BENİM ÇALIŞABİLİR RAPORUM 14 KASIM'A KADARMeralcİm benİmde yarından sonra 36 haftam bİtrİyor bende senİn gİbİ doĞum sonrasına aktarıyorum ama benİm doĞumda sanırım İzne ayrıldıktan 2 hafta sonra olacak bİr haftam Ölecek yanİİ.senİn doĞum nezaman dı cnmmmsen kaÇ haftalıktın
STRES YAPI ÇOCUĞUDA GERME KISIIIIIIIIIMMMMMMMMamin meralcim aminnnn..
gercektende öle ne cabuk geçti dimi daha dün gibi...insallah böle hayırlısıyla dogacaklar büyücekler bile ...benımkıde büyüyo canım..hersey yolunda bakalım şimdilik..persembe kontrolumuz var..stres bastı o yüzden..rahat olmaya calısıyorum...kötü bısey olsa zaten bellı eder kendını dıyorum..
hepinizi öpüyorum canlarım..kendınıze bebişlere ıyı bakın...
valla oyleler burcu nasıl olcak bilmiyorum bende hergece bır ay uyy dıyorum sancı gırıyor eşim doguruyormusun yoksa dıyor hemen doktora göturcek hemen ona kalsa
inşallah bir süpriz yapmaz mina sezeryan gununden önce yoksa biz panık halde ne oluruz bilmem
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz yarınopuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz yarınopuyorumnanaktan
Günaydııın kızlar..
burcu çok güzel olmuş eylül'ün odası stickerlarda süper olmuş. Gelsinde görsün eylül onun için yapılan hazırlığı:))
Dusunuyorum da bazen . Sorcak simdi biraz buyunce mu ne mu ne diye :)
soracak tabi minicik kuzu koşturacak annesinin peşinde:))
selam kızlar
giremiyom bugün pek, kaynanacum burda temizlik yapıyoooooo:bbo:kaydirigubbakcemile3
günaydın arzu
bide şikayet ediyosun bak kadın temizliğini bile yapıyo kaydirigubbakcemile3
yaa sorma öznur, cadı gelinim ben ondan öyleyim, şaka bir yana, sağolsun tabikigünaydın arzu
bide şikayet ediyosun bak kadın temizliğini bile yapıyo kaydirigubbakcemile3
Bizim evin halini dusunemiyorum zaten :)
Bu arada bugun okudum kiz anneleri .Kiz bebeklerde labial yapisikligi diye bisey varmis . Dogumdan sonra cikarmis. Altini actigimizda bakmak gerekirmis.
Labial Yapışıklık (Labial Sineşi, Labial füsion-agglutination: İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi[backPid]=175&cHash=04b6e52b48
günaydıın kızlar bu gün zaman bulup ancaa girebildiim. burcu eylülün odasını gördüm canım çook güzel olmuuş. Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah. bizde yarın doktora gidicez bakalım meriç hanım nasıllar. tabii annesi randevu alma işini hallederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?