kızlar bebeğime nazar mı değdırdım nedır,,cok guçlu vuruyo,,ıteklıyodu falan oflayıp duruyodum ben bazen...ama dun akşamdan berıı cok sakinledi,,yan herketlı ama boyle yavaşça genleşiyo gibi,,bıyerlerını yavaşça surtuyo,,,nıye bırden boyle duruldu kı acaba?sızdede boyle oluyo mu arada,,bo problem yoktur dı mı.
Bende tirsiyorum ondan bu aralar baslarim ufak ufak aldigim kremden.Bi de keske emsede su gogus kalkani ile emse . Ha bu arada dogum yapmis arkadasimdan duydum arada gogusleri karbonatli su ile temizlemek lazimmis. Bebegin agzi pamukcuk olurmus .
öle tabi en güzel anne adayları burda toplanmış şansa bak....:lepi:
bnde lansinoh aldım arada sürüom şimdiilk bişy yok ama korkuom acayip inş olmaz yaa
konu komşu tutturmuş burda bak yara olursa soğanı böl ikiye yapıştır memeye die :roflol::roflol::roflol:
anam diom kokar eiii-tatlicadiarzu- yapmam ben
hanı ben dıyordum ya röfle yaptırıcam dogumdan 20 gun önce falan kuaförum eşine hamıleyken yapmıştı dıbe gelmedıgı için problem olmuyormuş diyordum kaç ay önce
kuaförum demezmı bana son ay tehlıkelı yapamayız yasak ilk 3 ay ve son ay yasak
kaldım bu saçla anlayacagınız
kızlar sızınde goguslerınızden sıvı gelmeye başladı mı?
degişiyor gunu gununu tutmuyor hatta saatı saatını merak etme
önemlı olan hıssetmek
ay bendede o kremden var dogum sonrası ıçın almıştım baslayayım bende
ya bu soganı çok duydum bende
nasılsın bu arada canan bebiş nasıl
sanırım burcu tığ gibi öznurcumlülülülülülü
hadi yazın bakalım
kaçar kilo aldınızsengözlerimebaksanab
62 oldum ben türkiye yaradı :lepi:
kremi son ayında sürmeye başla dio kullanan arkadaşlar yani olmadan yara engelle diolar olduktan sonra işin zor dediler o yüzden şimdilik nadir sürüom 2 hafta kala falan sık sık sürcem inş
iyiyim pelincim8 aralık sezeryan kaydımızı yaptırdık eğer normal olmazsa o zamana kadar sezercik olcaz bizde eşim iznini ayarlasın hem die erkenden aldık tarihi 39. haftanın bittiği gün oluyo bebişin maşallahı var çok hareketlendi nasıl vuruo anlatamam alttan çıkıvercek gibi gelio bazen :roflol:
paranoyak oldum iyice yaa çarşıya falan gidiom aklım çıkıo ahaa suyum gelcek yok ağrım tutcak kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın cnm seninde tarih belliydi dimi az kaldı artık yaa opuyorumnanaktan
Ben de gelmesinin normal olduğunu duymuştum.
Doktora sormayı her seferinde ben de unutuyorum. Hiç faaliyet yok benimkilerde.[/QUOkızlar slm öncelikle herkes iyi görünüyo maşallah.arkadaşım göğüs ucunu sıktığın zaman gelir bence.benimki akmıyo ama sıktım bi kaç kez varmı diye geliyo sıkınca için rahat olsun cnm sorun değildir bence..ilk hamileliğimdede aynıydı benim buda öyle sıkarsam geliyo.ama şu varki sütüm çok fazla değildi haa yetiyodu ama bazılarının kendiliğinden akar bende o olmuyodu hiç
hadi hayırlısı olsun hakkınızda
benımde gecelerı ozellıkle aşagıda baskı hep doguracagım zannedıyorum valla
21 kasım canan bızım dua edın o gun bızım için unutmayın
öptüm hepinizi ii akşamlar kıslarrr aşkımmm geliyomuşş hemen diğer yemeği de yapayım sıcak sıcak yesiinnnn......evde olmak süperrrrrr
ya boyle durgun ya inan bende durgunum,,tatlı şeyler yıyorum ama sertleşmedı hareketlerı..benım bıle nefes alışlarım yavaşladı.ya ıyı olsunda tek vursun canım acısın bı daha asla off demıcem
geçmiş olsun arkadşıma.s.kızlar benımde eşim geliyor optm görüşürüz yarın öglen hastaneden gelınce
benım içn dua edın şu tırnak batmasından yarın kurtulayım çok acı çekmeden
kızlar benımde eşim geliyor optm görüşürüz yarın öglen hastaneden gelınce
kızlar benımde eşim geliyor optm görüşürüz yarın öglen hastaneden gelınce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?