ayy kızlar sanırım elini yumruk yapmış bi şekilde devamlı gezdiriyor .. bilmiyorum acaba elleri mi ya? pelin sende de var mı? ya da meral veya benle beraber olanlar?
öznur holter sonucunu aldım evet doktor sizin sürekli yüksek ritminiz var dedi, yani inip çıkma şeklinde değil dedi.. 100 müş.. hemograma bakıldımı dedi, evet dedim kansızım dedim, demir takviyesi alın gerekirse ikiye çıkarın dedi, iki kere alıyorum evet dedim, öyle yani bi gelişme olmadı.. çarpıntım var diye gittim o da evet çarpıntın var diyip onayladı gibi bişey..
çok sevındım adına istediğin olacak yanı normal dogum masallah eylulde buyumuş
ay burcu ılk senmı doguracaksın acaba normal bakalım ne zaman gelecek eylul
aynen var berna hatta geçen gece eşim hissetti ilk defa ay ne yapıyor bu oldu adam o kadar degişik birşey oluyor tekme degil yanı elmı ayakmı bılemedık ama resmen yumruk gıbı el sankı ıttıre ıttıre dolanıyor gıbı içerde
ayy severim ben onların ellerını ayaklarını
burcuu kuzuuu
ay maşallah size hadi.. normal ya, içim gitti valla..
bi kere de benim için bağırırsın :teytey:
içimde kaldı normal doğum yaaa...
iyiymiş valla herşeyi anlamış doktor:)
şimdi evde rahatsın belki azalır biraz..
ay ne güzel yaa.. canım Allah kurtarsın hepimizi.. sancı hissetmeden de olması süper! şu yol olayım olmasa ahh ahhhhhh.. ben de istiyordum ama hayırlısı olsun! gerçekten korkumdan falan değil.. içimde kalacak o duygu.. 2. de acaba şansım olur mu :jeyyar: bi ihtimal bile olsa zorlarım normali..
Sanirim epidural normal doguma dogru yol alcam gibi doktor siddetle onerince aklim karisti biraz.
sağol canımmmŞenizevde en azından ordaki stresi yaşamıyorum ve çarpıntı bastığı zaman uzanıyorum, iyi oldu..
arzu senin sezeryan di mi? bu çarpıntıdan dolayı ? konuştunuz mu canım o olayı?
bu arada aman Allah yaşatmasın çarpıntı falan.. çok dikat et canım benimmmm
ayy Alah mutluluklarını bozmasın darısı bizlere ve eşlerimize..Çağla Da Bebek De Çok İyi
ay şuna bakın tam bızım bebişlerin kılosu kadar ay maşallah
Çağla Da Bebek De Çok İyi
ay şuna bakın tam bızım bebişlerin kılosu kadar ay maşallah
kocaman bu baksana. Bizimde içimizde var böle birer tane:))
günaydınlaaar herkese
pelincim kocaman olmuş kızın maşallah. Çokta az kaldı doğuma baksana ne heyecanlı benim daha 6 haftam var umarım dahada uzamaz.
Meralcim seninde kız büyümüş maşallah. Sen 37'yide tamamlayabildin ne güzel ben c.tesi doktora gidip raporumu alıcam artık. 2 hafta kalmış olacak 37'ye aslında ama hiç toparlanamadım son zamanlarda hep hasta ve halsizim endişeleniyorum bişey olacak diye sanırım evde oturmak daha hayırlı benim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?