ya harbi harbi kimse yorum yapmamış benim sabahlığa geceliğe, ya bunu giymeyip şööyle daha seksi bişeyler mi alsam bu baya baya ağır bişey.. annem de çok para verdi şimdi desem kadın çok üzülür yavuu.. beni harbi kilolu ve yaşlı göstermiş..
bu arada burcucum Eylül'ün odası çok hoş olmuş stickerlarla filan.. güle güle kullanmak nasip etsin Allah tüm sevdiklerinle yavrunla.. bende koyacağım, da daha perdem gelmedi dedim tamamlansın öyle koyayım, bir perde, cibinlik, kaldı ne ihmalkar şu mobilyacılar ya kızı aradım demin bağırıp çağırdım dedim insan gibi bekliyorum sizden haber çıkmıyo yarın burda istiyorum okkadaaar dedim.. sonra bir de halı bulcaz tabii, düz bir peluş alayım diyorum,
ya harbi harbi kimse yorum yapmamış benim sabahlığa geceliğe, ya bunu giymeyip şööyle daha seksi bişeyler mi alsam bu baya baya ağır bişey.. annem de çok para verdi şimdi desem kadın çok üzülür yavuu.. beni harbi kilolu ve yaşlı göstermiş..
çok güzel bence arzu benim aldığımda buna benziyor.Bu kilolarla ne giysek aynı duracak eminim benimde böyle duruyo çünkü :kedi:
Cok sagol Arzu Teyzesi..
Sizi dobisler sizi :) Ya ben daha almadim sabahlik bulamadim . Polar gibi bisey bakayim dedim ama nette de bulamadim .
boynerde beğenmiştim ben bitane polar arkasında balonlar vardı:)) ve çorapları çok sevimliydi ablamda carrefourda görmüş aynısını bakabilirsin ona baya güzeldi o fiyatı biraz yüksekti ama.
bu çocuklar bitirdi bizi valla al al bitmiyo eksikler..
burcucum odanız maşallah pek güzel olmuş.. güle güle kullanın cnanım!
bu arada o hastalık olayı için de teşekkürler hiç haberim yoktu..
polar için de dedim ya hepsiburada ya bi bak. ama stokta şu an yok..
mesafeden değil canım hani kıllık yapmasınlar sonra.. aa geç almışsın yanmış senin iznin olayı olmasın diye.. yoksa devlet hastanesi 100 metre bile değil evime =) deddiğin gibi inş sorun olmaz.. kadın 32ç hafta raporunu bile yamayı bilmiyordu. başka bi dr.a tel açtı. düşün yani.. ben de 3.5 attım tabi başıma bi çorap örmeye bu kadın dedim..Ben de tam bilemiyorum ki canım.Ben 32+0 da (aslıda 31+2 idi ama doktor birkac gün erken yazdı sezeyan olacağı için biraz zaman kalsın bana diye) 37. haftaya kadar çalışmasında sakınca yoktur diye yazdığı raporumu verdim. Yarında 36+0 oluyor tamam artık yeter çalışmasın diye rapor alacağım. İnşallah sorun olmaz.
Yani tam gününde mi almak gerekiyor yoksa birkaçgün öncede olabilir mi onu biemiyorum açıkçası ben tam gününde alıyorum. Ama benim hastane ev iş birbirine çok yakın sen mesafeden dolay mı soruyorsun her zaman gidemem diye?:sm_confused:
ayy hepsi de çok güzel ama ssen gittin bile sanırsam...herkes sana begendıgını yazsaın sen içlerinden seç eşinle o zaman
hadi kızlar el atın olaya oglan gelecek dunyaya nerdeyse az kaldı ısmı yok henuz
poyraz
çagın
çınar
ılgaz benım begendıklerım
sen de gittin ama haberlerini aldığıma çok seviniyorum valla. daha sık gel be Ayşecim.. çok öpüyorum ikinizi de !kıslarr günaydınnn nasılsınız hersey yolunda görunuyor okudum bıraz...sizi çok merak edıyorum...meralcım senın 7 burcunun 18 gunu kalmıs anladıgım kadarıyla allahım hayırlı dogumlar versın ınsallah..çok ama cok duygulandım kızlar yaaa gözumden yas geldı valla..meralll çok az kalmıs gülüm..çok etkılendımm ben yaaa
aman kızlar aklınızda bulunsun.. bacaklara kramp girdiğinde direk ayağa kalkıp üstüne basın.. anında geçiyor.. maçlarda çok sık başımıza gelirdi iyi ısınmayınca olurdu.. anında çözüm.. yazıyorum aklıma geldikçe unutmayın!Bende yiyorum surekli ama ilk defa dun yasadim nedense . Cok canim yandi . Esiminde odu patladi . Doguruyo musun doguruyo musun dedi . Tobe yarabbim ayagimi gosteriyorum boyle konusamadim acidan . Anlamadim anlatsana filan diyo garibim . Sonra anladim ki yandim ben bi acil durum plani yapmam lazim . Benden panik ya .
eh işte aynı dertt bende! biz kaygan yolda 2 saat en azından mesafe kat edeceğiz.. şimdi anlıyorsundur beni.. gerçekten kafam karışıkkkkBi de beni dusun normal olcak diyorum direk. Nasil yapcak nasil kullancak o arabayi cidden bilmiyorum .Anlattim gecen gun sakin olmak zorundasin bak beni sakinlestirmek zorundasin filan die ama . Su geldiginde filan hemen dogurmicam vaktimiz var sakin ol diye ama dun gece gordum uygulamali.
hahahahahahaaa pisss =))) delikafadulden alkisalkisalkisyaa sorma öznur, cadı gelinim ben ondan öyleyim, şaka bir yana, sağolsun tabiki
ben baktım valla göremedimmmm :umursamaz:ya harbi harbi kimse yorum yapmamış benim sabahlığa geceliğe, ya bunu giymeyip şööyle daha seksi bişeyler mi alsam bu baya baya ağır bişey.. annem de çok para verdi şimdi desem kadın çok üzülür yavuu.. beni harbi kilolu ve yaşlı göstermiş..
baktım ben güzel şeyler var evet...kızlar pijama takımı aldım pijamanın biri açık yeşil diğiri krem bir taneda eşofman takımı aldım sezreyan olacagı için birde vasat bir gecelik aldım tavsiyem pijama yada geceliğie ....artış.com....a bakın çoklu takımlar var lohusa takımlar var
ya harbi harbi kimse yorum yapmamış benim sabahlığa geceliğe, ya bunu giymeyip şööyle daha seksi bişeyler mi alsam bu baya baya ağır bişey.. Annem de çok para verdi şimdi desem kadın çok üzülür yavuu.. Beni harbi kilolu ve yaşlı göstermiş..
bence çokm güzel arzucum geceli,ğin.mevlütte rahat rahat giyuersin benim ki de biraz seksi ben onu giyememki mevlütte nasıl yapacağım bilmiyorum bklmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?