2009 Aralık Anneleri

ayyyy çok şekersin ya, çok teşekkür ederim :)))

ya Ebru bi kaç gün erken almak farkeder mi? bu konuları bilmiyorum tam. 37 ye kadar çalıştı 5 ini doğuma ekledi dese raporda yeterli mi yani?

seçilimmm aman maşallahh ya aldım haberlerini.. beklesin Arda bey kolay mı öyle aa hasretlik çekin biraz daha =)

evet canım yaa azcık daha dursun annesinin kuzusuuu:))))biz ne oyunlar oynuyoruz berna teyzesi ..eliyle pıtpıt yapıyoo ayağı ile itiyoo başını gezdiriyoo ..evet görmüyosun ama hissediyosunn:))) ama tam oyun zamanımız gece 00:00 dan sonra :)))kafamçokkarıştı eşime diyorum walla bak uyumayacak ona göre hazırlıklı ol...

yok kııııs berna ne kötü anlıcam, Şeniz

ahh ahh yerim ben onu be Seçil!!!! iyi olsun inş kuzun da kıpır kıpır kıpraşsın.. canııııımmm Ardaaammmmmm

kızlar yaa bu arada hepsibuarada dan alışveriş yaptım. baya bişiler aldık da lansinoh göğüs pedi indirimdeydi chicco antibacterial de onlardan aldım. deneme için.. hangisi ii gelirse ona devam ederim.

neyse bi de COMFY diye bi mama sandalyesi vardı indirimdeydi falan yorumları da iidi. hadi dedik alalım. bugün geldi. çok cici maşallah hani chicco nun istiyordum pollly modelinden ama bu da iyiymiş aklınızda bulunsun..

tefal'den düdüklü de aldım. denicem akşama.. suyumuz kesik yıkayamadım bile daha.. clipso modeli 8 lt. ööle işte görmemiş berna yazıyo yine bişiler =)

Ya ben doktora gittigim gunler parca parca yaziyorum ama aklima gelmisken .Gripten korunmak icin filan gunde 2 kez mutlaka tuzlu su ile gargara yap dedi doktor . Aklinizda olsun.

ay naptım gari =) merak ettim bak şimdi =)))))

bu arada cidden neden geçmiş olsun sana? bi de isim nedir bacım?

burcucum eywallah da daha bi kere yapmadık yaa.. off bugün başlamak alzım şu işe!

hayırlı olsun bacım, güle güle kullan, bende çok seviyorum ya netten alışverişi, ne güzel hiç yorulmadan ayağına geliyor.. Ama biraz tutayım kendimi, kocacım yanlıs kaldı ev geçindirme işinde.. Kıyamıyom ona, akşam kredi kartlarını hesaplıyordu.. Canımın içi allah yardım eder inşallah..

merhabalar arkadaşlar ben girmeyeli çok oldu umarım herkes iyidir.biraz biraz geçmişi okumAYA ÇALIŞIYORUM AMA HEPSİNİ OKUMAM MÜMKÜN DEĞİL gördüğüm kadaryla yeni bebek gelmemiş herkes zamanın gelmesini bekliyo. .ben de hazırlıklarla uğraşıyorum bebeğimin odası 20 kasımda gelcek odasıda boyanmadı biz baya ağırdan aldık ama benim oğlum beklicek bitmesini inşallah böyle işte.size bişi sorcam yatağının içine 80e 140 yatak alan var mı nerden aldınız ?

ggeçmiş olsun burcucum, kum filan mı dökmüşsün acaba?

çok tşkler Arzucum...iltihap varmış ve idrarda kan ürolğa görünmem gerekiyormuş...kum ya da taş olma ihtimali varmış....bu düşük belli giysiler ve su içmememden oldu bence...yani eşeklik bende kafamçokkarıştı

cmt gecesinden sonra kendine iyi bakmak ne demek anladım artık alkisalkisalkis

Allah sizleri korusun...

çok feci bir böbrek ağrısı yaşadım cmt gecesi, Allahım düşmana vermesin...:çok üzgünüm:
ayy çok geçmiş olsunn! Allah bi daha yaşatmasın inş..
hakkaten be Arzu.. çok fena göçtük biz.. araba taksidine girdik bebek olacak diye.. anam arkası kesilmedi.. bebeğin alışverişleri yaza kadar herşeyi tamam bi eksiği yok sen hesap et.. üstüne öğrenimler çıktı.. çoook fena.. burda kömür parası zaten aldı başını gidiyor.. kış zaten masraflı.. off diyoruz.. seneye bu zamanlara kadar baya baya elimize bişi kalmıuor..

biz iyiyiz sen nasılsın bakalım? valla canım park yatak için aldık ama inan ölçülerini bilmiyorum.. ama 40 a aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…