2009 Aralık Anneleri

CANIM SEN GÜNLERİ BİTİDİN VALLAHİ
BİZ KIZ NASIL DOĞACAK NE ZAMAN GELECEK BELLİ DEĞİL HENÜZ

22 KASIMDA NETLEŞİR HERHALDEalkisalkisalkis

bugun guneşli burda hava meralciğim sen asıl çok dıkkat et eskışehirin havasını bılıyrm donuyorum ben ne zaman oraya gelsem hadi sen alışkınsında öyku alışacak daha oranın havasına aman dıkkat kardeşim ankarada kar yagdı dedı dun yuksek bir kesımınde kalıyor onun lojman ankarada yagıyorsa dun eskışehirin sogugunu duşunemıyorum

Burcucum gÜle gÜle kullansın eylÜl hanım odasını Çok Şırın olmuŞ.benımkıde genÇ odası ayrıyetten prk yatak ve beŞıĞı var ama kendı odama koydum beŞıĞı.

GÜnaydın kızlar nasılsınız bklmm.seÇİlden bİr haber varmıı.İzİne nezamn Çıkıyorsunuz benİm bu hafta son artık dİnlenmek İstİyorummmmm......
selam fatma
seçil dün eksiklerini tamaladı şükür çok iyiydi

sen kaç haftalık oldun

bak bende önümğzdeki hafta çarşambada çalışıp izne ayrılıyorum
çalıştığım 5 haftamı doğum sonrasına aktarıyorum yanialkisalkisalkis

bende erkencilerdenim
haftasonları yatağa bağlasar 10'a kadar yatamam
engeç 8-8 buçuk ayaktayım
tabi yılların alışkanlığı ile 6 dan sonra uyanıp yatakda cebelleşiyorum:1no2:

muzun faydasını bende görüyorum
bende pek kramp yaşamadım.

cnm bnm sdorma benim oğlanda öyle cnmı çok acıtıyor artık kemikleri güçlendi herhalde artık çok sıkıştırıyorlar.ya kızlar ben oğluma hala isim bulamadım ya bana biraz yardım edremisinzi

GÜnaydın kızlar nasılsınız bklmm.seÇİlden bİr haber varmıı.İzİne nezamn Çıkıyorsunuz benİm bu hafta son artık dİnlenmek İstİyorummmmm......
gunaydın fatma hadi gözunaydın sende bitirdin çalışma işini desene evde net vardı dımı
sezeryan gunun ne zaman bellı olacak sezeryan buyuk ıhtımal demıştın dımı seçil evde dogum kanama durdu dıye ertelendı fatma
gunaydın bende muz yıyorum hem zeka gelişimi için de iyimiş muz yemek
CANIM SEN GÜNLERİ BİTİDİN VALLAHİ
BİZ KIZ NASIL DOĞACAK NE ZAMAN GELECEK BELLİ DEĞİL HENÜZ

22 KASIMDA NETLEŞİR HERHALDEalkisalkisalkis

zamanından önce gelmesınlerde panık olamayalım 22 kasım pazar gunune denk gelıyor o gunmu gıdeceksın kontrole meral

sabah bir uyandım yerler bembeyaz
ne oluyor derken kırağı yağmış meğer
anlatamam sabahki soğugu

öykümde alışcak herhalde teyzesi
kış geldi artık
giyip içip evde kızlarla zaman geçireceğiz ne yapalım

kıslarr günaydınnn nasılsınız hersey yolunda görunuyor okudum bıraz...sizi çok merak edıyorum...meralcım senın 7 burcunun 18 gunu kalmıs anladıgım kadarıyla allahım hayırlı dogumlar versın ınsallah..çok ama cok duygulandım kızlar yaaa gözumden yas geldı valla..meralll çok az kalmıs gülüm..çok etkılendımm ben yaaa

cnm bnm sdorma benim oğlanda öyle cnmı çok acıtıyor artık kemikleri güçlendi herhalde artık çok sıkıştırıyorlar.ya kızlar ben oğluma hala isim bulamadım ya bana biraz yardım edremisinzi

herkes sana begendıgını yazsaın sen içlerinden seç eşinle o zaman
hadi kızlar el atın olaya oglan gelecek dunyaya nerdeyse az kaldı ısmı yok henuz

poyraz
çagın
çınar
ılgaz benım begendıklerım

Burcucum gÜle gÜle kullansın eylÜl hanım odasını Çok Şİrİn olmuŞ.benİmkİde genÇ odası ayrıyetten prk yatak ve beŞİĞİ var ama kendİ odama koydum beŞİĞİ.

Tesekkurler Fatmacim . Bende oyle tercih ettim . Gerci dogdugunda bi sure bende misafir olur ama . Sİmdilik odasina koydum .

benım 18 gun kaldı
dualarını eksıt etme bızden 21ı benım dogum taıhım aklında olsn o gun dua ıstıyoruz herkesden
sen nasılsın senın bebişte buyumuştur annesi
pıpıtlarını hıssedıyorsundur artık

selam fatma
seçil dün eksiklerini tamaladı şükür çok iyiydi

muzun faydasını bende görüyorum
bende pek kramp yaşamadım.

Bende yiyorum surekli ama ilk defa dun yasadim nedense . Cok canim yandi . Esiminde odu patladi . Doguruyo musun doguruyo musun dedi . Tobe yarabbim ayagimi gosteriyorum boyle konusamadim acidan . Anlamadim anlatsana filan diyo garibim . Sonra anladim ki yandim ben bi acil durum plani yapmam lazim . Benden panik ya .

herzaman canım herzaman dua edıyorum kendımle beraber herkese....

4 ayımız doluyor artık 2 gun sonra ınsallah..persembede doktora gıdıyorum çok özledım kuzumu bıyandanda heyecan arttı yıne her doktor kontrolunden önce oldugu gıbı ınsallah hersey yolundadır..1 aydır görmuyorum özledım..

canım arkadaşı benim izne çıkmama 7 gün kaldı
7 gün sonra 37 haftalık kocaman kıs olacak öyküm teyzesi

22 kasımdada dr görüşelim
nasıl doğum yapacağına karar verelim dedi
öykü hala dönmedide tayzesi

hayırlısı olsun tabi
zaman çabuk geçiyor cnm.

Senin kuzun nasıl annesi
epey büyüdünğüz sizde öyle değilmi?

Rabbim yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

HAKİKATEN EŞLERİMİZ BİZDEM DAHA PANİK KIZLARa.s:roflol:

AYŞECİM MAŞALLAH BÜYÜTMÜŞSÜN KUZUNU SENDE
NE OLUR BİZİMLE O GÜSEL HABERLERİNİ HEP PAYLAŞ CANIM

Meralcım benımde yarından sonra 36 haftam bıtrıyor bende senın gıbı doĞum sonrasına aktarıyorum ama benım doĞumda sanırım ızne ayrıldıktan 2 hafta sonra olacak bır haftam Ölecek yanıı.senın doĞum nezaman dı cnmmmsen kaÇ haftalıktın

amin meralcim aminnnn..

gercektende öle ne cabuk geçti dimi daha dün gibi...insallah böle hayırlısıyla dogacaklar büyücekler bile ...benımkıde büyüyo canım..hersey yolunda bakalım şimdilik..persembe kontrolumuz var..stres bastı o yüzden..rahat olmaya calısıyorum...kötü bısey olsa zaten bellı eder kendını dıyorum..

saol cnm bnm .valla herkes yazarsa bende eşimele seçeyim aradan beğendiklerimi.bu arada pelincim evde net var.doğum tarihimizde ctesi kontrolde belli olacak artık.hemen yazarım size

valla oyleler burcu nasıl olcak bilmiyorum bende hergece bır ay uyy dıyorum sancı gırıyor eşim doguruyormusun yoksa dıyor hemen doktora göturcek hemen ona kalsa
inşallah bir süpriz yapmaz mina sezeryan gununden önce yoksa biz panık halde ne oluruz bilmem

emın ol canım ben hala her kontrolde heycanlanıyorum herşey yolundamı dıye
Allahın ıznıyle herşey youndadır canım sen panık yapma kacaman olmuş maşallah senın bebişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…