18 gunumuz kaldı kızlar ya
ben bugun emınönune gıdıcegım dıye erkenden kalktım bana böyle olur bırşey yapacaksam o gun erkenden kalkarım uyku tutmaz 20 kasım gecesı nasıl uyuyacagım bakalım heycandan uyku falan tutmaz benı
selam canım
bende seni görünce şaşırdım
uğrayamam demiştinya
hava soğuk minayada kendine dikkat et şeker
ben öykü iyiyiz şükür
kızımla son 7 günümüz kısmetse
onun heyecanı ile günler geçip gidiyor
selam
günaydın
umarım herşey yolundadır
kuzun nasıl havadis yokmu
selam fatmaGÜnaydın kızlar nasılsınız bklmm.seÇİlden bİr haber varmıı.İzİne nezamn Çıkıyorsunuz benİm bu hafta son artık dİnlenmek İstİyorummmmm......
günaydııııııın:lepi:güya 3 haftadır izindeyim ama her sabah 06:00 da yakatyım bir daha da uyuyamıyorum..
kramp yaşayan arkadaşlar ben her gün bir muz yiyorum magnezyum da almıyorum ama hiç kramp yaşamadım tavsiye ederim..
gunaydın
krşıya geçicegım bugun gitmeden bakayım bır sıze dedım
biz iyiyiz çok şukur benım kız gecelerı canımı acıtıyor gunduz yok bırşey o yuzden geceler bıraz sancılı o kadar sizler nasılsınız
gunaydın fatma hadi gözunaydın sende bitirdin çalışma işini desene evde net vardı dımıGÜnaydın kızlar nasılsınız bklmm.seÇİlden bİr haber varmıı.İzİne nezamn Çıkıyorsunuz benİm bu hafta son artık dİnlenmek İstİyorummmmm......
gunaydın bende muz yıyorum hem zeka gelişimi için de iyimiş muz yemekgünaydııııııın:lepi:güya 3 haftadır izindeyim ama her sabah 06:00 da yakatyım bir daha da uyuyamıyorum..
kramp yaşayan arkadaşlar ben her gün bir muz yiyorum magnezyum da almıyorum ama hiç kramp yaşamadım tavsiye ederim..
CANIM SEN GÜNLERİ BİTİDİN VALLAHİ
BİZ KIZ NASIL DOĞACAK NE ZAMAN GELECEK BELLİ DEĞİL HENÜZ
22 KASIMDA NETLEŞİR HERHALDEalkisalkisalkis
bugun guneşli burda hava meralciğim sen asıl çok dıkkat et eskışehirin havasını bılıyrm donuyorum ben ne zaman oraya gelsem hadi sen alışkınsında öyku alışacak daha oranın havasına aman dıkkat kardeşim ankarada kar yagdı dedı dun yuksek bir kesımınde kalıyor onun lojman ankarada yagıyorsa dun eskışehirin sogugunu duşunemıyorum
cnm bnm sdorma benim oğlanda öyle cnmı çok acıtıyor artık kemikleri güçlendi herhalde artık çok sıkıştırıyorlar.ya kızlar ben oğluma hala isim bulamadım ya bana biraz yardım edremisinzi
Burcucum gÜle gÜle kullansın eylÜl hanım odasını Çok Şİrİn olmuŞ.benİmkİde genÇ odası ayrıyetten prk yatak ve beŞİĞİ var ama kendİ odama koydum beŞİĞİ.
kıslarr günaydınnn nasılsınız hersey yolunda görunuyor okudum bıraz...sizi çok merak edıyorum...meralcım senın 7 burcunun 18 gunu kalmıs anladıgım kadarıyla allahım hayırlı dogumlar versın ınsallah..çok ama cok duygulandım kızlar yaaa gözumden yas geldı valla..meralll çok az kalmıs gülüm..çok etkılendımm ben yaaa
selam fatma
seçil dün eksiklerini tamaladı şükür çok iyiydi
muzun faydasını bende görüyorum
bende pek kramp yaşamadım.
benım 18 gun kaldı
dualarını eksıt etme bızden 21ı benım dogum taıhım aklında olsn o gun dua ıstıyoruz herkesden
sen nasılsın senın bebişte buyumuştur annesi
pıpıtlarını hıssedıyorsundur artık
canım arkadaşı benim izne çıkmama 7 gün kaldıkıslarr günaydınnn nasılsınız hersey yolunda görunuyor okudum bıraz...sizi çok merak edıyorum...meralcım senın 7 burcunun 18 gunu kalmıs anladıgım kadarıyla allahım hayırlı dogumlar versın ınsallah..çok ama cok duygulandım kızlar yaaa gözumden yas geldı valla..meralll çok az kalmıs gülüm..çok etkılendımm ben yaaa
HAKİKATEN EŞLERİMİZ BİZDEM DAHA PANİK KIZLARa.s:roflol:Bende yiyorum surekli ama ilk defa dun yasadim nedense . Cok canim yandi . Esiminde odu patladi . Doguruyo musun doguruyo musun dedi . Tobe yarabbim ayagimi gosteriyorum boyle konusamadim acidan . Anlamadim anlatsana filan diyo garibim . Sonra anladim ki yandim ben bi acil durum plani yapmam lazim . Benden panik ya .
herzaman canım herzaman dua edıyorum kendımle beraber herkese....
4 ayımız doluyor artık 2 gun sonra ınsallah..persembede doktora gıdıyorum çok özledım kuzumu bıyandanda heyecan arttı yıne her doktor kontrolunden önce oldugu gıbı ınsallah hersey yolundadır..1 aydır görmuyorum özledım..
herkes sana begendıgını yazsaın sen içlerinden seç eşinle o zaman
hadi kızlar el atın olaya oglan gelecek dunyaya nerdeyse az kaldı ısmı yok henuz
poyraz
çagın
çınar
ılgaz benım begendıklerım
valla oyleler burcu nasıl olcak bilmiyorum bende hergece bır ay uyy dıyorum sancı gırıyor eşim doguruyormusun yoksa dıyor hemen doktora göturcek hemen ona kalsaBende yiyorum surekli ama ilk defa dun yasadim nedense . Cok canim yandi . Esiminde odu patladi . Doguruyo musun doguruyo musun dedi . Tobe yarabbim ayagimi gosteriyorum boyle konusamadim acidan . Anlamadim anlatsana filan diyo garibim . Sonra anladim ki yandim ben bi acil durum plani yapmam lazim . Benden panik ya .
herzaman canım herzaman dua edıyorum kendımle beraber herkese....
4 ayımız doluyor artık 2 gun sonra ınsallah..persembede doktora gıdıyorum çok özledım kuzumu bıyandanda heyecan arttı yıne her doktor kontrolunden önce oldugu gıbı ınsallah hersey yolundadır..1 aydır görmuyorum özledım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?