günaydın kızlar kimsecikler yok .bende en rahat işte ctesi günleri oluyorum ama bugünde kimse girmiyor siteye.neyse artık.umarım seçilcim sağlıkla ardasına kavuşur.pelincim seninde yiğenine çok geçmiş olsun dikkat etmeliyiz gerçekten son haftalarımız havalarda serinledi.bebişlere ve kendimize dikkat edelim..herkesi çok öpüyorum .
canım bızım yegende aynı tembıhlıydı yanında kolanyalı mendıller alkollu temızleyıcıler okula gıdıyordu kı kız çocugu daha bir tembıhe uyuyor tıtız oluyor ama kapmış işte öksurukle basladı 2 gun sonra atese döndu Allah uzak etsın herkesden
en önem verilecek şey yavrunada onu tembıhle elını agzına burnuna surmemesıymış elıne yapışan bir vırus içeri o şekilde giriyormuş doktorum dedı bana
masallah kızına
ingilizce mı kullanılıyor ben sana ingilizcesini yazsam kızım kaç gr ve boyu kaç diye kagıda yazıp gösterip sorsan dilek doktra
sagol ebrucugum
doktora sormadım ama ebe bana dedekı nst sonucu biryandan yazarken senın dogumun yakınmı sancın var senın dedı perşembe tekrar gıdecegım çıkarsa sorarım sancım bu şekilde çıkarsa
seçil canım çok sagol
yata yata buyuyecek artık ardacım
sende sorun olmamasına kanamanın durmasına çok sevındım
inşallah daha iyi olacak herşey
bende anlamıyorum valla kım kım dıye bazen o yuzden senın yaptıgın gibi yapsa nick eklese sonuna arkadaslar alışana kadar daha ii olacak maillerde
Amanın öylesine bakıp söyledim kasım anneleri kaç kilo almış diye 2gündür sorun oldu.Ben kötü niyetle yazmamıştım ki.Hem keşke kimse almasa kilo sadece bebek alsa ayıla bayıla kabul ederdim.
inşallah guzel haberlerını beklıyoruz
tamam artık çok uzattınız burası kılo tartışılacak yer degil kasım anneleri
arkadasımızın yazdıgı ewt hoş degil kabul ediyorum ama siteye bu şekilde girip girip bişey yazmanızda hoş degil artık kapatalım bu konuyu su dogum zamanımıza az kalan gunlerde
daha farklı şeyler paylaşalım gerilmeyelım
eger hala bişey yazmak istersenızde sıze o yorum yazan kışının özelıne birzahmet yazı yazın
benı topikten tanıyan tanır bız sızın topiktekı arkadasınızın erken dogumu için Allah yardım etsin diye dualar ettık burdan bunu lafını etmek için degil kardeş topik oldugumuzu bilin diye diyorum sonuçta aralıkta satı olupta kasımda doguracagız bir çogumuz ve sizlerle bebeişler hakkında da paylaşacagımız şeyler olacak o yuzden barış ilan edin birbirimize destek olmaya devam edelım şimdi burdan birine Allah korusun bişey olsa uzulmeyecek destek olmayacakmısınız o yuzden bu konu burda kapansın Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı dogumlar ve evlatlar versin
hadi bakalım hayırlı haberlerini beklıyoruz
geçmiş olsun yasamadım ama doktorunun dediği gibi stres yapma hareketlerine dikkat et bak hareketleride çogalmış Allahın izniyle birşey olmaz inşallah
ben kahvaltıdayken gelmişiniz hepiniz ben gelene kadarda çıkmış herkes.minik kelebeğede çok sevindim.pelincim sizede afiyet olsun ben kontrole geçen ctesi gittim dünde gittim şimd,ilik yook b yaramazlık.haftaya ctesi de tekrar kontorlüm var ve izne çıkaağım.38. hafta sonundada bebişimi alacağız sanırım kucağımıza haftaya kesinleşecek.normal doğum istiyordum ama sanırım sezeryan olacak.şeker yükselirse doğumda diye kkorkuyorlar çünkü..ok şükür geçen günkü tahlillerim çok güzel çıktı.normaldi tüm şeker değerlerim.herkese sağlıklı son haftalar diliyorum. ben biraz işime bkyım geleyim sonra...
SLM KIZLAR BEN DE DUN DOKTORA GITTIM;
OGLUM 2000 GR. OLMUSSUYU FALAN IYIYMİŞ
AMA PEK FAZLA BAKAMADI MALL DOKTOR AMELIYATA GIRMIESI GEREKIYOMUŞŞ,
O KADAR DA BEKLEDIM AMA TAM GOREMEDIM KUZUMU Çok üzgünüm çoook
günaydın fatmacım nasılsınnnn?ii dileklerin için teşekkür ederim canımmmm
günaydın pelincim nasılsın sen ve güzel kızınnn?benim evde olmmaak çok hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyimmm:)))
evet arkadaşlar bi süre en azından hem nick hem isim eklesek nasıl olur ben maillerin kimden geldiğini anlamıyorummm..
canım sen üzülme sorun yok zatennnn....sizde de oluyor mu karnım sa bahları küçücük gözüküyoröne doğru sivri bir top gibi..uyku açılınca yanlara doğru genişleme yapıyoo:)))
katılıyorum şekerimmmmmmmmmmmmmm
hiç riske atma fatmacım..dr.un daha iisini bilir...
yerim oğluşunu ben ..kocaman mı olmuş annesi..maşallahhhhh...olsun bak en önemlisi suyu falan iyiyimiş...
Benim de öyle oluyor canım yan yattığımızdan oluyor sanırım.Yan yatınca bir yere toplanıyor bebecikler:ecrin_bebek: Sırt üstü dönünce yada kalkınca o sivrilik yok oluyor.
Ay biz bugün bebişe alışverişe gidecez al al bitiremedik hepsini birden de almak istememiştik.İnş.bitiririz bugün..
Eşim uyuyor şuan az evi toplayayım sonra hazırlanıp uyandırırım.Çok seviyorum alışverişe gitmeyiidelikafadulden
Öptüm sizi ve bebişlerinizi kokulu kokulu ohhhhhhopuyorumnanaktana.s. Görüşürüzz
ayy çok güzel zaten iyi ki bitirmiyorsun doyamıkyor insan almaya hatta ben bile düşünüyorum havalar soğudu kadife bişiler daha mı alsak eşimde istersen al ama önce bi giydirmeye başlayalım diyodu..gerçi bu durumda da zor çıkarırlar yaa evden :))) ama ka.pı süsü ve çukulata için çıkarmak zorundalar:jeyyar:bi de göğüs ucu kremi almam lazım aman unutmayın dedii hemşire çok acıyor ilk önceleri dedi...bi de alt mendili pamuk ve yenidoğan sıfır alkollü olsun dedi..bi de ağız mendili çok alın demişti...
ben de seni öpüyorum pelincim kokulu kokulu...ben buralardayım aralarda gelip bakarımmm...
Biz geldiik oğluma alışveriş yaptık.Yünlü battaniye,altın yastığı,emzirme yastığı,ayakkabıya benzer patik,mevlüt takımı,çıngıraklı çorap,eşya çantası falan aldıkopuyorumnanaktansositososito Güle güle giysin bebişim
Ayrıca arkadaşlar Tansaş ta Dalin bebek çamaşır yumuşatıcısı %50 indirimde.Yarın da olur mu bilmiyorum ben aldım haber vereyim dedim.
ALLAH EN GUZELL GUNLERDE KULLANMAYI KISMET ETSİN CANIM
ben de aralık 2009 annesi olacam kısmetse 17 aralık gibi doğum gözüküyor kızım olcak inşallah
nehir hayirli olsun yeni aldiklarini eklede bizde bakalim gule gule kullansin darisi basimizaaaa
hu huu..
bu gün konturole gittim vajinadaki ağırlık hissini sancıları anlattım nst ye girdim sancılar ntsde de göründü çarşamba tekrar nst ye girecem fazla bir açıklama yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?