2009 Aralık Anneleri

burcuu kuzuuu
ay maşallah size hadi.. normal ya, içim gitti valla..
bi kere de benim için bağırırsın :teytey:
içimde kaldı normal doğum yaaa...

ayy kızlar sanırım elini yumruk yapmış bi şekilde devamlı gezdiriyor .. bilmiyorum acaba elleri mi ya? pelin sende de var mı? ya da meral veya benle beraber olanlar?

aynen var berna hatta geçen gece eşim hissetti ilk defa ay ne yapıyor bu oldu adam o kadar degişik birşey oluyor tekme degil yanı elmı ayakmı bılemedık ama resmen yumruk gıbı el sankı ıttıre ıttıre dolanıyor gıbı içerde
ayy severim ben onların ellerını ayaklarını

iyiymiş valla herşeyi anlamış doktor:)
şimdi evde rahatsın belki azalır biraz..

arzu senin sezeryan di mi? bu çarpıntıdan dolayı ? konuştunuz mu canım o olayı?
bu arada aman Allah yaşatmasın çarpıntı falan.. çok dikat et canım benimmmm

çok sevındım adına istediğin olacak yanı normal dogum masallah eylulde buyumuş
ay burcu ılk senmı doguracaksın acaba normal bakalım ne zaman gelecek eylul

Valla bilmiyorum ki asagi inmis oldukca dedi . Sancilarin nasil olacagini anlatti biraz. Kanama , yogun akinti gelirse geliyosun dedi. Suyu anlarim herhalde dedim heheh siritti biraz oyle bi anlarsin ki dedi :)

kaydirigubbakcemile3 ay benimde öle aynen ama ben minik ayağı olduğunu düşünüyorm bi oraya bi oraya gezdiriyo içerde:)

evet pelin yaa... yeminle dizini ayağını ayırt ediyorum.. ama hep acaba mı diyorum.. göremeden de insan emin olamıyor.. resmen gezdiriyor. 2 gece uyumak üzereyken tam parmaklarıyla gıdıklamıştı mesela.. gece gece gülme krizi tuttu. yaptığını düşündükçe glülüyorum =))) ne o yaa.. parmağınla anneyi gıdıklamak da ne =))

Sanirim epidural normal doguma dogru yol alcam gibi doktor siddetle onerince aklim karisti biraz.
ay ne güzel yaa.. canım Allah kurtarsın hepimizi.. sancı hissetmeden de olması süper! şu yol olayım olmasa ahh ahhhhhh.. ben de istiyordum ama hayırlısı olsun! gerçekten korkumdan falan değil.. içimde kalacak o duygu.. 2. de acaba şansım olur mu :jeyyar: bi ihtimal bile olsa zorlarım normali..
sağol canımmmŞenizevde en azından ordaki stresi yaşamıyorum ve çarpıntı bastığı zaman uzanıyorum, iyi oldu..

canııımmmm ay valla korkutma kız beni! doğururuveririm bak =)

aammmaaaann göbiş deliğimi ittiriyo veletiiimmmm ayy yesin Aryayı annesi!

arzu senin sezeryan di mi? bu çarpıntıdan dolayı ? konuştunuz mu canım o olayı?
bu arada aman Allah yaşatmasın çarpıntı falan.. çok dikat et canım benimmmm

berna hiç konuşamadım en son yine acil rahatsızlanıp gittiğimden dolayı o durumları konuşamadık doktorla, ama dediğin aklıma hiç gelmemişti belki bu yüzden sezeryan der mi acaba?? ben ikisine de aynı mesafedeyim ikisinden de korkuyorum benim gibisi de yoktur herhalde..
Çağla Da Bebek De Çok İyi
ay şuna bakın tam bızım bebişlerin kılosu kadar ay maşallah
ayy Alah mutluluklarını bozmasın darısı bizlere ve eşlerimize..

Bu arada esim doktora gelmemisti. Yalan oldu biraz ama ne yapayim . Gerci doktor beni israrla uyardi grip icin ama Eylul icin fazla bisey soylememisti. Bende biraz abartarak esime anlattim . Doktor kimse eline almasin kimsenin eline vermeyin odasindan cikarmayin cok riskli gibilerinden abarttim biraz da korkuttum esimi .

kocaman bu baksana. Bizimde içimizde var böle birer tane:))

benım ablamın kızı 2 yasında şimdi dogdugunda 2200 du kılosu 2 sene önce oldugu için çok net hatırlıyorum dogdugu gunkı halını
diyorum bazen kendıme ay nehırın o halınden bile buyuk ıçımde kızım şimdi
insan tuhaf oluyor

selam ii haftalar şekerler nasılsınız?ben iyiyimmm çok şükür ..bi kaç eksik kalmıştı kapı süsü ,çukulata falan bi de beşik ortapedik yatağı onları almaka için eşimle mağazaya geldim...
hande sen nasıl oldun caanımmm?
nehir ben de seni öptüüm en kocamanındannn..
barnacımm msn den yadım kuzummm sana..ev dublex olduğu için yukarda kalıyoo laptop komşudan alıyoruz interneti dolayısı ile aşağıda çekmiyoo..hep de gidip bakamıyorummm(
serinus sen de iisin di mi kuzummm..bi de 24,5 canım sana da geçmiş olsunn başka atladığım var mı?

baharcım la görüştüm bugün o da iiyimiş evde olmaya alışmış hatta :))

ayy hakkaten yaa... içimdeki bebek kadaaaaaaaaaaaaaaaarrrr =)

bu arada kızlar ben 33 hafta iken gitmiştim son kontrole. o sırada küvezde bi bebek vardı o da 32 küsurdu.. yani içimdeki Aryam kadardı hemen hemen. bacakları iki parmak kalınlığında bile değildi.. o kadar fena oldum ki o an.. içim bi fena oldu.. ayy dedim, demek şu an doğsa bu kadar gibi bebeğim .. çok garip yaa.. kim bilir kucağımıza aldığımızda neler neler hissedeceğiz.. HFZ bilir bunu ama bizim daha 1 ayımız falan var D

Arzucum ne bileyim aklıma geldi de sordum aman kötü anlama haa.. hani ne olur ne olmaz herşeyi konuştunuz mu diye meraktan sordum canım

ben de yarın itibarıyla raporumu alıyorum. hem grip oldum hem de çalışmak iyice zorluyor artık sırt ağrım var bayagı bir. zaten 23-24 gibi herhalde doğum olacak ne yapayım 1 hafta erken olsun. zaten dört gün erken yazmıştı raporu sata göre.
ama 37 ye kadar çalışabilir raporu aldık yasorun olmaz sanırım erke ayrılmak sonuçta hamilelik bu ne olacağı belli olmuyor ki.

seçilimmm aman maşallahh ya aldım haberlerini.. beklesin Arda bey kolay mı öyle aa hasretlik çekin biraz daha =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…