hayırdır dünürcüm?
Bisey yok aslinda dunur ama hava kapali filan ya ondan sanirim boyle bi sıkıntı var ustumde .
aman o kadar olsun dünürcüm ya... başka dert olmasın da Şeniz
akşam olsada evimize gidip karnımızı doyurup, bacakları uzatıp yatıp dinlensek.
Yok sukur dunurcum .
Benim kaburgalar basladi yine . Aksam olsun da kizimin esyalarini yikiyim Meral teyzesi :)
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz
bu perşembe izni hakediyorum baharcım ama sonra bebişi bırakıp dönmek zorunda kalırsam diye endişeleniyorum... insanlar da hem domuz gribi hem çok ağırlaştın bırak onu da o zaman düşünürsün diyorlar bir yandan haklılar ama bir yandan 2,5 aylık bebeği bırakıp işe gelmek zorunda kalırsam ağır bunalıma gireceğimi biliyorum çok muallaktayın anlayacağın... yarın doktoruma gidicem bakalım tekrar bir konuşucaz izin mevzunu napalım diye... bir yandan evde olsam iyi olur çünkü şeker diyetime uymazsam şeker fırlıyor ve iş yerinde birebir uymak oldukça zor geliyor ama evdeyken de sıkıntıdan bir şeyler atıştırasım geliyor aaaaaaaay bilmiyorum yani
beyaz'ın sapığı vardı ya... doymak istiyorum ama acıkmamak da istiyorum, oysa şunu yemek istiyorum diye bin tane birbirine uyumsuz isteği olurdu aynen onun gibiyim :mymeka:
hoşgeldiniz sefalar getirdinizhoooooooooooooop oleeeyyy
Bırtna geldi kızlaaaarrr :teytey:
canım bak görüyormusun unutmamış randevumumeraal
geçmişi okumadım daha ama bugün 26 sı..
drla görüştün mü cicim?
slm kızlar nihayet girebildim bilgisayardan nefret ediyorum
ay hadi bakalımm... unutur muyum be dert olmuştu içimize..o kadar görücem görücem kızımı dedin de.. dr. zort gidiverdi =)))))
perşembeyi anlamdım ama meralcim o gün de mi izin veriyorlar? bu arada
SON 28 GÜÜNNNNNNNNNNN!!!!:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?