yalnızsan gelirim yanına arkadaş olmak için. yada sen çıkınca bana kahvaltıya gelebilirsin nasıl istersen...
bilgecim zor bir durum valla ne diyeceğimi bilemedim. 32. hafta ne zaman olucak?
senin kurtluşun o zaman anlaşılan
keşke cnm burda olabilseniz hepiniz gelseniz ne güzel olurdu.ya ne güzel, çatır çatır çatladık burda hee.. şaka tabi.. keşke bizlerde görüşebilsek..
vajinadaki ağrılar bende de oluyor. bende 35. haftadayım ama olması gereken şeylerdir bunlar. doktoruna gidince sor bakalımmerhaba kızlar...azıcık geçmişi okudum da çoğunuz benim gibiymiş,oh dedim yalnız değilim en azından...4-5 gündür çok zor hareket ediyorum yaa...saat 2 den 3 den sonra kendime gelebiliyorum,sabahları bi bulantı bi çarpıntı,ayağa kalkar kalkmaz başım dönüyor,kalbim yerinden fırlayacakmış gibi oluyor...kasık ve bel ağrılarını söylemeyeyim bile...çok şükür 35 e girdik... bi de arada vajinanın derinliklerinden dışa doğru bıçak gibi saplanıyo bişey çıkıverecekmiş gibi geliyo,o da oluyomu size?yoksa servikste açılma falanmı oldu,ya da benmi evham yapıyorum yine....aslında cumaya randevum ama herhalde salı yada çarşambaya doktorumun kapısında olcam yine....bi de benim kız acayip hareketli yaa tekmelerinden canım öyle bi yanıyoki..ikide bir ayy uuyyy ses çıkarıp duruyorum...kilo almıycak velet diye korkuyorum yaaa..
canım ya bende var bendeki ağrı sanki vajinada bir ağırlık varmış gibi çok fena akşamları artıyor
bu perşembe izni hakediyorum baharcım ama sonra bebişi bırakıp dönmek zorunda kalırsam diye endişeleniyorum... insanlar da hem domuz gribi hem çok ağırlaştın bırak onu da o zaman düşünürsün diyorlar bir yandan haklılar ama bir yandan 2,5 aylık bebeği bırakıp işe gelmek zorunda kalırsam ağır bunalıma gireceğimi biliyorum çok muallaktayın anlayacağın... yarın doktoruma gidicem bakalım tekrar bir konuşucaz izin mevzunu napalım diye... bir yandan evde olsam iyi olur çünkü şeker diyetime uymazsam şeker fırlıyor ve iş yerinde birebir uymak oldukça zor geliyor ama evdeyken de sıkıntıdan bir şeyler atıştırasım geliyor aaaaaaaay bilmiyorum yani
beyaz'ın sapığı vardı ya... doymak istiyorum ama acıkmamak da istiyorum, oysa şunu yemek istiyorum diye bin tane birbirine uyumsuz isteği olurdu aynen onun gibiyim :mymeka:
eşim gelebilirse onunlayalnızsan gelirim yanına arkadaş olmak için. yada sen çıkınca bana kahvaltıya gelebilirsin nasıl istersen...
keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık dimiiiiiiiiya ne güzel, çatır çatır çatladık burda hee.. şaka tabi.. keşke bizlerde görüşebilsek..
bu perşembe izni hakediyorum baharcım ama sonra bebişi bırakıp dönmek zorunda kalırsam diye endişeleniyorum... insanlar da hem domuz gribi hem çok ağırlaştın bırak onu da o zaman düşünürsün diyorlar bir yandan haklılar ama bir yandan 2,5 aylık bebeği bırakıp işe gelmek zorunda kalırsam ağır bunalıma gireceğimi biliyorum çok muallaktayın anlayacağın... yarın doktoruma gidicem bakalım tekrar bir konuşucaz izin mevzunu napalım diye... bir yandan evde olsam iyi olur çünkü şeker diyetime uymazsam şeker fırlıyor ve iş yerinde birebir uymak oldukça zor geliyor ama evdeyken de sıkıntıdan bir şeyler atıştırasım geliyor aaaaaaaay bilmiyorum yani
beyaz'ın sapığı vardı ya... doymak istiyorum ama acıkmamak da istiyorum, oysa şunu yemek istiyorum diye bin tane birbirine uyumsuz isteği olurdu aynen onun gibiyim :mymeka:
ya kızlar nasıl söylesem :kedi:ben ishal olmuşum çok kötüyüm, az önce lavaboya girdim aynı anda soğuk terler boşaldı, bir yandan gürültü çıkmasın diye sıktım kendimi, çok kötü hissettim.. karnım ondan ağrıyordu demekki.. neden olabilir ki..???
ya kızlar nasıl söylesem :kedi:ben ishal olmuşum çok kötüyüm, az önce lavaboya girdim aynı anda soğuk terler boşaldı, bir yandan gürültü çıkmasın diye sıktım kendimi, çok kötü hissettim.. karnım ondan ağrıyordu demekki.. neden olabilir ki..???
kıyamam geçmiş olsun cnımya kızlar nasıl söylesem :kedi:ben ishal olmuşum çok kötüyüm, az önce lavaboya girdim aynı anda soğuk terler boşaldı, bir yandan gürültü çıkmasın diye sıktım kendimi, çok kötü hissettim.. karnım ondan ağrıyordu demekki.. neden olabilir ki..???
selam canımsekerler napiyosunuz bende hazirlandim bugun tatil gunumuzde gezmeye gidecez
yaklasik 1.5 yildir görusmedim eltime gidecemde hic icimden gelmiyo yaptiklari aklima geliyo gurbette gurbet yasatti banada esim abisiyle görusemiyo bizim yuzumuze ondan kiyamiyom gidelim dedi diye gidiyom amaaaaaakannehir
halsizlik de var.. akşam olsa da evime gitsem.. uzansam..
kızlar şeyimde ağırlık varmış gibi his var ağrıyor batma falan yok sizde de varmı
bilgecim sende haklısın bebekle zaman geçirmek konusunda ama senin ve bebeğinin sağlığı şu anda da önemli cnm.sonrasını da o zaman düşünüceksin. ben evde olduğumdan beri hem ben hem kızım daha sağlıklı. daha düzenli yemek yiyiyorum ağrılarım eskisi kadar çok değil. en azından son zamanları rahat ve sağlıklı geçiriyorum korkulu yaşamıyorum bunları da düşün cnm. karar senin tabi.
halsizlik de var.. akşam olsa da evime gitsem.. uzansam..
hayırlısı neyse öyle olsun şekercim
çokda yıpratmadan çalışabildiğin kadar çalışırsın
bende bu haftayı değil ama önümüzdeki haftayı çalışırsam süper olacak
13 kasım ı gözüm yemiyorda...zemuszemus
kızlar ben çıkıyorum
kendinize yavrularınıza ii bakın.
hepinizi kocaman öpüyorumm
byeeeee
ay of canım sıkıldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?