2009 Aralık Anneleri

adet olucakmışım gibi karnımda sırtımda ağrı var midem bulanıyor kimse yok mu

ben varim nergis ama ilk cocuk olunca ben anlamiyomki oyle agrilar neden olur bende yok bide senin tickerin yok kac haftaliksin canim bide sen hangi doktora gidiyon marasta

canim hareketleri cogaldiysa demekki bi sikintisi yok bak sen kendini daha iyi biliyosun hareketlerinin azaldigini anlayinca kendini bilip gitmisin doktora yani eger kordonda bi sikisma falan olduysa belki ondan az hareket etti geri kordon duzeldiyse hareketleri hizlandi bence insallah yani tabi yinede ALLAH bilir.haftaya kadar sende biraz yavas hareket et doktorun dedigi gibi haftaya gittiginde bi sorun olmaz insallah:Saruboceq:

nergissss gitmisssin galiba neyse eger siteye girersen okursun bence yatip dinlen yani baska dicem bisey yokk cunku oyle bisey olmadii:1hug:

günaydın kızlar kimsecikler yok .bende en rahat işte ctesi günleri oluyorum ama bugünde kimse girmiyor siteye.neyse artık.umarım seçilcim sağlıkla ardasına kavuşur.pelincim seninde yiğenine çok geçmiş olsun dikkat etmeliyiz gerçekten son haftalarımız havalarda serinledi.bebişlere ve kendimize dikkat edelim..herkesi çok öpüyorum .

dilekcim sizin orada şuana gündüzmü gecemi bi sen varsın sitede nasılssın bklm.bende şimdi kahvaltıya gidiyorum sonra burda olursan görüşürüz.

canım bızım yegende aynı tembıhlıydı yanında kolanyalı mendıller alkollu temızleyıcıler okula gıdıyordu kı kız çocugu daha bir tembıhe uyuyor tıtız oluyor ama kapmış işte öksurukle basladı 2 gun sonra atese döndu Allah uzak etsın herkesden
en önem verilecek şey yavrunada onu tembıhle elını agzına burnuna surmemesıymış elıne yapışan bir vırus içeri o şekilde giriyormuş doktorum dedı bana
selam kızlar bugun kızımı gördüm.1700 grve 42 cm olmus dr amcası cok iyi maşşallah dedi.
masallah kızına

masallah nergis canim site manyadi alinti ile cevaplayamadim varya kilosunu boyunu söyleyen doktor istiyom hic demedi gerci bende soramadim dil sorunundan saglikli dedi enson gittigimde pazartesi tekrar kontrolum var
ingilizce mı kullanılıyor ben sana ingilizcesini yazsam kızım kaç gr ve boyu kaç diye kagıda yazıp gösterip sorsan dilek doktra

sagol ebrucugum
doktora sormadım ama ebe bana dedekı nst sonucu biryandan yazarken senın dogumun yakınmı sancın var senın dedı perşembe tekrar gıdecegım çıkarsa sorarım sancım bu şekilde çıkarsa

seçil canım çok sagol
yata yata buyuyecek artık ardacım
sende sorun olmamasına kanamanın durmasına çok sevındım
inşallah daha iyi olacak herşey
bende anlamıyorum valla kım kım dıye bazen o yuzden senın yaptıgın gibi yapsa nick eklese sonuna arkadaslar alışana kadar daha ii olacak maillerde

Amanın öylesine bakıp söyledim kasım anneleri kaç kilo almış diye 2gündür sorun oldu.Ben kötü niyetle yazmamıştım ki.Hem keşke kimse almasa kilo sadece bebek alsa ayıla bayıla kabul ederdim.

merhaba kızlar nasılsınız? Umarım iyisinizdir.
Ben de yarın gidicem kızımızı görmeye.Çok heycanlıyım inş bir sorunu yoktur.
inşallah guzel haberlerını beklıyoruz

tamam artık çok uzattınız burası kılo tartışılacak yer degil kasım anneleri
arkadasımızın yazdıgı ewt hoş degil kabul ediyorum ama siteye bu şekilde girip girip bişey yazmanızda hoş degil artık kapatalım bu konuyu su dogum zamanımıza az kalan gunlerde
daha farklı şeyler paylaşalım gerilmeyelım
eger hala bişey yazmak istersenızde sıze o yorum yazan kışının özelıne birzahmet yazı yazın
benı topikten tanıyan tanır bız sızın topiktekı arkadasınızın erken dogumu için Allah yardım etsin diye dualar ettık burdan bunu lafını etmek için degil kardeş topik oldugumuzu bilin diye diyorum sonuçta aralıkta satı olupta kasımda doguracagız bir çogumuz ve sizlerle bebeişler hakkında da paylaşacagımız şeyler olacak o yuzden barış ilan edin birbirimize destek olmaya devam edelım şimdi burdan birine Allah korusun bişey olsa uzulmeyecek destek olmayacakmısınız o yuzden bu konu burda kapansın Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı dogumlar ve evlatlar versin
yarın bende doktora gideceğim bir korku saldıki ne diyecek acaba hayırlısı inşallah
hadi bakalım hayırlı haberlerini beklıyoruz

geçmiş olsun yasamadım ama doktorunun dediği gibi stres yapma hareketlerine dikkat et bak hareketleride çogalmış Allahın izniyle birşey olmaz inşallah

adet olucakmışım gibi karnımda sırtımda ağrı var midem bulanıyor kimse yok mu

dunden öncekı gun çıkardım hep gece boyunca ve dedıgın gibi agrım oldu
doktor nstde çıkan sancılara yordu mıde bulantısınıda agrılarıda

gunaydın fatmacım
çok sagol
nasılsın bugun dımı senınde kontrolun ıyı haberlerini bekliyoruz

Bulantı bende de oluyor bir süredir.Bir de çok sık acıkmaya başladım.Bu kadar olmuyordu.açlıktan uyanıyorum sabahlarımafoldumben

bu arada site bozukken gördum ama yazamadım sıtenın sorunu nedenıyle
mınıkkelebek eve çıkmış bebegıyle çok sevındım inşallah dahada iyi haberlerini ve fotograflarını beklıyoruz

ben kahvaltıdayken gelmişiniz hepiniz ben gelene kadarda çıkmış herkes.minik kelebeğede çok sevindim.pelincim sizede afiyet olsun ben kontrole geçen ctesi gittim dünde gittim şimd,ilik yook b yaramazlık.haftaya ctesi de tekrar kontorlüm var ve izne çıkaağım.38. hafta sonundada bebişimi alacağız sanırım kucağımıza haftaya kesinleşecek.normal doğum istiyordum ama sanırım sezeryan olacak.şeker yükselirse doğumda diye kkorkuyorlar çünkü..ok şükür geçen günkü tahlillerim çok güzel çıktı.normaldi tüm şeker değerlerim.herkese sağlıklı son haftalar diliyorum. ben biraz işime bkyım geleyim sonra...

keşkee şekerim çıkmasaydıda diyet yapmsaydımda 20 kilo alsaydım kızlarkaydirigubbakcemile3 ya zaten hamileyken insanın bisürü şey canı çekiyor yiyememek kötü oluo ama tabi kızım iyi olsun yeterki. bu salı doktor kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz enson bebeği etkilememiş henüz şeker dedi ama neye göre anladı busefer sorcam ozaman şaşkınlıktan soramamıştım.

merve -nisanur

SLM KIZLAR BEN DE DUN DOKTORA GITTIM;
OGLUM 2000 GR. OLMUS SUYU FALAN IYIYMıŞ
AMA PEK FAZLA BAKAMADI MALL DOKTOR AMELIYATA GIRMIESI GEREKIYOMUŞŞ,
O KADAR DA BEKLEDIM AMA TAM GOREMEDIM KUZUMU Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…