2009 Aralık Anneleri

BENİM ÇALIŞABİLİR RAPORUM 14 KASIM'A KADAR
BEN 11 KASIMA KADAR ŞİRKETTEYİM, 2 GÜN YILLIK İZNİM KALMIŞTI ONUDA ALIP 37 OLACAĞIM ALLAHIN İZNİYLE.

DOĞUM HENÜZ BELLİ DEĞİL FATMACIM
22 KASIMDA KONUŞACAĞIZ BAKALIM

STRES YAPI ÇOCUĞUDA GERME KISIIIIIIIIIMMMMMMMMlmaz:
GÖRECEKSİN ALLAHIN İZNİYLE HERŞEY YOLUNDA GİDECEK VE YAVRUNU SICACAIK KUCAĞINA BASACAKSIN
hepinizi öpüyorum canlarım..kendınıze bebişlere ıyı bakın...

SENDE KENDİNE ÇOOOOOK İYİ BAK VE STRES YAPMA
PERŞEMEBDE HABERLERİNİ BEKLİYCEZ
ÖPÜLDÜNŞeniz

Bi de beni dusun normal olcak diyorum direk. Nasil yapcak nasil kullancak o arabayi cidden bilmiyorum .Anlattim gecen gun sakin olmak zorundasin bak beni sakinlestirmek zorundasin filan die ama . Su geldiginde filan hemen dogurmicam vaktimiz var sakin ol diye ama dun gece gordum uygulamali.

Meralcim ben senden bir hafta öndeyim tam.bnmde aslında perşembe son ama ben ctesi gideceğim için kontrole anca ozmaan yazacak raporu

Günaydııın kızlar..
burcu çok güzel olmuş eylül'ün odası stickerlarda süper olmuş. Gelsinde görsün eylül onun için yapılan hazırlığı:))

günaydıın kızlar bu gün zaman bulup ancaa girebildiim. burcu eylülün odasını gördüm canım çook güzel olmuuş. Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah. bizde yarın doktora gidicez bakalım meriç hanım nasıllar. tabii annesi randevu alma işini hallederse.

duymuştum ben bunu burcu özellikle kız çocukların temizliğine çok dikkat etmek gerekiyormuş. Arkadaşımın kızında olmuştu geçen sene epey uzun sürmüştü tedavisi..

Cok sagol . Butun kuzulara insallah.

bu arada burcucum Eylül'ün odası çok hoş olmuş stickerlarla filan.. güle güle kullanmak nasip etsin Allah tüm sevdiklerinle yavrunla.. bende koyacağım, da daha perdem gelmedi dedim tamamlansın öyle koyayım, bir perde, cibinlik, kaldı ne ihmalkar şu mobilyacılar ya kızı aradım demin bağırıp çağırdım dedim insan gibi bekliyorum sizden haber çıkmıyo yarın burda istiyorum okkadaaar dedim.. sonra bir de halı bulcaz tabii, düz bir peluş alayım diyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…