2009 Aralık Anneleri

Selam arkadaşlar babam şimdi beni almaya gelecek sizlere bir bakmadan gidemedim.Herkes iyidir umarım.Bugün tek üzüldüğümüz Bilge'nin gidişidir inş:) Bilge'cim tekrar hoşcakal görüşmek üzere.Fazla özletme kendini.Öptüm sizleri arkadaşlar görüşmek üzere

msn den ekle canım. ordan mail atıcaz bi durum olunca..

bu arada evet nevin ya sezeryana karar verdik. epidural olacak. Van'a gidilecek ya doğum için. aralık gibi de burda yolllar çok kaygan falan. normal istiyordum bi sorun da yok şimdilik ama bu oldu. hayırlısı olsun diyelim..

canlarımmmm ben geldimmm..nasılsınız;?ben iyiyim ama dün nişanım gelmiş ....ben pıhtı sanıyodumm..ama tıkaçmış rahim ağzını kapatan et gibi kırmızı bişi cevizden daha büyük ...dün şok geçirmiştim o şey ben den nasıl düştü diye..çeşitleri vamış tabi eğer yatmıyo olsaymışım ve bu plesanta previa olmasa imiş 24-48 saat arasında doğum başlarmış..ama dr. cum sen yatıyosun hatta bi aksilik çıkmazsa p.tesi bile biraz geçelim daha da büyüsün arda bey diyoo bakalım beklemedeyiz henüz..

sizler nasılsınız?şimdi burcu site linki verdi geçmişe de bakıpp gelioum canlarımmm

kızlar süper akıl etmişsiniz bende üye olmak istedim ama bana böle bi mail geldi ?

Ulaşmaya çalıştığınız grubun (2009aralikanneleri) mevcut olmadığını ya da bu grupta yayın yapma izninizin olmadığını bildirmek için size yazıyoruz. Bunun bir kaç nedeni olabilir: * Grup adını yanlış yazmış olabilirsiniz.* Grubun sahibi grubu kaldırdığı için, artık iletişim kurulacak kimse bulunmuyor.* Yayınlamanıza izin verilmesi için önce gruba katılmanız gerekebilir.* Bu grup yayına açık olmayabilir. Bu veya başka herhangi bir grup hakkında sorularınız varsa, lütfen Google Grupları Yardım merkezi ile şu adresten temas kurun: Google Groups Help. Teşekkürler. Umarız Google Grupları'nı takip etmeye devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…