İnş. canım.iyileşir merak etme sen:) Ayrıca ablanla falan da görüşme bir süre bence.Ne yazık ki bizler riskli ve ağır atlatabilecek gruptayızmafoldumben
Ya bende bir halsizim bugün başım ,boğazım ağrıyor hafiften.Uyudum geldim az önce.Her yerim kırılıyormafoldumben
Ya bende bir halsizim bugün başım ,boğazım ağrıyor hafiften.Uyudum geldim az önce.Her yerim kırılıyormafoldumben
8,5 yasındakı ablamın kızının kan tahlılıne h1n1 virüsü pozitif çıkmış
lutfen önce dualarınız eksıt etmeyın Allah şifa versin atlatsın bıranönce
ve lutfen kendınıze eşinize dikkat edın salgın gıtgıde yayılıyor cıddıye alıp önlem almaya çalışalım
selam kızlar bugun kızımı gördüm.1700 grve 42 cm olmus dr amcası cok iyi maşşallah dedi.
selam kızlar bugun kızımı gördüm.1700 grve 42 cm olmus dr amcası cok iyi maşşallah dedi.
Maaşallah kızına Pelin.doktordan geldik kızım 2854 gr.çıktı masallah
nst ye gırdım sancı çıktı bıraz
ayın 5 ine tekrar kontrol ve nst var
21 kasım kesın tarıhımız tabı Allahın izniyle o tarıhe kadar gelmezse kızım
Çok geçmiş olsun. Allah kolaycak atlatmayı nasip etsin.8,5 yasındakı ablamın kızının kan tahlılıne h1n1 virüsü pozitif çıkmış
lutfen önce dualarınız eksıt etmeyın Allah şifa versin atlatsın bıranönce
ve lutfen kendınıze eşinize dikkat edın salgın gıtgıde yayılıyor cıddıye alıp önlem almaya çalışalım
evettt arkadasımmm,o konuyu ben de okudum. ve insanları samimi bulmadım pek...yanı kendı aralarında...ben de 15 kılo aldım.övune övune soyluyorum.
az kılo alanlar hava atar gıbı yazmıs,benım gıbı olanlar da yazmamıs.
sinir oldum,okumadım devamını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?