oy oy azalttık günleri bernaaaaaaay hadi bakalımm... unutur muyum be dert olmuştu içimize..o kadar görücem görücem kızımı dedin de.. dr. zort gidiverdi =)))))
canım canım canım benim canım benim...
evet teyzesi kısımı görücem dedim göremedim.
perşembe resmi tatil yaaaaa 29 ekim
cumada dr kontrolümden dolayı yasal olarak ücretli sayılıcam
ve tabiki işede o gün geri gelmiycem
perşembeyi anlamdım ama meralcim o gün de mi izin veriyorlar? bu arada
SON 28 GÜÜNNNNNNNNNNN!!!!:dance:
kızlar nasısınız bakalım
meral senin şu an kaçıncı hafta aynı gidiyoruz galiba seninle
canım cok teşekkür ederim valla bende cok heyecanlıyım:)))Ayy canım çok az kalmış senin bebişine kavuşmanaopuyorumnanaktan
23 Kasım ha,Berna da 24 Kasım birer gün araylasınızkaydirigubbakcemile5 Heyecanlısındır tabi ben bile sizin tarihler kesinleşince heyecanlanıyorum.Bana da dr. 10-20 Aralık arası dedi.Hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza inşş.:Saruboceq:
meraba meeral,iyi haberler alıp bizlerle paylaşman dileği ile:))ŞEKERLER GÜNAYDIIIIIIIINNNNNN
hepinize güzel bir hafta diliyorum
haftasonum güzel geçti
öyküme tül siparişi verdim
kısmetse 2 kasımda teslim edecekler
odasınında kasımın ilk haftası gelmesi bekleniyor, hayırlısı bakalım
biraz önce doktorumuzu aradık geçen haftaki randevumu bu hafta cumaya aldım. 35. haftamıza başladık bakalım :))))) kuzumu çok öledim ve çok merak ediyorum.
selam baharcım,anladığım kadarı ile izne ayrılmışsın ,iyi istirahatler diliyorum,bolca dinlenip enerji depolaman dileği ile:))kızlar biz geldikkk
ya ben iice ev kadını oldum gelemiyorum buraya ama sizi çok özledimmm
nasılsınız bakalım herkes ii mi?
doğum yapan falan var mı?
afiyet olsun tatlım,bebişine yarasınneyse ben de kaçtım.. eşim geldi yemek yiceeeeeeeeeezz
mucuukk
oy oy azalttık günleri bernaaaaaa
meralcim seninde iyi haberlerini ccumaya okumak üzere iyi akşamlar:)):teselli:
kızlar ciciş topiğiniz nerdegüzel hamişler?
bu perşembe izni hakediyorum baharcım ama sonra bebişi bırakıp dönmek zorunda kalırsam diye endişeleniyorum... insanlar da hem domuz gribi hem çok ağırlaştın bırak onu da o zaman düşünürsün diyorlar bir yandan haklılar ama bir yandan 2,5 aylık bebeği bırakıp işe gelmek zorunda kalırsam ağır bunalıma gireceğimi biliyorum çok muallaktayın anlayacağın... yarın doktoruma gidicem bakalım tekrar bir konuşucaz izin mevzunu napalım diye... bir yandan evde olsam iyi olur çünkü şeker diyetime uymazsam şeker fırlıyor ve iş yerinde birebir uymak oldukça zor geliyor ama evdeyken de sıkıntıdan bir şeyler atıştırasım geliyor aaaaaaaay bilmiyorum yani
beyaz'ın sapığı vardı ya... doymak istiyorum ama acıkmamak da istiyorum, oysa şunu yemek istiyorum diye bin tane birbirine uyumsuz isteği olurdu aynen onun gibiyim :mymeka:
günaydın kızlar sizlere evden yazıyorum,
ben dün size en son yazdıktan sonra iş arkadaşlarım tarafından hastaneye kaldırıldım.. yarım saatte bir sancı giriyordu ter boşaltıyordum.. ama kasıklarıma değil karnıma giriyordu.. ishal ve mide bulantısı ile üstelik.. doktorum hemen nst ye bağlattı beni.. hiç bir sorun çıkmadı şükür..ultrasonlada baktı suyu filan herşey iyiymiş, plesenta ön duvar yerleşimli dedi bebek baş aşağı duruyor dedi.. oğlumda 42.7 cm olmuş, 2100 gr olmuş teyzeleri.. sancı vururkene bir yandanda o tekmeledi nasıl kötü oldum anlatamam.. sonra yürüyecek halde olmadığım için tekerlekli sandalye ile acile sevk ettiler.. serum yedim, ağrı kesici de sıktılar içine.. saat 20:30 du sanırım serum bittiğinde.. çok fenaydım kızlar.. neden olmuş olabilir diye gaita testi istediler vermedim.. onu nasıl vereyim kızlar afedersiniz resmen su çıkıyordu... doktorum geçen gün yengesininde aynı şekilde olduğunu söyledi salgın olabilir dedi ve raporumu hazırladı..bugün saat 10:30 da da kardiyolojiden randevum var.. kalp için mutlaka gözük dedi doktorum.. bebek de büyüdükçe kalbini zorlaya zorlaya zarar verirsin dedi.. belki seni rahatlatacak bir hap filan verir dedi..
aklıma gelenler bunlar dünle ilgili.. sonra da işe gidip raporu vereceğim, size yazarım.. kendinize dikkat edin..
günaydın kızlar sizlere evden yazıyorum,
ben dün size en son yazdıktan sonra iş arkadaşlarım tarafından hastaneye kaldırıldım.. yarım saatte bir sancı giriyordu ter boşaltıyordum.. ama kasıklarıma değil karnıma giriyordu.. ishal ve mide bulantısı ile üstelik.. doktorum hemen nst ye bağlattı beni.. hiç bir sorun çıkmadı şükür..ultrasonlada baktı suyu filan herşey iyiymiş, plesenta ön duvar yerleşimli dedi bebek baş aşağı duruyor dedi.. oğlumda 42.7 cm olmuş, 2100 gr olmuş teyzeleri.. sancı vururkene bir yandanda o tekmeledi nasıl kötü oldum anlatamam.. sonra yürüyecek halde olmadığım için tekerlekli sandalye ile acile sevk ettiler.. serum yedim, ağrı kesici de sıktılar içine.. saat 20:30 du sanırım serum bittiğinde.. çok fenaydım kızlar.. neden olmuş olabilir diye gaita testi istediler vermedim.. onu nasıl vereyim kızlar afedersiniz resmen su çıkıyordu... doktorum geçen gün yengesininde aynı şekilde olduğunu söyledi salgın olabilir dedi ve raporumu hazırladı..bugün saat 10:30 da da kardiyolojiden randevum var.. kalp için mutlaka gözük dedi doktorum.. bebek de büyüdükçe kalbini zorlaya zorlaya zarar verirsin dedi.. belki seni rahatlatacak bir hap filan verir dedi..
aklıma gelenler bunlar dünle ilgili.. sonra da işe gidip raporu vereceğim, size yazarım.. kendinize dikkat edin..
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaarrrr
biz de 6dan beri uyanığız...
şu saat farkına alışamadım hala... burda erken kararıyor ya hava gece 10 oldu sanıyorum meğer saat daha 6 imiş falan..
eeee hepiniz iyisinizdir umarım..
Arzu'ya da üzüldüm yaaa. gelsin de rahatlatalım kızı.. anam bitmeyecek bu kızın derdi haa!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?