selam ii haftalar şekerler nasılsınız?ben iyiyimmm çok şükür ..bi kaç eksik kalmıştı kapı süsü ,çukulata falan bi de beşik ortapedik yatağı onları almaka için eşimle mağazaya geldim...
hande sen nasıl oldun caanımmm?
nehir ben de seni öptüüm en kocamanındannn..
barnacımm msn den yadım kuzummm sana..ev dublex olduğu için yukarda kalıyoo laptop komşudan alıyoruz interneti dolayısı ile aşağıda çekmiyoo..hep de gidip bakamıyorummm(
serinus sen de iisin di mi kuzummm..bi de 24,5 canım sana da geçmiş olsunn başka atladığım var mı?
baharcım la görüştüm bugün o da iiyimiş evde olmaya alışmış hatta :))
seçilimmm aman maşallahh ya aldım haberlerini.. beklesin Arda bey kolay mı öyle aa hasretlik çekin biraz daha =)
ayy hakkaten yaa... içimdeki bebek kadaaaaaaaaaaaaaaaarrrr =)
bu arada kızlar ben 33 hafta iken gitmiştim son kontrole. o sırada küvezde bi bebek vardı o da 32 küsurdu.. yani içimdeki Aryam kadardı hemen hemen. bacakları iki parmak kalınlığında bile değildi.. o kadar fena oldum ki o an.. içim bi fena oldu.. ayy dedim, demek şu an doğsa bu kadar gibi bebeğim .. çok garip yaa.. kim bilir kucağımıza aldığımızda neler neler hissedeceğiz.. HFZ bilir bunu ama bizim daha 1 ayımız falan varD
Arzucum ne bileyim aklıma geldi de sordum aman kötü anlama haa.. hani ne olur ne olmaz herşeyi konuştunuz mu diye meraktan sordum canım
ben de öpeyyyiimmmm Şenizyok kııııs berna ne kötü anlıcam, Şeniz
24.5 merhaba yaa ben seni yeni görüyorum =)))
hayırdır noldu ki?
ay naptım gari =) merak ettim bak şimdi =)))))
bu arada cidden neden geçmiş olsun sana? bi de isim nedir bacım?
kızlar yaa bu arada hepsibuarada dan alışveriş yaptım. Baya bişiler aldık da lansinoh göğüs pedi indirimdeydi chicco antibacterial de onlardan aldım. Deneme için.. Hangisi ii gelirse ona devam ederim.
Neyse bi de comfy diye bi mama sandalyesi vardı indirimdeydi falan yorumları da iidi. Hadi dedik alalım. Bugün geldi. çok cici maşallah :d hani chicco nun istiyordum pollly modelinden ama bu da iyiymiş aklınızda bulunsun..
Tefal'den düdüklü de aldım. Denicem akşama.. Suyumuz kesik yıkayamadım bile daha.. Clipso modeli 8 lt. ööle işte görmemiş berna yazıyo yine bişiler =)
ggeçmiş olsun burcucum, kum filan mı dökmüşsün acaba?
ayy çok geçmiş olsunn! Allah bi daha yaşatmasın inş..çok feci bir böbrek ağrısı yaşadım cmt gecesi, Allahım düşmana vermesin...:çok üzgünüm:
hakkaten be Arzu.. çok fena göçtük biz.. araba taksidine girdik bebek olacak diye.. anam arkası kesilmedi.. bebeğin alışverişleri yaza kadar herşeyi tamam bi eksiği yok sen hesap et.. üstüne öğrenimler çıktı.. çoook fena.. burda kömür parası zaten aldı başını gidiyor.. kış zaten masraflı.. off diyoruz.. seneye bu zamanlara kadar baya baya elimize bişi kalmıuor..hayırlı olsun bacım, güle güle kullan, bende çok seviyorum ya netten alışverişi, ne güzel hiç yorulmadan ayağına geliyor.. Ama biraz tutayım kendimi, kocacım yanlıs kaldı ev geçindirme işinde.. Kıyamıyom ona, akşam kredi kartlarını hesaplıyordu.. Canımın içi allah yardım eder inşallah..
merhabalar arkadaşlar ben girmeyeli çok oldu umarım herkes iyidir.biraz biraz geçmişi okumAYA ÇALIŞIYORUM AMA HEPSİNİ OKUMAM MÜMKÜN DEĞİL gördüğüm kadaryla yeni bebek gelmemiş herkes zamanın gelmesini bekliyo. .ben de hazırlıklarla uğraşıyorum bebeğimin odası 20 kasımda gelcek odasıda boyanmadı biz baya ağırdan aldık ama benim oğlum beklicek bitmesini inşallah böyle işte.size bişi sorcam yatağının içine 80e 140 yatak alan var mı nerden aldınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?