2009 Aralık Anneleri

ben neden yokum o listede :bbo:

13 mart sat 2 aralık muhtemel doğum erkek ömer

hihoyyyt

sekerler bende bugun doktordaydim tansiyonum yuksek cikti 1 hafta kontrol altinda olacak sabah aksam olculecek yani sizde dikkat edin zaten hamile kalmadan öncede dusuk degildide hamileligim boyunca ayni sayida seyir etti ama bu haftadan sonra bakalim insalllah duzene girer

arkadaşlar pek yazamıyorum ama her gün sizi takip ediyorum. benim de inşallah kızım olacak.adını zeynep koyacağız.listeye bu bilgilerimi eklerseniz sevinirim.ayraıca hepinizin kaçıncı haftada olduğunuzu gösteren bir gösterge var bana da aynısından yapar mısınız ?sat 23 marthihoyyyt

ŞEKERLEEEEEEEERRRRRR
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN

kahvaltımızı yaptık kızımla, ıhlamurumuzu içiyoruz
hava inanılmaz soğudu buralarda

sıcacık yataktan kalkmak ne zorlaştı anlatamam
ama haftaya çarşambada çalışırsam yatacağım kuzumla mışıl mışıl

gunaydinnnn seker afiyet olsun dikkar et valla soguklara usutme

Herkeslere gunaydin .Cok uykum var ya krampli bi geceydi . Bu arada Eylul odasinin fotolarini koydum . Avizesi ve perdesi henuz yok ama

Herkeslere gunaydin .Cok uykum var ya krampli bi geceydi . Bu arada Eylul odasinin fotolarini koydum . Avizesi ve perdesi henuz yok ama

geçmiş olsun canım bu arada bütün cicileriniz çok güzel inşallah minicik iyi günlerde kullansın şekerleriniz sepetiniz de çok hoş Allah Eylül'e uzun ömürler versin ( tabi bütün kuzucuklara ) bu arada bir kedi gördüm galiba evet evet odada bir kedi gördüm benim de 16 yaşında bir kedim vardı vefat etti hala unutamadım kedilere hala deli oluyorum

Amin. Evet 2 yasinda bi kizim var :) Cok merakli simdi her yere kucucuk burnunu sokup kokluyor simdi esyalar yeni odanin duzeni degisti ne oluyor burda ya seklinde. 16 yasina kadar gelmesi cidden cok guzel. İyi bakmisin belli . Melek olmus o simdi. Annesine de tesekkur ediyordur ona iyi baktigin icin.

gunaydinnnn seker afiyet olsun dikkar et valla soguklara usutme
DİLEKCİM SELAM
EVET DİKKAT ETMEK LAZIM CANIM
BİRDEN 8-10 DERECE BİRDEN DÜŞTÜ SICAKLIKLAR

BURCU EYLÜL'ÜN ODASI ÇOK CİCİ OLMUŞ
RABBİM SAĞLICAKLA MUTLU HUZURLU GÜNLERDE KULLANMAYI NASİP ETSİN

ÖYKÜ'NÜN ODASIDA 12 KASIMDA GELECEK
TÜLÜ HAZIR PERDECİDEN ALINACAK.HAFTASONU ONUDA ALAYIM BARİkaydirigubbakcemile2

hehehe bu arada günaydın sonunda normal bir saatte günaydın dedim

GÜNAYDIN
HAKİKATEM ERKENCİSİN BUGÜN HAYIRDIR.

gunaydın
krşıya geçicegım bugun gitmeden bakayım bır sıze dedım
biz iyiyiz çok şukur benım kız gecelerı canımı acıtıyor gunduz yok bırşey o yuzden geceler bıraz sancılı o kadar sizler nasılsınız

Herkeslere günaydınlar ..5 gündür uzaktım tatildi doktordu kontroldu gripdi derken ancak bugün popomun üstüne oturabildim . .herkes nerde iyimi . .:enbuyukkk:

18 gunumuz kaldı kızlar ya
ben bugun emınönune gıdıcegım dıye erkenden kalktım bana böyle olur bırşey yapacaksam o gun erkenden kalkarım uyku tutmaz 20 kasım gecesı nasıl uyuyacagım bakalım heycandan uyku falan tutmaz benı

selam canım
bende seni görünce şaşırdım
uğrayamam demiştinya
hava soğuk minayada kendine dikkat et şeker

ben öykü iyiyiz şükür
kızımla son 7 günümüz kısmetse
onun heyecanı ile günler geçip gidiyor

herkeslere günaydınlar ..5 gündür uzaktım tatildi doktordu kontroldu gripdi derken ancak bugün popomun üstüne oturabildim . .herkes nerde iyimi . .:enbuyukkk:

selam
günaydın
umarım herşey yolundadır
kuzun nasıl havadis yokmu

GÜnaydın kızlar nasılsınız bklmm.seÇılden bır haber varmıı.ızıne nezamn Çıkıyorsunuz benım bu hafta son artık dınlenmek ıstıyorummmmm......

günaydııııııın:lepi:güya 3 haftadır izindeyim ama her sabah 06:00 da yakatyım bir daha da uyuyamıyorum..

kramp yaşayan arkadaşlar ben her gün bir muz yiyorum magnezyum da almıyorum ama hiç kramp yaşamadım tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…