2009 Aralık Anneleri

oy oy azalttık günleri bernaaaaaa

kızlar nasısınız bakalım

meral senin şu an kaçıncı hafta aynı gidiyoruz galiba seninle

selam nerimancım
35 haftalığız kısmetse

canım cok teşekkür ederim valla bende cok heyecanlıyım:)))
meraba meeral,iyi haberler alıp bizlerle paylaşman dileği ile:))
kızlar biz geldikkk
ya ben iice ev kadını oldum gelemiyorum buraya ama sizi çok özledimmm
nasılsınız bakalım herkes ii mi?
doğum yapan falan var mı?
selam baharcım,anladığım kadarı ile izne ayrılmışsın ,iyi istirahatler diliyorum,bolca dinlenip enerji depolaman dileği ile:))
neyse ben de kaçtım.. eşim geldi yemek yiceeeeeeeeeezz

mucuukk
afiyet olsun tatlım,bebişine yarasın
oy oy azalttık günleri bernaaaaaa

meralcim seninde iyi haberlerini ccumaya okumak üzere iyi akşamlar:)):teselli:

Ya kimse yok mu. Kendimi çok halsiz hatta aciz hissediyorum. Siz de benim gibi misiniz? Bütün kanım çekilmiş gibi :çok üzgünüm:

bu gercekten zor bir karar bilgecigim bir taraftan anne yuregiyle ne kadar dayanabilirsek dayanalım sonradan bebislerimizle olabilmek için diyoruz, diger yandan doktorlar diyor ki zorlanıyorsanız sonrasını düşünerek çalışmaya devam etmeyin. Bence eger seni fazla zorlamaya baslarsa ayrıl izne derim. Sonrasında ucretsiz izin kullabilirsin belki bir süre.
2.5 aylık bebegi bırakıp işe gelmek çok zor bugün bizim iş yerinde ikiz bebeklerini bırakıp işe başladı kadıncağız onunkilerde 3 aylık kadarmış erken dogmuşlar, bir de hastalarmış çok zorlandı gerçekten.
Hiç olmazsa 6 aya çıkarsalar doğum sonrası izni ne iyi olurdu.

sekerler fazla yazmamissiniz gecmise baktimda öyle bir gectim heralde cok önemli bisorun yokk

günaydın kızlar sizlere evden yazıyorum,
ben dün size en son yazdıktan sonra iş arkadaşlarım tarafından hastaneye kaldırıldım.. yarım saatte bir sancı giriyordu ter boşaltıyordum.. ama kasıklarıma değil karnıma giriyordu.. ishal ve mide bulantısı ile üstelik.. doktorum hemen nst ye bağlattı beni.. hiç bir sorun çıkmadı şükür..ultrasonlada baktı suyu filan herşey iyiymiş, plesenta ön duvar yerleşimli dedi bebek baş aşağı duruyor dedi.. oğlumda 42.7 cm olmuş, 2100 gr olmuş teyzeleri.. sancı vururkene bir yandanda o tekmeledi nasıl kötü oldum anlatamam.. sonra yürüyecek halde olmadığım için tekerlekli sandalye ile acile sevk ettiler.. serum yedim, ağrı kesici de sıktılar içine.. saat 20:30 du sanırım serum bittiğinde.. çok fenaydım kızlar.. neden olmuş olabilir diye gaita testi istediler vermedim.. onu nasıl vereyim kızlar afedersiniz resmen su çıkıyordu... doktorum geçen gün yengesininde aynı şekilde olduğunu söyledi salgın olabilir dedi ve raporumu hazırladı..bugün saat 10:30 da da kardiyolojiden randevum var.. kalp için mutlaka gözük dedi doktorum.. bebek de büyüdükçe kalbini zorlaya zorlaya zarar verirsin dedi.. belki seni rahatlatacak bir hap filan verir dedi..

aklıma gelenler bunlar dünle ilgili.. sonra da işe gidip raporu vereceğim, size yazarım.. kendinize dikkat edin..

şeker kıslar günaydın
daha masamın başına oturur oturmaz akşam olsada gitsek dedim((
bugün umarım çabucak biten birgün olur

arzu günaydın tatlım
çok geçmiş olsun
ne olur yediklerine içtüklerine ve temizliğine dahada özen göster ve fırsatını buldukça yat dinlen lütfen.
oğlunun sağlığının yerinde olmasına çok sevindim
sende iyi bir beslenme ve istirahat ile biran önca toparla kendini lütfen.
kıyamam yaaaaa ne fena olmuşsundur kimbilir.
dr kontrolünden sonrada bize bilgi ver
umarım ciddi bir sorun yoktur

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaarrrr

biz de 6dan beri uyanığız...

şu saat farkına alışamadım hala... burda erken kararıyor ya hava gece 10 oldu sanıyorum meğer saat daha 6 imiş falan..

eeee hepiniz iyisinizdir umarım..

Arzu'ya da üzüldüm yaaa. gelsin de rahatlatalım kızı.. anam bitmeyecek bu kızın derdi haa!!!!

canım ya çok geçmiş olsun dikkat et kendine... inşallah bi sorun yoktur ama yine de ihmal etme tüm kontrolleri yaptır...

günaydın canım benim
erken kalkan yol alırmış
erken evlenende dölkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne diyorum ben yaaaaaaaa

saat farkına alışana kadar 1 hafta geçer şeker
dua et çalışmıyorsun yatıyorsun paşa paşa

öykümde bende şükürler olsun iyiyiz
sizin küçük hanımefendide iyilerdir umarım:kedi:

arzu yine yapacağını yaptı ve üzdü bizi:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…