış.yvaş yvaaş :)

inşallah bahar Şeniz
sağol meralciim bilgi verdiğin içinn:1hug:

Valla dunur bende cok agirlastim ya . Kalkamiyorum bile . Kalkincada deli gibi bel agrisi oluyor sonra geciyor bir sure sonra.

hoşbulduk cnmm
çok sevindim herkesin ii olmasına. artık az kaldı sabırsızlanıyorum valla.
bittimi işler burcu?

.

Cok az kaldi Baharcim . Son 1-2 sey kaldi o kadar . Yikama utuleme kismi var bi de tabi .

iyiyiz meralcim çok şükür. siz de iyisiniz umarım.
artık git şu adama da bende merak ediyorum durumunuzu.inş bebek dönmüştür. dönmediysede takma kafana. sana anlattım son zamanda bile değişebiliyor.
bu arada hiç konuştunuz mu bilmiyorum ama şu domuz gribi aşısını tartıştınız mı?

evet bilge o karın gerilmesi de çok fena oluyo cnm dikkat et aman haa. çok ayakta kalmamaya çalış.yvaş yvaaş :)

ya evet ağır ağır hareket ediyorum bahar ama bu kez de sinir basıyo normalde ağır yürüyen bir tip değilimdir ben... sanki yürüyüversem normal olacakmış gibi geliyor ama hemen geriliyor ve başım dönmeye başlıyor akannehir

inan bende çok merak ediyorum baharcım
dönmedi yaramaz kuzum teyzesi
hala kafa sağda yatıyor prenses

domuz gribi aşınısı konuştuk ve yaptırmama kararı aldık
henüz olumlu düşünende yok aramızda şekercim

konuşuldu, canım da pek kafamıza yatmadı en son..

sinir olma kuzum. artık ağırlaşmaya başladık hepimiz. herşey bebeklerimiz için.
duygusallıkta var sanki biraz ne dersin :)
bence de doğru bir karar bende merak ediyordum ne düşündüğünüzü.
bu arada ramazana kaçta gidiceksin belli mi?

randevusuz gidiyorum tatlışkom
10:00 - 10:30 gibi gel dedi
araya alıcak beni:)))
gelecekmisin yoksalaelaelaelaelae

sinir olma kuzum. artık ağırlaşmaya başladık hepimiz. herşey bebeklerimiz için.
duygusallıkta var sanki biraz ne dersin :)

olmaz olur mu hayatım ya... hele bir de biliyosun ankarada grip yayılmasın diye okullar kapatıldı ama biz tüm personel çalışmaya devam ediyoruz hele de ben 1. derece risk grubunda olduğum halde bir allahın kulu 100personelden 2 taneniz hamile siz ikiniz gelmeyin demeyi düşünmüyor bile o yüzden sinir basmış durumda :umursamaz:

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye genelinde 30 Ekim Cuma günü, okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarıyla yaygın eğitim kurumları, özel okullar, dershaneler ve etüt eğitim merkezlerini 1 gün süreyle tatil etti.

haklısın cnmm hemde çok ama ne zaman hangi konuda düşündüler ki şimdi düşünsünler. insan kızıyor mutlaka ama rapor falan alamaz mısın doktorunla konuşsan?

haklısın cnmm hemde çok ama ne zaman hangi konuda düşündüler ki şimdi düşünsünler. insan kızıyor mutlaka ama rapor falan alamaz mısın doktorunla konuşsan?

hayatım o da ayrı bir dert bizim ssk raporu değilse sadece 2 gün rapor kullanma hakkımız var... benim doktorum sadece muayenehanesinde çalışıyor yani sadece 2 gün rapor verebilir e 2 gün verecek sonra arada en az 1 gün çalışmak zorundayım ki yeniden rapor alabileyim vs çok uzun iş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…