2009 Aralık Anneleri

kızlar napıyosunuz nasılsınız herşey yolundadır inş.beyazbeyaz arkadaşım hakkında hayırlısı olsun bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inş.berna seninde az kalmışş Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın.belim çok ağrıyo benim kızlar ya hiçmi geçmez bu ağrı ateş basıyo ağrıdan (

cnm pazartesi kucağına alcakmışın meleğini rabbim sizi korusun hayırlı olsun şimdidenn ne mutlu bebeğin gelioohihoyyyt

Mail grubuna uye olmak isteyen arkadaslar

Gmail hesabi olan direk oluyor ve fakat olmayan bana ozelden mail adresini yazarsa gruba eklemeyi direk yaparim .

aman be burcuuu yeni hesap açtım ya doğrulamadım... ondan olmuyo bekleyin bi..

kıslarr beşik ve dolabın fotolarını yukledımm

Tam olması gerektiği gibi yeğenimin eşyaları. Ben de muhtemelen bir beşik bir dolap tamamdır. Zaten şu durumda hazırlığa kalkışsak ohooooooo... İmkansız...Ev çok tadilat istiyor....Aman bizlerde hazırlık olmamış bi zararı yoktur diyorum. Hani badana filan...Yapacak durum yok yani. Bilemiyorum bizim gibi varmı. Şu an durum böyle.

bu grubu nasıl okumak istiyosunuz sorusuna hangi seçenek tıklanıcak kızlar bilmiyorum mazur görün:kedi:

bernacığım bu bebek kilolarıbayagı bir geniş yelpaze içinde nrmal sayılıyor. Bizimki üst sınırdaymış. Belki genetik etkiside vardır benim boy 173 cm baba da biraz şişko olunca cocukta ne yapsın büyüyüvermiş işte diyorum.
Sağlıklı olsunlarda kilo üç eksik beş fazla hiç önemlideğil. Doktornormal dedikten sonra kafaya hiç takma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…