saol cnm opuyorumnanaktanhayirli olsun gule gule kullansin kizinn insallah
saol cnm bnm evet cok zevkli oluo alışveriş işiGüle güle güzel günlerde kullansın kızın inş. canım.
Biz de cumartesi son eksiklerimizi almaya gidecez eşimle.Çok seviyorum bebek alışverişi yapmayı.29 ekim de tatil belki o gün gideriz yeni aklıma geldizemuszemus
çook güzeller cnm sadecik pek şeker allah ii gnerde kullanmak nasip etsin :lepi:kıslarr beşik ve dolabın fotolarını yukledımm
bnmde karnım sertleşti baya kocaman bi karpuz gibi önümde duruyo dalga geçiolar bnle futbol topumu yuttuuun diee:kedi:gunaydın umarım site duzelmiştir bugun
dun ki gibi dellendirmez milleti
biz iyiyiz çok şukur geçen gece doguryorum sandım (sankı o kadar kolayda dogurmak)
adet sancım benım normalde çok şiddetli olurdu kasıklarıma oyle bir sancı girdiki adet sancımın 2 katı aşagıya sankı kızım tunel kazıyor çıkacakmış gibi hissettım normalmış bu yalancı sancıymış
rahım doguma hazırlıyormuş kendını
dedım hoppp hazırlama kendını doguma ben sezeryan olacagım :) bilge dediğin çıkıyormuş ben evde bide normal doguruyormuşum dedim içimden :) neyse çok şukur iyiyiz
cuma gunu kontrolumuz var bizim kız kocaman oldu emınım karnımdan anlıyorum öne dogru aldı basını gidiyor karın :)şu cuma gelmek bilmedi kızımı görecegım dıye gun sayıyorum geçmek bilmedi bu son 23 gun nasıl geçer bilmiyorum
inş cnm uslu bi kız olurmaşallah kocaman oldu oglun annesi
senı uyutmasınada maşallah de
biz iyiyiz çok şukur cuma kontrolum var bakalım orada ne kadar iyiyiz onu anlayacagız
benımkıde basından beri ilk gunden beri sata göre 1 hafta buyuktu ebru eger senınkıde en bastan beri buyukse gerçek haftası o buyuk olan hafta oluyor ama sonradan olçumlere göre buyuk denılıyorsa o zaman baska ewt 21 kasım dıye konuşmuştuk doktorumla ama bakalım sanırım bu cuma tam netleştiririz az kaldı gunler geçmiyor gibi geliyor ama heyecan basladı valla bende
akrep burcu olacak ewt en yakın arkadasım yay burcu hep derdim sen en yakın arkadasımsın bunca senedır ıyıyız yay dogurayım ben çocugum olursa dıye
annesıde hamıle oldugumu duyunca basladı o yay arkadasken ıyı aman pelin kızın olacak yay gibi gergin çok ugrastırdı benı sen birdaha duşun şu dogum tarıhını benden uyarması dıye takılırdı onun etkısımı yoksa tesadufmu bilemiyecegım artık naniknanik
önemlı degil cnm
zaten yazdım sizi görüp sonra yıne sıteye baglanmak sorun oldu
maşallah kızına uyutması ne guzel senı inşallah doguncada böyle olurlar
bernacığım bu bebek kilolarıbayagı bir geniş yelpaze içinde nrmal sayılıyor. Bizimki üst sınırdaymış. Belki genetik etkiside vardır benim boy 173 cm baba da biraz şişko olunca cocukta ne yapsın büyüyüvermiş işte diyorum.
Sağlıklı olsunlarda kilo üç eksik beş fazla hiç önemlideğil. Doktornormal dedikten sonra kafaya hiç takma canım.
haklısın da ne biliyim insan evhamlanıyor işte...
bizim durum da aynı.. 175im, kilom 55-57 idi. babişko benden biraz kısa =) ama kilolu.. ee kime çekeceğini sapıtıyor çocuk da doğal olarak.. boyu uzun ama kilo az... herhal bana çekecek.. sağlıklı olduğunu söylüyor dr. ama insan yine de üzülüyor. bakıyorum hep 2500 den fazla benle aynı haftada kontrole gidenlerin yazdığına göre..
Evet herkese güzel bir gün,Cumhuriyetimizin 86.yılı kutlu olsun.Cumhuriyetimize sahip çıkalım buyrunnnnnnnnn turkbayragiherkese süper güzel bir gün diliyorum..
Cumhuiyetimizin yıl dönümünü de halaylar çeke çeke kutluyorummmm
:teytey: :dance:
herkese süper güzel bir gün diliyorum..
Cumhuiyetimizin yıl dönümünü de halaylar çeke çeke kutluyorummmm
:teytey: :dance:
cumhuriyet bayramınız kutlu olsun nice yıllaraaaa
ya kızlar ne oluyo bu siteye anlamadım hem site kafayı yedi hemde en önemli son zamanlarımızda kimse yok topikte yine canlanır ve düzelir site ve topiğimiz inş:a015:
haklısın da ne biliyim insan evhamlanıyor işte...
bizim durum da aynı.. 175im, kilom 55-57 idi. babişko benden biraz kısa =) ama kilolu.. ee kime çekeceğini sapıtıyor çocuk da doğal olarak.. boyu uzun ama kilo az... herhal bana çekecek.. sağlıklı olduğunu söylüyor dr. ama insan yine de üzülüyor. bakıyorum hep 2500 den fazla benle aynı haftada kontrole gidenlerin yazdığına göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?