selam herkese..sitedekı sorun ne zaman duzeltılecek ya valla gırmeeye calışmaktan soğudum ıyıce sıteden...
ya kafama coook takılıyo bu aralarr,,bebiişi olan arkadaşların hepsı hamılelelığinde vitamın kullanmış,,bana nıye hıç vermedı oncekı doktorum yenı doktorada sormayı unuttum,,yarın arıcam...
sizler kullanıyo musunuz?bende kan ve magnezyum var sadece...vıtamınde onemlıymışş,,,okuyorum da şimdii..offf yyaaaaa
selam herkese..sitedekı sorun ne zaman duzeltılecek ya valla gırmeeye calışmaktan soğudum ıyıce sıteden...
ya kafama coook takılıyo bu aralarr,,bebiişi olan arkadaşların hepsı hamılelelığinde vitamın kullanmış,,bana nıye hıç vermedı oncekı doktorum yenı doktorada sormayı unuttum,,yarın arıcam...
sizler kullanıyo musunuz?bende kan ve magnezyum var sadece...vıtamınde onemlıymışş,,,okuyorum da şimdii..offf yyaaaaa
selam canim bu vitamin ve folik asit konusuna biara bende cok taktim hamileligimin en basindan gecen aya kadar ne kan ne vitamin nede baska bi hap vermed doktor gerek görmedi bende taktim baya bunu insallah gerekli vitaminin almistir bizden bu ay kan kalsiyom bide d vitamini kullanmaya basladim
canım bana doktor yurt dışında vitamin ve kan ilaçlarının gereksiz görüldüğünü sadece türkiyede rutin verildiğini aslında çokda gerekli olmadığını söylemişti ...............bu arda sinir geldi bu zıkkımdan her mesajı üçkere yazıyorum yok ediyor
selam canim bu vitamin ve folik asit konusuna biara bende cok taktim hamileligimin en basindan gecen aya kadar ne kan ne vitamin nede baska bi hap vermed doktor gerek görmedi bende taktim baya bunu insallah gerekli vitaminin almistir bizden bu ay kan kalsiyom bide d vitamini kullanmaya basladim
haklısın da ne biliyim insan evhamlanıyor işte...
bizim durum da aynı.. 175im, kilom 55-57 idi. babişko benden biraz kısa =) ama kilolu.. ee kime çekeceğini sapıtıyor çocuk da doğal olarak.. boyu uzun ama kilo az... herhal bana çekecek.. sağlıklı olduğunu söylüyor dr. ama insan yine de üzülüyor. bakıyorum hep 2500 den fazla benle aynı haftada kontrole gidenlerin yazdığına göre..
cok seker nehircim gule gule giysin gerci ilk dogdugunda hep aglarlar ama neysekaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?