Geçen çarşamba doktora gittim kızlar. Bebek 2 gün az oynamıştı huzursuz oldum. Ultrasonda bir problem çıkmadı. Biraz suyum az sadece, ama başından beri öyle gidiyor zaten. Litre litre su içiyorum bana mısın demiyor.. İlk kez NSTye girdim. Orada 2 -3 yerde nabzı 120 civarına düşmüş kızımın. Doktor kordonunda bir yerde sıkışma olabilir dedi. Boynuna bakmıştı ama boynunda değil.. Özellikle sordum, korkmana tedirgin olmana gerek var mı diye, yok ama normal doğum yapmana engel olabilir bu durum dedi.. Haftaya tekrar kontrole gideceğim. Böyle bir şey yaşayanınız var mı? Çarşambadan beri bol bol oynuyor kızım ama ben yine de tedirginim. Ani hareketler yapma, yavaş otur yavaş kalk dedi doktor. Bu hafta vizelerim var cumaya kadar. Onları bir atlatsak sağa salim...
Allah şifasını verir inşallah benimde 10 yaşında okula giden bir kızım var hergün bir sürü şey tembihliyorum her tenefüs elini yıka yemekden sonra tekrar yıka kaşığına çatalına bardağına dikkat et diye Allah korusun belirtileri ne olmuş canım
masallah kızınaselam kızlar bugun kızımı gördüm.1700 grve 42 cm olmus dr amcası cok iyi maşşallah dedi.
ingilizce mı kullanılıyor ben sana ingilizcesini yazsam kızım kaç gr ve boyu kaç diye kagıda yazıp gösterip sorsan dilek doktramasallah nergis canim site manyadi alinti ile cevaplayamadim varya kilosunu boyunu söyleyen doktor istiyom hic demedi gerci bende soramadim dil sorunundan saglikli dedi enson gittigimde pazartesi tekrar kontrolum var
sagol ebrucugumMaaşallah kızına Pelin.
Bu sancılar doğum sancısı mı yoksa braxton hicks denilen yalancı doğum kasılmaları mı o belli oluyor mu nst de?
Çok geçmiş olsun. Allah kolaycak atlatmayı nasip etsin.
Zaten altta yatan bir sorun yoksa normal gripten bir farkı yokmuş tehlike bakımından.
selam canlarım nasılsınız? ben ve oğluşum gayet iiyiz çok şükür ..bugün evde yine yattık...gidebildiğimiz kadar böyle gideceğiz artık...pelincim güzel meleğine maşallahh canımm..hayırlısı ile zamanında gelir inşallahhh..
burcu canım senin de gözünaydınn..
kızlar sizlede ne var ne yok sitede sorun var yine galiba bi de ordan yazayım..hepinizi öpüorummm...
seçil(beyazbeyaz)
bu arada bazılarınızın adını bilmioum nicleri ve adları yazabilir misiniz mümkünse ya da bi arkadaşım beni aydınlatabilir mii?
inşallah guzel haberlerını beklıyoruzmerhaba kızlar nasılsınız? Umarım iyisinizdir.
Ben de yarın gidicem kızımızı görmeye.Çok heycanlıyım inş bir sorunu yoktur.
bende kasım anaları olarak sizlere şunları söyleyebilirim
herkes kendinden sorumludur öncelikle bunu bilmenizi isterim
bizlerin az yada çok kilo alması ne size yarar sağlar ne de size zarar verir
kilo almayalım diye de bebeklerimizi tehlikeye atacak durumda beslenme şeklimizi değiştirecek de değiliz.bunu siz dahil, hangi anne yapar .dengeli bir şekilde beslenmemiz gerektiği allaha şükür hepimiz biliriz.aksine kilo sorunu olupta doktor tavsiyesiyle yediklerine dikkat etmek için mecbur rejim uygulayan arkadaşlar olmuştur.bu da yine sağilıklı bir doğum için doktor tarafından önerilmiştir.
benim en yakın arkadaşım bırakın kilo almayı kilo verdi .ya buna ne diyeceksiniz.abur cubur çok yerdi sağlıklı doğum isteği için abur cuburu kesti ve gerçekten çok sağlıklı bir doğum yaptı bir gr bilem almadı
kilo alma kişinin bünyesiyle de alakalı bu arada.
kısacası hamilelikte alınan kiloları hiç birimizin sorun etmemesi gerekir.hormonlarımız doğum sonrası değişeceğinden umarım hepimiz aldığımız fazla kilolarımızı veririz.
o yüzden 5 kiloda alsak 25 kiloda alsak her zaman birbirimize destek olmalıyız
biz kasım anaları olarak allahın izniyle kilolarımızı da hep birlikte verecez inşallah
önemli olan sağlıklı olalım da herşeyin üstesinden geliriz
sizlere de hayırlı doğumlar
hadi bakalım hayırlı haberlerini beklıyoruzyarın bende doktora gideceğim bir korku saldıki ne diyecek acaba hayırlısı inşallah
Geçen çarşamba doktora gittim kızlar. Bebek 2 gün az oynamıştı huzursuz oldum. Ultrasonda bir problem çıkmadı. Biraz suyum az sadece, ama başından beri öyle gidiyor zaten. Litre litre su içiyorum bana mısın demiyor.. İlk kez NSTye girdim. Orada 2 -3 yerde nabzı 120 civarına düşmüş kızımın. Doktor kordonunda bir yerde sıkışma olabilir dedi. Boynuna bakmıştı ama boynunda değil.. Özellikle sordum, korkmana tedirgin olmana gerek var mı diye, yok ama normal doğum yapmana engel olabilir bu durum dedi.. Haftaya tekrar kontrole gideceğim. Böyle bir şey yaşayanınız var mı? Çarşambadan beri bol bol oynuyor kızım ama ben yine de tedirginim. Ani hareketler yapma, yavaş otur yavaş kalk dedi doktor. Bu hafta vizelerim var cumaya kadar. Onları bir atlatsak sağa salim...
adet olucakmışım gibi karnımda sırtımda ağrı var midem bulanıyor kimse yok mu
günaydın kızlar kimsecikler yok .bende en rahat işte ctesi günleri oluyorum ama bugünde kimse girmiyor siteye.neyse artık.umarım seçilcim sağlıkla ardasına kavuşur.pelincim seninde yiğenine çok geçmiş olsun dikkat etmeliyiz gerçekten son haftalarımız havalarda serinledi.bebişlere ve kendimize dikkat edelim..herkesi çok öpüyorum .
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...in-cicileriyle-resimlerini-ekleyelim-296.html
Arkadaşlar bu topiğe bakıyorum arada.Bebeklerin en başından beri fotolarını eklemiş anneleri şuan 8aylıklar.Çok hoşuma gidiyor.2.ayında toparlamış bebekler.
Biz de görsek hayırlısıyla o günleri.
Herkese günaydına.s.
gunaydın
ALLAHIM bizimde bebişlerimiz saglıkla gelsin buyusun bizde ekleyelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?