2009 Aralık Anneleri

kızlar bana rapor verdiya hani doktorum, bende onun fotokopisini işyerine verdim, ssk ya biz bildiriyoruz dediler başka bişey demediler... sizler nasl yaptınız<?

HFZ canım isim ne =)

chicconun ucuz bi modeli var. ilk onu aldık. sonra eşim takoz gibi bu başka bi modelini alalım dedi. onu iade ettik yerine bişeyler aldık..
arçeliğe gittik. monitörlü modeli 100 e düşmüştü. anneler gününd kampanya yapmışlar fiyat hala aynıydı. çok uygun geldi alık.
annemin evi 80mt kare bile değil çok cızırtı yaptı. görüntü bozuldu dolayısıyla ses de gitti. chicco daha iyiydi ondan valla.. görüntü çekince süper ama araya duvar vs. girince felaket. neyse değiştirelim herhalde bu bozuk dedik. bayide başka denedik o da aynı. adamlar da şaşırdı. biz de yerine robot aldık. =)
artık buraya dönücez son gün YKM ye gittik. amaaan dedik philips yani şaşma bunu al. deneyecek zaman da yok ağrı'ya dönüyoruz. aldık memnnuz da denedik yani.
ama chicconun ucuz modelini kesinlikle tavsiye ederim. tek derdi fişe takılması gerekiyor hep. ya da normal pil kullanacaksın. şarjlı tavsiye etmiyor. kısacası işini görür. avantajliurunlere bi bak. en uygun orda idi sanırım.

SAĞOL CANIM BENİM
ÖYKÜ HAFTASINA GÖRE NORMAL TATLIM
BAŞINDAN BUYANADA HEP HAFTASINDA GİTTİ

aynen canım
bende sıkıntılıyım yatamam öyle günlerce
inşallah sorunsuz doğum yaparız ve çabucak toparlarız şekerler.

kızlar ben de geldim.. nasıl herkes?? ben çok sıkıldım yamafoldumben çalışmayı şimdiden özledim, çalışan kadın olmak bir başka..
mızmızlanma şekerim tadını çıkar bence
bol bol dinlen doğuma kadar
bak ben önümüzdeki hafta perşemdene itibaren evimde olacağım çoooooook şükür
ve o 5 haftamıda öykümle geçireceğim arzucum

gözün aydın burcu
bak ne güsel bebişde dönmüş şükürler olsun

kaç haftalık oldunuz bakalım

aynı arzu
hareketlendiğinde deprem etkisi yaratıyor
aman aman keyfi yerinde olsunda deprem etkisi yaratsınlar yeterki

bernacım 4 olmasa bile 4 e yakın doğuracağız sanırım tatlım

ayy kızlar sanırım elini yumruk yapmış bi şekilde devamlı gezdiriyor .. bilmiyorum acaba elleri mi ya? pelin sende de var mı? ya da meral veya benle beraber olanlar?
aynen berna
bazen eşimede takılıyorum
ya topuk
yada yumruk el diyorum
sıpalar kuvvetlendilerde
sen 32 haftalıkken gittiğinde arya ne kadardı şeker

aklınla bin yaşakaydirigubbakcemile5

ay ay maşallah bitti eksikler hı tatlışkom

aynen yaaa... bende de aynı dert var.. napıcaz bilmiyorum =)))))))))))

HFZ bu arada 190 lira gibiydi ama 50 lira indirim vardı. 12 ye böldüler. bana kalsa gider chicconun o modelini geri alırdım ama bi kere geri verdik ya yüz bulamadık açıkçası =))

bak şimdi kafam karıştı canım google de kolay dinleme telsizi diye geçiyor bir bakarmısın chicconun en ucuz modeli bu arkadaş çok memnun şimdi şaşırdım

Arzucum bende sadece muhasebeye faksladım baŞka bıŞey yapmana gerek yok dedıler sadece 3 hafta kala ıŞ gÖrenez raporunu fakslamayı unutma dedı valla bızım muhasebe ŞaŞkın bırazcık ınŞallah sorun Çıkmaz

HFZ zaten ben de memnundum. sadece eşim dedi ki monitörlü kibar modeli falan da var hani, onu alalım dedi. bu takoz gibi büyük dedi. sadece görüntüsü beğenmedi işlevden memnunduk. yalnız 75 gibiydi. 90 olmuş dediğim sitede.
ya bizim kart kesildikten sonra kibar modellerinden alacaktık arçeliğe denk gelince onu deneyelim dedik gerisiini anlattım zaten..

canım ne kadara aldın güle güle kullansın bir arkadaşında gördüm chıcconun kolay dinleme telsizi diye geçiyor çok memnun bende onu araştırıyorum
banada hediye geldi chicco telsiz ama iyimidir bilmiyorum hangi modelini kullanıyodu arkadaşın resmini koyabilirmisin internetten bakalım benimkimi yoksa değiştirmeyi düşünüyorum.

bir öceki sayfada bernaZDL linkini vermiş canım arkadaşımın kullandığı benimde almayı düşündüğüm telsiz o linkdeki telsiz

şunu söyleyeyim.. biz bahçede iken, teyzem bahçeye en uzak odada telefonla konuşuyordu ve biz de telsizle onu dinledik. hiç cızırtı falan yoktu..
aynı şartlarda arçelik de denedik ama ne görüntü ne ses.. sadece parazit vardı..

ikisini de denediğim için diyorum. he ben philips aldım albümde ekli. o da güzel. ama boşa o kadar para harcamaya gerek yok diye diyorum..

sağol canım gerekirse cacuslukda yapar artık

düğün dvd sini izledim ağladım kızlar ya, her seferinde zaten duygulanıp duruyodum, şimdi bebişle beraber izlemişim gibi geldi birda babamla dans ettiğimiz sahnede koptum zaten of biraz çıkıp dolaşayım.. canım canım babam çok özledim onu

kıslarrrr hastaneye nıye cıkolata gotureceksınız dıye sormuştummm??
bıde dun bı arkadaşın eşi diyokı ben parmaklarımla vururdum karnına oda vururdu içerden ismıni seslenınce tepinirdı tepkı verırdı falan dıye anlattı,,ya benım bebiş maşallah cok hareketlı de oyle ben vurunca falan ozellıkle vurmuyooo kııı,,seslenıncede ozel bışıı yapmıyooo,,dun ılk defa ordakı bı kız vurdu karnıma azra da vurdu ıkı kere vurdu oda oyle vurdu falan şaşırdım...eve geldık hareket ettığı zamanlar da bende vuruyorum ama o duruyo bu sefer nıye olee yaaa??sızınkıler tepkı verıyo mu sızee,,benım kı kendı kafasına gore takılıyo sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…