2009 Aralık Anneleri

merhaba kızlar...azıcık geçmişi okudum da çoğunuz benim gibiymiş,oh dedim yalnız değilim en azından...4-5 gündür çok zor hareket ediyorum yaa...saat 2 den 3 den sonra kendime gelebiliyorum,sabahları bi bulantı bi çarpıntı,ayağa kalkar kalkmaz başım dönüyor,kalbim yerinden fırlayacakmış gibi oluyor...kasık ve bel ağrılarını söylemeyeyim bile...çok şükür 35 e girdik... bi de arada vajinanın derinliklerinden dışa doğru bıçak gibi saplanıyo bişey çıkıverecekmiş gibi geliyo,o da oluyomu size?yoksa servikste açılma falanmı oldu,ya da benmi evham yapıyorum yine....aslında cumaya randevum ama herhalde salı yada çarşambaya doktorumun kapısında olcam yine....bi de benim kız acayip hareketli yaa tekmelerinden canım öyle bi yanıyoki..ikide bir ayy uuyyy ses çıkarıp duruyorum...kilo almıycak velet diye korkuyorum yaaa..

bilgecim zor bir durum valla ne diyeceğimi bilemedim. 32. hafta ne zaman olucak?
senin kurtluşun o zaman anlaşılan

bu perşembe izni hakediyorum baharcım ama sonra bebişi bırakıp dönmek zorunda kalırsam diye endişeleniyorum... insanlar da hem domuz gribi hem çok ağırlaştın bırak onu da o zaman düşünürsün diyorlar bir yandan haklılar ama bir yandan 2,5 aylık bebeği bırakıp işe gelmek zorunda kalırsam ağır bunalıma gireceğimi biliyorum çok muallaktayın anlayacağın... yarın doktoruma gidicem bakalım tekrar bir konuşucaz izin mevzunu napalım diye... bir yandan evde olsam iyi olur çünkü şeker diyetime uymazsam şeker fırlıyor ve iş yerinde birebir uymak oldukça zor geliyor ama evdeyken de sıkıntıdan bir şeyler atıştırasım geliyor aaaaaaaay bilmiyorum yani
beyaz'ın sapığı vardı ya... doymak istiyorum ama acıkmamak da istiyorum, oysa şunu yemek istiyorum diye bin tane birbirine uyumsuz isteği olurdu aynen onun gibiyim :mymeka:

ya ne güzel, çatır çatır çatladık burda hee.. şaka tabi.. keşke bizlerde görüşebilsek..
keşke cnm burda olabilseniz hepiniz gelseniz ne güzel olurdu.

vajinadaki ağrılar bende de oluyor. bende 35. haftadayım ama olması gereken şeylerdir bunlar. doktoruna gidince sor bakalım

bilgecim sende haklısın bebekle zaman geçirmek konusunda ama senin ve bebeğinin sağlığı şu anda da önemli cnm.sonrasını da o zaman düşünüceksin. ben evde olduğumdan beri hem ben hem kızım daha sağlıklı. daha düzenli yemek yiyiyorum ağrılarım eskisi kadar çok değil. en azından son zamanları rahat ve sağlıklı geçiriyorum korkulu yaşamıyorum bunları da düşün cnm. karar senin tabi.

ya kızlar nasıl söylesem :kedi:ben ishal olmuşum çok kötüyüm, az önce lavaboya girdim aynı anda soğuk terler boşaldı, bir yandan gürültü çıkmasın diye sıktım kendimi, çok kötü hissettim.. karnım ondan ağrıyordu demekki.. neden olabilir ki..???

sekerler napiyosunuz bende hazirlandim bugun tatil gunumuzde gezmeye gidecez
yaklasik 1.5 yildir görusmedim eltime gidecemde hic icimden gelmiyo yaptiklari aklima geliyo gurbette gurbet yasatti banada esim abisiyle görusemiyo bizim yuzumuze ondan kiyamiyom gidelim dedi diye gidiyom amaaaaaakannehir

yalnızsan gelirim yanına arkadaş olmak için. yada sen çıkınca bana kahvaltıya gelebilirsin nasıl istersen...
eşim gelebilirse onunla
yok gelemem dersedekardeşimle giderim şeker
kahvaltı sözün olsun bana
çünkü çıkışta diş hekimime gitmem gerekiyor.
geçici dolgum epey yıprandı
kızı aradım cuma dr çıkışı gel dedi
davetin için teşekkür ederim tatlışkom
ya ne güzel, çatır çatır çatladık burda hee.. şaka tabi.. keşke bizlerde görüşebilsek..
keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık dimiiiiiiii

hayırlısı neyse öyle olsun şekercim
çokda yıpratmadan çalışabildiğin kadar çalışırsın
bende bu haftayı değil ama önümüzdeki haftayı çalışırsam süper olacak
13 kasım ı gözüm yemiyorda...zemuszemus

gecmis olsunnn halsizlik yapar cok fena uykun gelirr hemen aksam olsa bariiopuyorumnanaktan

Merhaba canim ,
Magnezyum kullaniyormusun ?Bende senin gibi olmustum 2 hafta once doktorum magnezyumun yaptigini soylemisti Gecmis olsun

kıyamam geçmiş olsun cnım
bol bol su iç susuz kalmaman gerekiyor çünkü

selam canım
halsizlik de var.. akşam olsa da evime gitsem.. uzansam..

ah ah kıyamam çok fena olmuşsun sen yaaaaaaaaaaaaaa:gitme:
umarım çabuk akşam olsunda git evine...

kızlar şeyimde ağırlık varmış gibi his var ağrıyor batma falan yok sizde de varmı

merhabalar kızlar. ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama yeni üye oldum. sizlere bişey soracaktım. bu mothercare body'lerinden alanınız var mı? Aldığım Albimini hastane çıkışının içindeki body'den daha küçükler mothercare'in 0-3 olan body'leri. Bir de yıkanınca çekerse iyice küçülürler. İlk olarak o body ve tulumlardan giydirmek istiyorum bebişe. fazla da büyük de olsun istemiyorum ama.. kafam karıştı. içinde 7 tane de var. giydiremeden kalırlarsa üzülürüm. Beyaz body'lerden de aldım 7'lisinden çünkü. Elimde 14 tane body oldu aynı boydan.

yarın doktorla bir görüşelim bakalım ne olacak baharcım damdan düşen halden bilir anlattığın iyi oldu sağolasın yerimseniben

halsizlik de var.. akşam olsa da evime gitsem.. uzansam..

canım çok geçmiş olsun bol sıvı al ve de temizliğine özel dikkat et enfeksiyona en açık dönemdeyiz biliyosun :teselli:

ben de 37'ye kadar değil ama 35e kadar istiyodum ama sanırım çalışamıycam meral :sinifsinif:

kızlar ben çıkıyorum
kendinize yavrularınıza ii bakın.
hepinizi kocaman öpüyorumm
byeeeee

hoşçakal baharcımmmm berene de iyi bak zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…