kızlaaar gögüs ucu kremi kullanmaya başladınızmı..
:CüvCüv:alkisalkisalkis
ben 2 kg aldım walla, çünkü ilk 5 ay kustum, 5 kg verdim...yani toplamda 7 olmuş oldu...sositososito
ama ilk gebeliğimde 16 kg almıştım
Sen niye konuyu degistirmeye calisiyosun CADIARZU
yaaaaaaaaa bendemi sorun var yaaaaaa:CüvCüv:alkisalkisalkis
ben 2 kg aldım walla, çünkü ilk 5 ay kustum, 5 kg verdim...yani toplamda 7 olmuş oldu...sositososito
ama ilk gebeliğimde 16 kg almıştım
hıııııııı evet öznur nedenSen niye konuyu degistirmeye calisiyosun CADIARZU
kimdençok utanıyorum:kedi:
hihoyyyt:sm_cool:Hhahaha supersin super :içelim:
ben aldım ama baslamadım nedense
bebe yagı suruyorum aklıma geldıkçe
ama göbş için duzenlı kemlenıyorum hatta bugun yarın bıtmek uzere krem baskada almam krem bebe yagı surerım artık 17 gun kaldı ama ben 2 gundur çok kaşınmaya basladım annem dınlemış tırnakla kaşıyınca çok daha fazla çatlak oluşuyormuş dıye zor tutuyrm kendımı elıle okşar gibi kaşıyacakmışız
hiç niyetım yok ama 2.yı dogurası gelır ınsanın ya 2 kg ha süperr valla
bende kustum 1 ay sadece aman 1 ayda da canım çıktı ama ben bayramdan sonra 1-1,5 ay önce 3-4 kılo bırden aldım şok olmuştum
ben kapattım o konuyu birdaha açmamak üzere:))))
ama merak edenlere söliiim tam 17 kiloooo ama benim boyum uzun göstermiyorum:)))))
benım bakıyorum bazen acayıp kurumuş oluyor goguslerımben çatlak için hiçbişey kullanmadım pelin çatlakta yok allahtan inşallahta olmaz. Ondan değilde ben göğsün yara olmasından korkuyorum ablamın çok kötü olmuştu çünkü.
tüm uzun boylular ve tığ gibi arkadaşlar bu topikte
şansa bakın dimi :)))))))))))
benım bakıyorum bazen acayıp kurumuş oluyor goguslerım
o yuzden bebe yagı suruyorum
inşallah olmaz öznur çok kötuymuş gerçekten bebişi emzırmek istemyrmuşsun canın o kadar acıyormuş
hanı ben dıyordum ya röfle yaptırıcam dogumdan 20 gun önce falan kuaförum eşine hamıleyken yapmıştı dıbe gelmedıgı için problem olmuyormuş diyordum kaç ay önce
kuaförum demezmı bana son ay tehlıkelı yapamayız yasak ilk 3 ay ve son ay yasak
kaldım bu saçla anlayacagınız
Hhahah tabi bakan hamile oldugunu da anlamiyordur Allah bilir senin . Aaaa sen hamilemisin filanda diyolardir utanmadan
Bende tirsiyorum ondan bu aralar baslarim ufak ufak aldigim kremden.Bi de keske emsede su gogus kalkani ile emse . Ha bu arada dogum yapmis arkadasimdan duydum arada gogusleri karbonatli su ile temizlemek lazimmis. Bebegin agzi pamukcuk olurmus .
Hhahah tabi bakan hamile oldugunu da anlamiyordur Allah bilir senin . Aaaa sen hamilemisin filanda diyolardir utanmadan
Bende tirsiyorum ondan bu aralar baslarim ufak ufak aldigim kremden.Bi de keske emsede su gogus kalkani ile emse . Ha bu arada dogum yapmis arkadasimdan duydum arada gogusleri karbonatli su ile temizlemek lazimmis. Bebegin agzi pamukcuk olurmus .
hanı ben dıyordum ya röfle yaptırıcam dogumdan 20 gun önce falan kuaförum eşine hamıleyken yapmıştı dıbe gelmedıgı için problem olmuyormuş diyordum kaç ay önce
kuaförum demezmı bana son ay tehlıkelı yapamayız yasak ilk 3 ay ve son ay yasak
kaldım bu saçla anlayacagınız
Pelin bu hafta ben doktoruma sordum ya . Dogum sonrasi guzel olmam icin bana izin verirmisiniz saclarimi boyatmaya dedim . Kesinlikle hayir dedi. Ben izin verir diye dusunuyordum da. Son ay asla boyle biseye izin vermem dedi. Benimde aklimdan geciyordu cunku .
yok öle diil benim göbiş baya büyük :kedi:
ben kullanmaya başladım kremi burcu umarım işe yarar
hahaha pelin son dakkaya bırakıp kaldın demek. Olsun şekerim sıkma canını böylede güzeldir eminim..
albume ekledım aldıgımız şeker mlz.nette benım aldıgım fiyata 100 tane alınıyor arzu kesın netten sipariş ver bence ben 50 tane aldım ama gezme olsun benım kı pişman degilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?