2009 Aralık Anneleri

selam canim bu vitamin ve folik asit konusuna biara bende cok taktim hamileligimin en basindan gecen aya kadar ne kan ne vitamin nede baska bi hap vermed doktor gerek görmedi bende taktim baya bunu insallah gerekli vitaminin almistir bizden bu ay kan kalsiyom bide d vitamini kullanmaya basladim

evet kullanıyorum vitamin kan ilaçı magnezyum vitaminin adı elevit

canım bana doktor yurt dışında vitamin ve kan ilaçlarının gereksiz görüldüğünü sadece türkiyede rutin verildiğini aslında çokda gerekli olmadığını söylemişti ...............bu arada sinir geldi bu zıkkımdan her mesajı üçkere yazıyorum yok ediyor

Son düzenleme:

selam canim bu vitamin ve folik asit konusuna biara bende cok taktim hamileligimin en basindan gecen aya kadar ne kan ne vitamin nede baska bi hap vermed doktor gerek görmedi bende taktim baya bunu insallah gerekli vitaminin almistir bizden bu ay kan kalsiyom bide d vitamini kullanmaya basladim

evet canim burda vermiyolar oyle her ilaci bende arkadasimizin ici rahat etsin yanliz degil yanii takma zaten ne kaldi doguracaz yakindaaa

saolun kıslar cevaplar için yarın bı arıyım doktorumu,,kıme sorsam elevit kulladım dıyooo...ya sağlıkla bı kucağıma alsaydım yavrumu,,,sağlık lı mı doye duşunmekten bı hal oldum ya takıntı oldu sankı,,hep pozıtıf duşunmek lazım ama su hormonlar yokk muuuuuu:umursamaz:

meraba kızlar..
folik asit demir alıyorumm sabah aç karnına..
eleviti akşam alıyorum..
calsuyumuda..
akşam alıyorum kramlara iyi geliyo.
magnezyum verdi doktor kullanmadım..
demir hapı kullanmal çok öenmli.
demir depoları boşalıyomuş. anne güçsüz düşermiş. dr bana böyle demişti mutlak am a mutlaka ihmal etme dedi..
fazla demir zararsızmış..
o yüzden kullanın bu aylarda...hemde çok iştah açıyo bu haplar..
beslenmem iyi gerek yok diyorsanız o başka tabi..:lepi:

meraba juliet zaten her doktora gittigimde kan degerine bakiyo ona göre veriyo bu ay dusmustu demir hapi verdi bide bu ulkede fazla gunes görmedigimiz icin d vitamini verdi son 2 ay kemik gelisimi onemli oldugu icin sut az iciyoan sut urunleride az kullaniyosan calsium yazayim dedi bende yazdirdim

berna anne karnindaki olcumlere bakarak bebek buyukmus, kucukmus, zayifmis, siskoymus sonuclarina varmak dogru degil. bu olcumlerin araligi cooook genis ve bebek dogduktan sonra hic de ultrasondaki kilosunda olmadigi cok sik gorulen bir sey. doktorlarin bize soyledikleri kilo bebegin organlarina, kafasina, karnina, uzunluguna bakarak heseplanan yaklasik bir rakam. kesinlikle dogrudur denemez. benim bebegim de 32de 1500 gr cikti, ortalamadan az gibi gorunuyor, ama oturup endiselenmem dogru degil bunun icin. hani dogdugunda zayif dogmus olsa neyse, oturup aglayalim ama kesin olmayan sonuclar icin endiselenmek yersiz.

hic bosuna uzme kendini a.s.

Ayy site deli etti valla.
Ben de kan hapı magnezyum ve vitamin olarak da elevit kullanıyorum.Bir ara benim de kesti dr. vitamini gerek yok boşuna kilo alırsın dedi.Bir ay falan kullanmadım ama içim hiç rahat etmedi.herkes 9ay boyunca hatta emzirirken bile kullandığını söyledi.Ben de dr.dan gizli başladım valla vitaminin fazlasından zarar gelmez kilo alırsam da alırım yeter ki bebişim iyi olsun diye.Hala da kullanıyorum dr.bilmiyorlülülülülülü

Oğlumun eşyalarının bir kısmını yıkayıp ütüledim ilk giyeceği hastane çıkışını da albümümüze ekledim:)Çok zevkli bir şeyy.Ütü yap yap bitmiyor amaakannehir

cok seker nehircim gule gule giysin gerci ilk dogdugunda hep aglarlar ama neysekaydirigubbakcemile5

uykum var ama uyuyamıyorum nerden çıktıysa birde mıdem bulanıyor
neysekı 5 saat sonra doktor kontrolum var
umarım herşey yolundadır
site insanı deli ettı haklısınız valla
seçil canım dualarımız senınle ve arda bebekle herşeyın hayırlısı

günaydın arkadaşlar nasılsınız baklm.biz bi kahvaltı edip gelelim geçmişide okumak istiyorum ama maşallahı var geçmişinde çok yzılmış umarım hep ii şeyler yazılmıştır.seçilcimde doğum yapacakmış pztesi Allah yardımcısı olsun tüm dualarımız onlar için sağlıkla alır inşallah tüm anneler bebişlerini kucaklarına.

günaydıın kızlaar. bu gün kendimi çook mutsuz hissediyorum nedense..ooof artık aynaya bile bakmak gelmiyor içimden. bu ay çook kilo aldıım çooook. 17 kilo bu dile kolay valla. nasıl vericem doğumdan sonra bunları bilmiyorum. hayırlısıyla bi dünyaya gelseleer. oooof sizler nasılsınız bakalım en büyük derdimiz bu olsun gerçii Allah beterinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…