2009 Aralık Anneleri

slm kızlar nasılsınız ben iyiym ama iki temizlik yaptım belim koptu ya off dahada bitmedi işimmafoldumben

günaydın fatmacım nasılsınnnn?ii dileklerin için teşekkür ederim canımmmm

günaydın pelincim nasılsın sen ve güzel kızınnn?benim evde olmmaak çok hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyimmm:)))

evet arkadaşlar bi süre en azından hem nick hem isim eklesek nasıl olur ben maillerin kimden geldiğini anlamıyorummm..

Amanın öylesine bakıp söyledim kasım anneleri kaç kilo almış diye 2gündür sorun oldu.Ben kötü niyetle yazmamıştım ki.Hem keşke kimse almasa kilo sadece bebek alsa ayıla bayıla kabul ederdim.

canım sen üzülme sorun yok zatennnn....sizde de oluyor mu karnım sa bahları küçücük gözüküyoröne doğru sivri bir top gibi..uyku açılınca yanlara doğru genişleme yapıyoo:)))

katılıyorum şekerimmmmmmmmmmmmmm

hiç riske atma fatmacım..dr.un daha iisini bilir...

SLM KIZLAR BEN DE DUN DOKTORA GITTIM;
OGLUM 2000 GR. OLMUS SUYU FALAN IYIYMİŞ
AMA PEK FAZLA BAKAMADI MALL DOKTOR AMELIYATA GIRMIESI GEREKIYOMUŞŞ,
O KADAR DA BEKLEDIM AMA TAM GOREMEDIM KUZUMU Çok üzgünüm çoook

yerim oğluşunu ben ..kocaman mı olmuş annesi..maşallahhhhh...olsun bak en önemlisi suyu falan iyiyimiş...

Benim de öyle oluyor canım yan yattığımızdan oluyor sanırım.Yan yatınca bir yere toplanıyor bebecikler:ecrin_bebek: Sırt üstü dönünce yada kalkınca o sivrilik yok oluyor.
Ay biz bugün bebişe alışverişe gidecez al al bitiremedik hepsini birden de almak istememiştik.İnş.bitiririz bugün..
Eşim uyuyor şuan az evi toplayayım sonra hazırlanıp uyandırırım.Çok seviyorum alışverişe gitmeyiidelikafadulden
Öptüm sizi ve bebişlerinizi kokulu kokulu ohhhhhhopuyorumnanaktana.s. Görüşürüzz

ayy çok güzel zaten iyi ki bitirmiyorsun doyamıkyor insan almaya hatta ben bile düşünüyorum havalar soğudu kadife bişiler daha mı alsak eşimde istersen al ama önce bi giydirmeye başlayalım diyodu..gerçi bu durumda da zor çıkarırlar yaa evden :))) ama ka.pı süsü ve çukulata için çıkarmak zorundalar:jeyyar:bi de göğüs ucu kremi almam lazım aman unutmayın dedii hemşire çok acıyor ilk önceleri dedi...bi de alt mendili pamuk ve yenidoğan sıfır alkollü olsun dedi..bi de ağız mendili çok alın demişti...

ben de seni öpüyorum pelincim kokulu kokulu...ben buralardayım aralarda gelip bakarımmm...

COK ACIKTIM
GONLUMU GEZDIRIYORUM AMA CANIM HIC BISEY YEMEK ISTEMIYOO kafamçokkarıştı

Biz geldiik oğluma alışveriş yaptık.Yünlü battaniye,altın yastığı,emzirme yastığı,ayakkabıya benzer patik,mevlüt takımı,çıngıraklı çorap,eşya çantası falan aldıkopuyorumnanaktansositososito Güle güle giysin bebişim
Ayrıca arkadaşlar Tansaş ta Dalin bebek çamaşır yumuşatıcısı %50 indirimde.Yarın da olur mu bilmiyorum ben aldım haber vereyim dedim.

Pelin öpmedi seni ben öptümkaydirigubbakcemile3
Ben de daha kendime göğüs kremi alacam bebeişe pişik kremi Trosyd alacam ablam dedi çok iyi geliyormuş.Islak mendil de unibaby yenidoğan iyiymiş ondan aldım.Ay al al bitmiyoakannehir

ALLAH EN GUZELL GUNLERDE KULLANMAYI KISMET ETSİN CANIM

ben de aralık 2009 annesi olacam kısmetse 17 aralık gibi doğum gözüküyor kızım olcak inşallah

nehir hayirli olsun yeni aldiklarini eklede bizde bakalim gule gule kullansin darisi basimizaaaa

oyy oyy damat beyy bizimde kizimiz olacak bakalim icindede görelimde bu damatligin insallah bizde resmimizi koyariz bakariz artik bu ayakkabilarin kirmizisini bende kizima aldim spor giyindiginde giyer diyee

bu gün konturole gittim vajinadaki ağırlık hissini sancıları anlattım nst ye girdim sancılar ntsde de göründü çarşamba tekrar nst ye girecem fazla bir açıklama yapmadı

bu gün konturole gittim vajinadaki ağırlık hissini sancıları anlattım nst ye girdim sancılar ntsde de göründü çarşamba tekrar nst ye girecem fazla bir açıklama yapmadı

o agirlik hissi bendede var nergis sancim yokta belki icten sanci vardir bende pazartesi gidecem sen hangi doktora gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…