Kızlar kaynanacuuum aradı trt 1 İ aÇın bebekle İlgİlİ gÜzel bİlgİler verİyorlar.. Evde olanlar aÇsın
Kızlar kaynanacuuum aradı trt 1 İ aÇın bebekle İlgİlİ gÜzel bİlgİler verİyorlar.. Evde olanlar aÇsın
ayy çok geçmiş olsunn! Allah bi daha yaşatmasın inş..
hakkaten be Arzu.. çok fena göçtük biz.. araba taksidine girdik bebek olacak diye.. anam arkası kesilmedi.. bebeğin alışverişleri yaza kadar herşeyi tamam bi eksiği yok sen hesap et.. üstüne öğrenimler çıktı.. çoook fena.. burda kömür parası zaten aldı başını gidiyor.. kış zaten masraflı.. off diyoruz.. seneye bu zamanlara kadar baya baya elimize bişi kalmıuor..
biz iyiyiz sen nasılsın bakalım? valla canım park yatak için aldık ama inan ölçülerini bilmiyorum.. ama 40 a aldık.
burcu benim gecelik ve sabahlığı koyayımda güzelce bir kahkahalara boğull... Valla ozaman o kadar kilolu diildim, ama gecelik öyle göstermiş modeli gereğide sanırım biraz iri çıkmışım bileklerimden de şiş olduğum anlaşılıyor.. şuan iyi ama hiç şişim yok maaşallahya ben sabahlik alcam alan var mi netten filan bakabilecegim ?
selam ii haftalar şekerler nasılsınız?ben iyiyimmm çok şükür ..bi kaç eksik kalmıştı kapı süsü ,çukulata falan bi de beşik ortapedik yatağı onları almaka için eşimle mağazaya geldim...
hande sen nasıl oldun caanımmm?
nehir ben de seni öptüüm en kocamanındannn..
barnacımm msn den yadım kuzummm sana..ev dublex olduğu için yukarda kalıyoo laptop komşudan alıyoruz interneti dolayısı ile aşağıda çekmiyoo..hep de gidip bakamıyorummm(
serinus sen de iisin di mi kuzummm..bi de 24,5 canım sana da geçmiş olsunn başka atladığım var mı?
baharcım la görüştüm bugün o da iiyimiş evde olmaya alışmış hatta :))
hepsiburada da gördüm bi tane pf puf rengi pembe.. sincap var desen olarak pek beğenmedim ama tam ağrı'lık..ya ben sabahlik alcam alan var mi netten filan bakabilecegim ?
NOLDU HERKES GÜLMEKTEN YARILDI GALİBAkaydirigubbakcemile3
Kızlar internette araştırıyorum ama kararsız kaldım bebek şekerlerini ben yapacağım galiba tavsiye edeeceğiniz bir site var mı
NOLDU HERKES GÜLMEKTEN YARILDI GALİBAkaydirigubbakcemile3
canım ben telsiz aldım profilde albümde ekli. ama baya bi araştırdım. sen beğendiğin modeli sor ben bilgilendiririm.
evde tek olursam diye almıştık. gerçi annem de geliyo ama olsun.. kullanılır yani..
bende iyiyim işte cnm hazırlıklara devam
ben ada takımının yatağı için sormuştum.neyse ben bakarım yataşa felan bernacım senin doğum tarihine de az kalmış ay insan heyecanlanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?