2009 Aralık Anneleri

kızlaaar gögüs ucu kremi kullanmaya başladınızmı..

ben aldım ama baslamadım nedense
bebe yagı suruyorum aklıma geldıkçe
ama göbş için duzenlı kemlenıyorum hatta bugun yarın bıtmek uzere krem baskada almam krem bebe yagı surerım artık 17 gun kaldı ama ben 2 gundur çok kaşınmaya basladım annem dınlemış tırnakla kaşıyınca çok daha fazla çatlak oluşuyormuş dıye zor tutuyrm kendımı elıle okşar gibi kaşıyacakmışız
:CüvCüv:alkisalkisalkis

ben 2 kg aldım walla, çünkü ilk 5 ay kustum, 5 kg verdim...yani toplamda 7 olmuş oldu...sositososito

ama ilk gebeliğimde 16 kg almıştım

hiç niyetım yok ama 2.yı dogurası gelır ınsanın ya 2 kg ha süperr valla
bende kustum 1 ay sadece aman 1 ayda da canım çıktı ama ben bayramdan sonra 1-1,5 ay önce 3-4 kılo bırden aldım şok olmuştum

:CüvCüv:alkisalkisalkis

ben 2 kg aldım walla, çünkü ilk 5 ay kustum, 5 kg verdim...yani toplamda 7 olmuş oldu...sositososito

ama ilk gebeliğimde 16 kg almıştım
yaaaaaaaaa bendemi sorun var yaaaaaa
dr kızıyor çok kilo alıyormuşum

Sen niye konuyu degistirmeye calisiyosun CADIARZU
hıııııııı evet öznur nedenlmaz:
çok utanıyorum:kedi:
kimden
bizim gibi şişkolardanmı-tatlicadiarzu-

Hhahaha supersin super :içelim:
hihoyyyt:sm_cool:

selamm kıslarr,,kılo bahsı mı acılmışş..benım hıççç anlayamdığım bı konu nu yaa,,hadi bebek alıyo yavaş yavaş kılo,,bız nıyee alıyoruzz bu kadar anlayamadım??hele benn bı bakıyorum 1 kılo almışım ıkı hafta sonra bı bakıyorum 3 kılo daha almışımm??nası oluyosa,,

ben su son bır aya kadar 7 kılo almıştım,,bır ayda 3 kılo daha almışım tuhaf bı şekılde,,yanı yeme duzenım falan değişmemişti..54 le hamıle kadım 64 um.ıkı gun sonra cıkıyım 65 olurum kesın:)

ben çatlak için hiçbişey kullanmadım pelin çatlakta yok allahtan inşallahta olmaz. Ondan değilde ben göğsün yara olmasından korkuyorum ablamın çok kötü olmuştu çünkü.

albume ekledım aldıgımız şeker mlz.nette benım aldıgım fiyata 100 tane alınıyor arzu kesın netten sipariş ver bence ben 50 tane aldım ama gezme olsun benım kı pişman degilim :)

ben çatlak için hiçbişey kullanmadım pelin çatlakta yok allahtan inşallahta olmaz. Ondan değilde ben göğsün yara olmasından korkuyorum ablamın çok kötü olmuştu çünkü.
benım bakıyorum bazen acayıp kurumuş oluyor goguslerım
o yuzden bebe yagı suruyorum
inşallah olmaz öznur çok kötuymuş gerçekten bebişi emzırmek istemyrmuşsun canın o kadar acıyormuş

benım bakıyorum bazen acayıp kurumuş oluyor goguslerım
o yuzden bebe yagı suruyorum
inşallah olmaz öznur çok kötuymuş gerçekten bebişi emzırmek istemyrmuşsun canın o kadar acıyormuş

Bende tirsiyorum ondan bu aralar baslarim ufak ufak aldigim kremden.Bi de keske emsede su gogus kalkani ile emse . Ha bu arada dogum yapmis arkadasimdan duydum arada gogusleri karbonatli su ile temizlemek lazimmis. Bebegin agzi pamukcuk olurmus .

hanı ben dıyordum ya röfle yaptırıcam dogumdan 20 gun önce falan kuaförum eşine hamıleyken yapmıştı dıbe gelmedıgı için problem olmuyormuş diyordum kaç ay önce
kuaförum demezmı bana son ay tehlıkelı yapamayız yasak ilk 3 ay ve son ay yasak
kaldım bu saçla anlayacagınız

Pelin bu hafta ben doktoruma sordum ya . Dogum sonrasi guzel olmam icin bana izin verirmisiniz saclarimi boyatmaya dedim . Kesinlikle hayir dedi. Ben izin verir diye dusunuyordum da. Son ay asla boyle biseye izin vermem dedi. Benimde aklimdan geciyordu cunku .

Hhahah tabi bakan hamile oldugunu da anlamiyordur Allah bilir senin . Aaaa sen hamilemisin filanda diyolardir utanmadan

sen amma çok sıgara içer oldun şu son gunlerde :roflol:

Bende tirsiyorum ondan bu aralar baslarim ufak ufak aldigim kremden.Bi de keske emsede su gogus kalkani ile emse . Ha bu arada dogum yapmis arkadasimdan duydum arada gogusleri karbonatli su ile temizlemek lazimmis. Bebegin agzi pamukcuk olurmus .

gögus kalkanı aldınmı kı sen ben gerekırse alırım dıye almadım
burcu basıma iş çıkarma birde gögus kalkanı uyku setı dedın bak takık vazıyetteyım
eşim duysa bunları kafama sen sokuyorsun 2. bir emre kadar yasaklar senle konuşmamı :1hug:

Hhahah tabi bakan hamile oldugunu da anlamiyordur Allah bilir senin . Aaaa sen hamilemisin filanda diyolardir utanmadan

yok öle diil benim göbiş baya büyük :kedi:

ben kullanmaya başladım kremi burcu umarım işe yarar

hahaha pelin son dakkaya bırakıp kaldın demek. Olsun şekerim sıkma canını böylede güzeldir eminim..

bende yarın soracaktım ama gerek kalmadı
doktor ızın versede
kuaförde yapmam dıyınce baska kuaförede yaptırmam zaten
doktorda kesın yasak dıyecek bellı hiç sormayayım
kardeşim zaten yasak dıyorda onu tınlamıyorum kardeşim diye
okusa arama o zaman benı herşeye dıyecek kesın
sırnaşık şey

ya 9 aralıkta yanı dogumdan 17 gun sonra enyakın arkadasım kankamın dugunu var
saç hazır olsaydı bari olmuştum emzırırkende yasak dıyolar ama zaten yasak olmasada 4 saat bebek bırakılıp kuaföre gıdılmez
ne gıyecegım ne zamna alacagım onuda bılmıyorum canım sıkılıyor o işede mafoldumben

kızlar sızınde goguslerınızden sıvı gelmeye başladı mı?

albume ekledım aldıgımız şeker mlz.nette benım aldıgım fiyata 100 tane alınıyor arzu kesın netten sipariş ver bence ben 50 tane aldım ama gezme olsun benım kı pişman degilim :)

çok güzel seçmişsin pelincim.. güle güle yap güle güle dağıt.. bişey daha sorcam yapışması gereken şeyleri neyle yapıştırcaksın bende o tarz bişeyler beğendim de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…