2009 Aralık Anneleri

degişiyor gunu gununu tutmuyor hatta saatı saatını merak etme
önemlı olan hıssetmek

Bende tirsiyorum ondan bu aralar baslarim ufak ufak aldigim kremden.Bi de keske emsede su gogus kalkani ile emse . Ha bu arada dogum yapmis arkadasimdan duydum arada gogusleri karbonatli su ile temizlemek lazimmis. Bebegin agzi pamukcuk olurmus .

evet burcu bnde duydum onu bide şey diolar bana burda emzirdikten sonra bi çay kaşığı kadar su ver bebişe ağzı pamukçuk olmaz o zmn diolar dili ıslansın hemen diolar CADIARZU
öle tabi en güzel anne adayları burda toplanmış şansa bak....:lepi:

:lepi::lepi::lepi:

ay bendede o kremden var dogum sonrası ıçın almıştım baslayayım bende
ya bu soganı çok duydum bende
nasılsın bu arada canan bebiş nasıl

bnde doğumdan sonra su dalgası yaptırmak istiom ama 1 ay sonra falan izin verirlermiki zararı olurmu acaba :bbo:

kızlar sızınde goguslerınızden sıvı gelmeye başladı mı?

bnm bi ara geldi ama şuan yok

degişiyor gunu gununu tutmuyor hatta saatı saatını merak etme
önemlı olan hıssetmek

ya boyle durgun ya inan bende durgunum,,tatlı şeyler yıyorum ama sertleşmedı hareketlerı..benım bıle nefes alışlarım yavaşladı.ya ıyı olsunda tek vursun canım acısın bı daha asla off demıcem

ay bendede o kremden var dogum sonrası ıçın almıştım baslayayım bende
ya bu soganı çok duydum bende
nasılsın bu arada canan bebiş nasıl

kremi son ayında sürmeye başla dio kullanan arkadaşlar yani olmadan yara engelle diolar olduktan sonra işin zor dediler o yüzden şimdilik nadir sürüom 2 hafta kala falan sık sık sürcem inş

iyiyim pelincim8 aralık sezeryan kaydımızı yaptırdık eğer normal olmazsa o zamana kadar sezercik olcaz bizde eşim iznini ayarlasın hem die erkenden aldık tarihi 39. haftanın bittiği gün oluyo bebişin maşallahı var çok hareketlendi nasıl vuruo anlatamam alttan çıkıvercek gibi gelio bazen :roflol:
paranoyak oldum iyice yaa çarşıya falan gidiom aklım çıkıo ahaa suyum gelcek yok ağrım tutcak kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın cnm seninde tarih belliydi dimi az kaldı artık yaa opuyorumnanaktan

hadi hayırlısı olsun hakkınızda
benımde gecelerı ozellıkle aşagıda baskı hep doguracagım zannedıyorum valla
21 kasım canan bızım dua edın o gun bızım için unutmayın

öptüm hepinizi ii akşamlar kıslarrr aşkımmm geliyomuşş hemen diğer yemeği de yapayım sıcak sıcak yesiinnnn......evde olmak süperrrrrr

zemuszemus
hadi hayırlısı olsun hakkınızda
benımde gecelerı ozellıkle aşagıda baskı hep doguracagım zannedıyorum valla
21 kasım canan bızım dua edın o gun bızım için unutmayın

yaa zaman nasıl da geçiyoo dimi daha dün anam kalbi atıomuş 250 grammış derken vakit geldi çattı

kucağımıza alalım hemen yaa şunları yiyesim geldi bak cnm bebek çekti şimdi :kedi:kaydirigubbakcemile3

hastanelerde dikkat edin kızlar tuvalete falan giderken kullanmak için şu dezenfekte fısfıslar falan varya onlardan alalım kaç kişi girio ya sabunumuzu falan kendimiz götürelim dimi yaaakannehir

öptüm hepinizi ii akşamlar kıslarrr aşkımmm geliyomuşş hemen diğer yemeği de yapayım sıcak sıcak yesiinnnn......evde olmak süperrrrrr

seçiil yorma kendinii ev gibisi yok dimi ya

ühüüü evimi özledimmafoldumben
kocişimi özledim senağlama
ama kızım bnmle :lepi:

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
hayat24, 24.5, beyazbeyaz, bkaban+, bulut+, dery.a, mcetin1+, nincebayrak, oznurss+, pln79+, prettybaby+, rapunzel_sb+, scagann, sefamolsun

huuu uyuyonusmuu yaa kötükedihüso

ya boyle durgun ya inan bende durgunum,,tatlı şeyler yıyorum ama sertleşmedı hareketlerı..benım bıle nefes alışlarım yavaşladı.ya ıyı olsunda tek vursun canım acısın bı daha asla off demıcem

merak etme canım bişicik olmaz kuzuna, tansiyonun falan normal deilmi?? sen gerildikçe o da gerilip ondan sakinleşmiştir kıyamam ben ona :) :1hug:

valla kızalr nasılsınız dedimde kimse iiyiz sen nasılsın demedimafoldumben

kızlar benımde eşim geliyor optm görüşürüz yarın öglen hastaneden gelınce
benım içn dua edın şu tırnak batmasından yarın kurtulayım çok acı çekmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…