2009 Aralık Anneleri

ya harbi harbi kimse yorum yapmamış benim sabahlığa geceliğe, ya bunu giymeyip şööyle daha seksi bişeyler mi alsam bu baya baya ağır bişey.. annem de çok para verdi şimdi desem kadın çok üzülür yavuu.. beni harbi kilolu ve yaşlı göstermiş..

çok güzel bence arzu benim aldığımda buna benziyor.Bu kilolarla ne giysek aynı duracak eminim benimde böyle duruyo çünkü :kedi:

Cok sagol Arzu Teyzesi..

çok güzel bence arzu benim aldığımda buna benziyor.Bu kilolarla ne giysek aynı duracak eminim benimde böyle duruyo çünkü :kedi:

Sizi dobisler sizi :) Ya ben daha almadim sabahlik bulamadim . Polar gibi bisey bakayim dedim ama nette de bulamadim .

ÖZNUR, BERNA, ARZU SOBEEEEEEEEEE
GÜNAYDIN ŞEKERLER

tatlişkom valla ben şimdi gördüm veeeeeeeeeeee
çok beğendim
kokoş kokoş ne güsel yaaaaaaaaaaaaa

seksi olanları al ama eşine giy bebeğim:jeyyar:

Cok sagol Arzu Teyzesi..

Sizi dobisler sizi :) Ya ben daha almadim sabahlik bulamadim . Polar gibi bisey bakayim dedim ama nette de bulamadim .

boynerde beğenmiştim ben bitane polar arkasında balonlar vardı:)) ve çorapları çok sevimliydi ablamda carrefourda görmüş aynısını bakabilirsin ona baya güzeldi o fiyatı biraz yüksekti ama.
bu çocuklar bitirdi bizi valla al al bitmiyo eksikler..

Cok para vermiyiim diyorum bi yandan alisverislerden kazandigim bonuslarim var onlari kullancam :=)

burcucum odanız maşallah pek güzel olmuş.. güle güle kullanın cnanım!

bu arada o hastalık olayı için de teşekkürler hiç haberim yoktu..

polar için de dedim ya hepsiburada ya bi bak. ama stokta şu an yok..

I ıh yok orda mail attim gelmesi bi ayi bulurmus ki o zamana kadar zaten Eylul gelir.

mesafeden değil canım hani kıllık yapmasınlar sonra.. aa geç almışsın yanmış senin iznin olayı olmasın diye.. yoksa devlet hastanesi 100 metre bile değil evime =) deddiğin gibi inş sorun olmaz.. kadın 32ç hafta raporunu bile yamayı bilmiyordu. başka bi dr.a tel açtı. düşün yani.. ben de 3.5 attım tabi başıma bi çorap örmeye bu kadın dedim..
ayy hepsi de çok güzel ama ssen gittin bile sanırsam...
sen de gittin ama haberlerini aldığıma çok seviniyorum valla. daha sık gel be Ayşecim.. çok öpüyorum ikinizi de !
aman kızlar aklınızda bulunsun.. bacaklara kramp girdiğinde direk ayağa kalkıp üstüne basın.. anında geçiyor.. maçlarda çok sık başımıza gelirdi iyi ısınmayınca olurdu.. anında çözüm.. yazıyorum aklıma geldikçe unutmayın!
eh işte aynı dertt bende! biz kaygan yolda 2 saat en azından mesafe kat edeceğiz.. şimdi anlıyorsundur beni.. gerçekten kafam karışıkkkk
yaa sorma öznur, cadı gelinim ben ondan öyleyim, şaka bir yana, sağolsun tabiki
hahahahahahaaa pisss =))) delikafadulden alkisalkisalkis
ben baktım valla göremedimmmm :umursamaz:

hmmmm... bende bi sabahlık var doğum için bi de sexito sabahlıklar var da yazlık.. olmazsa onla idare ederim.. pufuduk ya ondan bi fiyet çıksın uygunsa veririm sipariş..

Selam arkadaşlar nasılsınız?
Ay benm her yerim ağrıyor parmaklarım bile tek tek..Dün akşam misafir vardı.Gündüz temizlik,mutfak hazırlığı falan çok yorulmuşum sanırım bir de ağır olunca şöyle bir oturamadım bile.Gece de kramp girdi bacaklarıma kaç kez.Ahh yaptım ben de eşim de duydu ne oldu dedi sancım var dedim oan bir fırladı yataktan nasıl yani diye ay güldürdü beni o halde:roflol:
Az sonra gelecek eve size bir göz attım gidiyor herkeşler iyi gibi öptüm sizlerii:a015:

günaydın herkese,

kızlar gecelik ve sabahlık çeşitleri dagi de var, çok da güzeller.doğum için özel yapmışlar mavi boncuklu kesinlikle tavsiye ederim takımı 150 tl civarında zemuszemus

Merhabalar iki aydan sonra bu saatlerde nihayet evimdeyim. ıznimi başlattım bugün itibarıyla. Bir haftasını aktaramayacağım doğum sonrasına ama olsun nasıl olsa ücretsiz izin alacağım için çok sorun olmaz diye düşünüyorum.
Ama içim biraz burkuldu yav ayrılırken işe başladığım ilk günler kabus gibiydi, sonradan alıştım çok şükür. ınşallah dönüncede iyi bir bölümde olabilirim çalıştığım bölüm iyiydi çünkü. 2011 ocak ya da şubat dönüşüm o zamana kadar kim öle kim kala şimdiden stres yapmayayım diyorum. Hayırlısı.

Hepsiburadanın sabahlığında benim de gözüm vardı ama ne zamandır storka yok diyor.Gerçi benim pijamalar ayıcıklı sabahlıkta sincaplı olsaydı zaten tam hayvanlar alemi komik olacaktı iyice.
Burcu polar sabahlık Bahçelievler Kadir Has ta vardı birkaç tane düz pofuduk bir şey. Ama bedeni yoktu işte birkaç tane kalmış. Çok güzel ısıtıyordu ama.

Berna sen tam gününde git al raporunu ne olur ne olmaz. Kimsenin tam olarak bir şey bildiği yok gerçektende.

kızlar pijama takımı aldım pijamanın biri açık yeşil diğiri krem bir taneda eşofman takımı aldım sezreyan olacagı için birde vasat bir gecelik aldım tavsiyem pijama yada geceliğie ....artış.com....a bakın çoklu takımlar var lohusa takımlar var

baktım ben güzel şeyler var evet...

bence çokm güzel arzucum geceli,ğin.mevlütte rahat rahat giyuersin benim ki de biraz seksi ben onu giyememki mevlütte nasıl yapacağım bilmiyorum bklmm.

bence çokm güzel arzucum geceli,ğin.mevlütte rahat rahat giyuersin benim ki de biraz seksi ben onu giyememki mevlütte nasıl yapacağım bilmiyorum bklmm.

Ben mevludu biraz gec yapmayi dusunuyorum o zmanda normal bi kiyafet giyerim diye dusundum garip mi olu rki acep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…