SAĞOL CANIM BENİMBiz de seni özledik şekeriimmyerimseniben
Oh oh maşallah Öykü'müze annesi.Hadi gözün aydın büyüttün kızıopuyorumnanaktan
Benim oğlum da 2hafta öndeydi nerdeyse demek o da bu kadar büyüdü haakaydirigubbakcemile2
Bana da dr. son ay nst ye gireceksin demişti.35.haftamda gidecem ondan sonra girerim herhalde artık:1closedeyes:
Sezeryan,normal hayırlısı ne ise o olsun canım artık.Çok heyecanlı yaa.Az kaldı bebişlere kavuşmayadelikafadulden
Az kalmış senin de izne çıkmana:gitme:
aynen canımbende dıkış agrısı 1 hafta içinde baya bir hafifliyormuş o zaman ayaklanırım dıyorum ne kadar çok hareket edersek o kadar iyiymiş aslında tabı dıkışlere dıkkat ederek
birde ben sıkıntılıyım öyle yatamam yani buyuk konuşmayayımda Allah izin verirse ayaklanırım hemen
mızmızlanma şekerim tadını çıkar bencekızlar ben de geldim.. nasıl herkes?? ben çok sıkıldım yamafoldumben çalışmayı şimdiden özledim, çalışan kadın olmak bir başka..
gözün aydın burcuBende geldim bi yemek yiyim dedimde . Kizim donmus cok sukur . Normal dogum yapabilirsin dedi doktor. Epidural normal dogumu siddetle onerdi.2400 gr olmus haftasina gore gayet normal . Bu an itibari ile % 5 dogum riskin basladi dedi .
Domuz gribi icinde kesinlikle kimseyle tokasmiyosun opmuyorsun elini yuzune goturmuyorsun ne olursa olsun saatte bir elini yikiyosun dedi. Grip olursan da hemen geliyorsun dedi. Cantan hazir olsun dedi. Kuvete girip suyu doldurup durma dedi . Evde yanlizken dusa girme dedi . Boyle iste :)
aynı arzukızlar şuanda karnımda resmen deprem oluyor gibi çok kuvvetli ve çok aşırı ibr hareketlenme var.. bunu günde sık sık yapıyor normalmidir.. size de oluyormu.. sürekli sağ tarafa çalışıyor(tekme yumruk) bazende etimi kaburgamdan ayırırcasına kazıyor gibi geliyor.. o öyle yaptıkça canım anacıım da.. benim için üzülüyor, kaydirigubbakcemile3nede olsa ben de onun kuzusuyum, kıyamıyor.. hareketleri çok zorlar oldu kızlar ya
bernacım 4 olmasa bile 4 e yakın doğuracağız sanırım tatlımarzu hoşgeldin.. yeni gelen varsa sizler de hoşgeldiniz kızlar.. ben okuyorum ama biraz sıkıldım..
hele şu kasım anneleri olayına iice daraldım.. aman halay çeksin herkes. ne kadar büyütülmül olay yahu..
önemli olan bebeklerin sağlığı! ne var bu kadar anlamadım topik basmalar falan neyse ben de uzatmayayım daha fazla..
meralcim maşallaahh diyorum ya! 5 kilo doğar bizim bücürükler herhalde =) ama ben de hissediyorum acaip büyüdü.. canlarımm yaa.. gelin artık ! tabii zamanında =)))
nehir beee diyodum ya canımı acıtıyor diye.. bak zamanla hepinizde oluyor işte... aynı şeyler yaşanıyor hemen hemen.. ama geçti o acılar da. şimdi usturuplu bi kız oldu Arya =)
pelincim zaten ağır işleri eşler varsa anneler falan yapsın.. ama ufak tefek günlük işleri biz yapalım yine. çok eğilip bükülme, ağır kaldırma demiyorum bile.. hareket bereket olsun da..
aynen bernaayy kızlar sanırım elini yumruk yapmış bi şekilde devamlı gezdiriyor .. bilmiyorum acaba elleri mi ya? pelin sende de var mı? ya da meral veya benle beraber olanlar?
aklınla bin yaşakaydirigubbakcemile5Bu arada esim doktora gelmemisti. Yalan oldu biraz ama ne yapayim . Gerci doktor beni israrla uyardi grip icin ama Eylul icin fazla bisey soylememisti. Bende biraz abartarak esime anlattim . Doktor kimse eline almasin kimsenin eline vermeyin odasindan cikarmayin cok riskli gibilerinden abarttim biraz da korkuttum esimi .
ay ay maşallah bitti eksikler hı tatlışkomselam ii haftalar şekerler nasılsınız?ben iyiyimmm çok şükür ..bi kaç eksik kalmıştı kapı süsü ,çukulata falan bi de beşik ortapedik yatağı onları almaka için eşimle mağazaya geldim...
hande sen nasıl oldun caanımmm?
nehir ben de seni öptüüm en kocamanındannn..
barnacımm msn den yadım kuzummm sana..ev dublex olduğu için yukarda kalıyoo laptop komşudan alıyoruz interneti dolayısı ile aşağıda çekmiyoo..hep de gidip bakamıyorummm(
serinus sen de iisin di mi kuzummm..bi de 24,5 canım sana da geçmiş olsunn başka atladığım var mı?
baharcım la görüştüm bugün o da iiyimiş evde olmaya alışmış hatta :))
kıslarr benım goguslerımın altı acayıp kurudu bı haftada,,bebeyağı uruyorum her gece kremlıyorum banamısın demıyo boyle pul pul oluyo ya...nıye acaba,,sızdede varmı...bu arada gobegım catlamadı dıye sevınırken kalçam nasııılll çatlamışş(onu gordumm
bak şimdi kafam karıştı canım google de kolay dinleme telsizi diye geçiyor bir bakarmısın chicconun en ucuz modeli bu arkadaş çok memnun şimdi şaşırdımHFZ canım isim ne =)
chicconun ucuz bi modeli var. ilk onu aldık. sonra eşim takoz gibi bu başka bi modelini alalım dedi. onu iade ettik yerine bişeyler aldık..
arçeliğe gittik. monitörlü modeli 100 e düşmüştü. anneler gününd kampanya yapmışlar fiyat hala aynıydı. çok uygun geldi alık.
annemin evi 80mt kare bile değil çok cızırtı yaptı. görüntü bozuldu dolayısıyla ses de gitti. chicco daha iyiydi ondan valla.. görüntü çekince süper ama araya duvar vs. girince felaket. neyse değiştirelim herhalde bu bozuk dedik. bayide başka denedik o da aynı. adamlar da şaşırdı. biz de yerine robot aldık. =)
artık buraya dönücez son gün YKM ye gittik. amaaan dedik philips yani şaşma bunu al. deneyecek zaman da yok ağrı'ya dönüyoruz. aldık memnnuz da denedik yani.
ama chicconun ucuz modelini kesinlikle tavsiye ederim. tek derdi fişe takılması gerekiyor hep. ya da normal pil kullanacaksın. şarjlı tavsiye etmiyor. kısacası işini görür. avantajliurunlere bi bak. en uygun orda idi sanırım.
banada hediye geldi chicco telsiz ama iyimidir bilmiyorum hangi modelini kullanıyodu arkadaşın resmini koyabilirmisin internetten bakalım benimkimi yoksa değiştirmeyi düşünüyorum.canım ne kadara aldın güle güle kullansın bir arkadaşında gördüm chıcconun kolay dinleme telsizi diye geçiyor çok memnun bende onu araştırıyorum
şunu söyleyeyim.. biz bahçede iken, teyzem bahçeye en uzak odada telefonla konuşuyordu ve biz de telsizle onu dinledik. hiç cızırtı falan yoktu..
aynı şartlarda arçelik de denedik ama ne görüntü ne ses.. sadece parazit vardı..
ikisini de denediğim için diyorum. he ben philips aldım albümde ekli. o da güzel. ama boşa o kadar para harcamaya gerek yok diye diyorum..
NOLDU HERKES GÜLMEKTEN YARILDI GALİBAkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?