2009 Aralık Anneleri

ishale dikkat etmek lazım,magnezyum içiyosan ondan olabilir,ayağını da sıcak tut...korkutmak istemem ama erken doğum belirtilerine de dikkat et bence,barsak alışkanlıklarındaki değişiklikler erken doğumun da habercisi olabiliyomuş bazen..kasılmalarını bebek hareketlerini çok iyi takip et,bikaç gün de dinlen en azından...sıvı alımını aksatma hiç..geçmiş olsun...ben de hep makatta dolgunluk yaşıyorum bikaç gündür kabız da değilim ishalde...ama bebek angaje olmaya başlamış olabilir...doğum kanalına yerleşmiş olabilir yani...artık haftasonu öğrencez neler olduğunu...yaramaz iki dk rahat durmuyoki,hiç acıması yok kuzumun,pat pat vurup duruyo....

Yok sukur dunurcum .

Benim kaburgalar basladi yine . Aksam olsun da kizimin esyalarini yikiyim Meral teyzesi :)

burcu teyzesi benim kuzumun herbirşeyleri yıkandı hazır ama mobilyamız haftaya gelicek
haftası-unuda tülün siperişini vardim
ay bir güsel anlatamam
350 tuttu peşinde 300 verdik
2 kasımda teslim edicekler kısmetse

Bence insanların ne dediğine bakma canım. Kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap. Benim de resmi iznim başladı. Sabahları zor kalkıp geliyorum işe ama daha düzenli oluyor yemem içmem. Gece geç yatıp, uyuyamamaktan zor kalkılıyor sabahları. Sanki evde olunca gecem gündüze dönüşecek gibime geliyor. Gelecek haftalarda nasıl olur bilemem ama dayanabildiğim kadar dayanmayı düşünüyorum ben de.. Belki son 1 ay kala bırakırım işi.

hoooooooooooooop oleeeyyy

Bırtna geldi kızlaaaarrr :teytey:
hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

meraal
geçmişi okumadım daha ama bugün 26 sı..
drla görüştün mü cicim?
canım bak görüyormusun unutmamış randevumu

canım benim sabah aradım cuma 10:00 - 10:30 gibi gideceğim.
perşembe - cuma birde haftasonu ile birleşince 4 gün olsun diyerekten cuma istedim.kaydirigubbakcemile2
slm kızlar nihayet girebildim bilgisayardan nefret ediyorum

ay hadi bakalımm... unutur muyum be dert olmuştu içimize..o kadar görücem görücem kızımı dedin de.. dr. zort gidiverdi =)))))

perşembeyi anlamdım ama meralcim o gün de mi izin veriyorlar? bu arada
SON 28 GÜÜNNNNNNNNNNN!!!!:dance:

kızlar nasısınız bakalım

meral senin şu an kaçıncı hafta aynı gidiyoruz galiba seninle

bernacım sen nasılsın valla ne kadar az kaldı bebeğine kavuşmana

kimse kalmadı heralde neyse hadi hepinize iyi akşamalar kendinize ve bebişlere iyi bakın emi

Benim de 7 hafta kaldı ama şimdiden eksikleri düşünüp heyecan yapmaya başladım hafiften. Gayet sakin bir yapım vardı halbuki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…