sen amma çok sıgara içer oldun şu son gunlerde :roflol:
gögus kalkanı aldınmı kı sen ben gerekırse alırım dıye almadım
burcu basıma iş çıkarma birde gögus kalkanı uyku setı dedın bak takık vazıyetteyım
eşim duysa bunları kafama sen sokuyorsun 2. bir emre kadar yasaklar senle konuşmamı :1hug:
çok güzel seçmişsin pelincim.. güle güle yap güle güle dağıt.. bişey daha sorcam yapışması gereken şeyleri neyle yapıştırcaksın bende o tarz bişeyler beğendim de..
silikon tabancasıyla o da satılıyor benım eşimin var işyerinde getirecek ben sana msnden yazayım sıte ısmı orada çok uygun bak
eşimle oturup yapacagız haftasonu inşallah
silikon tabancasıyla o da satılıyor benım eşimin var işyerinde getirecek ben sana msnden yazayım sıte ısmı orada çok uygun bak
eşimle oturup yapacagız haftasonu inşallah
tüm uzun boylular ve tığ gibi arkadaşlar bu topikte
şansa bakın dimi :)))))))))))
hani nerde kaç kilo aldığını yazacak yürekli şişkolar
yine en delikanlınız ben çıktım beeeeeeeee
TABİ CANIM BENİMKİ HİÇ GÖRÜNMÜYOR ZATEN
BİRKAÇGÜNDÜR ŞİRKETTE BANA TAKILIYORLAR
"SEN İKİZLERE HAMİLESİNDE SAKLIYORMUSUN" DİYORLAR.
ben geldimmmmmmmmm..yemeği ocağa koydum,çamaşırlar katlandı ve yerleşti,ütüleri yarın yaparım,çiçek saksısı değiştirdimm ve geçmişi okudummm...ben de açık hem dee çok açık yüreklilik ile yazayım kaç kilo aldığımı en son 18 di:)))) heheheh bence 20 olmuştur geçen hafta tartılmıştımmm..hiç umrumda diil valla...ben hamilelikte sigara da bıraktığım için pek boğazım boş kalmadı..gittiğim hst.nin çok ii bir diyetisyeni var aynı zamanda kendi dr.um arkadaşı o yüzden rahatımmm :))))))
ve benim boyumda kısaaaaaa:)))))))
1.63 boyummm 80 kiloyumm hehehe
ver bencede ordan begen tul ve sus
hazır olanlara bak begendıgın olursa onların malzemesınden sipariş et arzu
bizde öptk çok yorma kendını
öpuldun hoşçakal
yüreklı ve şişko
şaka biryana benım surat şekl degştirdi şu son ay o kadar yuvarlak şişko oldu kı aynaya bakınca sankı ben degilim :roflol::roflol::roflol:
benim de üçgen bi yüzüm vardı ama artık yuvarlak..şişkoyum ben şişkooooooooooooooo
hanı ben dıyordum ya röfle yaptırıcam dogumdan 20 gun önce falan kuaförum eşine hamıleyken yapmıştı dıbe gelmedıgı için problem olmuyormuş diyordum kaç ay önce
kuaförum demezmı bana son ay tehlıkelı yapamayız yasak ilk 3 ay ve son ay yasak
kaldım bu saçla anlayacagınız
ben p.tesi günü dr.uma sordum boyatabilir miyim diye kuaför eve gelecekse tamam dedi...şimdi .simsiyah oldu saçlarım bu defa da çok mu koyu oldu diye düşünüyorum bi tuhaf oldu 8 aydır alıştım ya diğer renge belki ondandır...
kızlar sızınde goguslerınızden sıvı gelmeye başladı mı?
hayırrrrr..ama uçlarda nokta nokta oluyooo
Oznurun verdigi site degil mi bu . Bende bez bebekleri burdan almistim.
pelin kese alayım, amzik alayım diyorum ne dersin?? birde çubuklardan alsammı??
kızlar sızınde goguslerınızden sıvı gelmeye başladı mı?
bende ısterımmm sıtee ismiiii,,,hıç anlamadığım bışey netten alışverış yapmak,,hangı sıtelerde daha uygun bebek şekerı falan?
TABİ CANIM BENİMKİ HİÇ GÖRÜNMÜYOR ZATEN
BİRKAÇGÜNDÜR ŞİRKETTE BANA TAKILIYORLAR
"SEN İKİZLERE HAMİLESİNDE SAKLIYORMUSUN" DİYORLAR.
ben geldimmmmmmmmm..yemeği ocağa koydum,çamaşırlar katlandı ve yerleşti,ütüleri yarın yaparım,çiçek saksısı değiştirdimm ve geçmişi okudummm...ben de açık hem dee çok açık yüreklilik ile yazayım kaç kilo aldığımı en son 18 di:)))) heheheh bence 20 olmuştur geçen hafta tartılmıştımmm..hiç umrumda diil valla...ben hamilelikte sigara da bıraktığım için pek boğazım boş kalmadı..gittiğim hst.nin çok ii bir diyetisyeni var aynı zamanda kendi dr.um arkadaşı o yüzden rahatımmm :))))))
ve benim boyumda kısaaaaaa:)))))))
1.63 boyummm 80 kiloyumm hehehe
benim de üçgen bi yüzüm vardı ama artık yuvarlak..şişkoyum ben şişkooooooooooooooo
ben p.tesi günü dr.uma sordum boyatabilir miyim diye kuaför eve gelecekse tamam dedi...şimdi .simsiyah oldu saçlarım bu defa da çok mu koyu oldu diye düşünüyorum bi tuhaf oldu 8 aydır alıştım ya diğer renge belki ondandır...
hayırrrrr..ama uçlarda nokta nokta oluyooo
162 boy 73 kılo ınsallah 75 le bıter bende dıyetısyene gıderım dıyorum ablam dıyetısyenle hamıle kaldıgı kılodan daha düşük şimdi
birmax sa ewt
kese zaten alacaksın arzu mecbur
emzıkler benım hoşuma gıttı dıye en kuçuk boyundan aldım buyuk boy alsan başka birşey takamazsın buyuk baya çunku ben kurdelenın ucuna kuçuk emzık takıcagım
önluklerı önune mıknatısları arkasına yapıştıracagım
istersen burcunun bez bebeklerıde guzel ondanda yapıştırabilirsin çubuk çok uzun geldı benım gözume
dur sana bir topık vardı onu yollayayım bulup
ordan begen hazır yapmış olan kışılerınkınden begendıgın malzemelrıde ıstersın
teşekkürler hemen bakıcam canım . .Alper mumcunun sitesinde bu parametrelerin normal değerleri var ben bir göz attımda seninkiler normal sınırlar içinde görünüyor.
Sende bir bak istersen canım.
Benden hiçbir şey gelmiyor. Göğüslerinde hiç öyle süt vermeye falan hazırlanır bir hali yok. Sanki adet sonrası dönemde gibiler. Sizlerinde öyle mi tırsmaya başladım ben süt üretimine hazırlanması gerekmiyor mu bu dönemde yani sert ağrılı falan olması lazım değil mi? Benimkilerde hiç öyle bir hal yok.
162 boy 73 kılo ınsallah 75 le bıter bende dıyetısyene gıderım dıyorum ablam dıyetısyenle hamıle kaldıgı kılodan daha düşük şimdi
benım bakıyorum bazen acayıp kurumuş oluyor goguslerım
o yuzden bebe yagı suruyorum
inşallah olmaz öznur çok kötuymuş gerçekten bebişi emzırmek istemyrmuşsun canın o kadar acıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?