2009 Aralık Anneleri

ben daha yeni bebek kıyafetlerini yıkamaya başladım inşallah önümüzdeki iki hafta içindede beşiğini bezini alırım ................bu arada telsiz almayı düşünen varmı ben ilk bebeğimde almamıştım ama buna almayı düşünüyorum

Kızlar kaynanacuuum aradı trt 1 ı aÇın bebekle ılgılı gÜzel bılgıler verıyorlar.. Evde olanlar aÇsın

bende iyiyim işte cnm hazırlıklara devam
ben ada takımının yatağı için sormuştum.neyse ben bakarım yataşa felan bernacım senin doğum tarihine de az kalmış ay insan heyecanlanıyo

ya ben sabahlik alcam alan var mi netten filan bakabilecegim ?
burcu benim gecelik ve sabahlığı koyayımda güzelce bir kahkahalara boğull... Valla ozaman o kadar kilolu diildim, ama gecelik öyle göstermiş modeli gereğide sanırım biraz iri çıkmışım bileklerimden de şiş olduğum anlaşılıyor.. şuan iyi ama hiç şişim yok maaşallah

MERHABAAA herkeseee..nasılsınız hamişlerr,,ya havalar kapalı valla içime fenalık gelıyoo yaa,,yürüyüşş yapmam lazım son ay guyaa nası yuruyım bu ruzgarda,,off şans işte.şişip kalcam,,deli gibi nutella yıyıorum zaten:)
yaa hastaneye nıye cıkolata goturuyosunuz anlamadım,,??bılıyımde bende gotırıyım.

CANIM BİZ İYİYİZ SENİN NASIL GİDİYOR Şeniz

canım ben telsiz aldım profilde albümde ekli. ama baya bi araştırdım. sen beğendiğin modeli sor ben bilgilendiririm.
evde tek olursam diye almıştık. gerçi annem de geliyo ama olsun.. kullanılır yani..

ya ben sabahlik alcam alan var mi netten filan bakabilecegim ?
hepsiburada da gördüm bi tane pf puf rengi pembe.. sincap var desen olarak pek beğenmedim ama tam ağrı'lık..
ellerinde yok şu an ben de onu bekliyorum. eğer kalın bişey arıyorsan onu tavsiye ederim.
bi de boyun kısmını yakalı gibi almanı tavsiye ederim. düşüp duruyor bi modeli varda kıvırmalı gibi yuvarlakımsı anlatabildim mi bilemiyorum.. yani giydiğinde rahat olmasına özen göster canım..
Kızlar kaynanacuuum aradı trt 1 İ aÇın bebekle İlgİlİ gÜzel bİlgİler verİyorlar.. Evde olanlar aÇsın

şimdi açtım cnm kaçırdıkm galiba

Kızlar internette araştırıyorum ama kararsız kaldım bebek şekerlerini ben yapacağım galiba tavsiye edeeceğiniz bir site var mı

canım ben telsiz aldım profilde albümde ekli. ama baya bi araştırdım. sen beğendiğin modeli sor ben bilgilendiririm.
evde tek olursam diye almıştık. gerçi annem de geliyo ama olsun.. kullanılır yani..

canım ne kadara aldın güle güle kullansın bir arkadaşında gördüm chıcconun kolay dinleme telsizi diye geçiyor çok memnun bende onu araştırıyorum

bende iyiyim işte cnm hazırlıklara devam
ben ada takımının yatağı için sormuştum.neyse ben bakarım yataşa felan bernacım senin doğum tarihine de az kalmış ay insan heyecanlanıyo

işte ben de fiyat söyleyeyim dedim ama 70 e de vaarrr. nete bi bak canım kafanda hem bi fiyat belirlensin.
e_bebek
avantajliurunler
hepsiburada
toyiki
bunlara bak mesela

evet 22 gün yaa... Allahım yardımcımız olsun hepimizin!

kıslarr benım goguslerımın altı acayıp kurudu bı haftada,,bebeyağı uruyorum her gece kremlıyorum banamısın demıyo boyle pul pul oluyo ya...nıye acaba,,sızdede varmı...bu arada gobegım catlamadı dıye sevınırken kalçam nasııılll çatlamışş(onu gordumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…