ben gecen ay 3,5 4 kılo almıştım bu ay 1,5 almışım 1,5 kılonun 750 gr.mı kızıma gitmiş çok şukur
ve toplamda 15 kılo oldum arkadaslar
bugun itibariyle 22 gunumuz var bakalım kaçla bitirecegız
evettt arkadasımmm,o konuyu ben de okudum. ve insanları samimi bulmadım pek...yanı kendı aralarında...ben de 15 kılo aldım.övune övune soyluyorum.
az kılo alanlar hava atar gıbı yazmıs,benım gıbı olanlar da yazmamıs.
sinir oldum,okumadım devamını...
evettt arkadasımmm,o konuyu ben de okudum. ve insanları samimi bulmadım pek...yanı kendı aralarında...ben de 15 kılo aldım.övune övune soyluyorum.
az kılo alanlar hava atar gıbı yazmıs,benım gıbı olanlar da yazmamıs.
sinir oldum,okumadım devamını...
Bildiğim kadarıyla en az 12,5 kilo alınması normalmiş.Zaten ben de anlamadım 6 kilo alınırsa o bebek ne kadar olabilir ki:kedi:
kimsenin kimseye yalan borcu yok bizim topicimizde arkadaşlarrr
herkes ne aldıysa güzelce sölerrr
az aldık inandırıcı olmaz diye ustune ekleyip yazcak halimiz yok heralde
benim doğumuma 3 hafta kaldı ve 10 kg aldım çoğu arkadaşımda böyle kaydirigubbakcemile2
canim ya gecmis olsun hemen tedavi yaparlarsa atlatir insallah valla öyle cok cogaldi dikkatli olalim asi olamiyoz bari surekli vitamin alalimda direncimizi yuksek tutalim canim insallah enkisa zamanda gecer acil sifalar diliyorumm
8,5 yasındakı ablamın kızının kan tahlılıne h1n1 virüsü pozitif çıkmış
lutfen önce dualarınız eksıt etmeyın Allah şifa versin atlatsın bıranönce
ve lutfen kendınıze eşinize dikkat edın salgın gıtgıde yayılıyor cıddıye alıp önlem almaya çalışalım
bünye meselesi arkadaşlar kimse kilo almicam diye yememezlik yapmıyor ki
çok az kilo alan bi arkadaşımız doğum yaptı ve aslanlar gibi oğluşunu kucana aldııı
annenin her tarafının yağ bağlaması çocuğun kilosunun iyi olacağını göstermez zatenn
önemmli olan sağlıklı bi gebelik dönemi geçirmek ve sağlıklı bebeğimizi kucağımıza almakkk
hepinize sağlık sıhhat diliyorummmm :CüvCüv:
Canım benim çok geçmiş olsun inş. atlatır bir an önce.:Saruboceq: Valla ne diyeceğimi bilemedim Allah yardımcınız olsun.Erken teşhisle bu gribin aslında normal gripten pek de farklı olmadığını ve tedavisinin zor olmadığını söylüyorlar:teselli:
yegenımin doktoru benım hamıle oldugumu duyunca benımde yaptırmamı ıstemış test
çok şukur negatif çıkmış şimdi ögrendım sonucu benımkının
inşallah erken teshız oldugu için ufaklıkta düzelecek
sagol canım
doktoruda öyle demiş hemen tedavı igneler ilaçlar baslandı evde 2 yasında kardeşi var onada baslanmış tedavı
sanırım önemlı olan baslangıcında anlamak ve tedavısını geciktirmemek
Allah hepimizden uzak tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?